|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Cytat:
Cytat:
![]() Anulka powiem ci,że się normalnie integrować nie umisz nie chcesz to nie.Rozkręcaj imprę,postaram się wparować,Caro pewnie ci pomoże.A zaproszenia rozesłane?
|
||
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj informacja:https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=58729 -05-2009, 3380 g. wzrostu nie ma ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Kumpela mi przysłała ![]() KOBIECY REWANZ ZA WSZYSTKIE SZOWINISTYCZNE KAWALY O KOBIETACH: 1.. Penis jest jak pies: - plącze się miedzy nogami - lubi jak się go głaszcze - cieszy się razem z panem 2.. Dlaczego mężczyźni pragną ożenić się z dziewicami? -Aby uniknąć krytyki. 3.. Jak nazywa się mężczyzna, który utracił 90% swej inteligencji? - Wdowiec. 4.. Po czym można poznać, ze facet jest podniecony? - Oddycha. 5.. Jak wyglądałby świat bez mężczyzn? - Byłby pełen szczęśliwych, grubych kobiet 6.. Co wspólnego maja chmury i mężczyźni? - Jak znikają za horyzontem - nastaje piękny dzien. 7.. Jak nazywa się mężczyzna, któremu amputowano 90% mózgu? - Eunuch. 8.. W czym jedzenie jest lepsze od seksu? - Godzinami nie trzeba czekać na kilka sekund przyjemności. 9.. Po co na końcu członka znajduje się dziurka? - Aby mózg właściciela nie zginął z braku tlenu. 10.. Kiedy mężczyzna jest wart 5 zl? - Gdy w "Makro" pcha wózek na zakupy. 11.. Dlaczego faceci mówią o swoich członkach "mój przyjaciel"? - Bo pragną Wierzyc, ze ten kto kieruje ich życiem - jest ich przyjacielem 12.. Dlaczego tak mało jest kawałów o mężczyznach? - Bo to nie ładnie wyśmiewać się ze stworzeń "inteligentnych inaczej". 13.. W jaki sposób mężczyźni przygotowują sobie kąpiel z bąbelkami? -Jedzą wcześniej dużo fasolki Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-11-21 o 18:22 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
Seona już jesteś uzupełniona
to o facetach super,ale jakie prawdziwe,niestety ![]() No to Fasolka też już uzupełniona Anja 1986 wciąż nie mam tej wiad.od ciebie,napewno dobrze wysłałaś?
|
|
|
|
#4114 |
|
Wtajemniczenie
|
No my tez po spacerze i to uwaga: z Tz
Seona same zdolne mamuski mamy....(procz mnie)Anulka i Iwcia dens ja tez czasami kopiuje posty dla bezpieczenstwa... ale wiadomo... nie zawsze pamietam no! i mam nauczke. Musze pamietac o tym przynajmniej jak pisze dluzszego posta Oczywiscie na imprezie sie zjawie, tylko niech pomysle co zalozyc? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- A Poiglot po kryjomu nas podglada... poprawia liste pisze komentarz ?Berci a do nas nie zaglada..... ![]() Wpadniesz na imprezke?
|
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
Dzem dobry...
Mell a no pokryjomu, pokryjomu ale juz sie do wszystkiego przyznaje bo widze ze ursull juz zamierzala a troche sie jej wyzalilam![]() no wiec jakos tu niewchodze ostatnio bo.. czuje sie wam niepotrzebna i malo lubiana Nie jestem w wielu tematach ...no i wogole czasem jakos dziwnieCzesto mam wrazenie ze jestem tu zbedna i zupelnie niepotrzebna no nic.. ulzylam sobie troszke ![]()
|
#4116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co ty gadasz .... ja zawsze czekam az wejdziesz.... Jestes tu od samego poczateczku i powinnas sie czuc jak Królowa ![]() My Cie kochamy... przeciez wiesz ze jestes wyjątkowa... skad wogole takie mysli... chyba masz po prostu gorszy dzien... Oj ta jesien...
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko poiglot chciałam
![]() co ty gadasz?! rozumiem cie oczywiście bo ja ostatnio tez się tak czuje napisałam rano posta chciałam pozartować i została zlana, nawet jak sie upomniałam ![]() ja Cie uwielbiam i często mi brakuje Twoich pytań itp i zawsze ci odpowiadam!
|
|
#4118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tez wam bardzo lubie![]() ale jakos tak przez ostatnie dni czulam sie jak jakis wyrzutek..no i jakos odeszly mi ochoty na zagladanie tu bo i sadzilam zetak bedzie lepiej bo na co komu moje posty ale dziekuje wam sliczne za dobre slowa
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
tak jak ktoś powiedział ładnie:
i tu w życiu tworzą się grupy na palcach jednej ręki mogę policzyć z kim się dogaduje tu ![]() i też postanowiłam odpocząć od forum. Poiglot jesienna depresja nas dopadła
|
#4120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ty olałaś to,że ja ciebie nie olałam i ci nawet napisałam,że cię nie olałam Nie dość,że baran to jeszcze kłamczucha![]() FOCH![]() Cytat:
bo już miałam pisać do stanowczej Cinusiowej i świruski matki przełożonej klanu krejzolek Anulki,żeby cię tu siłą ściągnęły![]() A tak po dobroci,grzecznie wróciłaś
|
||
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
ursull nie chciałam tu nikogo faworyzować i z imienia wymawiać
![]() a te kilka osób to i Ty i mell i poiglocik i CINKA moja ukochana oczywiście z tych nierobów matek co cały dzień na wizażu siedzą
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
Oto pierwsza część propozycji listy.Muszę podzielić listę na kilka części
. Jeśli klikniecie na imię dziecka pojawi się zdjęcie (oczywiście u tych,które je dostarczyły). Proszę o komentarze![]() Mamuśki kwietniowe i majowe cz.I Malutka24(Sylwia,26l) ................ anulka anulka(Ania, 25 l).......... Boszenka69 (Bożena, ) ............... Poiglot (Klaudia ur.10.05.1991).... DIDI84 (Diana 24 l) .......................:l ist:córka Nikolaur.28.04.09(40TC)CC (4170g, 53cm) Sashka20 (Natalia,20l)............ .... Katrin1(Kaśka,32 l) ......................:li st:syn Marcelekur.01.05.09 (40TC)SN (3300g, 52 cm) Kathi75 (Kasia,32l) ......................:li st:córka Gabrysiaur.02.05.09 (40TC)SN (4030g, 53 cm) Kapryska(Asia ur. ).......................: list:syn Danielekur.02.05.09 (35TC)CC (1670g,43cm) Ania 4891(Ania, 24l )................... Male (Asia 26l)..................... ......... Aljaka (Kasia 33l) ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,: list:syn Piotruśur.05.05.09 (38tc)SN (3540g, 60 cm) Eve1603(Ewa ur. 16.03.1977)......... Superzabula (Monika ur. 04.11.1981) Gosikk_s (Małgosia, 34 l) ....................:list :syn Aleksur.09.05.09 (39TC)CC (2790g, 51 cm) Maugoszatka (Gosia, 21 l ) .............. Esti1984 (Estera, 24 l) .......................:l ist:córka Nikolaur.09.05.09 (39TC)SN (2510g, 53 cm) Bercia2000 (Ewa 28l ) .......................:l ist:syn Antośur.10.05.09 (39TC)CC (3400g, 57 cm) Ursull (Agnieszka ur.02.01.1977).......:lis t:córka Milenkaur.10.05.09 (40TC)SN (3240g) Heksa (Asia,22 l) ......................... ....... Vila1987 (Ula,21l ) ......................... ... Marika 2121 (Dominika,23 l)........... Karola_82 (Karolina,26 l) .................. Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-22 o 12:30 |
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
moje dziecko śpi już najedzone i wykąpane
ja czekam na Tż ![]() i mam chwilkę na wizaż ![]() mam pyt czy odchudzałam się któraś tabl na odchudzanie? ale takimi na receptę? ![]() odnośnie listy Boszenka nie podała wieku a czemu Poliglot, ursull, superzabula ma pełna datę urodzenia
Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-11-21 o 19:37 |
|
|
|
#4124 |
|
Zadomowienie
|
Iwcia d ja wlasnie teraz popijam martini mniam mniam
![]() Cinka Ty tez wracasz juz do pracy, kurcze coraz wiecej nas staje sie pracujacymi mamami...ja wolalabym momentami byc niepracujaca ![]() Trzymam kciuki za pierwszy dzien Mell widze, ze u Was coraz lepiej po baraszkowaniu Poiglot co Ty za glupoty opowiadasz w sumie nieraz kazda z nas moze sie poczuc zlana, wiec nie masz sie o co martwic Ja tez nieraz tylko cos podczytam i spadam bo nie mam nic do "powiedzenia", wiec spoko mamuskaKurcze musze jutro jechac do pracy bo mam dyzur w sumie w niedziele nie jest tak zle bo nie ma calej "gory" i mozna nadrobic papiery, ale odzwyczailam sie przez ten wolny rok![]() Zlozylismy dzis Jaskowi krzeselko do karmienia i mu bardzo odpowiada, zwlaszcza zrzucanie rzeczy z wysokosci
|
|
|
|
#4125 |
|
Zadomowienie
|
ursull mi sie podoba
![]() blondynka moj syncio wlasnie jest wykapany i karminy przez Tz-a, wiec ja tez mam troszku czasu na wizaz
|
|
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:hahah a:dzieki kochane za mile slowa ![]() ![]() ![]() ![]() ))superzabula Jas slodziak krzeselko super
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Od wczoraj trąbię,aby mi podawać dane do nowej listy .Już mi tu podawaj datę urodzin i zdjęcie wysyłaj na ursull@onet.pl ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Moje dziecko zjadło przed chwilką DWA słoiczki deserku :brzydal :Co za żarłoczek mi rośnie,to po TŻecie ![]() Uciekam,bo goście idą.Udanej imprezki i postaram się wpaść |
|
|
|
|
#4128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak to chyba wina jesieni.... ja tez tak sie nieraz czuje....
|
|
|
#4129 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór Wszystkim.
Ursull wysłałam Ci moje dane na raty
Kubuś-moje szczęście (3.05) Edytowane przez milena07 Czas edycji: 2009-11-21 o 20:08 |
|
|
|
#4130 | |
|
Zakorzenienie
|
Obojętnie... możesz jakieś tam wybrać, które łatwo będzie Tobie przerobić
I żeby Ninulcia ładnie wyszła![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:Nie mam siły pisac... Dziecko mi demoluje łóżeczko...
|
|
|
|
|
#4131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Carolajna no masz szczescie
ze mnie wymienilas....![]() Cytat:
Ejjj gdzie Party?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Carolajna Anulka Ursull (imprezuje) Poiglot Illbana Eve Seona(ostatnio swietnych chlopakow zaprosila) Cinusiowa Superzabka Blondynka i wiele wiele innych!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Edytowane przez Mell_xx Czas edycji: 2009-11-21 o 20:18 |
|
|
|
|
#4133 |
|
Rozeznanie
|
witam i sie zegnam
po raz kolejny nie bedzie mnie na imprezie wiec bawcie sie dobrze a jakie stroje obowiazuja?? ![]() i nie gadac mi tu glupot mamuski bo kazda z nas sie nie raz na pewno czuje zlana - niejedno niejednej na pewno umknie tu w postach ot co , jak ja bym miala wziac do siebie to ile moich postow pozostalo bez odpowiedzi to nie wiem co popadlabym w depresje i to nie tylko jesienna![]() a teraz dowod zescie mnie olaly: zadna nie jada tiramisu i nie zna przepisu?? ![]() dobranoc
|
|
#4134 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy Wy tez tak kręcicie swoimi hula-hop jak Dominika z Mam Talent?
|
#4135 |
|
Wtajemniczenie
|
A to wy zamiast ty imprezowac.... (bo sie umawialysmy) to mam talent ogladacie....
Carolajna!!!!
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chce któraś kupić podgrzewacza do butelek??
Tydzień go używałam, gdy podgrzewałam wcześniej ściągane mleko... ![]() Teraz stoi bezczynnie |
|
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
Laski jem to ciasto krówka jest pyszne
![]() Tż wrócił z meczu i kupił ma calsberga piwko ![]() gdzie ta imprezka?????????? O 21 będzie program ciąża z zaskoczenia
|
|
|
|
#4139 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluje! A z tym nie podaniem zdjeć pijesz do mnie? ![]() a propos picia ... wiadomo...imprezkę czas zacząć!Poiglot dupku co ty wypisujesz za bzdury bo dostaniesz pałą po łbie. SŁUCHAJTA LACHONY! Jak ktos pisze jednego posta rano i cały dzien czeka na odpowiedź (chyba Caro) to niech powtorzy swojego posta wielkimi literami, albo niech od razu pisze na czerwono, bo inaczej wiadomo, ze nie zostanie zauwazony!!! OCHHHH ŻE TEŻ TRZEBA WAM TO TŁUMACZYC...Z WAMI JAK Z DZIECMI!!! Takie stare baby, a myslenie dziecka Przeciez my tu nie jestesmy od dzis i wiadomo, ze o swoje trzeba sie czasem upomniec ![]() żesz w morde, aż sie spociłam... Dobra! Do rzeczy! Żarło jakieś mamy? Winiacza przyniesłam, co tu tak cicho? Nikt nie śpiewa? Dawajcie tu Babole! Impruniaaaa!!! ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na którym ten program?? Co do imprezki, to ja mam zakąski.... parówki A z resztą nie mam ochoty dziś na nic....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

plis...
A ja od poniedziałku...

nie chcesz to nie.Rozkręcaj imprę,postaram się wparować,Caro pewnie ci pomoże.A zaproszenia rozesłane?

same zdolne mamuski mamy....(procz mnie)
a no pokryjomu, pokryjomu 

w sumie w niedziele nie jest tak zle bo nie ma calej "gory" i mozna nadrobic papiery, ale odzwyczailam sie przez ten wolny rok
klask i: