|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Cytat:
pakusia ja sie pytałam czy chcesz przepis z szynką czy kura!! a ty z na mnie:dnie to nie
|
|
#1712 |
|
Wtajemniczenie
|
ursul - witam
ja tu juz regularnie od bardzo dawna ale chwilowo mnie nie bylo ![]() iwciag-jako młoda małżonka czuję się...hm...jakby mi coś zabrano ;P dalej przedstawiam sie odruchowo swoim starym nazwiskiem, dziwne, ze mam juz meza,jakos to do mnie nie dociera. Po slubie mielismy tydzien klotni, jak rowniez sprowadzilam na ziemie tesciowa i ta sie zupelnie zbulwersowala,stwierdzila ,ze jestesmy ja i cala moja rodzina prostakami i materialistami hahah...no coz.Juz jej przeszlo ale mi nie
|
|
|
|
#1713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
przesylka kolo 5-10 funtow zlaezy jaka czyli miedzy 25-50 zl
|
#1716 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
oooo no to tesciowa zaszalala!! nie no zawsze sie tesciowe zmieniaja jak sie staja oficjalnymi tesciowymi moja stara mi w pupe wejsc a przedtem mnie z miotka gonila (doslownie) a treraz nie bardzo
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
a dresik ile?
pokaż mi go wyśle tż zeby zobaczył a np ile czasu idzie taka najtańsza przesyłka? orientujesz się? będę cie teraz molestować
|
#1718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale może po takim początku będzie już tylko ok najlepszego ode mnie.Pakusia ja zapomniałam, dieta;( |
|
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
pakusia za brzydule
![]() nie dam, bo mnie obraziłaś
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudusia moglabys mi wkleic tego linka z ta piosenka co wczoraj, bo bardzo mi sie spodobala a nie dodalam do ulubionych i nie chce mi sie szukac
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze kupilam taki bialy adidasa pokazywalam tu zdjecia jakis czas temu ale ten bialy udalo mi sie kupic za 7 funtow ![]() najtansza przesylka idzie sporo.. wiesz co potem pogadam ze wspolokatorka ona wysyla paczki czesto wiec ci powiem
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
ojej... no nie bocz sie... juz ci kiedys napisalam ze bym cie chetnie przeleciala no sliczna jestes, piekna, zgrabna, dupke masz jak marzenie, swietny i seksowny tatuaz, piersi jedrne i sterczace... no daj przepis
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
hihi o Ty krowko musze poszukac
---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- mam
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
sałatka z avokado
1. avokado kukurydza z puszki tuńczyk lub szynka lub wędzony łosoś, kura też może być ![]() jajka gotowane pomidor oliwa i troszkę octu lub sos majonezowy: majonez, śmietana lub jogurt przyprawki tyle że to jest sałatka którą musisz zjesc szybko, nie nadaje sie na drugi dzień avokado obierasz ze skórki i kroisz w kosteczkę, możesz też wydrążyć miąższ i nadziać tą skórkę sałatką, zeby wyglądało ładnie. No i avokado skrop cytryną wtedy nie ściemnieje
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
ide pocwiczyc brzuszki
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1728 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ten wątek mnie zniszczył... podeptał moją niewinność na zawsze![]() Cytat:
Ja też oglądałam buty na allegro No mnie pasowałby takie bezobcasowe Ale ja to chyba musiałabym mieć jakieś pancerne buty (na spacery z psem po bagnach )Cytat:
A w tym roku Guziczek będzie ubierał choinkę ze mną ). P.S. Ja widzę, jak Ty słodzisz Caro Cofam moje oświadczyny ![]() Maugoszatka - witaj po długiej nieobecności Poiglot - faktycznie, to nasza Agusia Agusia - to teraz to się nazywa ćwiczenie brzuszków? Edytowane przez Illbana Czas edycji: 2009-11-08 o 17:10 |
|||
|
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze w tamtym roku i 2 lata temu Swieta byly takie malo chuczne... raczej spokojne, bez bieganiny, choinka byla i tyle... ale dzis jak bylam w sklepach to pokazywalam Kubie takiego wielkiego Mikolaja, balwanki kurcze musze ladnie ozdobic domek... chce zeby bylo tak swiatecznie i rodzinnie... wkoncu mamy rodzinke i trzeba w Kubie pielegnowac i zaszczepiac ta magie świąt p.s. wiesz Caroli slodzilam bo salatke chce robic przeciez to wiadme ze ty jestes najpiekniejsiejsza i masz bardziej sterczace piersi niz Caro
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1730 | |
|
Rozeznanie
|
Hello
![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DAWIDKA I JASKA Cytat:
wszystko co mi sie dzialo-mozna bylo o tym przeczytac i tak jak bylo napisane z koncem pierwszego trym.dolegliwosci ustapilywiec tak naprawde to byly niecale 2 m-ce (w 6tyg.zorientowalam sie ze jestem w ciazy )ale wtedy to wydawalo mi sie ze to bardzo dlugo trwa..Kolejne 2 i 3 trym. byly CUDOWNE wrecz no ..chyba ze sama koncowka(zwlaszcza ta juz po trminie byla ciezka..ale to norma..) co do szczepienia przeciwko gruzlicy-to dostawala ja Kalinka w szpitalu zaraz po urodzeniu sie juz od m-ca jest ladnie wygojona(na raczce) A rotawirusy sa niestety nierefundowane..i kosztuja sporo ,bo 50f jedna dawka(a sa dwie)ale w zwiazku z tym,ze wszystki inne mamy refundowane to ta jedna mozna dziecku zafundowac Naszczescie podaje sie ja doustnie(my podalismy sami Na szczescie u nas(tzn.Kali wszystko bylo ok.przy pierwszym razie wiec licze ze za drugim bedzie podobnie Maugorzatko-witaj dla Ciebie rowniez najlepsze zyczenia z okazji slubu Seona-witaj A u nas spoksik ![]() kleik dzis Kalunia ladnie wszamala lyzeczka jestem z niej bardzo dumna ale za to..kupal to byl takiiiiiiiii,ze szok!!! cale plecki zafajdane,wyladowala w umywalce po rozebraniu ![]() ale cieszylam sie strasznie..bo od piatku meczyla sie troche.. nie bede wchodzic w szczegoly.. dobrze,ze tak sie zlozylo,ze moglismy juz podac ta "kukurydze" ![]() widac Kaluni bardzo ulzylo (i mnie tez )to narazie tyle... ide poczytac co dzis naskrobalyscie |
|
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Maly odpoczynek ufff ale sobie nadalam tempo
![]() qr musze sie zapisac na aerobik nie wiem skad wezme kase ale musze po takiej godzince jazdy z instruktorem padalam na pyszczek ale czulam ze zyje pocwiczylam troche i czuje sie o niebo lepiej powaznie! teraz jeszcze krece tym hula hopem ktory juz prawie caly w kurzu musze sie wziac za siebie porzadnie ![]() Ilbanka tym razem cwicze inaczej niz zwykle
|
#1732 |
|
Wtajemniczenie
|
poiglot oj jak byś tylko mieszkała bliżej
to byś się nie odpędziła byśmy latały na zakupy i na ploty iwciag no właśnie to kwestia przyzwyczajenia Carola fajny pomysł z tym malunkiem na brzuszku a ja dzisiaj oglądałam fotki z brzuszkiem i tam mi tęskno ![]() Aguśka ja też szczepię tylko obowiązkowe o jaaaaaaa jaka podobna do Aguśki ![]() Carola załatw swojemu TŻ-towi autograf od poiglotka ![]() pakusia no ciekawe co z tym praniem będzie a nie bij nas i daj troszkę sałatki![]() maugoszatka a ile się nie mylę to Illbana tu czaruje to pewnie dlatego wizaż Ci działa ![]() poiglot super dresik Wy narzekacie na małą ilość postów a ja taką ilość to jestem w stanie ogarnąć ..... więcej niet |
|
|
|
#1733 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze raz dziękuję w imieniu Dawidka za życzonka
Cytat:
dla IwaCytat:
Cytat:
no ja mam nadzieję, że tylko przy pierwszym ząbku tak się będziemy męczyć, a potem to już z górki, bo jak nie to ja ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Moj kochany synek juz spi, zasnal wczesniej bo jak obudzil sie o 15.30 to wiecej juz nie drzemal...
spacer zaliczony wiec jestem ukontentowana ![]() Cytat:
A co do Agi to faktycznie podobna i sliczna... i fakt oczy niesamowite...Aga ma podobne Witaj Seona! Czytam ze masz grzeczniutka coreczke... A pokazez zdjecie? Zagladaj do nas jak najczesciej Maugoszatko no to pieknie cie tesciowa przyjela do rodziny... ![]() oj te tesciowki!!! Pakusia czyli w koncu ktora ma bardziej sterczace piersi???
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny potrzebuje od was porad dotyczace kremow do pielegnacji biustu.. znacie jakis dobry?polecacie?
ale malo postow kurde ![]() ja podobnie jak Estera sie ciesze nie lubie zaleglosci
|
#1736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uzywałam dosyć długo i systematycznie
|
|
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć babole,wyznam wam w atjemnicy,że w szoku jestem
tak mało nabazgrałyście![]() Ślicznota śpi,ja wciąż na diecie i całkiem dobrze sobie radzę Cały dzień spedziłam na zabawie z córką,piszę o tym,abyście wiedziały,że chociaż ja jedna jestem dobrą matką Pobawiłam się troszkę i stworzyłam takie oto coś co to na dole dołączone jest![]() Iwciag brawa i całuski dla Iwa Illbana jeśli Eve nie ma nic przeciwko to chętnie się z tobą zabawimy a co to znaczy "niewinność"?Pakusia jak Kubuś się czuje? A ja bym na twoim miejscu teściowi pranie na balkon wystawiła i zamowiła ulewę u Rosjan ![]() Doris ej no to odwołuję użalanie się nad twoją ciążą Milenka nie miała szczepienia przeciw gruźlicy,tutaj trzeba poprosić o nie O tym szczepieniu na rotawirus pomyślę i chyba pójdziemy małą zaszczepić.A ja na kupkę Milusi czekam od wczoraj rana i nic Seona a ty masz adoptowane dzieciątko z Zambii? Maugoszatka widać teściowa się nieźle ukrywała do ślubu,a po wyszło szydło z worka Miło cię poznać,masz przefajny avatar![]() Haruno gdzie jesteś? Znalazłam cię na NK,przyjmij mnie,bo ja chcę mieć znajomą w Kopenhadze Fajny ten twój TŻ |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1738 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale te kremy to dopiero po karmieniu?
Ja tez musze sobie sprawic jakis... Czyli Iwciag mowisz ze ten z AA skuteczny...
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Poiglotku ja używam Avon solutions i całkiem dobry jest,bo moje zwisy jakby mniej wiszą,a i z D zeszłam do C
|
|
|
|
#1740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A gdzie znalazłaś Haruno, ja też chcę obejrzeć? Ja zaczęłam dziś dietę, nie powiem jaką ale planuje potrzymac ja choć tydzień(nie wiem czy dam rade bo głodna żem)i później skoczyć na Twoja znaczy Dukana![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- ja byłam zadowolona, cudów nie ma, ale piersi były bardziej jędrne na pewno..a minus wg mnie to zapach Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-08 o 20:25 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

na mnie:d
ja tu juz regularnie od bardzo dawna ale chwilowo mnie nie bylo 
hahah...no coz.Juz jej przeszlo ale mi nie 

Ten wątek mnie zniszczył... podeptał moją niewinność na zawsze
Ale ja to chyba musiałabym mieć jakieś pancerne buty (na spacery z psem po bagnach

dla Iwa