![]() |
#31 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Bolek??? ![]() Cytat:
sliczna sukienka!!!!! ![]() ![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() a my wstawaliśmy rózwno co 1,5 godz ![]() wykończona jestem a ten mały drań się cieszy ![]() Cinusiowa sukienka jest śliczna ![]() ![]() Ja podobnie jak Gosik poszłam do ślubu w "bezie" ![]() Strasznie mi sie te kiecki podobały wiecie jak księżniczka ![]() No ale to było 5 lat temu więc ja gówniara inny gust miałam, poza tym w takiej skromnej sukience ginęłam w tłumie z moimi 42 kg i 155 cm ![]() Efekt był taki że kiecka była ciężka i poobdzierała mnie do krwi ![]() ![]() pakusia a wiesz że imiona dla moich dzieci wybrała w sumie moja mama ![]() Daria miała Być Adrianą a Michał właśnie Olkiem ![]() Mama przyszła do szpitala i zaczęła nawijać do córki: Daruniu, Daruniu no i tak nam się spodobało że zostało ![]() O Olka walczyliśmy od kąd dowiedziałam się że chłopak. No ale mama przyszła znó do szpitala i jak powiedziała do niego Misiu zakochałam się ![]() gosik hmm...ja nie będę wchodzić w dyskusje na ten temat ![]() Ja wiem że nie zostawie dzieci i nie pojadę odpoczywać ![]() Ja tesknie a i maluchy też. Kiedyś jak podrosną to może, może ale jeszcze nie ![]() Teraz np w tym roku wieźliśmy moją córkę do rodziców nad morze żeby wypoczęła i miała wakacje, efekt był taki że nie potrafiłam jej zostawić i zostaliśmy na kilka dni i wróciła z nami ![]()
#33 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]()
#34 |
Zakorzenienie
|
ja też się melduję zdziwiłam się że nic nikt nie napisał na tamtym od wczoraj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Jestem
![]() ![]() Wczoraj dzieci taki mi dały popalić ![]() ![]() ![]() Ja z moim Tz jestem 9 lat a po ślubie prawie 7 w święta będzie rocznica ![]() Juz nie wiem gdzie co czytałam i gdzie pisać ![]()
#38 |
Raczkowanie
|
O jeżuuuuu, toż to nowa część!
![]() Cześć kochane ![]() 100 LAT i BUZIAKI dla MARCELKA, BARTUSIA i dzisiejszej małej solenizantki GABI!!! ![]() ![]() Znowu przechwaliłam dziecia mego i ostatnie dwie nocy mi kwękał. ![]() ![]() A w sobotę monsz był na zakupach i… też mamy ślimaka. ![]() ![]() ![]() ![]() Haruno – witaj. ![]() ![]() Fionka – dla Ciebie ![]() ![]() ![]() Agusiu – dziękuję, że mnie nie zbiłaś. ![]() ![]() Superzabciu – trzymam mocno kciuki za dzisiejszy dzień. Dasz radę. ![]() Kuroikaze – ale Ty śliczna jesteś. ![]() ![]() Cassandra – mnie się wydaje, że Huba też mniej „mówi” niż kiedyś. U nas też są na topie pierdzioszki buzią albo krzyki (jak przy egzorcyzmach ![]() ![]() Mell – nie oglądałam tych pieluch – zostały w garażu. Majtki??? Aż muszę powiedzieć TŻ-towi , żeby jedną pakę przytaszczył. Dużo cierpliwości przy pakowaniu życzę. ![]() ![]() Blondynkapoznan – ale masz fajnego psiura. ![]() ![]() ![]() ![]() Caro – boskie te fotki Michasia nad morzem ![]() Cinusiowa – piękna suknia. ![]() No i nie wiem, co jeszcze miałam komu napisać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Z tym gadaniem to jest tak:
jeśli dzidzia uczy się czegoś nowego np jeść albo ząbek wychodzi, ogólnie jak nabywa jakąś nowość to na chwilkę się"cofa" bo nie może ogarnąć wszystkiego naraz ![]() Później wszystko wraca do normy ![]() A u nas wieje niesamowicie ![]() ![]() Jadę dziś malować pokój koleżanki tej od płakania w szpitalu ![]() Zrobie foty t wam pokaże moje "dzieła" ![]()
#40 |
Wtajemniczenie
|
My chcemy jechac w Karpaty w grudniu na kilka dni z Natankiem, nie wiem jak to bedzie
![]() Blondynka a Wy to sie gdzies w cieple kraje wybieracie? Cinusiowa fajna sukienka ![]() ![]() Poiglot mhm a Natanek ma kolor jego oczu ![]() tak to chyba mamy podobnych tz... czesto kochany ale czasem.... Dziekuje za komplementy ![]()
#41 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście zapomniałam
![]() Buziaczki dla dzisiejszych solenizantów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
kuroikaze grzywka na bok pasuje chyba każdemu
![]() ![]() A to zdjęcie które dałaś z jakiejś sesji jest??
#43 | |
Zakorzenienie
|
STO LAT DLA GABI!!!!!
![]() ![]() ![]() Cytat:
a Kube wybrał mój brat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LECEM ZJESC SNIADANIE ![]()
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
Caro to moze zrobie, bo moja to taka przyklapnieta jest
![]() tak z sesji, juz kiedys go tu pokazywałam. Gosikk no pokaz kurtalke ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Pakusia miałam pisac ze niesamowity Twoj Tz, jak pisalas o tym jak sie zajmowal Twoja siostra... ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Ursull o co chodziło z tym zdjęciem na nk za 3 grosze?
#45 |
Zadomowienie
|
Heloł Laseczki
![]() i ja sie melduję w nowej części ![]() I spadam, lecimy na spacerek, bo choć wieje, to niebo błękitne jak w środku lata, słoneczko przyświeca, tylko brakuje ćwierkania ptaszków za otwartym oknem ![]() Ale to jeszcze przed nami, bo wczoraj na balkonie odwiedziła nas sikoreczka, więc wpadliśmy z TŻ-tem na pomysł, że koniecznie musimy zrobić karmnik dla ptaszków (znaczy się TŻ musi zrobić ![]() ![]() Pewnie zajrzę potem i może nawet uda mi się nadrobić zaległości ![]() choć może być ciężko, bo obiecałam TŻ-owi, że skończę dziś robić zaproszenia na ślub (hihi, on ne wie, że nawet jeszcze nie zaczęłam ich robić) i wreszcie musimy zaprosić gości na nasze uroczystości ![]() ![]()
tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło Nisia 3,06,2009 ♥ ♥ ♥ Edytowane przez magduchahahaha Czas edycji: 2009-11-02 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
To ja tez sie melduje i witam wszystkich w nowym watku
![]() Maly mial zatwardzenie wczoraj i w koncu o 2 poszlam spac ![]() ![]() ![]() Dziekuje Wam za mile komplementy ![]() Sto lat dla wszystkich solenizantek ![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Muszę koniecznie nadrobić zaległości sprzed dwóch dni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
To milo Cie poznac Magduchahahaha
![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse Edytowane przez Haruno Czas edycji: 2009-11-02 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
nie no nie da się Was nadrobić
![]() melduję się ![]() a my z TŻ-tem jesteśmy razem 8 lat i 4 miesiące a po ślubie 5 lat i miesiąc ![]() słoneczko świeci więc chyba zaraz polecimy na spacerek....chyba że .....właśnie gadają w TV że mocno wieje ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cinusiowa, fajna sukienka ![]() co prawda nie wyglądałam w niej jak ta modelka, ale nieźle mnie wyszczupliła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
witam tez sie melduje na nowym watku.. jestem z malutka u mojej mamy wiec troszke sobie odpoczywam bo malutka moja siorka sie zajmuje
dzis sa moje urodzinki wiec moze cos sie wypije wieczorkiem?? jestem bez meza bo niestey on musial wrocic ale w piatek juz do nas przyjedzie na caly tydzien
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
gosikk i Bercia dziekuje za zyczonka!!! lece pozmywac dopoki mala spi bo siorka wyjechala a mama w pracy!! buziaki
#56 |
Rozeznanie
|
czesc dziewusie
![]() ohoho juz 3 czesc ![]() ![]() wczoraj pozno wrocilismy wiec juz sie nie odzywalam tylko spac poszlam tak na szybciocha poczytalam co u Was , popisze z Wami potem bo musze do banku leciec a ze pogoda taka sliczna sloce nas obudzilo normalnie dzis to i spacerek zaliczymy tylko jeszcze Haruno witaj ![]() ![]() no dobra jeszcze to: ja z tzcikiem jestem juz 12 lat i 2 miesiace a po slubie 2 lata i 4 miesiace ![]() ![]() ![]()
#57 |
Zadomowienie
|
Witaj iwcia dens
![]() ![]() ![]() ![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- My do Grecji na Thassos lub Rodos. ![]() ![]() ciniusiowa fason i kolor najważniejszy mi jak krawcowa uszyła 1 sukienkę ślubne biała to wyglądałamjak w namiocie.Nie dosyć że jestem gruba byłam jeszcze w ciaży to w tej sukience wyglądałam jeszcze grubiej.Płakać mi się chciało i na szybko mi drugą szyła różową. Sukienka twoje śliczna ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-11-02 o 10:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Ewelain - spełnienia marzeń i dużo zdrówka
![]() a ja się pochwalę jeszcze, że Gośka sama siada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.