|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Aguśka a macie inną opcje? Tzn żeby ktoś inny się Filipkiem zajął?
Bo to naprawdę śmieszne nie będzie jak ona się tak z drzwiami częściej będzie zderzać A co tż na to?![]() Co do schudnięcia ja już 48 kg waże nie wiem o co kaman ale waga mi leci jak szalona! Razem z włosami![]() Gratuluje rezultatów Bo mi np ciężko w pasie gubić cmJa mam już obgadaną Mamę do dzieciaczków, tyle że moja mama młoda jest 45 lat ma więc się nie martwie Cinusiowa co do alimentów, to w jaki sposób się to załatwia? Przecież prawnie jesteśmy małżeństwem więc co o pipki to ja też to odczuwam
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-10-11 o 23:26 |
|
|
|
#1232 |
|
Zadomowienie
|
Karolinko, ja życzę Ci dużo siły. bo zwyczajnie brak mi słów...
![]() |
|
|
|
#1233 |
|
Zadomowienie
|
Carolajna wspolczuje takiej sytuacji..ale dasz rade. pamietaj ze zachowanie tzta najbardziej odbija sie na dzieciach.
ja na mojego tz nie moge narzekac..wiadomo sa zgrzyty czasami miedzy nami glownie z mojej winy ale zawsze sie godzimy.. poiglot mam nadzieje ze wszystko sobie wyjasnicie i bedzie super miedzy wami i ze znowu poczujesz sie najwazniejsza osobka..
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
malutka oj kochana ostro wzielas sie za siebie
Karolinka nie mamy nikogo innego na razie do opieki nad Filipem... tzn moja mama pracuje do 15 codziennie od rana wiec musi byc ktos od rana do poludnia wtedy gdy ja bede miala dniowke a tz bedzie mial na rano... popoludniami bedzie moja mama wiec spoko. jak tz bedzie mial na popoludnie to wtedy tylko na te 3 godz ktos musi byc do Filipa a potem Filipa przejmuje moja mama. Ja pracuje tak: 12 godz dzien, 12 godz noc potem dwa dni wolnego wiec Filip by nie musial byc duzo z osoba opiekujaca sie.. moj tato odszedl od mojej mamy po 25 latach malzenstwa wiec mieszka z inna kobieta ma inna rodzine... odwiedz amnie ale to nie to samo, nie mam go "na biezaco" do pomocy. Jest jeszcze tesc ale on do marca przyszlego roku pracuje potem idzie na emeryture, wiec z Filipem moglby byc bo fajny facet z niego mimo iz troche natretny. No ale zakochal sie w Filipie jego pierwszy wnuk wiec rozumiem....za to jest rozrywkowy i nie smierdzi mu z buzi i nie pluje jak mowi. Tylko ze tesc ostatnio tez mial loty ze swoim samopoczuciem, bo mial zawroty glowy, nie wiadomo skad bo nigdy mu sie nie zdarzaly. Chyba pozostaje mi brac Filipa ze soba do pracy...oczywiscie zartuje bo nie ma takiej opcji
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Caro ja Ci jutro wszystko napiszę odnośnie tych alimentów, bo jeszcze odnośnie jednego szczegółu muszę dopytać koleżankę z wydziału rodzinnego - bo to w tym wydziale składa się wniosek. Ona jest ekspertem w tej dziedzinie, bo kupę czasu pracuje w tym wydziale. Ja natomiast w karnym jestem specem - od bandziorów, złodziei, zboczeńców...
|
|
|
|
#1237 |
|
Zadomowienie
|
carolajna nie ma za co..trzymaj sie kochana.ja rozumiem twoja sytuacje bo moj ojciec byl alkoholikiem i wierz mi ze zaluje ze moja mama nie zdecydowala sie odejsc od niego jak bylam mala bo oszczedzila by mi widoku ojca pijanego i wrzeszczacego na mame.
![]() malutka dziekuje za buziaaczka ale aguska juz mi humor poprawila ta tesciowa i drzwiami
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
Aguśka a z jakiego miasta Ty jesteś??
|
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
Agusia no to faktycznie
![]() A np na te kilka godzinek, może jakaś znajoma czy ktoś? Moja sąsiadka niedawno wróciła do pracy i też tak jak ty nie miała z kim Małej zostawić na dosłownie kilka godzinek i dogadała się z inną mamusią że za drobną opłatą te kilka godzin w tyg ta zajmie się córcią ![]() Cinusiowa ja tam co nieco liznęłam teorii na studiach dotyczącej prawa rodzinnego, ale to niewiele. Za to wiem w razie separacji i rozwodu ![]() U mnie raczej naciskano na małolatów i bandziorów bardziej a takie przydatne rzeczy to wykładowca omijał ![]() Zresztą teoria a praktyka to dwie różne bajki
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy moge Ci powiedziec bo ostatnio mi grozilas
![]() a Ty z jakimis bandziorami sie zadajesz i jeszcze naslesz na mnie jakis ![]() sosnowiec (kolo katowic) ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Karolinko dziekuje za troske, ale jakos bede musiala sobie poradzic, cos tam wymysle...jakos to bedzie ![]() a tescie tak starsi ludzie tesc ponad 60 a tesciowa 70 lat... ![]() za bardzo nie moge liczyc ze dadza rade choc checi maja i to duze.
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
Agusia tylko się nie śmiać prosze bo ja z geografii gamoń
![]() To jak się na zakopane jedzie...gdzieś koło tego ten sosnowiec?? Kraków i te okolice? A miałam Ci pisać kieyś już! Filipek na avku jak dziewczynka wygląda I bardzo do Ciebie podobn jest Evelain ciężko jest odejść od mimo wszystko bliskiej Ci osoby, ja wiem że łatwo jest siebi wyobrazić i powiedzieć "ja bym odeszła" Ale w praktyce to wcale tak nie wygląda, a tym bardziej gdy posiada się już dzieci, wiem dziwne to ale niestety tak jest. Ja też zawsze się dziwiłam jak te kobiety żyją z takimi ochlaptusami i wariatami na stuiach to cwaniak byłam w tej dziedzinie a tu masz
|
#1242 | |
|
Zakorzenienie
|
ide spac moje kochane bo juz mi sie kleja oczka...dobranoc
![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
![]() a uroslo mu conieco miedzy nozkami no i jest nastepca tzta a do zakopanego mam niedaleko ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- kocham Was wiecie...
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
Aguśka bo mi się mokro zrobi
![]() w oczkach Ja już też uciekam muszę jakoś zasnąć chociaż wyspana jestem ![]() A jeszcze mnie czekają ze 2 pobudki na karmienie ![]() Też was kocham Mocniej niż Aguśa ![]() Serio
|
#1244 |
|
Zadomowienie
|
Carolajna wiem ze trudno..gdyby nie samobojstwo mojego ojca to mama pewnie nadal bylaby z nim i znosila jego pijanstwo..ale ty znalazlas odwage w sobie i teraz juz bedzie coraz lepiej a tz moze zrozumie i zacznie sie leczyc
|
#1245 | |
|
szyciowa specjalistka :)
|
Cytat:
szkoda, że czasami mózgu nie da się zrestartować, to by był interes formatowanie mózgu: kobiety - 10zł - 10min mężczyźni - 540zł - 4,5h (nie przyjmujemy reklamacji, nie odpowiadamy za zniszczenie w trakcie zabiegu tj stopienia, przepalenia, zaginięcia) |
|
|
|
|
#1246 |
|
Zadomowienie
|
ja tez lece spac kochane...trzymajcie sie kochane..wszystko bedzie dobrze
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
Ło boże no chwilę mnie nie było, poszłam dupsko wymoczyć, a one już pozasypiały
![]() Aguśka, to wiem gdzie Sosnowiec, bo rodzinę mam niedaleko w Rudzie Śl. (mój chrzestny) i rok temu byłam w Twoich okolicach Szaro tam, szaro... A pytałam o to miasto, bo na innym wątku taka sympatyczna młoda dziewczyna szuka pracy jako niania ale ona jest z Krakowa![]() Caro... taka ze mnie zmora, że od duchów mnie wyzywasz ![]() Gniewam się ![]() ok. już mi przeszło - kocham Cię i dobranoc Fotki:
Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-10-12 o 00:55 |
|
|
|
#1248 |
|
Zadomowienie
|
wczoraj tak szybko i krótko się odezwałam, ale dziś nadrabiam: poiglot, dziewczyny napisały Ci tyle mądrych rzeczy, że ja nie będę po nich powtarzać. jesteś piękną, młodą Mamą, i TŻ nie doceniając Cię robi duży błąd. pewnie masz rację, wina leży po dwóch stronach - ale to Ty się starasz, żeby to naprawić. w trudnej sytuacji jesteś i bardzo Ci współczuję. mam nadzieję, że rozmowy w końcu pomogą
Aguśka, mam rodzinę w Twoim mieście ale byłam tam tylko ![]() ja o tej porze robię kawę tż-owi przed pracą (ale jestem fajna żona!) i sobie ricore zalewane mlekiem. zieeeew. (co do sekszenia się - to u mnie to ja jestem ta zła i niedobra, co nie chce seks po urodzeniu dziecka jest fajniejszy, ale w ciągu dnia to sobie nie wyobrażam, bo Mała nie śpi )i dzień dobry Dziewczyny ---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- Cinusiowa, Ninka jest boooska |
|
|
|
#1249 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Cooo się porobio temu miejmu dzieciątku to ja nie wiem, pierwsza pobudka po 1 ale dałam smoka i spał do 5 zjadł i nynał do 7:30 więc względnie. Dziewczynki wiecie co jeśli którejs dzieciątko budzi się dośc często w nocy to nie dawajcie za każdym razem jedzonka bo ono załapie taki rytm i te pobudki już tak zostaną, jeśli ma się smoka to lepiej go włożyc i dzidzi zaśnie, tak poradzila pediatra mojej sąsiadce. Ja juz nastawiłam pranko, i miałam nadzieje na jakis spacerek ale niebo juz takie zachmurzone ze watpie zeby cosik z tego było ![]() Maluszek ma jeszcze ma katarek mamusi sie od wczoraj pogorszylo bo mam ropny katarek. pakusia - dziekuje za kciuki, beda potrzebne . Hehe to cwaniaczek z tego Twojego Tż ale dobrze że mu pozwolilas bo biedak tyle czasu cięzko pracuje a ty będziesz migła szalec na zaupach carolajna - ojjj kobitko nie masz łatwego żywotu, ale ja bym zrobiła tak jak ty, a u rodziców będzie ok, bo zapewn zdzierac z ciebie nie będą a i pomoc przy dzieciach będzie, a Tż odezwal sie jak się kapnąl czy nic? Aguśka - łoooooo rany to teściowa ma problem ze wzrokiem czy cuś. No ja chyba tez bym się zaczeła głębiej zastanawiac. A nie masz kogoś z rodzinki żeby mógł od czasu do czasu pomagac przy Fifim, chrzesni, rodzenstwo? Bleeee powiadasz że capi z ziapki? nie zazdraszczam malutka - no gratulacje, poślim mi swoje chcęci i silną wolę bo u mnie ztym kiespsko . Moja sterta prania też prosi o prasowanko ale chęci mi brak, moe wieczorkiem się skuszę Ewelain - mój tato też popija ale nie non stop ale nie jest wtedy za ciekawie bo wypomina mi i bratu wszystko dosłownie, że auto pożyczył, że dał kasę itd. ale z pijanym nie ma co dyskutowac a widok zapitego ryjka nienawidzę i zawsze wtedy placze. Ale co do wnuka to jest zajefajnym dzidkiem, nie moge złego słowa powiedziec. Przykro mi z powodu ojca cinusiowa - a Ninulka to sama słodycz .rumiankowa - ja też serwuje mężusiowi kawkę ale on za to śniadanka ale to tylko w weekendy jak jest wiec sie zbytnio nie orabiam w tej kwestii. Staraj, sie staraj Tż doceni Nie rozpiszcie sie za bardzo dziewuszki, tak co was dam rade nadrobic, chociaz teraz jak spacery odejda to pewnie i w dzien uda mi się zerknąc. |
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Aleks normalnie przechodzi sam siebie, wczoraj w ciągu dnia przespał 20 minut Zaczyna mnie to przerażać...on sypia wyłącznie na spacerze a ponieważ weekend był fatalny i nie wychodziliśmy to nie spał. A w nocy nie lepiej, budzi się znowu częściej, wierci i kręci...kiedy on odsypia Idę dziś do pediatry to popytam i o to...Illbana, mam nadzieję że choróbsko szybko minie Carolajna, kochana...słów mi brakuje na podsumowanie Twojego męża. Jego zachowanie było skrajnie chamskie, przepraszam za mocne słowa bo w końcu to ojciec Twoich dzieci ale tylko to ciśnie mi się na usta. Rozumiem że niełatwo odejść i przekreślić wspólne lata ale ja bym chyba nie umiała zapomnieć takich słów Jesteś wspaniałą kobietą i wierzę że będziesz jeszcze szczęśliwa, jeśli nie z tym to z innym człowiekiem. Twój TŻ nie jest Ciebie wart Poiglot, mam nadzieję że wyjaśniliście sobie conieco Marika2121, Wiesz co, tak ogólnie to Aleks jest właśnie marudny...sam trochę się pobawi ale przeważnie to od razu jęczy i kwęka. Nie przyszło mi nigdy do głowy że to mogą być bakterie będę dziś u pediatry to popytam. W sumie faktycznie możnaby sprawdzić bo a nuż...no chyba że to po prostu taki charakterek po mamusi...Tylko jak zrobić badanie moczu u takiego maluszka? ![]() Cinusiowa, no Twój TŻ to ma pomysły...oj ja bym się chyba wściekła, zakładam że ten trójkącik to był żart ![]() Aguśka, ta Twoja teściowa to faktycznie...rany, jak tu z nią dziecko zostawić Mam nadzieję że coś wymyślicie Malutka, gratuluję spadku wagi Wrrr ja dalej wcinam słodycze i nie potrafię przestać...
|
|
|
|
#1251 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i muszem to miec....http://www.amazon.co.uk/Wii-Fit-Plus.../dp/B002BSA3EM na dole jest filmik ktory prezentuje wii fit ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
mam nadzieje ze sie juz budzic nie bedzie i wypracujemy nocki bo ja taka dobra jestem dla tz ... wiem ze pracuje, a praca na nocki jest juz sama z siebie meczaca... a on tylko na nocki pracuje... czasami ma 1 dzien wolnego w tygodniu a i zdarza sie tak (teraz okres przedswiateczny) ze nie ma wolnego przez 12 dni wiec niech odpocznie ![]() Cytat:
biedny Aleksiu kurcze ciekawe czemu tak sie dzieje ???
|
|
#1252 |
|
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
Ale jestem zmęczona po tej niedzieli Mój starszy synek od kilku dni jest okropnie złośliwy a wczoraj to pobił rekord cały dzień krzyczał wszytko było na nie jeszcze Antos poszedł spać dopiero po 22 mimo przespanej nocy czuje się zmęczonaMam pytanie do dziewczyn które mają dwójkę lub więcej dzieciaczków Czy starsze dzieci zmieniły się na gorsze po urodzenu rodzeństwa??? Mój Wiktor jest strasznie zazdrosny wiem że kocha braciszka tylko on go całuje a za sekunde poszarpie go lub uderzy zazdrość jest silniejsza od miłości już nie wiem co mam robic Wiem że dla niego jestem całym światem miał mnie dla siebie a tu nagle urodził się brat i musi się dzielić mama ale minęło 5 msc myślałam ze sie przyzwyczai a może Wy pamiętacie jak to było jak u Was pojawiło się rodzeństwo ja jestem jedynaczką i nie wiem jak to jest ![]() A jeśli chodzi o Tz i przytulanki to my mielismy długą przerwe bo najpierw Tz pracował za granicą 5msc jak wrócił tez nie mogliśmy bo miałam ciąże zagrozona potem połóg i chyba wyszło 9-10 msc przerwy no może z 3 razy się zdarzyło ![]() Jak juz mogliśmy to Tz twierdził ze sie odzwycził nawet nie wiecie jak sie czułam no tak po porodzie brzuch tak jak juz pisałam torba kangura burza hormonów więc jak miało mu sie chciec ale miałam pewne podejrzenia on nie cierpi prezerwatyw (swoja droga o kazde dziecko staralismy sie okolo 2 lat to miał luz ) i to było to nie chciał się przyznac ale odkąd biore tabletki anty nie moge się od niego opędzić ale wcale mi to nie przeszkadza chyba nadrabiamy te stracone miesiacePoiglat kochana dziewczyny dobrze pisza twój Tz nie docenia tego co ma i jak kazdy facet myśli że ma Cię juz ma na zawsze i po co ma się strać itd musisz wzbudzic w nim zazdrośc nie zebym nie wiem co ale czy on nie widzi spojrzeń facetów jak idziecie razem bo nie wierze zeby za taką laską sie nie ogladali Dziewczyno jesetś piękna młoda czego on chce wiecej zajmujesz sie dzieckiem domem a niektóre dziewczyny w twoim wieku mają jeszcze siano w głowie.Umów sie z kolezanką na piwko i niech on poczuje jak to jest czekać na tą drugą osobe jak posiedzi z dzieckiem 2 h to zmądrzeje ![]() Sorki ze wszystkim nie odpisuje ale sprawa poiglot była najwazniejsza mój czas juz minął lece do synków Miłego dnia papapa
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
Marika2121, Aleks przy każdej nocnej pobudce je ale on wtedy nadrabia dzień. W ciągu dnia to się głównie bawi i wygłupia przy cycu a w nocy aż dławi z takim impetem je. Więc ja mu nie potrafię odmówić nocnych cyców
Wiem że pewnie byłby w stanie się przestawić i ładniej jeść w ciągu dnia ale nie wyobrażam sobie żebym miała w nocy słuchać jak płacze z głodu i nie wziąć go. Nie dam rady tego wprowadzić Pakusia, nie mam pojęcia czy on z dnia na dzień może potrzebować mniej snu?
|
|
|
|
#1254 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas noc srednia...lepsza niz wczoraj ale bywaly jeszcze lepsze...
Zasnal po 22 wiec myslałam ze pospi dluzej...a tu dupka...o 2 zaczal sie krecic...i jak marika napisala dalam smoka... i przysnal do 4. potem jedzonko o 8 i pobudka. A co do tego dawania smoka zamiast karmien w nocy... Ja tak aleksa wczesniej odzwyczailam od pobudki o 3 dajac kika dni smoczusia i budzil sie dopero 5,6... Ale teraz po pobycie w Polsce znow mu sie pozmienialo...
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
Bercia, współczuję sytuacji z Wiktorkiem
mam nadzieję że to się szybko unormuje Edytowane przez gosikk_s Czas edycji: 2009-10-12 o 10:08 |
|
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki pomozecie????
zareklamowala mi was mamusia majowa- Pakusia, mowiac ze jestescie takie mile i pomocne i kochane (troche wazeliny na poczatek nie zaszkodzi chyba, co?)... Pakusia mowila ze 3 z was mialy problemy z dysplazja bioderek u Waszych maluszkow- nie mam sily i czasu zeby sie przekopywac przez caly watek, ale moze ktoras moglaby mi napisac cokolwiek na temat terapii? my mamy jutro wizyte u ortopedy i Sonia bedzie miala niestety zalozana szyne KOszli . jestem cala przerazona - najbardziej sie boje jak mala to zniesie i po drugie jak w ogole pielegnowac maluszka z rozworka- chodzi mi o takie rzeczy jak przewijanie, kapiele, ukladanie, ubieranie, same wiecie... bylabm wdzieczna za kazda informacje |
|
|
|
#1257 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczynusie
Carolajna hmmm nawet nie wiem co powiedziec , przykro mi z powodu tzta strasznie Cie potraktowal a nie ma nic gorszego jak uderzyc w kompleksy kobiety-ciezko potem o tym zapomniec niedobry. miejmy nadzieje tylko ze dzieciaczki jakos tego nie odczuwaja Pakusiu fajna mata i Kubulek jaki slodziuchny a zdolniacha z niego kurcze ja tez bym chciala zlikwidowac nocne jedzenie te o 1 -2 ale Szymek tak sie zaczyna krecic smoka wypluwac az sie w koncu tak wkurza ze plakac zaczyna i wtedy mleko robie chcialabym zbaczyc ten gwalt na Poiglotku Agusiu no jak sobie czlowiek wyobrazi ta Twoja tesciowa jak upada po zderzeniu drzwiami to moze i jest smiesznie przez chwile ale jak sie opiekuje Filipkiem to juz nie bradzo widze ze jestes wizazowym zboczuchem a dziewuszki Ci zazdroszcza libido no jest czego nie powiem choc ja niby na swoje nie moge narzekac ale tzcik chyba chcialby wieksze, a ze lodow nie lubisz to trudno mi to sobie wyobrazic smierdzi jej z buzi to przyslij ja do mnie cs zaradzimyMalutka za dotrzymanie postanowien a Dawidus bidulek z zabkami u nas niby jeszcze nie widac objawow w buzce ale maly strasznie pcha lapki i zagryza dolna warge i niespokojniej spi moze to tez zwiastun zabkow![]() Aljaka jestes bezbledna Maja Ninusia slodziusia a jaka samodzielna Marika i Rumiankowa dobre z Was zoneczki fiu fiu kawusia dla mezusia i zgadzam sie z tym seksikiem ze jest fajniejszy Poiglot 3mam za Was kciuki bo sie kochacie i pewnie dojdziecie do porozumienia a co do Twojej samooceny to dziewczyny juz wszystko Ci napisaly - nic dodac nic ujac ze piekna z Ciebie kobieta narawde. Mell i jak tam slonce dal Ci sie synus wyspac?? Gosikk moge Ci powiedziec jak moczyk pobrac bo robilam to juz ze 3-4 razy- kup pojemniczek na kal taki maly- nie kupuj woreczkow na mocz bo one daja niemiarodajne wyniki, rozbierasz Aleksia najlepiej po spanku pojemniczek trzymasz otwarty i czekasz na siuski i jak zacznie siusiac lapiesz siuraczka i kierujesz nim do pojemniczka ale uwaga- mozesz pobrac tylko ten srodkowy strumien moczu bo w tym pierwszym moga byc bakteria z napletka - wtedy wynik bedzie wiarygodny. kup ze 2-3 pojemniczki w razie czego bo one sa jalowe i nie mozna ich po otwarciu w srodku dotknac. ja tez sie czasem zastanawiam skad te dzieci sile biora bo Szymek tez czasami ma takie dni ze b.malo spi glownie na spacerze a teraz ne bylismy bo pada ciagle, 3mam kciuki oby sie poprawilo
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
Opisałam Ci na Twoim wątku
![]() Moja starsza córka miała szyne, ale to jż 4 lata temu było więc tak średnio pamiętam Ale szyne możesz samodzielnie zdejmować w domu i zakłądać po kąpieli lub jakiś zabiegach pielęgnacyjnych. Mnie ortopeda przeszkalał jak zakładać i zdejmować żeby nie narobić krzywdy dzieciaczkowi ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Co do tz...ja nie chcę o nim rozmawiać już Chce żeby zniknął z mojego życia, bynajmniej na najbliższe tygodnie...
|
#1259 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny nie mam czasu na rozpisywanie się, 19zjeżdza do Nas teściowa do opieki nad małym i muszę wysprzątać, a z moim zapłonem to muszę codziennie bo troszeczku..chciałam Was tylko serdecznie pozdrowić i całuski przesłać dla pocieszek
|
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
Iwcia dens, dzięki za radę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

A co tż na to?

Bo mi np ciężko w pasie gubić cm
co o pipki

. Hehe to cwaniaczek z tego Twojego Tż ale dobrze że mu pozwolilas bo biedak tyle czasu cięzko pracuje a ty będziesz migła szalec na zaupach
MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK
wiec myslałam ze pospi dluzej...a tu dupka...