|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
Cinka tribal
![]() a robiłaś go ot tak czy też ma jakieś znaczenie??
|
#572 |
|
Raczkowanie
|
Anja - śliczna dziewczynka
Edytowane przez Illbana Czas edycji: 2009-11-04 o 21:30 |
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nie pozwolę tak krzywdzić mojej córki, aby ją zdradzać za plecami ![]() Albo to odwołasz albo koniec z "naszymi" dziećmi i rzucimy z Ninulcią Michasia
|
|
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam Anje podpuścić tylko
|
|
#575 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Iwcia dens - spokojnej nocki |
|
|
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
Buuu chyba dostałam @
A najlepsze że na poniedziałek umówiłam się do gina i co jak mi się nie skończy...A jak zaczną mi się takie bóle jak przed ciążą to co wezmę, paracetamol? Sashka, to jest naprawdę przerażające jak lekarze lekceważą człowieka Ale na pewno Twój Tato znajdzie kogoś kompetentnego Ursull, współczuję nocki Carolajna, gratuluję ciociu ![]() Iwciag, ale wsuwa tą nogę Aleks tak jeszcze nie umie Blondynka, pięknie wygląda w tej czapuli Iwcia dens, biedactwa Współczuję takiej nocy...Anja1986, witaj |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Melllllllllll
![]() to nie kubraczek ![]() to futro z mysich ci*ek ![]() Jak minęła podróż Cinka ![]() ![]() placuszka na zgode??
|
#579 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mu juz nieraz mowilam, naprawde ![]() Nawet nie dostalam kwiatow jak urodzilam Kube Ech... szkoda gadac.Co do opowiesci.... nie bede straszyc. Kobity jeszcze egzorcyste zamowia Cytat:
Najwyzej zapytam sie w salonie tatuazu czy maja taka masc. Cytat:
Wiesz przejrzalam liste i wyhaczylam panienki: Anulki ma dwie , Esterki Nikolka, Magdusii Nisia. Same piekniotki Musimy do nich startowacCytat:
![]() O.... to ja juz wole zeby mnie Kuba obsikiwal niz nakupalal Cytat:
Bynajmniej zaoszczedzisz na aftin i nystatyne Cytat:
W koncu musze mojego syna zareklamowac. On potrzebujacy, ma zlamane serce Nic mamuski koniec dobrego. Musze smigac spac. Dobrej nocki Wiecie ze u mnie bialo na dworze??? Snieg pada
|
|
#580 |
|
Raczkowanie
|
Ej ej nie bijcie się
moja Jula nie chce nikomu odbijać nażeczonegozaczęłam czytać na początku odchowalni ale ja tak niesmiała to wiecie wstydałam się odedzwać ![]() bardzo podobaja mi się tatuaże na krzyzu ale ja mam tam szew to nie dałoby rady i dziękuję za komplementy w sprawie urody Julki wasze skarby też piekne bez wyjątku Edytowane przez Anja1986 Czas edycji: 2009-11-04 o 21:37 |
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
cieszę się że podoba Wam się czapeczka małego
a z Tż pogadaliśmy i jest siiiii
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#582 |
|
Zadomowienie
|
wrrrrrrr.........
O wyyyy dziewczynki niegrzeczne, tyle stron do przeczytania mam . Ja dzisiaj zaliczylam spacerek 2,5 godzinny, zrobiłam zakupki. Spotkałam się z dwoma sąsiadeczkami . A jutro przyjedzie do mnie koło południa moja koleżanka z pracy z 2 miesiące starszym synkim i 3 letnią Wiki więc będzie wesoło. Musze jeszcze dzisiaj popsiątac, ktoś chętny do pomocy ? Noo i zrobiłam jakaś tam papke małemu i pochlonął całą miseczke więc stwierdzam że mój synek jest wszystkożerny STO LATEK DLA MALUSICH SOLENIZANTÓW żabcia - dla Ciebie sto latek i gromadki dzieciaczków . No wlasnie o to mi chodzi, jak mały tam jest to jest tam jakis luz, hmmm.... pójde zapytac do sklepu bo wkurza mnie to.pakusia - o to mataka się wyspała dla Kubusia. ale lubie ten serial 39 i pół, jeden z niewielu które sie udały polakom, pewnie dzięki dobrej obsadzie.Haruno - lalu, a gdzie ty niby masz te zbędne kilosy cio? chyba na wakacjach . Przemysl to dobrze, prosze.iwciag - ja tez sobie nie oszczędzałam zachcianek w ciazy ale o dziwo w ciązy miałam 9 kg. na plusie, niby mało ale widac je do teraz, szczególnie biodra i brzuchol sięgajacy kolan blondynkapoznan - ja niby nie przytylam duzo ale mój brzuch to morze rozstepów niestety . Fantastyczny men w tej capie i jaki uroczy sweterek . Zgadza się ten Kubus jest super, moja chrzesnica go ma i nie rozstaje się z nim na krok.Carolajana - a co to za hasło z tym waflarzem? dzieło Twojej Daruni? . Dzień smieciarza powiadasz? A ja już sobie Ciebie wyobraziłam kopiaca po śmietnikach . Te hasełka na bodziakach superoweee : matka wariatka , jestem urwis, kumasz cza-czę, daj na lizaka, daj mi cucka, uwaga gryzę , zmień pieluchę a nie kręc nosem gosikk_s - a jak tam wasze usypianie? rączki dalej w ruchu wieczorkami . Po smierci to się wyspimy że hej sashka - Vilka - mnie po porodzie nie bolało nic juz po tygodniu, mogłam isc rodzic raz kolejny , może idź do gina niech cię obluka i zbada porzadnie, może cosik tam nie tak sie zroslo?Selka - a dlaczego Ty się tu tam mało udzielasz cio? tlumacz się tu prędko ![]() kuroikaze - esti - wszystkie z na Patryka hehe ania - no to chyba nie opłaca mi sie tej foczki kupowac, przy następnym szkrabie zakupie . A zupki to ładnie tam urozmaicasz , pomysłowo. A ile takich słoiczków robisz za jednym razem? Zdolniacha z Ciebie, świetne ujęcia .sashka - ojjjj słoiczki kosztuja i to sporo kupując i deserki i obiadki, ja postanowiłam obiadki gotowac a deserki kupowac . Ja w takich sytuacjach rownież mam ochote wykopac mój lapek za okno i zeby jeszcze ktoś w łeb zarobil (żart) . Hehe maniaczki 39 i pół nicola - pamietamy i do pisania zapraszamy , moja sasiadeczka tez walczy ze swoja cra żeby ta pokochała butelkę.anulka anulka - zakręcona mamuska . Bodziaki świetne .ursull - o bozyszcze, ale noc, ja bym chyba pitoma łaziła calutki dzionek, współczuje milena - to przypatrze się tym deserkom. Agusia - ale miksując to dodajesz jakąś wode prawda? bo to pieruńsko gęste jest. A danie z rybka ze słoiczka tak? czy sama czarowałaś? leczo mmmmmmmm...... ale smaka mi narobiłas,a le dla samej siebie nie gotuje takich delicji cinusiowa - a jak robisz placki? chodzi o skladniki? może cosik pomożemy , i chyba nie wina patelni bo ja bedac na dietce smażyłam beztluszczowo, ani grama tłuszczyku Illbanka - hehe u mnie nagorzej idzie ubieranie rekawków musze takiego wariata z siebie robic żeby sie nie rozzloscił i nie rozbeczal . Anja1986 - witaj wraz z Juleczką iwcia dens - baboooo ja nim zdołam poczytac te wasze szkryfania to trwa bo zawsze cos robie w miedzyczasie np. oglądam film, myke podłogi i zagladam na chwilke i zas coś .rumiankowa - u mnie by paował bodziak 128 .To żem sie naprodukowała aaaa i musze przyzanc że licza sobie pięknie za te bodziaki .
|
|
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#584 |
|
Raczkowanie
|
Uciekam od was kobietki bo tżecik mnie woła nie lubi chłopina jak zamiast z nim to przesiaduję na necie zazdrosny czy jak?
![]() dobranoc miłej nocki |
|
|
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Marika babolcu jak ty tak ładnie odpisujesz wszystkim??
ja zapominam po 3 postach co której ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
![]() bo jak nie
|
|
#586 |
|
Zadomowienie
|
Widze, ze tu jakas nowa Julka przybyla
![]() Tylko uwazaj, Guzik jest mojej Julki
|
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
26 człowieków na nas patrzy
![]() zachowywać się mamuśki!
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
te bodziaki fajne ale ciekawe jakie jakościowo
.Ja polecam bodziaki z C&A.ja mam zapas dla małego do 1,5 roczku. Polecam te rajstopki są super ciepłe i miękkie. http://www.allegro.pl/item777009718_cieple_frot towe_rajtuzki_68_74_nowe_ wzory_gratisy.html caro ja widzę 24 Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-11-04 o 21:49 |
|
|
|
#589 | |
|
Wtajemniczenie
|
gosik mój w ubiegłym tygodniu zaczął, wcześniej miał widocznie chrapke na nie bo się przyglądał i oczka miał przy tym jak5zł
![]() była rozmowa wcześniej o dozwolonych lekach więc te z paracetamolem są ok, ja brałam w ciąży apap jak mnie cosik strzykało, z tym że chyba dopuszczalna ilość to2tablety marika a może coś z papki mu nie podpasowło?? Mata mała, ale taką większą gdzie Iwo cały się mieści mamy, myślałam, że ta będzie okej, będzie mógł łapkami sam sobie naciskać te odgłosy krówki itp, myślę, że mogło by to go zaciekawić, cena nie jest duża więc zaryzykujemy ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- o wow ile ludziów, tylko moja droga nie wystawiaj no wiesz czego ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
blondi otwórz prawe oko
zobaczysz więcej:noco: iwciag no proszę Cię, ja bym tak do gości?? a w życiu ![]() ja w
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
Marika, a może to jednak ząbki?
U nas od ubiegłego tygodnia usypiamy się na leżąco, przy cycu. Potem Aleks śpi trochę w naszym łóżku a po jakimś czasie przenoszę go do łóżeczka |
|
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
iwciag piła alkohol!!!!!
|
#593 |
|
Zadomowienie
|
o, te dziewczyny już widzę któryś raz: Agnieszka 80, Karola_82. ujawniać się, już!
która jeszcze się ukrywa poza mną i anią(cyferki?)
|
|
|
|
#594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Marika - to u Ciebie deszcz dzisiaj nie padał? To może Igorka brzuszek boli? (to prężenie to bardziej do bólu brzuszka pasuje). A sprzątać mi się nie chce, więc Ci nie pomogęOOOOooooo, jest teściowa mojego syna - Aniu, Guzik obiecuje Juli wierność aż po grób![]()
|
|
|
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#596 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#597 |
|
Zadomowienie
|
przyłapałam Cię na kłamstwie
![]() Ten wątek obecnie przeglądają: 23 (19 użytkowników i 4 gości) rumiankowa*, Agnieszka 80, iwciag+, malutka_24+, Anja1986, male, Karola_82, marika2121+, Bercia2000+, sashka20+ o, i wystraszyłam Agnieszkę 80
Edytowane przez rumiankowa Czas edycji: 2009-11-04 o 21:58 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Iwciag, Aleks też się przygląda ale jeszcze nie pakuje do buzi, może już niedługo
|
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
iwciag mój mały wszystko kulkuje to ciągle ociera nogę o nogę jakby biegł
|
|
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() dziecko w domu a ta się alkoholizuje ![]() Cytat:
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.

A najlepsze że na poniedziałek umówiłam się do gina i co jak mi się nie skończy...A jak zaczną mi się takie bóle jak przed ciążą to co wezmę, paracetamol?

Współczuję takiej nocy...

Ale żeś zareklamowała Kubusia
dla Kubusia. ale lubie ten serial 39 i pół, jeden z niewielu które sie udały polakom, pewnie dzięki dobrej obsadzie.
MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK