![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
Haha, a ja się ucieszyłam, ze tam mało mam do czytania (bo weszłam na stary wątek, a tam tylko dwie strony miałam do nadrobienia)
![]() Czesc Ropuszki! No i widzę, ze Palikot zawiódł. Nie ma nowego tytułu, tylko jakieś PROSTE HASŁO ![]() ![]() ![]() Całuski dla naszych cudnych małych Solenizantów ![]() EwelainSpełnienia Marzeń ![]() A ja dalej chora. Katar przechodzi, a gardło napiernicza ![]() Siedzę w domu owinięta szalikiem. Do dzieci nie pogadam, tylko uśmiechac się mogę. Dobrze, ze WY jestescie wirtualne, bo bym sobie z wami nie pogadała, a z pisanie problemow nie mam ![]() kawa ![]()
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-02 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
wypraszam sobie - jestem zdecydowanie REALNA a nie wirtualna :P
blondynkapoznan - niby waży ok. 7,7kg i ma 69 cm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
rumianku
![]() ![]() ![]()
#64 |
Zadomowienie
|
anulka ^2
![]() wzywam wszystkie wątkowe Małgosie na pomoc - kiedy obchodzicie imieniny? ![]() ![]() ![]() i jak zakończyła się dyskusja o urlopie opiekuńczym? |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Buziaki i zdróweczka Wszystkim ;* ;* ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
No własnie jak zakonczył sie temat urlopu opiekunczego?
Dziewuchy, moze chcecie kupic pióro Prezydenta za jedyne 13 tys. zł.? PIÓRO PREZYDENTA ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- ps. Jak sie dodaje kogos do przyjaciół?
#67 |
Zadomowienie
|
Anulko, wystarczy wejść na czyjś profil, albo kliknąć raz na nick przy poście. W pierwszej opcji po prawej stronie znajdziesz coś takiego jak Zaprzyjaźnij z Vila1987
a w drugiej dodaj do kontaktów, czy coś takiego, na końcu listy i przekieruje Cię i zaznaczasz okienko i klikasz Tak. Ja ciężko tłumaczę, wiem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Vila - szkoda mi, żeby dziecko w jednym miesiącu obchodziło imieniny i urodziny
![]() ![]() anulka^2 - wchodzisz w profil osoby, którą chcesz zaprosić, w zakładkę "przyjaciele" i tam jest "zaprzyjaźnij xxx" ![]() spóźniałam się :P |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a od wczoraj boli mnie gardło i ucho ![]() blondynka jaki fajowy piesio ![]() ![]() ![]() ![]() na pierwszym zdjęciu ma oczka jak kotek ze Shreka ![]() ![]()
10.05.09 ANTOŚ jest już z nami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KOCHAM CIĘ SYNECZKU ![]() Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-11-02 o 11:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Dzieki Babsztylki Kochane
![]() ![]()
#72 |
Zakorzenienie
|
rumiankowa to Gosia mało waży
![]() ![]() Bercia ale śliczny piesek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do sukienek ślubnych oto moja nie śmiać się ![]()
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
mojej znajomej córka waży już 9700
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no...to juz przegięcie, jest na jakiejs diecie czy cos?
![]() |
#76 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Antek trzyma sztywno głowe no ale to kolejny dowód ze każdy szkrabik rozwija się inaczej w swoim tempie ![]()
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
Blondynka ale Wam fajnie
![]() Rumiankowa o rany gratulacje z okazji pierwszych siadów ![]() ![]() co do imienim to tak jak Vila... ze obchodzi sie nieby pierwsze po urodzinach Bercia ale ma minke ![]() ![]() Caro ej no nie było tak zle ![]() bardzo ladnie dopasowany gorset ![]() i Wszystkiego naj dla solenizantów ![]()
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pan od którego go kupiliśmy powiedział że stracimy tyle nerwów przy psie że 5 suk byśmy wychowali jest szalony najgorsze ze gryzie starszego synka bo chce sie bawić i juz większosć ubrań i kurtka potargane ![]() ![]() ![]()
![]() |
#79 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Gosienka jeszcze sliczniejsza!!!! Cytat:
![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
jestem wrocilam sloko cudne
![]() ![]() Anulka Anulka spoznilam sie a myslalam ze znowu Ci sie do czegos przydam ![]() ![]() Ewelain 100 lat ![]() Caro nie bylo tak zle , 5 lat temu to kazda chciala miec na sobiie beze ![]() ![]() Kuroikaze ach ale Tys ladna kobietka ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Bercia sliczny piesek , ale...........ja chcialam Ciebie zobaczyc w koncu ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Rumiankowa slicznie Gosienka siedzi ![]() ![]()
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kuroikaze nie zabieramy ![]() ![]() Bercia mała pieski są słodkie ale zanim dorosną są jak dzieci.Mój dopiero sie zmienił jak skończył 2 lata ![]() ja dzisiaj mam humor do ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Blondynka, my w ubiegłym roku byliśmy na Rodos. Wyspa jest piękna ale jak dla mnie to tylko na tydzień, tyle zresztą byliśmy i zobaczyliśmy co chcieliśmy. Ale jeśli jesteś fanką leżenia na plaży to drugi można przeleżeć
![]() Rumiankowa, jak ona pięknie siada ![]() ![]() ![]() Carolajna,no...faktycznie beza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny, macie buziaka od Gosi
![]() ja też obchodzę pierwsze imieniny po urodzinach - tylko że kiedyś moje imieniny były raz w roku, teraz są trzy :P i w zależności w jaki kalendarz się zajrzy, to Małgorzata ma imieniny: - wg http://halloween.friko.net/imieniny/Ma%B3gorzaty: 18 stycznia; 22, 25 lutego; 10,13 kwietnia; 10 czerwca; 13, 20 lipca; 27 sierpnia; 17 października; 2 listopada - wg http://pl.wikipedia.org/wiki/Ma%C5%8...28imi%C4%99%29 - 18 stycznia; 22 lutego; 25 marca; 10, 13 kwietnia; 16, 27 maja; 10 czerwca; 20 lipca, 27 sierpnia; 17 października; 2 listopada; 16, 30 grudnia - http://www.imiennik.pl/index.php?ids=1,260 - 18 stycznia; 22 lutego; 16 maja; 10 czerwca; 13, 20 lipca; 30 sierpnia; 16,17 października; 16 listopada; 23 grudnia no sorry, niektóre daty nawet się nie powtarzają ![]() wybiorę imieniny 10 czerwca (przykładowo), a później się okaże, że w większości kalendarzy w tym dniu nie ma imienin Gosi. trochę kwas ![]() edit: dzięki gosikk ![]() Caro - ekstra kiecka ![]() co do wagi Małgosi - jest na 75 centylu, no i wyłącznie na piersi - a zapierdziela jak mały samochodzik, więc czasem mam wrażenie, że więcej spali niż zje ![]() ![]() Edytowane przez rumiankowa Czas edycji: 2009-11-02 o 12:47 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Iwcia d nie rób mnie w trąbę
![]() ![]()
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-04 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
i jeszcze jedno: Jesli uzywacie drogich chusteczek do podcierania Szkrabkowych tyłków POLECAM wszystkim chusteczki Tami Baby. Za 72szt. daję 4zł z groszami. Są bardzo dobre, mniej nawilzone od chusteczek Pampers (prawie 7 zł za 72szt.), ale to moim zdaniem jest duży plus, bo pampers zawsze daje uczucie zimna przez to ze są mokre, a te są moim zdaniem bardzo dobre i duuuzo tansze od pampersów.
Jesli ktoś zna tansze i tez dobre, to bardzo proszę o podpowiedź.
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-02 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Haruno bądź moją przyjaciółką
![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- 1. Dziewczyny czy dajecie coś dzieciom profilaktycznie, np. witaminkę C albo jakies inne witaminki, tak teraz w tym okresie, kiedy panują różne choróbska i łatwo sie przeziebić? Jesli tak, to co podajecie? 2. Czy witaminę C można podawać codziennie, nawet jesli dziecko jest zdrowe? Co o tym myślicie?
#89 |
Zadomowienie
|
Haruno bądź moją przyjaciółką
![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Zalatwione ![]() ![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
ahhh dopiero wróciliśmy ze spacerku ale udało mi się szybko i o czasie położyć dziewczyny
![]() W ROSSMANIE PROMOCJA BUTELKA 250ML LOVI + TERMOOPAKOWANIE ZA 29,90-, nie wiem od kiedy jest promocja ale u nas w sklepie zostało ostatnie opakowanie i są w promocji piękne kubeczki ![]() ![]() rumiankowa Twoja Gosia to chyba najszybciej rozwinięta ![]() ![]() Carola pięknie wyglądałaś ![]() śliczne macie pieski...... tylko fotki obejrzałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.