|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
marika glupolu czemu tak piszesz????
ze nikt nie zauwazy zauwazylam! chodz do nas
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
poiglot a słyszałaś ze do iwci sąsiad zachodzi??
![]() tylko nie mów nikomu chyba Marikę widziałam nieee przwidziało mi się![]() pakusia dawaj więcej swoivh zdjęć
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ciem zauwazylam wlasnie sie klade spac ale cos mnie tyrplo zeby zobaczyc czy cos napisane no to fajnie ze prace bedziesz miec napisana ![]() chodzik chyba kupie... kurcze nie wiem... ale to i tak jak w pl bede wiec mam czas jeszcze na namysl
|
|
#1924 |
|
Wtajemniczenie
|
marika Iwo ma też dużżże oponki, a nie przeszkadzają mu one w pałaszowaniu stópek
![]() Muszę się wybrać jak już tż wróci do tego reala Fajnie, że z pracą się ułożyło Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-09 o 22:44 |
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
no cos ty!!! moich nigdy wiecej... nie mieszcza sie
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
przypomniało mi się coś
![]() wiecie jak mój synek od kilku dni najszybciej zasypia w kąpieli ![]() ![]() ![]() jak go wyciągam z wanienki to już śpi prawie, przy smarowaniu oliwką odpływa maksymalnie dziwne dziecko jak matka![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- głupol z Ciebie ![]() widziałam przecież że fajnie wyglądasz
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
okej niezle wlasnie ostatnio taka pelna zycia itp ja myslalam ze to dlatego ze zblizaja sie swieta a tu prosze.. prosze.. skad o tym wiesz? tylko nie mow ze powiedziala ci Jadzka
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehehe.... co ty mu do tej kapieli dajesz??? jakies specjalne olejki aromatyczne pt. "zasnij maluchu" wlasnie mi przypomnialas ze wczoraj Kuba zasnal podczas jedzenia zupy dodalam ale stare nie smiac sie ze mnie!!!!!!!!!!!!
*****— Alen Baxton Edytowane przez pakusia86 Czas edycji: 2009-11-09 o 22:52 |
|
|
|
|
#1929 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
nie dam rady nadrobić
-Ala katar -Pietrula zęby -Ja prasowanie -Ja inne pierdoły ja nie mam na nic czasu ![]() poiglot91 no w mordę , a tu taka niepodziwanka ....no postrasz go nami , sie chłop poprawi ze strachu....![]() blondynkapoznan jak mały |
|
|
|
#1930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee...chyba trafiłam w czuły punkt iwci ![]() idę Pakusię podglądać ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
bo to nietoperz jest...w nocy buszuje
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
szczypiory ???
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehehealajaka on ma skonczone 26 ;/ale rozum czasem 5 latka carolajna radzilabym ci uwazac na ta gozdzikowa to podobno zly czlowiek ostatnio kogos niezle potraktowala ...dzie ki szantazom w reklamie nawet zagrala![]() spadam malego uspic.. ![]() ![]() ![]() buziaki
|
|
#1933 |
|
Zadomowienie
|
noooo, takie młodziutkie, chudziutkie - jak szczypiorek na wiosnę
|
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
a ja idę
|
#1935 |
|
Zadomowienie
|
poiglocik
- Ty już wiesz za co
|
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
czajnik jesteś
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
chcialabym byc takim szczypireczkiem znowu... pamietam jak narzekalam ze mam rozmiar 38 racja... mi sie chce brechtac z nas... takie podlotki male DOBRA IDE SPAC BO TESC MOJ UKOCHANY MA WOLNE ZNOWU I WIDZE ZE ZNOWU WINO W AKCJI... WIEC TRZEBA SZYBKO ZASNAC
*****— Alen Baxton Edytowane przez pakusia86 Czas edycji: 2009-11-09 o 23:01 |
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 18 (15 użytkowników i 3 gości) Carolajna24*, paniDoktorJoint, esti1984+, malutka_24+, agneskim, anulka anulka+, iwciag+, male, sashka20, marika2121
jak wróce to macie tu pisać ![]()
|
#1939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale anulka, male i sashka to już daawno nie pisały
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1940 | |
|
Zadomowienie
|
Jestem
![]() Nie było mnie ale już jestem i spadam spać, przyszłam was tylko poczytać chwilke. Cytat:
![]() marika ja zauważyłam ![]() papa
|
|
#1941 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
no cześć
co stęskniłaś się Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Babole wstrętne spać i się wysypiać, a nie wizażować
|
|
#1942 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czuje sie wywolana: pakuje sieeeeeee, bo jutro lece do mamusi i tatusia do Polski, wiec tylko Was cichaczem podczytuje. Filip dopiero co zasnal, wiec mam chwilke, zeby usiasc i przemyslec co biore, w sumie lece tylko na 2 tygodnie, wiec niewiele mi trzeba. Za to dla mlodego napchalam 3/4 walizki Nie umiem sie zdecydowac, mam wrazenie, ze wszystkie ciuszki mi beda dla niego potrzebne.A i tak jeszcze kontrolne pytanie: w Polsce zimno?
bo ciastećka ciągną ciemne ciuszki w ciucie na ciurlanie jestem Asia, mam synka Filipa- 05.05.2009 Edytowane przez male Czas edycji: 2009-11-09 o 23:17 |
|
|
|
|
#1943 |
|
Zadomowienie
|
male - zależy w którym miejscu w Polsce
na wschodzie nie jest źle, dziś był nieduży wiaterek, a temperatura ostatnimi dniami była około 10 stopni
|
|
|
|
#1944 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
praca, praca, praca.....w domu dzieci, dzieci, obowiązkowo czytanie bajek Ali i usypianie.......... (jak jest) bo zazwyczaj, rano bierze Ale o 8.30 i jaadą (przedszkole) on do pracy,....... potem sie urywa by ją przywieźć i wraca do pracy, w domu jest koło 21-22, ................a jak kończy koło 15, to ją odbiera i gdzieś jadą to wtedy są koło 18 w domu. Nie narzekam
|
|
|
|
#1945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Marika ja Cie zauwazylam !!!
![]() Cytat:
Jezeli dokucza Ci tylko glod, to dasz rade, ale jezeli masz zawroty glowy. mdlosci i inne takie, to poponuje przerwac. Ja w ubieglym roku musialam przerwac, bo mialam wlasnie takie rewelacje, ktoregos ranka tz mnie zlapal prawie zemdlona i dalam sobie spokoj, w tym roku przechodze bez najmniejszego problemu i tylko patrzac na cos zakazanego mam ochote to zjesc, ale glodna nie jestem. W pewieen sposob jestem z siebie dumna, ze nie zgrzeszylam, ale nie moge sie doczekac konca - w piatek robie sobie "dzien dziecka" i od soboty dunkan... to bedzie pryszcz po kopenhadze ![]() Cytat:
![]() Ide spac... Odezwe sie jutro, chudsza niz dzisiaj a slyszycie ten szum ??? To moje komorki tluszczowe sie zmniejszaja Dobranoc
Edytowane przez Eve1603 Czas edycji: 2009-11-09 o 23:34 |
||
|
|
|
#1946 |
|
Wtajemniczenie
|
Nikola dzisiaj dostała słoiczek po 6 miesiącu pierwszy z grudkami i bardzo jej smakował
Carola biedne jesteście oby Michałka ominęłonajważniejsze że jest nadzieja nie dziwie się że taka lekkomyślna panienka Cię wkurzyła ![]() gosik masz rację nie ma co ryzykować związkiem Mell no poważnie ludzie tak się zachowali gosik dziękujemy za info ....ojej oby odzyskali dane ![]() iwcia śliczny Szymuś dawno go nie widziałam Cinka ja też chcę w takim miejscu TV ![]() Illbana wowo jakie SPA ![]() poiglot jesteś silna i dasz radę superzabula zazdraszczam ja też chcę stały dostęp do ubranek w realu albo gdziekolwiek indziej ![]() Mell oj to szybko w tych słoiczkach truskawki, u nas chyba po 9 miesiącu? albo i później - bo uczulają pakusia a dlaczego wybór fotelika wywołałby dyskusje a pchacz to jest dobry ale dla starszych dzieciCarola pisz czy Ci lepiej i jak córcia?? ![]() aljaka no dobrze myślałaś bo poiglotka tylko tak młodo wygląda ale zaraz jej 30 stuknie ![]() żartowałam ![]() anulka to żeś się napisała ![]() male miłej podróży a w PL ziiiimno marika no widzisz ile cię osób zauważyło? matko ja piszę tefo posta od 19.00 i co chwile przerywam i lecę coś robić
|
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Esti a w czym problem?? Wystarczy kupić tanio TV i uchwyt specjalny
Znaczy my kupiliśmy tylko uchwyt, bo TV już dawno był, tylko nie stał w naszym pokoju, bo nie było miejsca... Aż tż znalazł na allegro uchwyt i wpadł na taki genialny pomysł Mój kochany mechaniczek |
|
|
|
#1948 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 2 zimno, na północnym zachodzie do tego jeszcze deszcz Cytat:
Cytat:
![]() dobranoc gadziny
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski,odpuściłam sobie Wizaż dzisiaj i o dziwo:posprzątałam,poprał am,nagotowalam,z córką na spacerze i zakupach była,swietny film obejrzałam,stworzyłam wierszyk na Milusi pół roczku,wykąpałam się i jeszcze miałam czas was poczytać
Ale odpisywać mi się nie chce,więc tylko mocny Zraz uciekam,bo jutro rano na wymaz idę i ze Ślicznotą do ważenia. Znalazłam taką stronkę,może komuś się spodoba,dla mnie fajna ![]() http://www.klasa.pl/muzyka/index.htm A taki wierszyk wypociłam dla małej: Jesienne przedstawienie Dnia listopadowego słoneczko przez okno zajrzało, i bardzo się wzruszyło,bo małe dzięciątko ujrzało. W swoim,malutkim łóżeczku spała dziewczynka skulona spokojniutko sobie śniła w miękkiego misia wtulona. Uśmiechnęło się słoneczko ciepło,promieniście i szybciutko zawołało po jesienne liście. Gdy to wszystko wiatr zobaczył,odrazu zadmuchał i pyta słoneczka: "a co to za zawierucha?" Szepnęło więc słoneczko wiatrowi na uszko, że chce uszczęśliwić tego tam maluszka. Wiatr wiele nie myśląc zadął uroczyście: "zróbmy coś szczególnego moje kochane liście." Wszyscy razem zaczęli krzątać się wokoło a ile przy tym zabawy,a jak przy tym wesoło. Wiatr ćwiczył wianie o różnej sile i dźwięku, liście wirowały zwiewnie,pełne swobody i wdzięku Słońce dokładnie czyściło swe,błyszczące promienie i po chwili gotowe już było przedstawienie. Dziewczynka oczka uchyliła i przez okno spojrzała, a tam cudów i czarów jakby Ziemia cała. Tańczą liście wesoło,wiatr im akompaniuje, a słoneczko błyszczącymi promykami wtóruje. Śmieje się dziecię rozradowane,wyciąga rączki w zachwycie "dla kogo to przedstawienie,czy mi ten sekret zdradzicie?" Liście szepczą,a wiatr mruczy,że odpowiedź jest krótka: "dla ciebie,bo dziś kończysz pół roczku Milenko malutka." Załączam oczywiście zdjęcie mojego golska i to chyba na tyle ![]() Aha,moja dieta trzyma się nieźle,czuję jak kilkogramy lecą na łeb i szyję. Jutro coś tam więcej nabazgrzę. Dobranoc |
|
|
|
#1950 |
|
Rozeznanie
|
Rumiankowa, Esti i Malutka:
dzieki za odp. Tak wlasnie myslalam, ze w Pl pizgawica, dobrze, ze zapakowalam Filipowi kombinezon. Dzisiaj pierwszy raz mu przymierzylam, wylam ze smiechu z niego, wyglada jak taki maly pingwinek Ursull pytalas czy maluchy spia w osobnycxh pokojach. Filip spi nadal z nami w pokoju w swoim lozeczku, chociaz zdarza sie, ze z nami lozku. Chcialam go przeniesc juz miesiac temu do jego pokoju, ale doszlam do wniosku, ze jeszcze za czesto sie budzi w nocy, Jesli zacznie przesypiac cale nocki albo chociaz pol , to wtedy wyprowadzka.Dobra uciekam spac
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.

. Wieczorkiem miałam spotkanie zkobitka która ratuje mi żywot (pisząc pracę lic.) jest spoko, praca będzie gotowa do świąt

hehe

oby Michałka ominęło