|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Cytat:
![]() to ty masz córkę jeszcze?? ![]() Anula ściągnij gg bo tak to ciężko tłumaczyc
|
|
#2192 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nadal będę odciągać po odrobinie, żeby nie było że nic nie robię
|
|
|
|
|
#2194 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu a co C źle wyszło??
Skopiuj szarą warstwę i wklej na kolorową, wtedy pracujesz na obrazku z kolorem. bierzesz gymkę ustwaiasz 100 % krycie powiększasz obrazek i jedziesz. z lewej strony pod ikonkami ustawiasz wielkość gumki i krycie
|
#2196 |
|
Zadomowienie
|
We wczesniejszym poscie zalaczylam print screena swojego programu. Looknij. Moze masz jakies specjalne ustawienia gumy
|
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam już.
Z gumką jest ok wszystko, musiałaś źle skopiować warstwe. Wg mnie nie skopiowałaś szarej na kolor i jak wymazujesz to dokopujesz do się do ![]() Spróbuj jeszcze raz skopiować szarą i wkleić na kolor i pracuj na tym wklejonym
|
#2198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba pol godzinki bylam tylko na spacerku bo zastal nas deszcz
![]() ja to sie nigdy nie moge wybrac zeby byla ladna pogoda dluzej W kazdym razie kupilam malemu wazeline do buzki chociaz mam ten kremik Nivea na kazda pogode i jak mu dzis posmarowalam to nawet fajnie mi sie rozprowadzalo ten kremik w przeciewienswtie do tego jak smarowalam w lato, wtedy zle mi sie go rozprowadzalo. A wiecie co zauwazylam...mamusie u mnie na osiedlu wogole nie wychodza z dzieciaczkami, w lato to pelno wozkow a teraz A to moj urwis w tej kuteczce za 18 zl ![]() gosik oj tak cieplusia ta kurteczka i bardzo mila no i za jaka cene szkoda tylko ze te nasze bobasy tak szybko rosna ![]() A z tymi pieluszkami to wlasnie tez sama juz zglupialam...na codzien uzywam tych dada z biedronki (za 54 sztuki -czworki place 26 zl) ale musze je dosc czesto zmieniac bo nie zbyt chlonne...tzn siuski zbieraja sie w jednym m-scu nie rozchodza sie jak w pampersie. Pampersy ubieram mu na noc i na spacerek czy wypad do lekarza itp...ale znow pampersy sa waskie w kroku i np moj szybko z nich wyrasta i je przesikuje...kiedys uzywalam bella z happy te byly takie nawet ale tez siuski nie rozchodzily sie po calej pieluszce a w jednym m-scu za to ladnie rozszerzaly nozki w kroku wiec na okres pieluszkowania byly swietne (w przeciewienstwie do pampersow) ale znow byly za sztywne..moj Filip wogole potrzebuje pieluch ktore sa szerokie w udach bo on ma grubiutkie udka. Na razie uzywam 4 tzn pampersy to sa 4 z plusem bo nie moglam znalezc 4 bez plusa. Chyba nie ma Nie moge znalezc mu takich odpowiednich. Huggisa mu dzis ubralam i nie sa jakies tez rewelacyjne i te czworki sa akuratne a nie wiem jak zgrubnie mi jeszcze i urosnie i bedzie wazyl 15 kg to sie juz w nie nie zmiesci![]() iwciag slicznie mu w tych bodziakach hihi a moj dzis jest w rozowych skarpetkach bo dostalam gratis od tej pani co kupilam ta kurteczke na all a ze ona miala core to sa rozowe jakos tak nabral barw dzieki temu kolorkowi bo ciagle tylko niebieski i krem ale to tylko po domku mu je ubralam
|
#2200 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 1. Witam Doris 2. Śliczne masz słoneczko Cytat:
![]() 2. Gotuje i kupuje ![]() Tak właśnie myślałam Głowa mnie już nie boli, ale gardło tak nie mogę się przytulać z Bąbelkami
|
|
#2201 |
|
Wtajemniczenie
|
i znowu te ładne oczki i mały noseczek, synek do Ciebie Agusiu podobny??
Anulka my pewnie też się w jakiś krem na zimę zaopatrzymy, bo już wczoraj Iwo miał noseczek czerwoniutki ![]() oj bo nie doczytałam, jak to lenie ![]()
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-16 o 17:16 |
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
iwciag podobno oczka, nosek i czolo moje a reszta tzta
oby wlosow po mnie nie mial a po tzcie bo ja mam cienkie i niesforne a tz grube i bardzo szybko mu rosna
|
#2203 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja Ty Muzo |
|
|
|
|
#2205 | |
|
Rozeznanie
|
Agusiu slicznie Filipus wyglada w tej kurteczce i jak mu sie oczka smieja, Szymek to se zaczyna niezle wsciekac jak jest w tyle warstw ubrany, przy 2 zaczyba marudzic a przy 3 plakac
![]() co do ubierania na dwor u nas byly dzis 4 stopnie i ja malego ubralam tak: body na dlugi rekaw bluza polarek i kurteczka rajstopki skarpetki i polarkowe spodenki i czapusia przejsciowka i zawsze jak go ubieram mysle matko on mi sie w tym zgrzeje a jak wychodze na dwor to mysle ze za lekko go ubralam i mi zmarznie ![]() a dzis jak go wyjelam z wozia to glowke i czape mial cala mokra ![]() i tera sie boje ze mi sie przeziebi a wloski wole by mial po tzcie ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
tez bym zjadla z frytkami czemu nie pomyslalam![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- powiedzcie mi dziewczyny jak moj synus nosi rozmiar teraz 74 to kombinezn mam mu kupic na 80 ?? wystarczy taki??
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Ania poka
![]() Anulka wybacz bo jak nieIwcia dens proponuje większy ![]() Ja wzięłam na 86 i jak sie załaduje ciuchów na dzidzie to bedzie ok
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-10-16 o 17:52 |
|
|
|
#2207 |
|
Rozeznanie
|
Karola
|
#2208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wiesz zauwazylam ze z perspektywy z gory Filus do mnie jest podobny a jak z dolu mu sie robi zdjecie to do tzta... to moze smiesznie brzmi ale tak jest ![]() Cytat:
Moj juz przy drugiej warstwie sie wscieka a jak juz mu ostatnia warstwe zakladam to jest ryk wiec nie zapinam nie przykrywam w domu tylko juz na klatce bo od tego placzu jeszcze bardziej sie czerwony z goraca robi biedaczek ![]() Ja mam kombinezon 80 a moj nosi tez 74 i troszke topi sie w tym kombinezonie ale musi mu wystarczyc do marca i mysle ze wystarczy.
FILIPEK SZYMONEK Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2009-10-16 o 17:58 |
||
|
|
|
#2209 |
|
Zadomowienie
|
Na razie jeszcze nic nie zrobilam tylko probowalam. Julka caly dzien placze, jak przysiade to budzi sie z drzemki
![]() Ja jej te zeby recznie powyjmuje
|
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny przepraszam ze tak bez czytania i odpowiedzi ale wpadam tylko po to aby napisac ze jestem cholernie chora;/
od wczoraj temperatura 40 stopni...nie schodzi ponizej 38.. dzwonilismy na pogotowie.. balam sie ze to swinska grypa.. mam nadzieje ze jednak nie no i ze mi przejdzie.. Najbardziej boje sie o Bryanka,, ze zarazi sie ode mnie.. ![]() i probowalam jego picie i jedzonko.. jak jeszcze nie wiedzialam ze jestem chora ... eh .. wlasnie poczulam ''glod'' i jestem szczesliwa bo nic nawet jesc nie moglam.. ![]() ![]() wpadne jak bd mi lepiej ![]()
|
#2211 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2212 |
|
Wtajemniczenie
|
aguska to wcale nie jest śmieszne, wiem o co Ci chodzi
![]() poiglot biedaczko, na pewno nie jest tak źle jak myślisz, kuruj się i wracaj do nas szybko!! |
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
Cholercia, cycek mnie boli
Mam twarde guzki, chyba kanaliki się zablokowały. Mycha ssie ale ciągle boli, mam nadzieję że w nocy mi to ściągnie Co do kombinezona, to ja chciałam kupić 80 ale jak zaczęłyśmy z mamą oglądać ten nasz, to te 80 wyglądały jak na parolatka I wzięłyśmy 74, nie mierzyłyśmy go szczerze mówiąc na młodego ale na oko to on by się nakrył z uszami...A tak ogólnie ciuszki używamy trochę na 68 a trochę na 74...Ale to chyba od firmy zależy, ten nasz kombinezon to mi się naprawdę wielki wydaje, chyba że to tylko wrażenie. Hehe trzeba przymierzyć, żeby się nie okazało że Mycha w ciuchach nie wejdzie ![]() Iwciag, pięknie synuś wygląda w tych falbankach ![]() Ania, yes yes yes Yyy to chyba obcasy...Aguśka, o pampkach z Belli to też słyszałam że do pieluchowania dobre Bo nawet nie wiem, nie zwracam nigdy uwagi, ja się nastawiłam że my na tych 3 to do roczku będziemy Ale w sumie może jednak nie, 4 są już od 7 kilo więc jak Mycha zachaczy o 8 to moglibyśmy przejść. Carolajna, a na ile Michaś nosi teraz ciuszki? Bo aż na 86 kombinezon? |
|
|
|
#2214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie mam czego wybaczać, bo jak pisałam ze jednorodki to lenie, to po prostu przyznawałam ci racje. ja jestem bliźniara ![]() Idę kąpać.
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
Poiglot, kuruj się kochana i szybciutko wracaj do zdrowia
|
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudusiu bardzo wspolczuje choroby
trzymaj sie jakos kochana i zdrowiej gosik oj wspolczuje guzkow, wiem co to za bol ja mialam pare guzkow na jednej piersi i tak cholernie bolalo ze wylam.No wlasnie, te Huggiesy sa nierozciagliwe tak jak Pampersy a pampersy znow takie waskie, dziwne te pieluszki robia.
|
#2217 |
|
Wtajemniczenie
|
o mamuśki żebyście wiedziały jak mi się nie chce! Leń jestem śmierdzący, przełożyliśmy wyjazd na jutro, o7w drogę
wrócę w pon już z teściową do małego, nie wiem jak to będzie!!w pon dzwonię do szefa i pewnie zaraz po do pracy, już mam stresa! Pewnie będę miała mniej czasu na wizaż ale na pewno będę Was w wolnych chwilach podczytywała..Już nie mogę doczekać się jutrzejszego wesela, będzie tyyyyyllllleeeee pysznego żarełka |
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
Dzwonila do mnie tesciowa
![]() ale nie odebralam co ona ode mnie chce, jak jest 300 km dalej...wogole wraca pod koneic pazdziernika od tej swojej mamy i jestem przerazona ![]() Kochane wklejam Wam zdjecia porownawcze, jak wygladalam ja i jak moj tz... 1, 2. Ja jak bylam troszke starsza od Filka. 3. Filek (prawda ze podobny do mnie )4.Ja w super spacerowce ![]() 5.Zobaczcie co robie misiowi, oj niegrzeczna bylam 6. Moj tz na rekach u czarownicy, ale wiecie co jest najlepsze: nie wiem czy widac na zdjeciu, w kazdym razie ubranyjest na rozowo i wogole w komplecik jakis dziewczecy no masakra, nie dziwie sie ze Filip dostal od mojej tesciowej rozowy sweterek
|
#2219 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a na 6 zdjeciu gdybys nie napisala to bym pomyslala ze to dziewczynka, a moze jej sie corcia marzyla ![]() Cytat:
no no zarelka i tancow baw sie dobrze kochana ![]() ![]() Cytat:
no wlasnie ja bym musiala ten kombinezon zobaczyc a na all chcialam zakupic
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
iwciadens mysle ze marzyla jej sie corka, bo tz ma brata.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

wygląda Śmiesznie, jak księciunio

a ja z dwójką i sama i daje radę

nie mogę się przytulać z Bąbelkami 

(i fryteczki do tego, i zimną colę może jeszcze...
Karola