|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
Haha, a ja się ucieszyłam, ze tam mało mam do czytania (bo weszłam na stary wątek, a tam tylko dwie strony miałam do nadrobienia)
![]() Czesc Ropuszki! No i widzę, ze Palikot zawiódł. Nie ma nowego tytułu, tylko jakieś PROSTE HASŁO w dupala sie należy Całuski dla naszych cudnych małych Solenizantów EwelainSpełnienia Marzeń A ja dalej chora. Katar przechodzi, a gardło napiernicza Siedzę w domu owinięta szalikiem. Do dzieci nie pogadam, tylko uśmiechac się mogę. Dobrze, ze WY jestescie wirtualne, bo bym sobie z wami nie pogadała, a z pisanie problemow nie mam ![]() kawa
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-02 o 10:45 |
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
wypraszam sobie - jestem zdecydowanie REALNA a nie wirtualna :P
blondynkapoznan - niby waży ok. 7,7kg i ma 69 cm zdjęcie z wczoraj, dziś zaczęła wyciągać przed siebie drugą nogę - ale prawie od razu pada na pyszczek kilka dni treningu i będzie coraz lepiej ja jej nie sadzałam sama, uznałam że niech rozwija się w swoim tempie - i to widocznie jej wielka chwila jest
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
rumianku
![]()
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
anulka ^2
zdrówka, kuruj się Kochanawzywam wszystkie wątkowe Małgosie na pomoc - kiedy obchodzicie imieniny? bo jakoś nei mogę się zdecydować na datę szukam "najczęstszej" ![]() i jak zakończyła się dyskusja o urlopie opiekuńczym? |
|
|
|
#65 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Inne warianty zawsze niepomiernie mnie denerwują Buziaki i zdróweczka Wszystkim ;* ;* ;* |
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
No własnie jak zakonczył sie temat urlopu opiekunczego?
Dziewuchy, moze chcecie kupic pióro Prezydenta za jedyne 13 tys. zł.? PIÓRO PREZYDENTA ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- ps. Jak sie dodaje kogos do przyjaciół?
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Anulko, wystarczy wejść na czyjś profil, albo kliknąć raz na nick przy poście. W pierwszej opcji po prawej stronie znajdziesz coś takiego jak Zaprzyjaźnij z Vila1987
a w drugiej dodaj do kontaktów, czy coś takiego, na końcu listy i przekieruje Cię i zaznaczasz okienko i klikasz Tak. Ja ciężko tłumaczę, wiem.
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Vila - szkoda mi, żeby dziecko w jednym miesiącu obchodziło imieniny i urodziny
poza tym w różnych kalendarzach różnie bywa. więc nie wiem, komu ufać ![]() anulka^2 - wchodzisz w profil osoby, którą chcesz zaprosić, w zakładkę "przyjaciele" i tam jest "zaprzyjaźnij xxx" ![]() spóźniałam się :P |
|
|
|
#69 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mały a od wczoraj boli mnie gardło i ucho blondynka jaki fajowy piesio no teraz mamy też pieseczka zreszta zdjecia dawałam w albumie ale chyba pokaże Wam tu a co chcecie pieska zobaczyć ![]() na pierwszym zdjęciu ma oczka jak kotek ze Shreka ![]()
Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-11-02 o 11:28 |
|
|
|
|
#70 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki Babsztylki Kochane
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
rumiankowa to Gosia mało waży
ja idę w piątek na szczepienie i wtedy poznam wagę mojego.A co do siedzenia to mój mały jeszcze główki jak siedzi nie umie trzymać![]() Bercia ale śliczny piesek |
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Gosi, bardzo ładnie i szybko się rozwija![]() Co do sukienek ślubnych oto moja nie śmiać się
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
mojej znajomej córka waży już 9700
a jest taka jak mój tzn z 25.05.
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no...to juz przegięcie, jest na jakiejs diecie czy cos?
|
|
#76 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Antek trzyma sztywno głowe no ale to kolejny dowód ze każdy szkrabik rozwija się inaczej w swoim tempie
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
Blondynka ale Wam fajnie
a psa zabieracie? Rumiankowa o rany gratulacje z okazji pierwszych siadów co do imienim to tak jak Vila... ze obchodzi sie nieby pierwsze po urodzinach Bercia ale ma minke spaniele sa sliczne a jaki ma charakterek?Caro ej no nie było tak zle bardzo ladnie dopasowany gorset i Wszystkiego naj dla solenizantów
|
#78 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pan od którego go kupiliśmy powiedział że stracimy tyle nerwów przy psie że 5 suk byśmy wychowali jest szalony najgorsze ze gryzie starszego synka bo chce sie bawić i juz większosć ubrań i kurtka potargane no ale już 12 lat mam psy i były 2 suki bokserki cudne a teraz piesek nie ma problemów z potomstwem
|
|
|
#79 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Gosienka jeszcze sliczniejsza!!!! Cytat:
![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
bardzo ladna, chociaz nie w moim guscie... slicznie wygladalas
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
jestem wrocilam sloko cudne
![]() Anulka Anulka spoznilam sie a myslalam ze znowu Ci sie do czegos przydam no a gdzie to zaproszene do przyjaciol jeszcze nie dostalam![]() Ewelain 100 lat Caro nie bylo tak zle , 5 lat temu to kazda chciala miec na sobiie beze ale rzeczywiscie zes prawie znikla w tej sukni chudzinoKuroikaze ach ale Tys ladna kobietka ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Bercia sliczny piesek , ale...........ja chcialam Ciebie zobaczyc w koncu ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Rumiankowa slicznie Gosienka siedzi wlasnie ja tez bym chciala zeby moj tak sam z siebie usiadl ale sobie chyba jeszcze poczekam
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mój 7kg hehkuroikaze nie zabieramy ja nie wiem jak to będzie czy nie będzie problemu żeby wózek do samolotu zabrać a co dopiero psa![]() Bercia mała pieski są słodkie ale zanim dorosną są jak dzieci.Mój dopiero sie zmienił jak skończył 2 lata ![]() ja dzisiaj mam humor do
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Blondynka, my w ubiegłym roku byliśmy na Rodos. Wyspa jest piękna ale jak dla mnie to tylko na tydzień, tyle zresztą byliśmy i zobaczyliśmy co chcieliśmy. Ale jeśli jesteś fanką leżenia na plaży to drugi można przeleżeć
woda super czysta tylko zimna jak dla mnie...Rumiankowa, jak ona pięknie siada Co do imienin, to Gosia powinna obchodzić 10 czerwca, tak jak ja (jestem z kwietnia). Osobiście nigdy nie obchodziłam, zawsze tylko urodziny Carolajna,no...faktycznie beza Ale moja była równie bezowata |
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny, macie buziaka od Gosi
ja też obchodzę pierwsze imieniny po urodzinach - tylko że kiedyś moje imieniny były raz w roku, teraz są trzy :P i w zależności w jaki kalendarz się zajrzy, to Małgorzata ma imieniny: - wg http://halloween.friko.net/imieniny/Ma%B3gorzaty: 18 stycznia; 22, 25 lutego; 10,13 kwietnia; 10 czerwca; 13, 20 lipca; 27 sierpnia; 17 października; 2 listopada - wg http://pl.wikipedia.org/wiki/Ma%C5%8...28imi%C4%99%29 - 18 stycznia; 22 lutego; 25 marca; 10, 13 kwietnia; 16, 27 maja; 10 czerwca; 20 lipca, 27 sierpnia; 17 października; 2 listopada; 16, 30 grudnia - http://www.imiennik.pl/index.php?ids=1,260 - 18 stycznia; 22 lutego; 16 maja; 10 czerwca; 13, 20 lipca; 30 sierpnia; 16,17 października; 16 listopada; 23 grudnia no sorry, niektóre daty nawet się nie powtarzają ![]() wybiorę imieniny 10 czerwca (przykładowo), a później się okaże, że w większości kalendarzy w tym dniu nie ma imienin Gosi. trochę kwas ![]() edit: dzięki gosikk ![]() Caro - ekstra kiecka ![]() co do wagi Małgosi - jest na 75 centylu, no i wyłącznie na piersi - a zapierdziela jak mały samochodzik, więc czasem mam wrażenie, że więcej spali niż zje poza tym ona od ponad 3 miesięcy ćwiczy brzuszki (w przeciwieństwie do mamusi )
Edytowane przez rumiankowa Czas edycji: 2009-11-02 o 12:47 |
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Iwcia d nie rób mnie w trąbę
przeciez juz dawno jestesmy PRZYJACIÓŁKAMI
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-04 o 13:56 |
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
i jeszcze jedno: Jesli uzywacie drogich chusteczek do podcierania Szkrabkowych tyłków POLECAM wszystkim chusteczki Tami Baby. Za 72szt. daję 4zł z groszami. Są bardzo dobre, mniej nawilzone od chusteczek Pampers (prawie 7 zł za 72szt.), ale to moim zdaniem jest duży plus, bo pampers zawsze daje uczucie zimna przez to ze są mokre, a te są moim zdaniem bardzo dobre i duuuzo tansze od pampersów.
Jesli ktoś zna tansze i tez dobre, to bardzo proszę o podpowiedź.
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-02 o 12:59 |
|
|
|
#86 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Zadomowienie
|
Haruno bądź moją przyjaciółką
haha---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- 1. Dziewczyny czy dajecie coś dzieciom profilaktycznie, np. witaminkę C albo jakies inne witaminki, tak teraz w tym okresie, kiedy panują różne choróbska i łatwo sie przeziebić? Jesli tak, to co podajecie? 2. Czy witaminę C można podawać codziennie, nawet jesli dziecko jest zdrowe? Co o tym myślicie?
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
Haruno bądź moją przyjaciółką
haha---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Zalatwione
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
|
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
ahhh dopiero wróciliśmy ze spacerku ale udało mi się szybko i o czasie położyć dziewczyny
W ROSSMANIE PROMOCJA BUTELKA 250ML LOVI + TERMOOPAKOWANIE ZA 29,90-, nie wiem od kiedy jest promocja ale u nas w sklepie zostało ostatnie opakowanie i są w promocji piękne kubeczki takie do kawy, herbaty za 6,99-, rumiankowa Twoja Gosia to chyba najszybciej rozwinięta ![]() Carola pięknie wyglądałaś śliczne macie pieski...... tylko fotki obejrzałam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

w dupala sie należy 

zdjęcie z wczoraj, dziś zaczęła wyciągać przed siebie drugą nogę - ale prawie od razu pada na pyszczek

no teraz mamy też pieseczka zreszta zdjecia dawałam w albumie ale chyba pokaże Wam tu a co chcecie pieska zobaczyć
SYNEK

dla Gosi, bardzo ładnie i szybko się rozwija