|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | ||
|
szyciowa specjalistka :)
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
Cytat:
już raz sprzedawałam, jak się mały urodził, to całą część dziewczęcą p Ali puściłam....ale miałam ładne aukcje, posiedziałam troszkę cicho, nie wydaj mnie Cytat:
SN EGM EDM ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- no nie mogę 12 min ciszy
Edytowane przez aljaka Czas edycji: 2009-11-06 o 12:59 |
||
|
|
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek i na wstępie pragnę zauważyć,że to ja dzisiaj byłam pierwsza,oto dowód:
Cytat:
Przykro mi zatem Magduchahaha,ale odbieram ci to zaszczytne first placeU nas noc jak co noc czyli masakra ![]() Pakusia pomyślała,że język Milenka do niej wystawia,ale gdyby dobrze przeczytała toby doczytała,że ten jęzor to dla Ani Polsat był Haruno ewidentnie mnie ignoruje,więc focha mam i nie będę zachwycać się jej synkiem Wyrodna matka Carolajna od rana na necie siedzi i komentarze pisze,a więc w ramach odpowiedzi: tak moja kochana pas cnoty założyłam,aby moje dziecię nie wyrosło na taką Caro co to tylko i jest![]() Iwciag kochana jest i chce dołączyć do dietowania się ze mna,bardzo mnie to cieszy,jeśli poważnie o tym myślisz to poczytaj ten wątek.Biedna Illbana ma już koszmary senne z nami w roli głównej,tu już nawet egzorcysta nie pomoże,proponuję złożenie wątku: "co zrobić,żeby nie wchodzić na Wizaż?"Gossik idzie swatać swego synka,a najsmutniejsze w tym,że szuka panny zpoza naszego grona-zdrajczyni Do tego własnie ogłosiła mnie boginią,kocham cię Gossik Esti chce drukować i wieszać,ja proponuję powieścić te co to najwięcej bazgrolą i to bez drukowania i...pokaż cyce,bo Eve nie pokazała Aljaka ma śliczne dzieci(nie wazelinuję),szczególnie córcia mi się podoba,jakie włoski superzabula przyznała się do wizazowego nałogu i do tego tak omamiła synka,że przespał całą noc,jak ty to zrobiłaś? Anulka anulka nie będzie miała teraz problemu z rozpoznawaniem córek,po zębach je pozna Do tego próbuje na jeden dzień być kucharką i wymysleć coś fajnego na obiad dla Tż,jednak przed kusymi ubrankami się broni Ja ostatnio zrobiłam schab z ananasem,serem i śliwką-szybkie,łatwe,przyjemne i dość wysublimowane.Dziękuję za docenienie mojej pracy,ale z tego co się orientuję to Illbana wcześniej takie podsumowania pisała,dla niej chwała![]() Iwcia dens też nie miała lekkiej nocki,witaj w klubie Eve tak jak Mell od rana ryczy nad dzieckiem,to boli,ale niewiele można pomóc.Gdyby tak chcieć pomóc wszystkim dzieciom na świecie,to życia by zabrakło.Miałam okazję być w biednej wiosce w Kenii,gdzie 80%dzieci ma HiV,nie mają prądu,za wodę płacą mnóstwo kasy,myją się w kałużach i nawet nie znają aspiryny.Ja patrzyłam w ich śliczne oczka i chciałam wszystkie zabrać,a nie mogłam.Nienawidzę bezsilnościDoris miała wielką radość śmiać się dziś ze swoją Kalinką,takie chwile są niezapomniane,jeszcze raz i płacze nad ubrankami.Nie martw się,ja własnie robię to samo:cykam i sprzedaję Aguśka synka zrobiła latając po pokoju,czy na miotle?bo to by odpowiadało ogólnej wizji wizażowych wiedźm Ania Polsat zaproponowała mi pracę w serialach,więc zapytam Anulkę Anulkę czy dołączy do mnie,bo ona wszystkie ogląda,więc mi opowie,a ja to opiszę Poiglot na NK się pojawiła,a tu znowu nie,chyba wybiorę się do tego LondynuI na zakończenie wielki THE END Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-06 o 13:22 |
|
|
|
|
#1233 |
|
Wtajemniczenie
|
no ładnie
czytam tylko ostatniego posta a tu już propozycja "pokaż cyce" a więc pokażę jak ktoś jeszcze pokaże ![]() ![]() a oto Niki bujająca na czworaka (w drugim linku)http://www.youtube.com/watch?v=hPKInqWJUsk http://www.youtube.com/watch?v=4Ll9LXa2P30 |
|
|
|
#1234 | |
|
Zadomowienie
|
Ursull przepraszam
ja sie do tego nie nadaje![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
|
|
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
Haruno dlatego może właśnie dieta Dunkana byłaby dla ciebie ok,ta, się głodnym nie chodzi
|
|
|
|
#1236 |
|
Rozeznanie
|
ursull-jestes niesamowita
pisza tak codziennie a zawsze bede w temacie ![]() potwierdzam-bylas pierwsza a kiedy do Londka przyjedziesz?? ![]() zapraszam,mam pyszne ciasteczka ![]() achh..zapomnialam ..na dietke sie wybierasz.. ![]() moze i ja bym sie przylaczyla.. ale to dopiero po skonczeniu karmienia,pol roku chce napewno karmic a dalej sie zobaczy..ile wytrzymam esti-Nikolus taka fajniutka i jaka ma radoche )
Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2009-11-06 o 13:35 |
|
|
|
#1237 |
|
Zadomowienie
|
brawo Niki , oczy przecudne i wogole och ach
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
|
|
|
#1238 | |
|
Zadomowienie
|
Ursull - kobieto masz talent
super że nam wszystko ładnie pieknie streszczasz, bo choć czytałam to troche mi umknęło a tak juz ze wszystkim jestem na bieżąco Esti - no pieknie Nikola pomyka na kolanach ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
|
|
|
#1239 |
|
Zadomowienie
|
Ursull to dawaj ta diete
hmmm proteinowa sobie czytam wlasnie o niej...
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse Edytowane przez Haruno Czas edycji: 2009-11-06 o 13:43 |
|
|
|
#1240 |
|
Wtajemniczenie
|
Ursull w wolnej chwili poczytam o diecie, choć już co nieco dowiedziałam się z neta
streszczenie na6! Esti ale daje czadu Nikola |
|
|
|
#1241 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Filmy super,widzę,że Niki nie dość,że na czworaka to jeszcze odlecieć próbuje ![]() Cytat:
Może już po diecie będę to i ciasteczka wszamanię,no chyba,że znowu w ciążę zajdę,bo o drugie zamierzamy się starać,tylko najpierw muszę doprowadzić ciało do dobrego stanu,abym mogła znowu zacząć tyć Powiem ci w tajemnicy,że planujemy popracować nad maluchem w styczniuCytat:
I ja byłam pierwsza,bo to już po północy było i nieważne,że nochttp://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304067 Ja uważm,że ta dieta jest fajna,zresztą Anulka też powiedziała,że jest ok.Poczytaj i może spróbuj,ja zaczęłam dziś i dobrze mi idzie
|
|||
|
|
|
#1242 |
|
Wtajemniczenie
|
no i dziewczyny śpią a ja z kawusią Was poczytam
![]() Nikola dziękuje a na czworaka od jakiś 2 tyg staje i nabiera zamachu ale jeszcze nie pomykaHaruno z kółkami to jak gołe ![]() no to która jeszcze się chwaliła że ma cacy cycusie wyłaniać się ![]() ![]() i foty do albumu prywatnego wrzucać....na chwile oczywiście bo tak na stałe to bez sensu ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- ursul ja też bardzo lubię czytać Twoje posty bo wiem wtedy co u kogo |
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
sorki ze tak bez czytania....
Kuba mi spadl z kanapy na ziemie, zachaczyl glowa najpierw o lawe i runal jak dlugi.... byl spacy wiec polozylam go jak zawsze, oblozylam podycha i wstalam zrobilam krok doslownie po cymel i runal nie wiem co robic wiem jestem straszna matka... nigdy sobie tego nie wybacze.... jezuuu co ja mam robic.... zaczal krzyczec i takie mial jak odruchy wymiotne ale nie zwymiotowal ma wielkiego guza nad skronia.... bozeeee uspokajaalam go 30 min teraz zasnal. odddycha normalnie a ja nie wiem co dalej siedze i rycze,,,, boze ja dzieci nie powinnam miec jak mu sie cos stanie to sie zabije....
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
Haruno a tu link do 2-ej części:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post13959211 Esti to Eve się chwaliła a może będziecie mi płacić,a ja wam streszczać?Taka praca dorywcza![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
To obserwuj go,czy nie ma drgawek i nie wymiotuje,jeśli cokolwiek cię zaniepokoi dzwoń po ambulans,albo zadzwoń do lekarza i spytaj co masz robić,napewno jest tam jakieś emergency.A jak myślisz? Mocno się uderzył? I nie panikuj,przy dzieciach tak już jest i jeszcze wiele guzów będzie.
|
|
|
|
#1247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po drugie Kubie na pewno nic nie będzie... jeszcze nie raz pewnie jak zacznie raczkowac nabawi się większego guza... ale... ja się nie znam... może i nie... ale chyba on nie powinien iść spać po takim upadku przez 3 godziny
|
|
|
#1248 |
|
Zadomowienie
|
Etsi moje cyce sa w kiepskiej kondycji
, Ursull ja uzywam na cyce kremu ujedrniajacego z Avonu i widze poprawe, a co do diety proteinowej to ja jem od dawna przewaznie z tej listy wiadomo czasem wszamie jakies lody czy pizze ale to naprawde rzadko
|
|
|
#1249 |
|
Zadomowienie
|
magducha pierwsza fota najlepsza, ziomalka mnie rozwalila
ania jak wrocisz w poniedzialek to zrezygnujesz z wizazu, bo tyle bedzie do czytania, ja sie boje jak wchodze po calym dniu co mnie czeka ![]() ursull potwierdzam, ze pisze super podsumowujace posty, chyba bede tylko czekala na Twoj post bo jak mam czytac te 150tys postow to mdleje, a oczy wysiadaja a jezeli chodzi o spanie synusia, to chyba skumal, ze mama ma dzis wolne to sie musi wyspac |
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
Pakusiu i nie płacz,cholera ja też się poryczałam,ten twój opis jest przerażający.Nie jesteś złą matką,nawet tak nie waż się myśleć.Dobrze,że mały śpi,ale obserwuj go uważnie.
|
|
|
|
#1251 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeżeli będą wymioty to koniecznie do lekarza bo pewnie wstrząs mózgu ale jeśli nie to pewnie tylko guz.....najlepiej będzie jak zadzwonisz do lekarza i powiesz o wszystkim bo bardzo możliwe że będą kazali Ci go obserwować i przyjść właśnie wieczorem....wiem że zalecają nie kłaść dziecka spać właśnie przez 2-3 h w celu obserwacji, ale jak śpi to niech śpi tylko bądź przy nim....jeżeli jego zachowanie będzie inne konieczna konsultacja |
|
|
|
|
#1252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O boziu, miejmy nadzieje, ze wszystko bedzie ok. Ja tez mysle, ze lepiej zeby teraz nie spal
|
|
|
|
#1253 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pewnie nic mu nie będzie, ale do lekarza dla spokoju idźcie |
|
|
|
|
#1254 |
|
Zadomowienie
|
Haruno ja tez mam Avonu i rzeczywiscie wydaje mi sie ze jest lepiej, juz nie mam skoczni narciarskich
|
|
|
|
#1255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzieki dziewczyny... wlasnie kuba wstal i siedzi u mnie na kolanach... obudzil sie normalnie po 30 min snu... nie moglam go nie polozyc spac bo nie spal od 9 i byl juz spiacy, dlatego caly ten wypadek.... jak narazie chyba normalnie sie zachowuje... usmiechnal sie jak zawsze gdy wstaje i mnie widzi a teraz gada do monitora .... mam nadzieje ze bedzie dobrze
|
|
#1256 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
RTA ZALECEŃ SŁUŻĄCA DO OCENY STANU NEUROLOGICZNEGO PO URAZIE GŁOWY
Twoje dziecko doznało niewielkiego urazu głowy. Obserwacja w szpitalu nie jest konieczna, jednak należy przedsięwziąć następujące środki bezpieczeństwa:
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Magduchaha z tym spaniem to zabobon,dobrze,że dziecko śpi,bo uspakaja się i odstresowuje w tym czasie. |
|
|
|
#1258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeżeli będzie apatyczny, senny, pojawią się wymioty to jak najszybciej należy udać się do lekarza... Chć ciężko by nie był senny skoro od 9 nie spał
|
|
|
#1259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1260 |
|
Wtajemniczenie
|
pakusia i nikt tu nie stwierdzi że jesteś złą matką bo każdemu może się zdarzyć coś takiego....przestań tak myśleć
a to że mocno płakał to normalne bo dodatkowo bardzo się przestraszył.... mnie najbardziej w twoim opisie zaniepokoił odruch wymiotny .... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

Przykro mi zatem Magduchahaha,ale odbieram ci to zaszczytne first place
i 
ja sie do tego nie nadaje

i jaka ma radoche
brawo Niki

nie wiem co robic