|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Cytat:
![]() Ja nie słyszałam o takiej tradycji, że po goleniu włosy grubsze-coś w tym może i jest, ale ja się nie spotkałam by któraś ze znajomych mi mam robiła coś takiego! Iwo z racji warunków jakie mamy jeszcze jakiś czas pobędzie z nami w pokoju
|
|
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1773 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj mamusia napewno tez sie cieszy ze mogla synka wykapac wkoncu nie ma to jak kapiel z mamusia ![]() na ulewe sie nie zapowiada no zawsze mam podgorke nawet jak trza dopiec tesciowi... no nic... pocieszam sie ze na noc pranie zostanie na balkonie a w ie duza wigotnosc powietrza Cytat:
wypisalam je w tamtym tygodniu tylko teraz chce zrobic jakies fajne zdjecie swiateczne z Kuba i dolaczyc do kartki dla dziadkow moja dieta: sniadanie: co chce, ile chce (znaczy ile zmieszcze) 2 sniadanie: jogo obiad: najlepiej cos kalorycznego... makaron z serem, pizza, pierogi... no zalezy co tz chce jesc kolacja: oj tu mam zawsze dylemat... ale na szybko jakas kanapke i prosze... chudnie sie a tak serio to musze sie za siebie wziac ale nie moge sie zmobilizowac Cytat:
slicznota!
|
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętaj starsza jestem,więc szacunek mi się należyMi też bardzo urósł biust w czasie ciąży,ale pomału zeszło do C,przy czym ja karmiłam niecały miesiąc.Cera mi się najpierw poprawiła,potem posuła,a teraz znowu jest całkiem ok,ale fluidu muszę używać
|
|
|
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do pokoiku sama nad tym mysle... moj kochany tesc mam nadzieje sie wyprowadzi i chcialabym Kubie zrobic pokoj, ale jak ze spaniem bedzie to nie wiem... kurcze chcialabym ale sie boje... wole zby byl blizej ![]()
|
|
#1776 |
|
Rozeznanie
|
to moja Kalinka
|
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1778 |
|
Wtajemniczenie
|
doris Kalinka heh na 1szej focie niczym Iwo, paluszki z boku jakoś ząbków szukają i jęzorek na wierzchu
![]() oczka cudne, a na 2fotce usteczka takie całuśne Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-08 o 22:08 |
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
slicznotka:
![]() ![]() ursull no to musze zamowic przez ebay bo w avonie w tym katalogu nie ma... dziekii;*pakusia trzeba dziecko po pierwszym roku obcinac czesto ale golic napewno nie.. no co ty hehehe A mnie tz wkurzyl juz.. nie wychodzil niecaly miesiac nigdzie a dzis poszedl na mecz i nadal go nie ma.. nie otworze mu drzwi od domu '' nie slysze'' niech sobie dzwoni do wspolokatora w dupie to mam ..(mamy jedne klucze bo ja zgubilam swoje i on mi dal swoje)
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-11-08 o 22:10 |
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Doris Kalinka ma usta jak serduszko,przynajmniej na 2-giej fotce
![]() A ja nie widziałm jeszcze twojego zdjecia,można cię gdzieś znaleźć np NK,bo szukalam ale mi nie wyszło ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz znowu dzownilam nie odbieral ale zostawilam mu wiadomosc na poczcie bardzo niemila.. ![]() ![]() ![]() ![]() ah tam...
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
A moje dziecko zafascynowana wpatruje się w teledysk Leoni Lewis, o ten:
http://www.youtube.com/watch?v=38GXo...eature=related w sumie nawet ładny kawałek
|
|
|
|
#1783 |
|
Wtajemniczenie
|
to jeszcze ja pokażę mojego smerfa, jak by któraś nie widziała
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2010-01-31 o 15:41 |
|
|
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1785 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1786 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje dziewczynki
wrzucialm fotki a potem zabralam sie do czytania ![]() czy to prawda ,ze dopoki sie karmi to nie mozna uzywac serum do biustu?? moje fociaki wrzuclalam na wizaz jeszcze w czasach mojej "swietnosci" (czyt.ciazy )gdy Kalunia miala 2 m-ce poszlam do fryzjera i ...z dlugich wlosow(jasno-blad) zrobilam bardzo krotkie w dodatku koloru rudy-braz ![]() (nie musze mowic jak wygladam )teraz cierpliwie czekam az mi odrosna...i ten kolor.. ![]() co mnie napadlo! dlatego sie nie pokazuje ![]() iwciag-slicznosci ![]() poiglot-porozmawiaj z nim i mu wytlumacz ,ze nie lubisz takich sytuacji.. ja sobie nie wyobrazam,zeby tak moj Tz sie zachowal ![]() oj..nie bylabym dobra..! nie denerwuj sie tylko ,Ty sie zamartiasz a on sie dobrze bawi!!!ehh.. achh zapomnialabym.. ursull-strasznie mi sie podoba to co zrobilas z fotkami ![]() poprostu rewelacja!a Milusia to taki troche tatko a troche mamusia chcialabym tez tak umiec ale ze mnie wte klocki to kompletne antytalencieEdytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2009-11-08 o 22:33 |
|
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co przenoszenia dziecka do pokoju, to moja śpi w nim odkąd skończyła 2 miesiące śpi sama, a my z mężem w sypialni. Wstaję raz w nocy, najpierw dawałam cyca, ale teraz mam za mało pokarmu to daję jej smoczek i idę robić butlę. Czasem zaśnie ze smoczkiem to jej nie muszę karmić i śpi do rana.
|
|
|
|
|
#1788 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tak bardzo szybko napiszę i spadam bo TŻ -cik jest
![]() filmiki wkleiłam jeszcze raz bo marika nie zdążyła obejrzeć a wczoraj wykasowałam je z youtube .... Kalinka ślicznotka Smerfik też zakochałam się ![]() Nikola śpi w pokoju z Julką odkąd skończyła 4 miesiące? jakoś tak.... drzwi mamy otwarte i wszystko słychać.....nawet jak przewracają się na drugą stronę |
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedź,w takim razie za dwa dni przenoszę małą,przynajmniej spróbuję.Problem w tym,że ona często się w nocy budzi,ale może nie będzie tak źle
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się panicznie oje zostawiać swojego Małego tak daleko od siebietzn w innym pokoju ![]() poza tym on wstaje kilka razy w nocy więc to nie ekonomiczne nawet by było ja to Ci wogóle zazdroszcze czasem masz fajnego tż, udane życie, śliczne córeczki a i ty sama piękna i inteligentna babka jestes poiglocik mój nieraz jak dzwoniłam nie odbierał a następnie wył tela ja to takiego nerwa wtedy dostawałam że ![]() ![]() doris na opakowaniach serum pisze że podczas karmienia nie stosować więc chyba nie wolno, ja nie próbuje w każdym razie
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-11-08 o 22:35 |
|
|
|
|
#1791 |
|
Zadomowienie
|
Agusia - no jaki zdolniacha z Filipka tak slicznie śpiewa, ja bym chyba się kończyła ze smiechu nagrywając ten filmik
Mell - i jak Aleksiu mineło mu marudzenie? bo u nas juz tydzień trwa malutka - sto latek dla DAWIDKA , ale juz się robia mądrale z naszych pocieszek małych superzabulka - i równiez sto latek dla Jasia ![]() esti - ursull - trzymam cie za słowo aby ten okres był przejściowy DORIS - a jak się wylozyła modelka .iwciag - no ja juz dawno nie widziałam twojego smrfika , będzie podrywaczem, mówie ci to.DOBRANOC DZIEWCZYNKI |
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już też uciekam..
DOBRANOC |
|
|
|
#1793 |
|
Rozeznanie
|
no wlasnie...tak robia "porzadne zony"
a "nie porzadne" siedza na wizazu ![]() my tez niby mamy jeden pokoj wiecej ale jak juz pisalam mieszka z nami jedna dziewczyna ja narazie wole miec Kale na oku i na wyciagniecie reki ![]() ale kiedys trzeba bedzie pomyslec nad przeprowadzka ale wiecie co?? moi znajomi mieszkaja z dzieckiem 3 -letnim wynajmujac tylko pokoj w dodatku niezbyt duzy i spia wszyscy razem!!!a ich synek posrodku! pytam to jak wy "ten-teges"?? carolajna-dzieki za odp.tak tez myslalam..;/ to co pozostaje zimny prysznic........wrrrrrrrr r :P marika-nio..taki luzak )
Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2009-11-08 o 22:45 |
|
|
|
#1794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no przecież nie trzeba ten teges na łóżku![]() no to ja kolejna się żegnam, bo Iwo zaczyna się rzucać w łóżeczku! Dobranoc, przespanej nocy Wam jak i sobie życzę Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-08 o 22:46 |
|
|
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
karolinko to wiesz o czym mowie troche zabardzo moze powiedzialam na tej poczcie ale ile mozna
.. zreszta bawie sie z Bryankiem ![]() to jest najwiekszy skarb na swiecie gdyby nie on to nie mialabym po co zyc dzieci tyle radosci i szczescia wnosza do zycia... ![]() a niech tz tak postepuje dalej to , to straci.. bo ja nerwy mam zszarpane jak cholera;/
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Klauduś oj ja aż za dobrze wiem co czujesz.
Ile ja nocy się naczekałam na tż a ten bezczelnie wył tel czemu te chłopy to takie durnie są ![]() ehhh mi się ciśnie dużo na usta dla Twoego tż ale się powstrzymam
|
#1797 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=iwciag;15165451]
no przecież nie trzeba ten teges na łóżku![]() powaznie??? ![]() ej..no ja wiem ja wiem ale tak jakos mi przyszlo na mysl... hmmmmmmm..to dlatego nie dostalam odpowiedzi ![]() no niby tak..ale tak sie przytulic chciaz w nocy.. ![]() a ja dzis czekam az Kala sie obudzi na jedzonko ![]() albo zaraz na spiocha pokarmie i tez lecem spac a dzis po kapaniu,jedzonku polozylam ja do lozeczka, lezala sobie cicho..ciumkala smoczusia a potem sobie sama zasnela ciesze sie bardzo,bo wczesniej to musialam ja czasem polulac ale od pewnego czasu ucze ja samej zasypiac narazie sie udaje![]() poiglot i carolajna- bardzo Wam wspolczuje ![]() ja naszczescie nie wiem co to znaczy... ale znajac moj charakter..dobrze by nie bylo... ja straszny nerwus jestem.. moze wlasnie dlatego mam spokojnego meza,bo inaczej to bysmy sie pozabijali;/ dziewczyny a ja na dniach zostane ciocia(huuurrra) tak wogole to mojej bratowce juz termin minal-3-go listopada,we wtorek ma sie zglosic na wywolanie.. ciagle do niej dzwonie i przezywam..chyba bardziej od niej )i ciesze sie ogromnie! to ich drugie dziecko i najprawdopodobniej tez chlopaczek ![]() (bratowka tak po cichu marzy o coreczce ale co to za roznica,wiadomo maja juz synka chcialoby sie corke ale byleby zdrowe sie urodzilo!!) moze tak jak ja urodzi dzien przed wywolaniem?? ![]() czyli .......jutro!!!!!!!!!! OMG!!!! Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2009-11-08 o 23:07 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nadal go nie ma nadal nie dzwoni hihi mam nadzieje ze uda mi sie to przemilczec i nie odezwac do niego ani slowem.. (zadko kiedy potrafie trzymac jezyk za zebami) wiec to dla mnie bardzo trudne.. ale skoro moje prozby, grozby gowno daja za przeproszeniem.. to chyba musze zamilknac moze olewanie bardziej zaboli nie wiem.., jezeli nie wroci do 12. zrobie jeszcze inaczej
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
mnie akurat milczenie g**o dawało
jemu się wydawało że nic nie zrobił bo nic nie mówie ![]() Klauduś musisz na niego sposób znaleźć bo on sobie straszne lekceważy wasz związek! Jesteś za dobra dla niego, już kiedyś dziewczyny Ci radziły żebyś zaczęła żyć, wychodz gdziekolwiek, nie musi wiedzieć gdzie, nie odbieraj telefonów, odbierz za którymś razem i powiedz że jeste zajęta i rozłącz się. Ale musisz być konsekwentna, zachowywać się tak dłużej ![]() A po czasie pogadaj z nim że traktujesz go tak jak on Ciebie
|
#1800 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
lepiej bym tego nie napisala i tak cierpliwa jestes... ja to bym chyba nie chciala z kims takim mieszkac..byc wogole.. rozumiem dziecko,finanse .. ale to jest tak jakby on........... nie szanowal Ciebie........ przepraszam jesli Cie zdolowalam ale tak to dla mnie wyglada.. ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- hmmmmmmm wszystkie sobie poszly ![]() i jak ja mam sie udzielac sama ze soba gadac czy co?zartuje ![]() ale ja taki "nocny marek"jestem ![]() ale ok. ja tez uciekam.. Dobranoc ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- iwciag-mialas isc spac ![]()
Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2009-11-08 o 23:20 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

Zdębiałam,pytam więc po co? A ona,żeby włosy były gęściejsze i,że to taka tradycja

cały czas patrzył na mnie i miał taki 

no zawsze mam podgorke 

)
,Ty sie zamartiasz a on sie dobrze bawi!!!
ale ze mnie wte klocki to kompletne antytalencie

MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK