|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
Cytat:
![]() to dobrze, dzieciaczki na pewno zadowolone i tż też, a Ty się kuruj i korzystaj z wolnego czasu ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- na pewno kochana tak będzie, a kciuki3mamy! |
|
|
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez ta akcje z Kuba przeoczylam twojego posta, ale juz nadrobilam... mam nadzieje ze wszystko sie dobrze ulozy, trzymam kciuki za wyniki Olivierka... mysle ze kazdy lekarz ma inne zdanie co do wagi dziecka... mi mowia ze jest Kuba za gruby a na centylach jest na 50 ![]() no nic... trzymamy kciuki! bedzie dobrze buziaki dla was ![]()
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Hey;* 100 lat Olusiu;*
![]() anulka ani sie nie obrazilam ani sie nie boje nie chcialo mi sie wizazowac i tyle ![]() ursull dziekuje za zaproszenie;*aaaa to bylo trzeba przyjechac do Londka hehe Pakusia BUZIACZKI wielkie dla malego ![]() *:biedaczek a ty sie juz nie smuc!! blondynka ![]() ![]() carolajna nasz zazygancu 3maj sie tam ![]() za twoje zdrowkoAGUSIA
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka mamuśki
Blondynka trzymam mocno kciuki ![]() I buziaczek dla Kubunia Pakusi Więcej nie napiszę, bo nie ogarniam tego wątku |
|
|
|
#1505 |
|
Raczkowanie
|
Cze baby
Oluś sto lat Aguśka Filip jest czadowy artysta jak nic z niego bedzie a jaki przystojny dziewczyny będą go wyrywać![]() Karola jaka limuzyna Ursuul Cisuniowa sliczna niunia Pakusia widzisz wszystko dobrze się skończyło, całuski dla Kubusia Blindynkapoznań trzymam kciuki będzie dobrze A ja sie wam tylko pochwalę że dzisiaj wieczorem idę z Tżecikiem do kina miłego dnia |
|
|
|
#1506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Sobota i pustki
Jak zwykle na weekend. Ja własnie oddałam dziecko mamie na spacer. Siostra przyjechała z synkiem i razem spacerują. Ja spijam kawkę i zaraz polecę do nich dołączyć, bo mama wróci do domu robić, uwaga... RUSKIE PIEROGIWczoraj byłam z Niną na chałupkach u znajomych. Umówiłam się z kumpelka, że od niedzieli biegamy, bo teraz ma w szkole sesję wyjazdową jakąś... Są już u nas dwa boiska ładne z bieżnią "Orliki Tuska" i na jednym są halogeny więc można późno wieczorem się tam nawet udaćCiekawe ile razy się wybierzemy i jak długo będziemy miały chęci |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
Cinusiowa
za wytrwałość. Ja od wczoraj zaczęłam ćwiczyć brzuszki itp i również mam nadzieję,że wytrwam Najchętniej zapisałabym się na jakiś aerobik albo coś w tym stylu, bo lepiej mi się w grupie mobilizuje ale niestety obecnie to nie jest możliwe |
|
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
no na szczescie rowniez buziole przesylam ![]() Cytat:
a do mnie kto wpadnie zrobic pierozki??? no kto??? oj tez bym pobiegala... w sumie mam gdzie, tu wszyscy biegaja, nawet 70 letnie babki... ale nie mam kompanki a chetnie bym troche spalila nadmiaru tluszczyku...
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Seluś dzięki za kciuki i trzymam też za Twoje brzuszki
Może i ja zacznę brzuszki Może przy bieganiu na trawce ale nie wiem, czy to będzie możliwe skoro idzie zimaPakusia ja bym chętnie z Tobą tam pobiegała, bo ja też od dawna chciałam biegać ale nie miałam z kim a samemu, to szybko człowiek opada z chęci. Zawsze druga osoba jak jest, to trudniej zrezygnować. A co do pierożków to ja nie robię, a mamy Ci nie oddam Zbyt dobre ruskie robi Poza tym nie oddam Ninulci babusi
|
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie cierpię biegać
Mam wrażenie,że wyglądam jak paralityk, plączą mi się nogi, nie potrafię oddychać i ogólnie kiepsko
|
|
|
|
#1512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja nie chce zbys mi mamcie oddala... wypozycz na tydzien- dwa z reszta za 2 tygodnie jade do pl wiec wtedy juz bede miec mamusie w kuchni hihihiCytat:
i wkurza mnie to jak skacza jak debile... wolalabym wtedy byc facetem, bop oni lubia jak im cos "dynda"
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
mięsko i warzywka na zupę gotujecie razem?
|
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
czytalam w ksiazce ze nie powinno sie gotowac miesa i warzyw razem...
poniewaz mieso podczas gotowania cos tam wytwarza(nie pamietam nazwy)
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam 3 zjecia malego
zobaczcie jakie ma juz wlosy..(na ostatnim zdjeciu widac jak niektore pojedyncze sa dlugie i ma do ramionek )i wogole sie nic nie wycieraja na 1 zdjeciu akurat wstal i cyknelismy mo fote bo wlosy mu sie czasersko ulozyly po mamusi nie za piekny z ranca Załącznik 2635350 Załącznik 2635351 Załącznik 2635352
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-11-07 o 14:08 |
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
no niby sie nie powinno, ale ja gotuje razem i jeszcze jakos dycha Kuba
zalezy od tego czy chce ci sie osobno gotowac czy nie... mnie sie nie chce, bo w tym samym czasie robie deserek na pozniej dla Kuby wiec musialabym na 3 palnikach gotowac...a ja dzis na obiadek wymyslilam sobie lazanki oj nie jadlam ich dawno... wiec sie wzielam do roboty, tylko tz cos nie pocieszony bo zbytnio nie przepada...Kuba spi juz godzine i 15 min ide zobaczyc czy oddycha... ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Bartek tez śpi już długo, zasnął przed 13
![]() Poiglot czaderskie włoski ma Twój synio, mały kudłacz z niego
|
|
|
|
#1518 |
|
Zadomowienie
|
Czesc babolki
Ja uwielbiam Kubusia Puchatka
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
|
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no musi odespac wczorajszy dzien... z reszta jak pisalam to sa jego fazy... przez 3 dni spi ladnie normalnie... a jeden dzien albo spi po 15 min co chwile albo po 2 h no wlasnie kudlaczek
|
|
#1520 | |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Cytat:
Właściwie powinno się osobno a to dlatego żeby mięsko było bez wywaru bo wywar jest silnym alergenem. Po 7 mscu można juz próbować razem. Pakusia Poiglot Brayanek cudo Miłego dnia dla wszystkich
|
|
#1521 |
|
Zadomowienie
|
Poiglot sliczna dziewczynka
![]() i znowu gafe walnelam bo to chlopiec, no tak
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
CHŁOPIEC
![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- U nas niestety problemów z zasypianiem ciąg dalszy Edytowane przez SELKA* Czas edycji: 2009-11-07 o 14:27 |
|
|
|
#1523 |
|
Zadomowienie
|
poczytałam wsio, ale dopóki będziecie pisały w takim tempie, to żadnej nie odpiszę i już
![]() (nie pokazuję zdjęć swojej Gosi, bo Haruno będzie ją przezywała od chłopaków :P) Pakusia - dobra mama jesteś, a guzy naszym dzieciom będą się przytrafiać coraz częściej. Gośka też się ciągle obija o glebę, bo siada ale jeszcze nie umie siedzieć ![]() aaa, macie pozdrowionka od Małgosi , którą bardzo absorbuje praca i gorączkujący ząbkujący Antoś idę, bo moja Maruda mnie wzywa. zjadła dziś 60g zupki jarzynowej a godzinę później zawołała o cyca ![]() edit: buziaki i sto lat dla Olka i wczorajszej Kalinki!!! Edytowane przez rumiankowa Czas edycji: 2009-11-07 o 15:27 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki dziewczyny hehe kudlaczmaly zjadl obiad mamita sie uszykuje i spadamy na dworek bo dzis w miare ladnieznowu mi sie przed chwila krzeselko zlozylo i spadlam na dupe jak chcialam usiasc zaraz je wyrzuce chyba bo sie zabije wkoncu
|
|
#1525 |
|
Zadomowienie
|
My juz z rana bylismy na zakupach spozywczych, na pare sloiczkow dla amlego i mleko poszlo ponad 100zl ![]() Zoorientowalismy sie tez w fotelikach dla malego i jak wytrzyma w terazniejszym jeszcze ze dwa miesiace to kupimy juz taki do 36kg. caro trzymam kciuki za zaprzestanie srania i zygania blondykna u Ciebie trzmam za dobre wyniki Olivierka cinusiowa a u Ciebie za mobilizacje i wytrwalosc w bieganiu Ja chce pieroga, uwielbiam <mniam> ![]() Anja milego wieczoru, ostatni raz w kinie bylam w 7 miesiacu ciazy ![]() poiglot kurka jakie dlugie wloski ma Bryan, rzeczywiscie jak dziewcznyka Ja z pofarbowanymi wczoraj wlosami i ktos sie jeszcze zalapal
|
|
|
|
#1526 |
|
Zadomowienie
|
Illbana Twoje fluidy zadzialaly, w nocy dostalam @
jestes czarodziejka
|
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1529 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Ty kochana tak nie szalej z tym tztem bo juz kregoslup nie ten Cytat:
przepraszam ze pomylilam Was z pieskami najwazniejsze ze juz nie masz koszmarow Cytat:
bedzie dobrze oby tylko dzieciaczki sie nie pozarazaly.A my odetchniemy sobie troszke moze od Ciebie Cytat:
![]() Cytat:
nie oddam go zadnej babiezazdroszcze kina a na co idziecie?![]() a wogole to idziecie do kina czy na film? u mnie zazwyczaj konczy sie na checiach Cytat:
![]() nie razem, bo za male dzieci nasze sa by jesc wywar z mieska. Cytat:
jaki ladniusi kolorek mmm
|
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co dzis Bryan zrobil.. kur.. zostawilam go w foteliku zapietym..(wiecie jakie sa te zapiecia.. takie zatrzaski potrzeba sily zeby je otworzyc) a on sie rozpial.. wchodze do pokoju a on lezy na podlodze i sie cieszy ![]() prawie umarlam.... jak on to zrobil.... maly Pudzianowki mi rosnie ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- supoerzabulko slicznie ![]() ![]() Agusiu cmoook ![]() ![]() ))wiecie ja chyba nie robie blond pasemek nie mam narazie zaduzo kasy.. jutro ide jeszcze na zakupy.. i wydam;/ obetne ladnie sie i zostawie ciemne narazie ,..
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-11-07 o 16:43 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.

a na centylach jest na 50
buziaki dla was 

Jak zwykle na weekend. Ja własnie oddałam dziecko mamie na spacer. Siostra przyjechała z synkiem i razem spacerują. Ja spijam kawkę i zaraz polecę do nich dołączyć, bo mama wróci do domu robić, uwaga... RUSKIE PIEROGI
Najchętniej zapisałabym się na jakiś aerobik albo coś w tym stylu, bo lepiej mi się w grupie mobilizuje ale niestety obecnie to nie jest możliwe
a chetnie bym troche spalila nadmiaru tluszczyku...
Poza tym nie oddam Ninulci babusi
Mam wrażenie,że wyglądam jak paralityk, plączą mi się nogi, nie potrafię oddychać i ogólnie kiepsko

Ja Cię widziałam, że się świecisz na dole i czekałam na epos

to co pisałaś o tej grypie itd. to jakiś koszmar ja nic nie wiedziałam bo u mnie leca tylko bajki albo kanały sportowe