|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ulciosąsiadki i Markoprześladowczynie przy krówkach, truskawkach i kawie :)
A ja nie obejrzałam jeszcze zakupoholiczki
![]() Zaczęłam czytać o szybkim czytaniu i szybkim uczeniu się ![]() Wyszłam wskaźnika i rzeczywiście szybciej przeczytałam a przy okazji zrozumiałam... A z szybkiego uczenia to wyobrażałam sobie np. że wbijam gigantyczny ołówek w skałę, która się kruszy, albo że wielka igła tańczy z krzesłem ![]()
#542 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ulciosąsiadki i Markoprześladowczynie przy krówkach, truskawkach i kawie :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja obejżałam powtórki Ulci i przyszłam do was xD ![]() PS. wiem, że to nie na temat ale ogladał ktoś film Death Note ? (film nie bajke) Jak nie to polecam ![]() Jak ktos chciałby obejrzec to moge wyslac linki do nich xD na necie można obejrzec i jest 1 i 2 cześć xD
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
A o czym to jest?
Ja do tej pory pamiętam przykład listy zakupów z jednego z przykładów ![]() W sumie to fajne takie wymyślanie historyjek ![]() Tylko miewam problemy, żeby te moje historyjki były absurdalne ![]()
#545 |
Zakorzenienie
|
hym ułóż historyjkę do np kawa, herbatniki,płyn do płukania, makron,klamerki do prania,woreczki do lodu,patyczki do szaszłyków,pasta do zębów i pasta do butów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
Piłam sobie kawę w której pływały wstrętnie rozmoczone herbatniki, gdy podeszła do mnie wielka butla płynu do płukania, wręczając mi paczkę makaronu, i kazała mi przypiąć go (w sensie makaron) klamerkami do prania do woreczków do lodu, które z kolei były zawieszone na patyczkach po szaszłyków. Idąc to zrobić poślizgnęłam się na plamie pasty do zębów i wpadłam twarzą na duży pojemnik otwartej, śmierdzącej, czarnej pasty do butów
![]() Może być ? ![]()
#547 |
Zakorzenienie
|
dorzuć do listy poł kilograma młodych ziemniaków i kurczaka wędzonego
![]() a perspektywawpadania do farby do butów mnie pzreraziła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Rozeznanie
|
A to jest, że bóg śmierci upuszcza na ziemie notatnik, i jak osoba go znajdzie to jak zapisze nazwisko w tym notatniku to ta osoba umiera, mozna tez napisac kiedy umrze i na co.
No i ten co ma ten notatnik nazywany jest Kirą ( w japońskim 'śmierć') No i policja go poszukuje, i mają takiego detektywa w policji mówią na niego L albo Ryuuzaki ( śliiiiczny <3 ![]() Boskie xD <3 A L jest normalnie booski <333 :zakochany: EDIT: I ten kto dotknął tego notatnika to widzi tego boga smierci xD a te duchy są smiechowe xD
Zapuszczam włosy ![]() od 8.09.2012 pije pokrzywe. http://wariacje-kosmetyczne.blogspot.com/ Edytowane przez kinia483 Czas edycji: 2009-07-05 o 22:19 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
A to to japoński film?I chyba nawet horror?
Nie cierpię japońskich horrorów. One są tak straszne, że sama atmosfera na mnie działa. Nie nie nie, oglądałam to o taśmie zabijającej ludzi i o tym dzieciaku co tak skrzeczał i zdecydowanie mam dość ![]() Mam tą samą listę poszerzyć o pół kilo młodych ziemniaków i kurczaka wędzonego? Lepiej daj nowy zestaw ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Ja właśnie postanowiłam, że będę mieszkać w Hiszpanii ![]() ![]() ![]() ![]()
#550 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie to nie jest horror xD Tak sie wydaje ale to jest smieszne ;] z duzo rzeczy się mozna w tym pośmiac ;] np. jak pokazują L to on caly czas prawie cos je i to głownie słodycze, jakies ciasta. A chudy jak anorektyk ;] I do tego sliczny ![]() ![]() Serio polecam ten film ;]
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
http://www.joemonster.org/filmy/1701...kie_sa_kobiety
![]() ![]() ![]() Trzymajcie mnie ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Ale w opisie filmu jest, ze to horror/kryminał... Ja tam jednak za japońcami i ich filmami nie przepadam. Dla mnie wszyscy tam są tacy sami, tak samo wyglądają...
#552 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak znajde to wkleje foto L xD <3 EDIT: L <33 ![]()
Zapuszczam włosy ![]() od 8.09.2012 pije pokrzywe. http://wariacje-kosmetyczne.blogspot.com/ Edytowane przez kinia483 Czas edycji: 2009-07-05 o 23:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
a bleee japonskie dzieło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a powiedziała mi o tym przyjaciołka;D a jak sie L podoba ? mii bardzo <333
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Okropieństwo. Ale to moja ocena...Edziek obejrzałam filmik,boski...Ale trzeba przyznać,że chłopiec uroczy....I ma cudne oczęta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Idąc sobie spacerkiem, zauważyłam stos marchewek. Były ogrooomne, wielkości przeciętnego człowieka, pomarańczowe i brudne. Okazało się jednak, że są lekkie i ważyć mogą około pół kilo. Wtem nagle patrze, a koło mnie skaczą indycze szyjki, jeszcze opierzone. Powiedziały do mnie, że muszę zmyć proszkiem do prania dywanów plamy z krwistoczerwonego, śmierdzącego lakieru do paznokci, który z nich wyciekł. Jako, że nie lubię sprzątać wzięłam przed moim bojem wielkiego łyka krystalicznie czystej wody mineralnej "Żywiec", ubrałam na ręce skarpetki, żeby się nie pobrudzić i poszłam sprzątać. Nie, ja jestem w tym beznadziejna ![]()
#557 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
najlepsze jest jak siedzi z tymi nogami na fotelu,kanapie i ten palec na ustach ;] a w filmie sie fajnie zachowuje ;] i mówie wam co go nie pokazą to żre. A jak pokazali jego dom ( to byl chyba pokój w hotelu, nie wiem ) to na stole komputer i klawiatura i pełno jedzonka xD A ten L to detektyw policyjny ![]() ![]() ![]() Bo on używał fałszywego nazwiska ale mozna bylo sie wymienic z bogiem smierci i mialo sie jego oczy i sie widzialo nazwiska. i taka dziewczyna wpisała L do tego notatnika i umarl. A miał fałszywe nazwisko własnie żeby nikt nie wiedział jak sie naprawde nazywa EDIT: Edziek a jak Tobie się L podoba ?
Zapuszczam włosy ![]() od 8.09.2012 pije pokrzywe. http://wariacje-kosmetyczne.blogspot.com/ Edytowane przez kinia483 Czas edycji: 2009-07-05 o 23:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 | |
Zakorzenienie
|
Nooo, chłopiec uroczy
![]() ![]() Mnie ten koleś też się nie podoba. Jak pisałam dla mnie wszyscy Japończycy, Chińczycy, Koreanie, Wietnamczycy itp. są tacy sami i w takowych nie gustuję ![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
Ale może się mylę ![]()
![]() |
#559 |
Rozeznanie
|
No widzisz, a mi sie podoba, uważam że jest mega śliczny ;] <3
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kinia wybacz ale nie wiem,co Ty widzisz w tym japończyku.Poprę poczciwego Edzka(ktora trafila ze mowilam o slodziachnym blodnynezku rozgryzającym kobiety),że oni sa identyczni.Żadnego urozmaicenia,są cukierkowi-mdli mnie to... ps.Właśnie uspiłam TZta... jestem wielka ![]() Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2009-07-05 o 23:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- wiesz, każdy ma inny gust. Ja nie uważam, żeby byli tacy sami, w tym filmie jest tylko dwoch ładnych japonczyków L i taki jeden. I wcale nie są do siebie podobni. A inni tam sa nieładni i tez niepodobni.
Zapuszczam włosy ![]() od 8.09.2012 pije pokrzywe. http://wariacje-kosmetyczne.blogspot.com/ Edytowane przez kinia483 Czas edycji: 2009-07-05 o 23:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
Dlatego cudowne jest to, że każdy ma inny gust
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Uśpiłaś TŻa? ![]() Jak Ci się to udało? ![]() Podstępna Tyyyy ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- A długo zajmuje wyćwiczenie takiego spontanicznego wymyślania wyolbrzymionych, irracjonalnych historyjek?
#563 |
Zakorzenienie
|
Ech no ale w TV pełno jest idoli pzrezywajacych wspaniałe historie w ktorych zakochują się dziewczynki i pozniej szukaja takich idealow zakladajac coraz to nowsze watki na wizazu opowiadajace o ich milosciach i pragnieniach...I przepraszam jesli to zabrzmialo jak przytyczka do Kini ale taka jest prawda.Sama pzrezywalam takie fascynacje.I wszytskie dalej przezywamy filipomanię
![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Uspiłam go rozmowa.... Ktora mnie akurat wciagnela ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#564 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
Mogę z całąpewnością powiedzieć że wyrosłam.Wprawdzie oceniam facetów bo to normalne ale nie jestem jakoś zachwycona nikim
![]() ![]() ![]() ps. juz wiem kogo przypomina mi en japonczyk... moją byłą wielką niespełnioną miłość... |
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hehe ja mam takich kilku ze sie nimi zachwycam ;]
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
Ja tam mimo mojego sędziwego wieku uwielbiam patrzeć na przystojnych bohaterów jakiś durnych serialików, czy filmów
![]() Albo uwielbiam te beznadziejne hollywoodzkie filmy dla młodzieży ![]() ![]() Ja też wyobraźnię mam całkiem nieźle rozwiniętą, ale chyba w taki bardziej logiczny sposób... Moja lewa półkula zdecydowanie przeważa. I muszę (jak to było napisane w książce) przywrócić współpracę lewej półkuli z prawą ![]() ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- A była wielka niespełniona miłość z reala, czy z tesco? ![]() Nie no dżołk miał być ![]() Z reala, czy z filmu jakiegoś?
#568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heh popatzreć na wypicowanych aktorów to ja też mogę ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- i juz nie lubię ciemnowłosych ciemnookich,młodszych, niedojrzałych facetów. Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2009-07-05 o 23:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
Co do zmieniania dziewczyn jak rękawiczki, to ja nie wiem, czy ja jestem aż tak beznadziejną romantyczką, że ja wierzę, że taki koleś się zmieni jak tylko napotka tą jedyną? Moim zdaniem i taki ktoś może być wzorowym mężem itp. a to że skacze z kwiatka na kwiatek to dlatego, że się nigdy nie zakochał...
---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- To on młodszy był? ![]()
#570 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=nietypowynick;13106 945]Heh popatzreć na wypicowanych aktorów to ja też mogę
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- i juz nie lubię ciemnowłosych ciemnookich,młodszych, niedojrzałych facetów.[/ A skąd wiesz, że jest niedojrzały i młodszy?? =^.^= dobra dziewczyny xD ide spać ![]()
Zapuszczam włosy ![]() od 8.09.2012 pije pokrzywe. http://wariacje-kosmetyczne.blogspot.com/ Edytowane przez kinia483 Czas edycji: 2009-07-05 o 23:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.