|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
cze, ja dziś pierwsza, ale tak tylko na moment bez czytania, tzn przeczytałam ostatnią stronę, ale na tym koniec, bo nie mam czasu
![]() Mały marudzi, gryzje tzn całuskuje tak jak Nina Cinusiowej, teściowa mówi, że ząbki pójdą. Obejrzałam wszystkie foty póki co, może kiedyś uda mi się przreczytać chociaż bo o odpisywaniu mogę zapomnieć, przepraszam. A i jeszcze się pochwalę, moje dziecko od3dni nie wstaje w nocy na jedzenie, za to trzeba tak3razy wstawać i wkładać mu smoczek do paszczy |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
iwciag
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
bry
![]() a my spaliśmy 3 godziny ![]() a później sobie płakaliśmy i troche bawiliśmy. Przyczyna: kaszka ryzowa o smaku jabłka ![]() ![]() Przyczyna 2: lada chwila bedziemy miec 2 górne jedynki ![]() Sadystyczne buziaki to ja uwielbiam ![]()
#184 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Aguśka, gratuluję pięknego zasypiania, u nas niestety nierealne... Male, woow, gratuluję czołgania ![]() Marika, oj, ta Twoja szkoła to same problemy...ale super że znalazłaś panią do pisania, wykładowca to przynajmniej pewniak ![]() ![]() ![]() Carolajna, Aleks też obrócił się z plecków na brzuszek parę razy i cisza...Mimo że widziałam że robił to świadomie. Z brzuszka na plecy wczoraj fiknął dwa razy ale to było raczej gibnięcie...A tak to dokładnie, leży jak kłoda i krzyczy coby go wziąć na ręce ![]() ![]() Eve, gratuluję mammmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
no to teraz boje iwcie d
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
ło jezu
![]() toż to nawet małpa przy jednym bananie zdechnie ![]() taki żarcik na początek dnia ![]()
#187 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o staż związkowy, to my z Tż razem 6 lat i 3 miesiące - od 10 sierpnia 2003 roku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
Dziendoberek
![]() O nie!!! Dzisiaj wracamy na obczyzne ![]() Czesc spakowalam wczoraj ale dzisiaj jeszcze musze dokonczyc...tyle tego! Wstalismy 7.18...normalnie aleks czesto sie budzi dokladnie co do minuty... Eve Ale Twoj synek sliczny ![]() No a wygibasy odczynia niezle.... Moj jeszcze nie...
#189 |
Zakorzenienie
|
Hej,ja tylko na "Dzień dobry" i uciekam do lekarza.Wczoraj bylismy na usg nerek małej i wszystko jest ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() cinusiowa jak ładnie datę pamięta ![]() mell szczęśliwego lotu życzę ![]() ursull to dobrze, że wszystko okej!! nie wiem czy już wyjaśniłyście kwestie tego opiekuńczego, ja dzwoniłam do ZUSu, jak by któraś była zainteresowana, to napiszę czego się dowiedziałam Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-03 o 07:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Ja na 5 sekund. Patrzcie kto wygral aukcje http://www.allegro.pl/item797306309_...zynskiego.html ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nudzi ci się ![]() Mell, Ursull ![]()
![]() |
#195 | ||
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() 100 LAT i BUZIAKI dla NISIULKI i ANTOSIA!!! U nas nocka taka sobie. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Agusiu – u mnie jest tak samo – zawsze ja jestem wszystkiemu winna i bardzo rzadko mam rację. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Male – gratulujemy pierwszego słowa. ![]() ![]() ![]() Marika – jeju, to super, że udało Ci się znaleźć kogoś, kto napiszę dla Ciebie pracę. ![]() ![]() Eve – cudne „sceny łóżkowe”. ![]() ![]() Cinusiowa – śliczna Ninula. ![]() ![]() ![]() ![]() Mell – sprawdziłam te pampersy – my mamy normalne pieluchy. A to nieźli jesteście z tymi zaproszeniami. ![]() ![]() Malutka – o to teraz będziecie dwa dni szaleć ![]() ![]() Iwciag - ![]() Gosik – ![]() Cytat:
![]() Ursull - ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecię poszło dalej spać więc ja chyba skorzystam z okazji i też się pobyczę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u większości się ruszyło z zębami a u Nas cisza ![]() chcę iść do rossmanna i zob czy są ślimaki ale znając moje szczęście pewnie nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
![]() U nas nocka ok ![]() ![]() kurde u mojego nie widać zadnych białych kresek ta lekarka chyba oszalała że on ma zęby ![]() ![]() ![]() a nie opętała ta piosenka wpadła mi w ucho http://www.youtube.com/watch?v=6_uFxkYYeOc Antos mi zaczyna kaszleć chyba go zaraziłam ![]() o matko jak on marudzi musze lecieć wrrrr.... 100 LAT DLA SOLENIZANTÓW !!!
10.05.09 ANTOŚ jest już z nami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KOCHAM CIĘ SYNECZKU ![]() Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-11-03 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
o a ja się załapałam na ślimaka, ale pampki były już tylko takie wciągane jak majtochy
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Buziaki dla solenizantów
![]() Iwciag, napisz czego się dowiedziałaś ![]() Illbana, mnie nic nie pomaga ![]() Bercia, no to chyba lada dzień te ząbki wyjdą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje ale my jedziemy autkiem
Cytat:
To moze inne wzielas... Ja mam Pampers "jumbo pack' 4 active boy i to sa pieluchomajtki takie w kolorze khaki i z jakimis dinozaurami chyba... ale sa bardzo fajne... a jakie Wy macie pieluszki z tej promocji ze slimakiem?
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczynki, ja tylko na chwile bo nie mam humoru pisac... jestem tak zla ze normalnie juz 4 razy sie poklucialam z tz
![]() wszystko przez mojego "kochanego" tescia... narazie spi ale jak wstanie to chyba mu przywale.... debil jeden... wyobrazcie sobie ze, wczoraj popoludniu robilam pranie, bo zauwazylam ze slonko wychodzi... no to szybko do pralki, wywiesilam i wystawilam na polko... troszke przeschlo do wieczora, ale kilka rzeczy (bluzy tz'ta) byly jeszcze mokre... wiec wzielam do domku i wiedzialam ze przez noc wyschnie.... wstaje rano, patrze na balkon a tam przewrocone moje pranie! i z pyskiem do tz'ta ze jak wystawia na balkon pranie to niech patrzy czy sie nie przewrocilo... a on ze on nie wystawial prania.... wchodze na balkon a moje pranie cale mokre!!!!!!!!!!!!! cala noc byla ulewa dopiero kolo 7 sie rozpogodzilo bo slyszalam ze nie dudni w szyby!!!!!!! moje pranie mozna by wyciskac rekami!!!!!!!! cala noc pewnie stalo na balkonie.... ja nie wiem co mojemu tesciowi przeszkadzalo???? przeciez bylo tak postawione ze nie zaslanialo nic! tv bylo widac i mozna bylo sie poruszac normalnie.... powiedzcie mi czy tak sie zachwouje normalna (zdrowa psychicznie) osoba???? nosz ku.... a ja glupia tyle miesiecy wieszam jego pranie, chowam gdy zaczyna kropic... a on mi specjalnie na deszcz wystawia??? jak kladlam sie spac to juz padalo... włożylam pranie do suszarki i musze je wysuszyc teraz bo przeciez zkisnie mi ![]() jestem taka zla ze mam ochote mu cos zrobic... wejsc do jego pokoju i go pobic normalnie... cham jeden, skur*** no inaczej sie nie da poprostu... a jak mowilam tz'owi ze mi tesc na zlosc robi to mi nie wierzyl.... to dzis zobaczyl co ten skur**** zrobil przepraszam ze was nie poczytalam... jak sie uspokoje to poczytam ![]() ![]()
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
Ilbana, Aguśka, cinusiowa, malutka - dziękujemy
![]() michaela - ja nie mam ślimaka - Gosia nosi huggiesy, a nie pampki. gratulacje z okazji pierwszego ząbka ![]() ![]() ![]() poiglot - ja też jestem zdania, żeby podzielić listę na dwie części. w związku z tym Caro - edytuj swojego posta i zmieniaj na mamy czerwcowe ![]() superzabula - dzwonią w ramach wsparcia ![]() Haruno - zdrówka dla Małego Aguśka - ja idę 19 i jestem przerażona. ![]() ![]() ![]() ania(cyferki) - ja doszłam do wniosku, że też zacznę gotować, bo Gosia potrafi zjeść 2-3 łyżeczki, a po 48h i tak wyrzucam prawie cały słoik. trochę mnie nie stać ![]() ![]() ![]() kuroikaze - ![]() ![]() ![]() gosikk - dzięki, zastanawiam się ciągle, jakie oczy będzie miała Pyza - a ona ciągle ma niebieskie i nie wiem skąd . i jestem dumna z Aleksa i z jego postępów ![]() iwciag - ![]() male - oj, znam to, Gosia już kilka razy złapała kable od komputera. cinusiowa - dla mnie przymierzanie sukni slubnych to była największa frajda ![]() ![]() ![]() trzymam kciuki za Ninkę, żeby ząbki wyszły szybko i bezboleśnie. u nas też króluje hipp. jak ładnie Ninka siedzi ![]() ![]() i piękny obrazek ![]() ![]() iwcia dens - Szymek jest ![]() Caro - ja się śmiałam, że pierwsze słowo mojej córki to było gugle ![]() marika - dobrze, że się udało z pracą. Igorek już wielki chłopisko ![]() pakusia - a pamiętam jak Kubuś pierwszy raz przekręcił się z brzucha na plecy, bo wrzucałaś filmik ![]() ![]() Eve - i tak zazdroszczę ![]() ![]() mell - ale na pewno pobyt w Polsce dodał Ci trochę sił ![]() ursull - to cudnie! ![]() pakusia - tulam Cię. wydaje mi się, że teść nie zrobił Ci na złość tylko jak większosć facetów zapewne nie pomyślał (już mnie nic nie dziwi). ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
pakusia
![]() ja na słowo teść/teśćiowa jestem uczulona ![]() więc tylko tyle dla Ciebie ![]() sto lat dla solenizantów ![]() Rumiankowa ale żeś zaszalała z odpowiedziami ![]() ![]() u mnie jest natomiast beeee ciągle ![]() i kuwa ![]() poczekam na poiglot i się z nią rozmówie na ten temat ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html szok ![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-11-03 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czym Wy myjecie buzie swoim dzieciom??? Bo ja do tej pory tylko przegotowaną wodą...i nie wiem czym mogę, no przecież chyba nie mydłem?
![]() Pakusia, echh pewnie idiota faktycznie nie pomyślał ![]() Rumiankowa, Aleks też ma niebieskie oczka i liczę że takie mu zostaną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#208 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
Cinusiowa ja mam jeden słoiczek, jak chcesz mogę Ci wysłac etykiete
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232627 zobacz sobie na ten temat, ja pisałam o tych sukienkach, nie wiem czemu zarzucasz mi ze uwazam ze sukienka ma byc droga? ja tez wzielam tansza na slub, w koncu tu tylko na jeden raz... Wspolczuje Nince ![]() takie buziaki fajne, ale poczekaj az Ninka bedzie miec kilka zebow i da CI takiego buziaka.... Natanek juz mi takie dawal (i daje...) i nie sa za przyjemne ![]() Ania nie dam Ci pupy Natana o nie! mojego dziecka bic nie bedziesz sadystko! ![]() ![]() zeby im pozniej wyjda tym lepiej ![]() Rumiankowa widzisz, widocznie dla niektórych jestem. i jeszcze nie przeprosil ![]() ![]() Marika ale super sweter ![]() ![]() a z ta Twoja szkola to brak słow...uczyc sie odechciewa ![]() Pakusia o rany ale hamstwo...jesli nie zrobil Ci na zlosc to przeciez mogl pomyslec ze w nocy bedzie padac... to jest takie nieszanowanie pracy innych. trzebabylo mu to pranie rzucic do jego lozka... trzymaj sie dzielnie, nie bij go, szkoda rączek ![]() Mell szczesliwej podrozy ![]() ja nie kupowalam tych pampersow ze slimakiem (chyba jako jedna z nielicznych ![]() Michaela ja tez nie mam slimaka Eve a byłaś z tym u lekarza? to moze byc uczulenie, nie musi sie rozsypywac na całe ciałko ![]() Iwcia dens hihi uszy faktycznie identyczne ![]() ![]() Gosikk czemu spac nie mozesz? moze masz za cieplo w pokoju albo za suche powietrze? ![]() zabek jest wtedy jak sie przebije przez dziąsło, tak mi sie wydaje Caro kuwa ![]() ![]() ![]() Sliczne sa nasze dzieciaczki ![]() ![]() Natanek dziekuje za gratulacje ![]() a ja ... znowu z pierdoły zrobiła sie kłotnia z tz ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Gosikk ja tez woda przegotowana ![]() Caro ![]() ![]() i wiesz co wyglada na duzo wiecej niz 11 lat
N. ♥ Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2009-11-03 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
ja kupiłam pampersy rozm 4. Od dawna takie rozm kupujemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.