Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-10, 21:44   #1111
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
poiglot to Ty zaciśnij zęby i go przepość trochę..poczekaj aż zatęskni za Tobą.
iwcia d dz.jestem sada, ale kochana ja wczoraj na solarium byłam zaraz po fryzjerze
gosikk dz i życzę by Aleks spał do samiusieńkiego rana!
a rzeczywiscie pisalas ale Ty juz na slubie tez bylas wiec to nie zasluga tego solarium tylko w kazdym razie fajnie wygladasz

Gosiku ja sie tak wlasnie zastanawialam dzis nad Toba i tym rehabilitantem, czytala szukalam i wszedzie pisza ze dzieci zaczynaja pelzac w 6 miesiacu dopiero w 4 i 5 przewracaja sie na boczek prawy lub lewy i temu podobne jedynie to lezenie na brzuszku i rozchodzenie sie tych raczek rozumiem ze moze Cie niepokoic ale zeby od razy zaraz Vojta - mowie Ci skonsultuj to jeszcze bo moze ten neurolog ma racje a stymulowac mozesz w inny sposob nie tak bolesny

moj Szymek jeszcze z pol miesiaca temu tez rozkladal te raczki ale zaczelam go duzo barzo klasc to on wrecz to bardzo polubil i zaczal sie podpierac wiec 3mam kciuki za Ciebie i Twego syncia
Stary 2009-10-10, 21:47   #1112
gosikk_s
Zakorzenienie

Malutka, poradzę się jeszcze pediatry i pewnie spróbuję znaleźć prywatnego rehabilitanta. Chętnie i do domu jeśli dałabym radę finansowo.

Iwciag, żeby chociaż do północy...ciągle coś marudzi z łóżeczka

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 21:49   #1113
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość

my w pl troszke zaszalelismy bo czesto Kuba zostawal u mojej mamy... 2 noce mielismy tylko dla siebie z czego sie ciesze...

a u nas z seksikiem tak sobie... w sumie jest tylko wtedy jak tz ma wolne 2 dni z rzedu... od 2 tygodni nic ale mysle ze jak tesc sie wyprowadzi to bedzie lepiej bo nie bedzie wtedy strachu ze nam ktos wpadnie
a powiem wam ze Kuba uwielbia jak sie seksimy mamy strasznie skrzypiace lozko!!! normalnie jak sie przewracasz z boku na bok to tak skrzypi ze szok! a co dopiero bara bara... ale Kubie to nie przeszkadza wrecz przeciwnie... ostatnio sie smial jak to robilismy... nie widzial nas ale chyba slyszal... po kilku minutach zasnal

ja to sie czasem tak doluje z powodu mojego wygladu ze placze i sie mnie uspokoic nie da... strasznie sie czuje ze soba... jestem brzydka, gruba, mam mega celulit i okropne rozstepy na calym ciele... ale ciesze sie ze wystarczy ze wyjde z lazienki w koszulce nocnej (chociaz wbija mi sie w tluszcz!) a moj tz juz gotowy!!! cieszy mnie to i podnosi na duchu, ze mnie kocha i nie liczy sie dla niego moj wyglad tak bardzo tylko chec bycia ze mna..
hahaha slyszal was? cieszy sie ze rodzice sie kochaja mowie o uczuciu...

... a odnoscie drugiej czesci twoeje wypowiedzi to super! Tak powinno byc!
Stary 2009-10-10, 21:53   #1114
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens

Cytat:

my w pl troszke zaszalelismy bo czesto Kuba zostawal u mojej mamy... 2 noce mielismy tylko dla siebie z czego sie ciesze...

a u nas z seksikiem tak sobie... w sumie jest tylko wtedy jak tz ma wolne 2 dni z rzedu... od 2 tygodni nic ale mysle ze jak tesc sie wyprowadzi to bedzie lepiej bo nie bedzie wtedy strachu ze nam ktos wpadnie
a powiem wam ze Kuba uwielbia jak sie seksimy mamy strasznie skrzypiace lozko!!! normalnie jak sie przewracasz z boku na bok to tak skrzypi ze szok! a co dopiero bara bara... ale Kubie to nie przeszkadza wrecz przeciwnie... ostatnio sie smial jak to robilismy... nie widzial nas ale chyba slyszal... po kilku minutach zasnal

ja to sie czasem tak doluje z powodu mojego wygladu ze placze i sie mnie uspokoic nie da... strasznie sie czuje ze soba... jestem brzydka, gruba, mam mega celulit i okropne rozstepy na calym ciele... ale ciesze sie ze wystarczy ze wyjde z lazienki w koszulce nocnej (chociaz wbija mi sie w tluszcz!) a moj tz juz gotowy!!! cieszy mnie to i podnosi na duchu, ze mnie kocha i nie liczy sie dla niego moj wyglad tak bardzo tylko chec bycia ze mna..
lubie czytac Twoje postyi Pakusiu
Kubus przy rytmicznych dzwiekach zasnal
jednak jak milosc jest to i pozadanie jest

ciekawe jak tam nasz gadulka Karola

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

lece laseczki do lozeczka - tu o seksie w kolko az sie zachciewa ale u nas tydzien abstynencji z powodu@ no coz.... sie poprzytulam chociaz dobrej wyspanej nocki
Stary 2009-10-10, 21:58   #1115
gosikk_s
Zakorzenienie

Pakusia, zamieńmy się ja bym chciała żeby Mycha chociaż czasami tak pospał, miałabym na co czekać

Iwcia dens, no wiesz, ja nie wykluczam że rehabilitant przesadza bo taką ma pracę i jak do niego trafiliśmy to musi coś znaleźć. Z tym pełzaniem to on może chce wyprzedzić fakty...też kładę teraz Aleksa na brzucho jak najczęściej i oby pomogło. Ale poradzę się jeszcze pediatry i najwyżej innego rehabilianta.

Stary 2009-10-10, 21:58   #1116
poiglot91
Zakorzenienie

dziewczyny przetrzymywalam ostatnio i jakos tez dupa

wlasnie wrocil i sie posprzeczalismy ooojj litosci:pro si:

pakusiu nie jestes brzydka debil jestes co ty mowiszdobrze ze twoj tz taki jest..
kochany

ja sie czuje czesto brzydko itp niewiem moze ja nudna jestem .. moze zla w tych rzeczach.. niedoswiadczona..
moze dupa ze mnie nie kobieta..
i zaraz sie rozrycze
i jak tu nie wpadac w kompleksy ?

jak czytam ze wasi tz sie tak na was rzucaja to naprawde sie zastanawiam nad tym...
czasem to robi ale zadko naprawde nie wiem czy brak mu odwagi czy cos

Edytowane przez poiglot91
Czas edycji: 2009-10-10 o 22:01
poiglot91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 22:03   #1117
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Gdzie jest moja Carola???
Zaczynam sie martwić

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-10, 22:08   #1118
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość

pakusiu nie jestes brzydka debil jestes co ty mowiszdobrze ze twoj tz taki jest..
kochany

ja sie czuje czesto brzydko itp niewiem moze ja nudna jestem .. moze zla w tych rzeczach.. niedoswiadczona..
i zaraz sie rozrycze

jak czytam ze wasi tz sie tak na was rzucaja to naprawde sie zastanawiam nad tym...
Klaudia naprawde mi ciebie szkoda bo jestes super dziewczyna!
i caly czas sie zadreczasz...ze moze z toba cos nie tak a jestem przekonana ze z toba wszystko w porzadku...nie chce ci tego mowic ale moze trafilas na nieodpowedniego faceta...
obym sie mylila bo zycze ci szczescia...i wieelkiem szalonej milosci
Stary 2009-10-10, 22:11   #1119
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:

kochany

i zaraz sie rozrycze

Poiglot, bo Twój TŻ po prostu za dużo dostaje i dlatego nie potrafi tego docenić To przeważnie tak jest...jakbyś Ty nie miała nigdy ochoty to wtedy by narzekał...

Stary 2009-10-10, 22:15   #1120
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:

kochany

i zaraz sie rozrycze

co ty gadasz!!!! kochana jestes taka PIEKNA ze jakbym byla toba to bym nago chodzila caly czas!!! ja to nawet sie przykryc nie moge bo wygladam jak paczek!!!

jestes swietna laseczka... normalnie to ja bym sie na ciebie rzucila jakbym byla blisko!!!

fantastyczna z ciebie kobietka!!! nie dosc ze sliczna to jeszcze inteligentna, zabawna i dorosla jak na swoj wiek!! a uwierz ze wiele dziewczyn w twoim wieku to gow niary za przeproszeniem... wiesz co jest w zyciu najwazniejsze i pomimo mlodego wieku swietnie sobie radzisz!!! masz pieknego synka i tz ta ktory cie kocha...

troszke wiary w siebie !!! bo cie zbije to ja "wizazowy paczus" mam wiecej wiary w siebie niz ty??? no niech cie!!!

jakbys chciala to bys mogla miec kazdego!! wiec wez tz w obroty !!!
staraj sie go "olewac" jemu sie wtedy zapali lampka ze cos nie ten tego i zacznie sie starac o ciebie

a moze jak sie przeprowadzicie to cos sie zmieni, bo napewno sytuacja w "domku" nie pomaga wam....

a mam pytanko... sami bedziecie mieszkac???

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 22:17   #1121
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
co ty gadasz!!!! kochana jestes taka PIEKNA ze jakbym byla toba to bym nago chodzila caly czas!!! ja to nawet sie przykryc nie moge bo wygladam jak paczek!!!

jestes swietna laseczka... normalnie to ja bym sie na ciebie rzucila jakbym byla blisko!!!

fantastyczna z ciebie kobietka!!! nie dosc ze sliczna to jeszcze inteligentna, zabawna i dorosla jak na swoj wiek!! a uwierz ze wiele dziewczyn w twoim wieku to gow niary za przeproszeniem... wiesz co jest w zyciu najwazniejsze i pomimo mlodego wieku swietnie sobie radzisz!!! masz pieknego synka i tz ta ktory cie kocha...

troszke wiary w siebie !!! bo cie zbije to ja "wizazowy paczus" mam wiecej wiary w siebie niz ty??? no niech cie!!!

jakbys chciala to bys mogla miec kazdego!! wiec wez tz w obroty !!!
staraj sie go "olewac" jemu sie wtedy zapali lampka ze cos nie ten tego i zacznie sie starac o ciebie

a moze jak sie przeprowadzicie to cos sie zmieni, bo napewno sytuacja w "domku" nie pomaga wam....

a mam pytanko... sami bedziecie mieszkac???
Dobrze mowisz Pakusiu zgadzam sie w 100%!!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-10, 22:21   #1122
gosikk_s
Zakorzenienie

Pakusia, popieram

Stary 2009-10-10, 22:22   #1123
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
Dobrze mowisz Pakusiu zgadzam sie w 100%!!!!
niestety czesto jest tak ze jak ja chce i okazuje to to moj tz nie ma ochoty... wiec juz od dawna bawie sie z nim w "pania zimna i niedostepna" to pomaga bardzo... bo on wtedy swiruje ze ja nie chce i mnie molestuje... i tak po chwilce ulegam

smiac mi sie chce z tych facetow, zwlaszcza z mojego...

Stary 2009-10-10, 22:25   #1124
Mell_xx
Wtajemniczenie

male
jak spal Twoj slodki synek?
Stary 2009-10-10, 23:03   #1125
esti1984
Wtajemniczenie

witam kochane....ale macie tępo... Carolajny nie było a i tak duuuużo do czytania

byłam na zakupach....dzisiaj obkupiłam Julkę.... muszę jej kupić jeszcze tylko czapkę, szalik, kurtkę i buty....całą resztę na zimę posiada

Nikoli chyba nic nie muszę kupować bo wszystko mam po Julci

za to muszę wziąć się za siebie i TŻ-ta bo nie mamy kurtek i ja butów

kupiłam w końcu żelazko za kasę z prezentów jak wróciłam to pierwsze co położyłam dzieci spać i prasowałam chyba ze 3 h tyle się tego nazbierało....ale już jestem na bieżąco

aaaaaaaaaa i wiecie co? pierwszy raz od czasu ciąży dostałam @ ale się zdziwiłam bo przy Julce dostałam rok po porodzie ale jak na razie cieszę się bo nic mnie nie boli.....a zawsze umierałam z bólu

Niki też bierze stópki do buzi nawet przez rajstopki albo śpiochy ale jeszcze nie ssie ale to normalne wszystkie dzieci będą to robiły to normalny etap rozwoju bo dziecko jak coś poznaje to wszystko musi do buźki włożyć i jak odnajdzie stópki to też musi posmakować
odpiszę tylko poiglot bo strasznie boli mnie kręgosłup:/

kochana.....fajnie że możesz się wygadać i powiedzieć jak się czujesz z tym wszystkim. Bardzo Cię podziwiam...jesteś młoda i taka bogata w doświadczenia życiowe z którymi sobie świetnie radzisz. Dodatkowo musiało być dla Ciebie wielkim wyzwaniem wyjechanie z PL, zostawienie przyjaciół, znajomych..... Moim rozwiązaniem na wszystkie problemy jest rozmowa.....ale czasami trudno jest się zebrać albo do końca nie wiemy jak powiedzieć...... wiesz co bym Ci poradziła? Jak synuś będzie spał i będziesz miała chwilę tylko dla siebie a TŻ-ta nie będzie jeszcze w domu usiądź....pomyśl i przelej wszystko na papier dosłownie wszystko i o wszystkim - co sobie cenisz w Waszym związku, za co go kochasz, czego Ci brakuje, nad czym sama chciałabyś popracować i czego oczekujesz od TŻ-ta. Może pisanie takiego "listu" zajęłoby Ci nawet kilka dni ale myślę że warto. Wiesz....mój TŻ kiedyś mi powiedział że cokolwiek chcę mu powiedzieć to mam mówisz wprost bo FACECI (podobno wszyscy) nie potrafią się domyślać i tak też robiępoza tym jesteście w nowej sytuacji od niedawna......pojawił się Wasz cud miłości, który z każdym dniem będzie dawał Wam uśmiech na twarzy, dziecko to takie szczęście....ale żeby było szczęśliwe rodzice muszą pielęgnować swój związek bo dziecko nie będzie szczęśliwe jeśli rodzice będą mieć nieporozumienia..... kiedyś ktoś mądry powiedział w jakimś programie że dziecko w takiej chwili obwinia siebie (oczywiście nie takie małe) - i chyba coś w tym jest. Jestem pewna że jak postawisz kawę na ławę to będzie wszystko ok Jak będziesz tego potrzebowała to płacz przy nim...wylej z siebie wszystko
No i na pewno potrzebujecie czas wyłącznie dla siebie Tż dużo pracuje, Ty siedzisz w domu....więc kilka razy w miesiącu wypad sam na sam dałby poczucie fascynującego związku....takiego jak kiedyś.....
Zrobisz jak chcesz ale ja trzymam kciuki za Wasz związek.....TŻ-ta nie znam ale Ciebie można powiedzieć że tak jesteś mądrą, świetną, piękną i atrakcyjną dziewczyną
esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-10, 23:09   #1126
male
Rozeznanie

Cytat:
male
jak spal Twoj slodki synek?
Wczoraj spal w miare, budzil sie tylko na chwile na mleko. No raz przebudzil sie na dluzej ok 1, wyspany i chetny do zabawy, ale jakos go poskromnilismy.
Za to teraaaaaz, od 2 godzin probuje go uspic i nic Zasnal na doslownie 3 minuty, wstalam i chcialam sie zabrac za ogarnianie pokoju a ten sie obudzil i w smiech A teraz lezy na brzuchu na moim lozku i bawi sie zaslona.
Jutro przysiegam wyrzuce go z lozka o 7 rano, zarzuce go stosem zabawek, bedziemy szalec, biegac , pojedziemy na wies na pchli targ, no cuda- wianki, mam nadzieje ze wieczorem padnie.
A tak poza tym to u nas ok, pogoda sliczna, na spacerze rozbieralam siebie i mlodego, zostalam w koncu w samej sukience z krotkim rekawem
No i fryzurke mam nowa, od razu lepiej sie czuje.

Mell przylacze sie do narzekan na brak ochoty, my od porodu tylko 2 razy.

Edytowane przez male
Czas edycji: 2009-10-10 o 23:32
male jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 23:33   #1127
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iwcia dens Pokaż wiadomość
mi tez ciezko z tego powodu zreszta ja chyba najwczesniej ze wszystkich wracam do pracy juz 21 pazdziernika ide
ja wracam najszybciej, bo 15 października

Cytat:

ad. 1 bo Kubuś wie, że wtedy rodzice są szczęśliwi i może iść sobie spokojnie spać, bo nikomu nie dzieje się żadna krzywda
ad. 2 i tak powinno być

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Malutka, poradzę się jeszcze pediatry i pewnie spróbuję znaleźć prywatnego rehabilitanta. Chętnie i do domu jeśli dałabym radę finansowo
mówię Ci taki rehabilitant w domu to super sprawa, możesz spokojnie patrzeć co i jak robi, a on ewentualnie będzie patrzeć czy ty dobrze ćwiczyć z dzieckiem

Cytat:
polać jej, bo mądrze prawi

spokojnej i wyspanej nocki życzę
Stary 2009-10-10, 23:35   #1128
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez male Pokaż wiadomość
Wczoraj spal w miare, budzil sie tylko na chwile na mleko. No raz przebudzil sie na dluzej ok 1, wyspany i chetny do zabawy, ale jakos go poskromnilismy.
Za to teraaaaaz, od 2 godzin probuje go uspic i nic Zasnal na doslownie 3 minuty, wstalam i chcialam sie zabrac za ogarnianie pokoju a ten sie obudzil i w smiech A teraz lezy na brzuchu na moim lozku i bawi sie zaslona.
Jutro przysiegam wyrzuce go z lozka o 7 rano, zarzuce go stosem zabawek, bedziemy szalec, biegac , pojedziemy na wies na pchli targ, no cuda- wianki, mam nadzieje ze wieczorem padnie.
A tak poza tym to u nas ok, pogoda sliczna, na spacerze rozbieralam siebie i mlodego, zostalam w koncu w samej sukience z krotkim rekawem
Nniezly agent z tego Twojego synka!!!
To faktycznie spi malo, no i Ty przy nim tez.
Bawi sie jeszcze?
Na szczescie ja z moim nie mam takich problemow jesli budzi sie na jedzonko to raz gora 2 i zasypia odrazu przy piersi.
W dzien praktycznie sam zasypia w lezaczku.
Nocny Marek Ci rosnie, w nocy szaleje a w dzien odsypia...
Miejmy nadzieje ze jak bedziesz go rano na sile budzic a w nocy zakazesz zabaw to sie przestawi...
To rzeczywiscie u Was cieplutko...
A jaka masz fryzurke...pokazesz?

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
polać jej, bo mądrze prawi
fajny tekscik
...kolorowych snow...
Stary 2009-10-11, 00:14   #1129
poiglot91
Zakorzenienie

dziekuje kochane za mile slowa przepradszam ze ja tak o sobie caly czas o swoim problemie ale ciezko mi z tym wszystkim.
siedze i rycze jak bobr a tz sobie paliz kolega w ogrodzie co nie;/
jutro moze pojdzie na piwo po pracy z 2 kolegow i 1 kolezanka ktora opuszcza prace i to mnie tak wkur.. ze masakra
mam dola az powiedzialam ze nie chce mi sie zyc czego zaluje
caly czas stres.. mamy sie wyproiwadzic lada chwila a nie mamy gdzie i jak tu sie nie denerwowac?
ah tam
naprawde nie wiem dawno juz tak nie mialam zeby plakac i plakac,..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-11, 08:33   #1130
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje kochane za mile slowa przepradszam ze ja tak o sobie caly czas o swoim problemie ale ciezko mi z tym wszystkim.
siedze i rycze jak bobr a tz sobie paliz kolega w ogrodzie co nie;/
jutro moze pojdzie na piwo po pracy z 2 kolegow i 1 kolezanka ktora opuszcza prace i to mnie tak wkur.. ze masakra
mam dola az powiedzialam ze nie chce mi sie zyc czego zaluje
caly czas stres.. mamy sie wyproiwadzic lada chwila a nie mamy gdzie i jak tu sie nie denerwowac?
ah tam
naprawde nie wiem dawno juz tak nie mialam zeby plakac i plakac,..
lapie cie poprostu stres zwiazany z przeprowadzka... wiem jak to jest...
martwisz sie ze nie macie jeszcze gdzie sie wyprowadzic a tz moze i szuka ale jakos nie udolnie... zamiast stawac na glowie zeby juz cos miec na oku to chodzi na piwko i dla niego to jest normalne.... on wie ze cos znajdziecie, ale jeszcze pewnie nie czas... bo wedlug niego macie DUZO CZASU... a ciebie to wkurza bo martwisz sie nie tyle o siebie tylko o Brayanka...

wiem ze taka sytuacja jest strasznie stresujaca, przechodzilam to samo...

a co do jego piwka z kolegami tez cie rozumiem... moj co niedziele jezdzi z kolegami na 3 h pograc w ping-ponga... pozwolilam mu, ale odrazu mu powiedzialam ze jak pojade do pl to sobie wszystko odbije i niech sie nie zdziwi jak beda pieniadze znikac z konta

ty tez masz prawo wyjsc gdzies sama... i tak zrob! nie wiem... do sklepu chociazby na zakupy... mowilas ze nie masz kurtki... no to zostawiaj Brayanka z tz i na spacerek

Stary 2009-10-11, 08:50   #1131
Illbana
Raczkowanie

Cześć kochane,
U nas nocka spokojna. Guzik nadal chory - furczy i prycha (ja mam wrażenie, że po dzisiejszej nocy jest gorzej, niż było). Chyba jednak bez lekarza się nie obejdzie...

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Gdzie jest moja Carola???
Zaczynam sie martwić
Ja też już się martwię Carolajna, napisz chociaż krótkie cześć, żebyśmy wiedziały, że nic Ci nie jest.

Mell - u mnie też libido poniżej poziomu morza. Do tego dochodzi właśnie moja niska samoocena i poczucie nieatrakcyjności Tak się łudzę, że jak schudnę, to znowu poczuję bluesa

Cytat:
Napisane przez male Pokaż wiadomość
Ooo, pokaż

Iwciag - świetnie wyglądasz z grzyweczką Ale Ty to w ogóle śliczna jesteś. A Iwo słodziaczek

Agusiu - no nie mów, że lodów nie lubisz Świetny ten kombinezon. I wiesz, ja tam nadal widzę, że Filipek do Ciebie podobny Ale to i tak pewnie nie ma znaczenia, bo i tak go żadnej Loli nie oddasz

Poiglot - ja już chyba nic mądrego nie dodam. Dziewczyny już napisały wszystko, a ja się mogę pod tym tylko podpisać. Nie rozumiem Twojego TŻ-ta. Może faktycznie jest tak dlatego, że on wie i czuje, że Tobie na nim zależy i myśli, że w związku z tym nie musi się już starać. Pamiętam, że już na poczekalni płakałaś przez niego. Jemu by się sprzydała jakaś terapia szokowa, żeby się kapnął, że nie jest jedynym facetem na świecie. Poiglot, Ty naprawdę mogłabyś mieć każdego.

Pakusiu - ja już Ci mówiłam, że Cię lubię? Ty taka fajna, szczera babka jesteś. Chyba Ci się oświadczę

Hubert

Illbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 09:17   #1132
Carolajna24
Zakorzenienie

Które to takie martwicielki
Zyję, żyję tak łatwo się mnie nie pozbędziecie
Jestem u rodziców jak na razie, nawet nie chce mówić o tym co się stało bo płakać mi się chce

Przeleciałam szybko co nabazgrałyście gaduły ale zapomniałam. Tylko jedno:zazdroszczę wam tż, ja w swoim nie mam i nie miałam ani odrobiny wsparcia.
Pakusia fajny ten Twój małż Mój wolał sobie babki w "przyrodniczych" filmach pooglądać.

Poiglot każda z nas ma takie chwile zwątpienia Z tż rób porządek póki się da!

Zajrzę do was później, teraz na lekarza czekam bo Mały mi szczeka i smarka

Dziękuje mamuśki
Standardowo za głupie gadanie
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 09:26   #1133
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Illbana Pokaż wiadomość

Pakusiu - ja już Ci mówiłam, że Cię lubię? Ty taka fajna, szczera babka jesteś. Chyba Ci się oświadczę
nie ma sprawy jeszcze koscielnego nie mialam wiec moge rozwod wziac wystarczy tylko jakis piekny pierscien z brylantem i po sprawie jestem Twoja

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
Tylko jedno:zazdroszczę wam tż, ja w swoim nie mam i nie miałam ani odrobiny wsparcia.

Pakusia fajny ten Twój małż Mój wolał sobie babki w "przyrodniczych" filmach pooglądać.
mojego tez kiedys "przylapalam" ale zrobilam taka afere i przez miesiac seksu nie bylo no i mu sie odechcialo a teraz czasem ogladamy razem... z tym ze musi byc tam jakis dżolo zebym i ja mogla sobie podziwiac

a twojego tz to bym wytresowala... oj latal by u mnie po domu
moj malz sie mnie boi bo ja nieobliczalna jestem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-11, 09:32   #1134
iwciag
Wtajemniczenie

Witam mamuśki U nas noc nie należała do najspokojniejszych, tzn o19Iwo już zasnął na noc przed24pobudka na jedzonko i o3!!pobudka na godzinną zabawę, oczywiście z mamusią:/

Illbana dla własnej spokojności szoruj do specjalisty. Dziękuje za miłe słówko

Carolajna witaj i nie mów kochana jeśli masz z tego powodu płakać
3maj się dzielnie i zaglądaj do nas bo tak jakoś wczoraj bez Ciebie inaczej było i jakoś tak momentami cicho

Pakusiu to Ty taka groźna jesteś, że tż się Ciebie boi!? Ale racja po Twojej stronie, faceta trzeba sobie wychować, mój nie chwaląc się też poskromiony, no i tek sobie myślę, że dobry mąż mi się trafił
Apropo pornosków to ja kiedyś układając w szafkach pod nieobecność Tżta znalazłam świerszczyki z "pięknymi" laseczkamii wiecie co zrobiłam?po powrocie z pracy zamiast maty pod talerz dostał plakat właśnie takiej jednej golaski

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-10-11 o 09:37
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 09:34   #1135
Illbana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
Zyję, żyję tak łatwo się mnie nie pozbędziecie
Ale amulet zakładam

Cytat:

a twojego tz to bym wytresowala... oj latal by u mnie po domu
moj malz sie mnie boi bo ja nieobliczalna jestem
To ja sobie tą swoją propozycję jeszcze przemyślę, oblubienico ma

Hubert

Illbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 09:40   #1136
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Illbana Pokaż wiadomość

To ja sobie tą swoją propozycję jeszcze przemyślę, oblubienico ma
no wiesz co!!! nie ma czasu na myslenie albo biezesz albo sie sprzedaje gdzie indziej

dobra kochane lece szybciutko posprzatac i ululac mojego diabla malego bo mu sie juz cos nie widzi

a pozniej 4 odcinek chirurgów

iwcia dens: udalo ci sie sciagnac????

Stary 2009-10-11, 09:40   #1137
rumiankowa
Zadomowienie

uff, jak Carolajna jest, to odetchnęłam ze spokojem

brakowało tu Ciebie awanturnicza kobito!

Pakusia - u mnie dopiero 18 odcinek 2.sezonu

Edytowane przez rumiankowa
Czas edycji: 2009-10-11 o 09:41
rumiankowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 10:56   #1138
Mell_xx
Wtajemniczenie

U mnie noc do wcale sie nie wyspalam! Az ozy mnie szzypia i strasznie wygladam a do tego jestem zla...
Poszlam spac po połnocy (stanowczo za pozno - przez wizaz)
o 2 pierwsza pobudka, o 2.30 druga potem o 4, potem o 6.30 i wtedy do 8.15 wojowalam z malym a potem pol godz sie zdrzemnelam...
A najbardziej mnie wkurza to ze moj tz do tej pory sobie chrapie i ma wszystko gdzies...
on to sie fajnie wysypia...mały moze marudzic a jego to nie rusza nie slyszy i juz!
ooo teraz moj maly ksiaze sam zasal jak widze...
Ja juz nie wiem czemu on sie tak budzi...tymbardziej ze juz sypial ladnie...

Carolanjna zyje cala i zdrowa -to dobrze...tylko ze smutna...
Poiglotek tez pewnie pol nocy bidulka przepłakała...
oj co z tymi tz sie dzieje...polowa jest do wymiany na lepszy model...nad swoim jeszcze sie zastanowie
Pakusiu moj na szczescie takich filmow nie oglada, przynajmniej nic o tym nie wiem...on nawet playboya przy mnie nie dotknie jak u jakiegos kolegi lezy bo wie ze przy mnie nie moze, dla mnie to jest conajmniej niegrzeczne w towarzystwie dziewczyny czy zony...a po filmach nie wspomne....bylaby awantura

No i teraz obaj krolewicze slodko spia a ja juz umyta, umalowana ubrana...

no i w zwiazku z niewysypianiem sie musze opuszczaz wizaz o 22 tak postanowilam...a czy to mi sie uda to zobaczymy..
Stary 2009-10-11, 11:21   #1139
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Hej dziewczynki

Tym razem nie będzie bacików bo az tak sporo nie naszkrobałyście o dziwo, może dlatego że była sobota .
a ja wczoraj o 7:30 musiałam sie smykac do rodziców żeby zostawic maluszka i jechac prędziutko na ta uczelnię, promotorkę mam taką jaką chciałam a tylko było 10 miejsc do niej , oby mnie nie zawiodła. Wczoraj o 17 przyjechał Tż i odebrał nas od rodziców bo w taka ulewę nie ruszaliśmy się od nich. Zaplanowałam na wczorajszy wieczorek ciut romantyzmu tzn. wypad do multikina i kolacyjka w fajnej knajpie, a z niuniem miał zostac mój braciszek czyli chrzestny, alllllle....... Tż był zmęczony i powiedzial że innym razem, najlepiej jak zjedzie juz z Austrii, więc zbytnio nie protestowałam. Byli u nas sąsiedzi z córcia o 3 dni starsza od igorka i tak balowalismy przy piwkach do północy, chocia my z Tż bylismy już mega zmęczeni. Aleee jak goście poszli to ladnie sie przywitalismy, wspólna kpiel, bita smietanka i te sprawy . Mojemu maluszkowi się cos dzieje budzi się coraz szybciej na jedzenie jak się budził o 5-6 tak teraz po 3 lub 4 a mamusi chce się tak spac , wczoraj obudził się juz łobuziak o 6 i nie chcial spac . Ale dzisiaj pospał do 7:30 z 2 przerwami na jedzonko.
Zabieram się za czytanie co tam u was .

gosikk_s - więc tak kochana, nic się nie przejmuj bo gadalam z moja koleżanką która ma już 15 miesięczna córcię i gadala mi że ją tez straszyli jak Ciebie bo mała nie chciała dźwigac główki, podpierac sie i się nie przekrecala nawet w 6 miesiącu a tu w 7 juz wszystko na hop załapała i nadrobiła zaległości rozwojowe, tez miała chodzic na cwiczenia ale wszyscy mówili żeby dała małej troszke czasu, więc ja myślę że u Ciebie może byc podobnie .

Aguśka - no nie mow, nie mów, pewnie te kaszki specjalnie kupiłaś niby dla Filemonka a sama chcialas spałaszowac . Co do uzaleznień to prawda bolesna czasem ale prawda . A w szkole bylam raptem 2 godzinki tycząc w kolejce żeby zapisac się do promotorki. Fifi jest boski, taki śliczniusi , masz juz potencjalna synowa na oku ? Fajniusi kombinezonik tylko ja chce taki zeby była z tymi zabudowanymi stopkami.

cinusiowa - ale słodko nyna Nincia, a prezenty bardzo fajne, ja takich nie dostałam . No mamusia też spoko babka na foci z wykąpaną niunia. Mój tez czasem ulewa i to jest tak że jak za często jada to później co posiłek ulewa i tak to jest raz caly dzień ulewa a raz jest całkowity porzadek w brzusiu.

esti - i jak zakupki? udane? Ranyyyy to miałas powera żeby tak póxno psiatac .

Selka - o ranyyyy, ale z Bartusia akrobata, dobrze że z nim wszystk ok.Dziekuję za link do Biedronkowskich promocji pewnie skorzystam .

Bercia - no to synus wyprosił sobie pieska , a czas leci nie da się ukryc 5 miesięcy a dopieo co był tydzień, dwa itd.

superzabula - ja nie ma powrotu do swojej pracy bo zamknął się punkt w moim mieście i z tym się liczyłam ale zaczynam się rozglądac za jakąś pracką a to dlatego że chce żeby Tż wrocił do Polski i tu pracowala a razem byłoby nam łatwiej. Hehe jak się przekręcił Jasiu, nózki wywalił na łóżeczko i myślał że go nie przylapiesz .

Illbana - za zaproszonko. No mój się smieje najczęściej do mnie bo mnie ma dziennie a Tż tylko w weekendy więc nim sobie przypomni co to za Pan to tatus musi jechac do pracy . Ja tez walczę z ciąpkami ale jak Igus widzi fride to mi ucieka na każdą możliwą strone, brzuch, bok itd. nie moge z nimmi wyrywa mi ja łobuz mały. Siedizec nie chce ale juz gada twój bączek .

iwciag - pieknie Ci w tej fryzurce , a salcesonik słodziuchnyyyy.

blondynkapoznan - heheh co to za wojna z teściami, nie zabiraj dzidzi dziadków ty łozbuziaro .

poiglocik - mój tez ciumka kciuczka, co mnie martwi nieludzko i za chiny nie moge go oduczyc . A twój często to robi? mój najcześciej chce do spania i jak sie przebudza w nocy to cycia bo mnie to az budzi .
Stary 2009-10-11, 11:21   #1140
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
Pakusiu to Ty taka groźna jesteś, że tż się Ciebie boi!? Ale racja po Twojej stronie, faceta trzeba sobie wychować, mój nie chwaląc się też poskromiony, no i tek sobie myślę, że dobry mąż mi się trafił
Apropo pornosków to ja kiedyś układając w szafkach pod nieobecność Tżta znalazłam świerszczyki z "pięknymi" laseczkamii wiecie co zrobiłam?po powrocie z pracy zamiast maty pod talerz dostał plakat właśnie takiej jednej golaski
i dobrze zrobilas ale musial miec mine
Cytat:
Pakusiu moj na szczescie takich filmow nie oglada, przynajmniej nic o tym nie wiem...on nawet playboya przy mnie nie dotknie jak u jakiegos kolegi lezy bo wie ze przy mnie nie moze, dla mnie to jest conajmniej niegrzeczne w towarzystwie dziewczyny czy zony...a po filmach nie wspomne....bylaby awantura
u nas tez byla awantura
ale pozniej spokojnie o tym pogadalismy i powiedzial mi ze on od dawna oglada takie filmy, i to w zaden sposb nie wiaze sie ze mna, poprostu lubi popatrzec sobie... wielu facetow tak ma ja to mieszkajac z nim wczesniej o tym nie wiedzialam, nie przylapalam go ani nawet nie podejrzewalam... az kiedys zapomnial usunac filmiku z kompa

ale przemyslalam to i juz jest lepiej... wiem ze oglada... nie wiem kiedy ale nie bede go gonic przeciez i sledzic bo nie o to chodzi... nie robi mi tym krzywdy...

a czasem jak znajdzie jakis fajny (z fabula) to razem ogladamy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości