|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ulciosąsiadki i Markoprześladowczynie przy krówkach, truskawkach i kawie :)
wlasnie, opowiadaj
zdjeciami tez nie pogardzimy
|
|
|
|
#3872 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ulciosąsiadki i Markoprześladowczynie przy krówkach, truskawkach i kawie :)
O właśnie właśnie,
zdjęciami też nie pogardzimy, a nawet się z nich bardzo ucieszymy ![]() I znowu mi rym wyszedł, ale to było niezamierzone
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
edzku wielkaś
(oczywiscie w kwestii talentu )
|
|
|
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
Wieeeeeem
![]() To dlatego, że jestem chora psychicznie A osoby chore psychicznie często są geniuszami W sumie na na odwrót, ale łotewer, nie wnikajmy w to
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe czyli dcrzemie we mnie potencjał... w sumie juz od dziecka mialam zadatki na geniusza. ale narazie to siedze i mi smutno... tak jakos dom pusty, muzyczka z kompa i wspomnienia wracaja...
|
|
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
Matkooooooo!!! Ludzie trzymajcie mnie
Obejrzyj "Zaczarowaną wyspę kaczora Duffy'ego"
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam Cię Edi, trzymam..
Ech widzialam dzis takie sliczne butki dla niemowląt Az chyba pozniej jak mama wroci z pracy to pojdziemy na zakupy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
Może zrobisz sobie swoje?
Co to jest MSN?
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
edi do tego tzreba dwojga
moze i moglabym miec swoje ale coz, moj plan dziesiecioletni nie pzrewiduje zadnego pzredstawiciela plci meskiej![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- MSN to mi sie kojarzy ze strona startowa w IE ![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/MSN i dobrze mi sie kojarzy
|
|
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
Boshhhh, czy ci wszyscy ludzie na MS myślą, że zwykły, szary człowiek z Polski ma MSN? WTF?
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
hehe edi ja kiedys rozmawialam z niemcem przez ICQ i palnelam ze mam wazna rozmowe na gg. pyta co to gg wiec mu tlumacze ze o takie polskie ICQ. a on ze n ie ma ICQ polskiego i zebym mu powiedziala co to gg. z pol godziny sie produkowalam ale wreszcie zrozumial.. powiedzial: aaaaa euer ICQ....
Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2009-08-27 o 15:45 |
|
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam takie małe butki
I w ogóle te malutkie ubranka
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe ja tez i wstrzymywalam sie z zakupami 2 miesiace choc czulam ze bedzie dziewczynka. a teraz wydam majatek na malenskie kaftaniki, spioszki, buciki i sukieneczki
|
|
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, wybaczcie, ale zarzucę nowy temat
Zastanawiam się, jak to jest, że wieczorem moje włosy po umyciu i wysuszeniu są och i ach, a rano... ani się nie układają, ani nie błyszczą, ani nic Ja wiem, że przez noc trudno zachowac super fryzure, ale może kurcze coś da się zrobić? Mycie co rano mnie wykończy.I boli mnie łydka I też bym chciała miec takiego malucha i kupować ciuszki
|
|
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
Heh ja myje tylko rano bo ja susze i prostuje(bo jak tego nie zrobie to mam matowe siano, wiem, dziwne jakies)...a nawet jak to zrobie wieczorem to rano mam sianowate i poplatane,pokrecone.Wiec przylaczam sie do pytanka huli
![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- ps. teraz to nie ma problemu ale jak nbede miala na 8 na uczelnie, o 6.40 pobudka zeby sie zebrac i dojechac... z myciem wlosow pobudka o 6 gdzie ja znajde czas na wizaz? |
|
|
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie o to chodzi, jak pomyślę, że mam wstawać przed 6 żeby zrobić porządek z włosami, kiedy mogłabym spokojnie wstawać przed 7, to normalnie...
|
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
heh ja to jeszcze mam tak ze zbieram sie w 15 minut bo nie robie makijazu(tylko kremik nawilzajacy i tusz) a ubranka juz przygotowane. a znam dziewczyne ktora rano myje wlosy, prostuje, maluje sie dosc intensywnie, musi pzrejzec szafe zeby cos znalezc... to jest masakra
![]() przepraszam jesli ktoras z was tez tak ma
|
|
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
W 15 minut się zbierasz? U mnie to chyba nie możliwe
I nie robię makijażu
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe ekspresowa jestem, wiem. jak mialam na 8 do LO to o 7.50 wychodzilam a o 7.30 wstawalam. dodam,ze sniadan rano nie jadam w domu- albo w szkole albo w drodze
![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- śmiga wam strona glowna wizazu? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
A ja muszę zjeść w domu śniadanie. To podstawa dnia!
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właściwie makijażu też nie robię, z wyjątkiem oczu. Im poświęcam troszkę czasu, bo używam linera i maskary, a czasami jak mi jeszcze równa kreska nie chce wyjść to w ogóle masakra
No i olejek na usta, that's all A najwięcej muszę poświęcać tym paskudom, które się układać nie chcą ![]() Śmiga |
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
No ja nie wyjdę z domu póki każdy kosmyk nie będzie na swoim miejscu
Czasem najdzie mnie też ochota na jakiś koczek albo inne upięcie, więc trzeba im poświęcić trochę więcej czasu
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe jestem dziwna.... ostatnio polubilam zwiazane wlosy wiec zwiazuje i jest, nie chce mi sie bawic w koczki poniewaz nie mam zdolnosci zadnych w tym kierunku i mi nic nie wychodzi
a sniadanie... hym jogurt mozna zjesc po drodze
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
A jeśli już tak o włosach, macie może jakies swoje KWC w kwestii szamponów?
|
|
|
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
Jak bym je tylko związywała i już, to bym oszczędzała wiele czasu
Ale musiałabym nie być sobą
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
a uzywam timotei szampon+odzywka do brazowych(a mam blond
)... probowalam innych ale mam po nich siano
|
|
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem tylko jedno- nigdy więcej nie użyję Fructisa! Nawet jakbym miała z tłustym łbem łazić. W życiu. Never ever!
Ja tam myję wieczorem i mam gdzieś to, że rano z lekka sianko mam, albo poplątane Co mi przeszkadza teraz w moich włosach to to, że chyba do połowy mam rozdwojone i muszę obciąć co najmniej do ucha
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
hehe popieram, fructis to zlo.... choć moj ladnie, owocowo pachniał
![]() kupilam takie sliczne mikroskopijne skarpetki... ech pogięta jestem...aaa i rodzice sie dowiedzieli,ze nie jestem z Adrianem.Tzn tato wie wiec przy najblizszej okazji powie mamie(tak,ze niby ja nie bede o tym wiedziec )
|
|
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niedawno też musiałam duużo skrócić włosy, ponad 5 cm, a takie długie były
No ale teraz nie mogę się napatrzeć na moje zdrowe, błyszczące, mięsiste końcówki!
|
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
"Mięsiste końcówki"
![]() Nie mogę Dobra jesteś
Proszę o klikanie ![]() [ross_i]216904[/ross_i] Edytowane przez edziek244 Czas edycji: 2009-08-27 o 18:13 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

zdjeciami tez nie pogardzimy

I w ogóle te malutkie ubranka 
Zastanawiam się, jak to jest, że wieczorem moje włosy po umyciu i wysuszeniu są och i ach, a rano... ani się nie układają, ani nie błyszczą, ani nic
Ja wiem, że przez noc trudno zachowac super fryzure, ale może kurcze coś da się zrobić?
I też bym chciała miec takiego malucha i kupować ciuszki
A ja muszę zjeść w domu śniadanie. To podstawa dnia!