|
|
#511 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Przed i po - czyli wasze makijaze :D
zdecydowanie lepsze ciensze nacodzien
|
|
#512 |
|
Raczkowanie
|
tak zazwyczaj robie
hehe
|
|
|
|
|
#513 |
|
Raczkowanie
|
JA PRZED I PO , jak lepiej?
Witam Was
To moje zdjecie z dzisiaj rana ( nie przestraszcie sie ale jestem zaspana ) A w makijazu zrobię za chwilke i załączę tu również.Buziaki Edytowane przez malybuks Czas edycji: 2007-05-15 o 20:58 |
|
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: JA PRZED I PO , jak lepiej?
|
|
|
|
|
#516 |
|
Zadomowienie
|
Juz jest watek "przed i po"(w ktorym zreszta rowniez juz zamiescilas zdjecie)-po co zakladac nowy??
|
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
ale co my mamy oceniać skoro jest tylko jedna fotka
|
|
|
|
|
#518 |
|
Raczkowanie
|
Hmm...a gdzie ta fotka z makijazem ??
|
|
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
przecież napisała, ze za chwilę dołączy.Matko, ale Wy to się czepiacie
![]() ![]() Mogłaś poczekac, aż zrobisz makijaż i wtedy wkleić wszystko razem, bo tu Wizażanki niecierpliwe są.
|
|
#520 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
nawet więcej bo 2,5 h
|
|
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
Widać, to będzie makijaż dopracowany
|
|
#522 |
|
Raczkowanie
|
Tak dlugo dlatego ze mnie nie bylo
Ale juz jest heh
|
|
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
malybuks, nic nie widać na załączonych przez Ciebie zdjęciach i makijażu ocenić się nie da.
Ładna dziewczyna jesteś, tyle mogę powiedzieć. |
|
|
|
|
#524 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ponieważ nie pokazujesz nam makijazu tylko zmianę podłączam wątek pod inny o tej tematyce
|
|
|
|
|
#525 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
malybuks wg mnie lepiej wygladasz bez makijazu. ten, ktory zrobilas, nie podoba mi sie
|
|
|
|
|
#527 |
|
Zadomowienie
|
Zdjecie makijazu b.niewyrazne,trudno go obiektywnie ocenic,ale to co widze,wydaje mi sie o wiele za ciezkie. Czy ty masz na 2. zdjeciu pomalowane brwi?! twoje naturalne sa szerokie i wyrazne,malowanie ich byloby grzechem. Zdecydowanie obstawiam albo brak makijazu,albo cos o wiele delikatniejszego niz ten,ktory nam przedstawilas.
|
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
mi tez wydaje sie, ze malybuks podkreslila brwi, a to jest zbedne.
|
|
|
|
|
#529 |
|
Raczkowanie
|
Brwi mam na drugim zdjeciu pomalowane to racja, i oczy tez czarna kredka.Chyba macie racje ze za mocny ten makijaz, wlasnie dlatego Was pytam czy lepiej z czy bez, bo szczerze mowiąc jak się tak wymaluje czasem to jakos sie czuje taka "nie ja" . .
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
malybuks twoj makijaz cie postarza...jesli chcesz wygladac powazniej itp. to ok, ale jesli nie to lepiej tego nie powtarzac....pozdrawiam!
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, czemu nie...raz sie zyje...Trzy pierwsze przed i trzy ostatnie po.......
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
karenina19 bardzo ladnie wygladasz bez makijazu
|
|
|
|
|
#533 |
|
Raczkowanie
|
wiki124
to Twój naturalny kolorek wlosow, czy farbowany? jesli farbowany to czym? jest sliiiiiczny marze o takim.ile ja bym dala, zeby bez makijazu wygladac tak jak Ty ![]() EDIT: doczytalam, przepraszam
|
|
|
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=knEIM16NuPg dlatego nie warto wierzyc kolorowym obrazkom
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#536 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() twierdzom że jesteś piękna wiec chciałam oblukać twoje zdjęcia ale ich nie ma;/ ćemu?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-05-17 o 23:00 Powód: Post pod postem. |
|||
|
|
|
|
#537 |
|
BAN stały
|
heh mam wiele takich makijaży modelek przed i po bo przewaznie kazda chce widzieć efekt
na zdjęciu ale nie odwaze sie wstawić nie mam pozwolenia ale z pewnością na większości powiedizałybyście TRAGEDIA .... TRAGEDIA
|
|
|
|
|
#538 |
|
Raczkowanie
|
karenina, ale z Ciebie ciacho... smakowita blondyna
no, serio nie jestem bi, ale jak na Ciebie patrze to przychodzi mi na mysl l u k i e r mniam... A co do mejkapu - ja nie bardzo wiedze róznice czy przed czy po... Tzn. jak juz robisz mejkap, to staraj sie zasłaniac wszystkie niedoskonałosci (na czole masz czerwone plamki). Zdjecia sa dosc nie ostre wiec nie wiem co robisz z oczami, ale jest tam na nich cos czarnego i cięzkiego, a ja bym dała cos lżejszego... (jakis kolor, cos błyszczacego )A TAKIE usta to tylko smaruj błyszczykiem... angelina jolie moze Ci ich pozazdrościć ![]() (I znowu moja teoria sie sprawdza )
|
|
#539 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#540 |
|
Wiedźma
|
Ha! Tu mnie jeszcze nie było...
![]() Witam i od razu zamierzam siać strach. ![]() Wiki124 Jesteś prześliczną dziewczyną. Także bez makijażu. Kiedy dodamy do Twojej urody umiejętnie zrobiony makijaż (a Twój uważam za taki właśnie) wychodzi nam efekt... zachwycający. Naprawdę bardzo, bardzo mi się podoba to, o widzę na tych zdjęciach. Maję55 znam z innych wątków, także z makijaży i ciągle nie potrafię uwierzyć, że ktoś naprawdę tak wygląda. Maju, masz urodę dziewczyny z reklam, bądź kolorowych pism. Mam wrażenie, że natura poprawiała Cię Photoshopem. ![]() Jogobelcia - masz buzię dziecka. Makijaż nie tyle sprawia, że wyglądasz na starszą, co raczej robi wrażenie, że jesteś przebrana za starszą. Wiem, że rady w stylu: "młodość jest urocza, ciesz się nią" mogę sobie wsadzić... do kieszeni, ale przyznaję, że Tobie makijaż akurat nie dodaje urody. W każdym razie w tym, który tu widzę wyglądasz, moim zdaniem (podkreślam: moim zdaniem, a ja się mogę mylić!) niekorzystnie. No i ten kac w wieku 18 latek?! Musisz mieć nieźle zajechany organizm... Malybuks - zdjęcia są rzeczywiście niewyraźne. Na pierwszym widzę ładną, naturalną dziewczynę, na drugim w ogóle ledwo co widzę, ale to, co udaje mi się dostrzec nie bardzo mi się podoba. Ciężkie, namaziane oczy ciągną w dół całą twarz. Chyba powinnaś znaleźć inną metodę, bo naprawdę szkoda chować całkiem urodziwą buzię za takim malowidłem. Karenina19 - doprawdy trudno ocenić efekt, bo na wszystkich zdjęciach masz makijaż, tyle, że na pierwszych trzech delikatniejszy. Tak sądzę.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2007-05-19 o 06:20 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

hehe

nawet więcej bo 2,5 h

Ale juz jest
marze o takim.

na zdjęciu