|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ulciosąsiadki i Markoprześladowczynie przy krówkach, truskawkach i kawie :)
Tak, był młodszy cały rok i 5 tygodni
ech jak miło powspominac moje zauroczenie jego osobą.My wtedy naprawdę zdążyliśmy się dobrze poznać,odwiedziałam do w szpitalu jak się połamał 2 razy na rowerze, ja siedział połamany w domu zabierałam go na spacery bo myślałam,że to ten jedyny...Ech jak dobrze,że nic z tego nie wyszło![]() ja tez jestem romantyczką i wierzę,że miłość zmienia człowieka.Mam nadzieję,że mam taką moc ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- skakanie z kwiatka na kwiatek, posiadanie 4 dziewczyn w tym kazda w innym miescie jest dla mnie niedojrzałe.A młodszy bo go poznałam porzez te kilka lat, znam go od konca 1 gimnazjum...a ide na studia... |
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ulciosąsiadki i Markoprześladowczynie przy krówkach, truskawkach i kawie :)
Oh, it's so sweet
![]() ![]() ![]() Ja tymczasem będę lecieć obejrzeć w końcu ta zakupoholiczkę, bo się fajnie zapowiada i potem śnić o tym wymarzonym ![]() Buziaczki
|
#573 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Też uciekam, jutro czeka mnie rano pobudka i badania
I wizyta u okropnego,ogromnego lekarza;/;/Słodkich snów o tym jedynym wymarzonym![]() ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- No coż,taka prawda i nieskromnie powiem,że to ja doprowadziłam do tego,że uświadomiłam jedną z nich że nie jest sama.... Do dziś mam z nią bardzo dobry kontakt
|
|
|
|
#575 | |||||
|
przyczajony tygrys
|
Przede wszystkim Cześć
jak wrażenia po filmie ? Cytat:
)Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ja się wybieram do fryzjera. Jednak nie do JLD. Muszę zadzwonić do fryzjerki ( z sąsiedniego miasta) i się umówić na konkretny termin. w sumie dużo nie chcę zmienić, bo chcę końcówki delikatnie podciąć, żeby były równe i może by mi zrobiła grzywkę na bok a mam teraz prostą. Tylko kurcze nie wiem czy będę dobrze wyglądać... bo ja mam twarz w kształcie trójkątu. i wysokie czoło.A może Wy mi coś doradzicie ?
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, nietypowy, koniecznie napisz co z Tobą!
Skoro masz wysokie czoło, to grzywka wskazana. Mnie osobiście się podobają takie gęste, aż po same brwi ![]() Ja dziś sobie idę po dostawę świeżych książek do biblio i przybory do mycia zębów. Bo szczoteczka, którą mam tu jest tak twarda, że dziąsła mnie bolą jak myję zęby i w ogóle nie mogę pasty spienić. Koszmar! A "Wyznania zakupoholiczki" genialne !!! Bardzo warto obiejrzeć Tak się uśmiałam, że normalnie brzuch mnie bolał. Godzina 2 w nocy, a ja się chichram jak ten głupek. Aż musiałam zacząć śmiać się w koc, żeby trochę stłumić hałas i nie obudzić rodziców![]() No i niezły aktor^^
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, aktor....A ja się zbieram żeby obejrzeć Zakupoholiczkę ale jakoś nie mogę się zebrać żeby pożyczyć
Ja się od 8 rano zbieram na badania ale jakoś dopiero sąsiadka mnie wyciągneła,właśnie na nią czekam...---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Edziek ma bujną wyobraźnię Dziś wymyślę jeszcze ciekawsze zestawy choć wątpię,że coś pobije indycze szyjki![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- A niech to szlag trafi polską służbę zdrowia;/Oczywiście są kolejki do badania,pani na drzwiach zostawila kartke ze ejst na dole w rejetracji i nie ma jej w calej przychodni;/Jestem wsciekla. ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- będę jeść
|
|
|
|
#578 |
|
Rozeznanie
|
Heej
Ja dzisiaj wstałam o 11:44 xD xD na dworze gorąco, i nim mi się nie chce robic ![]() coś myśle, że sobie może jeszcze raz obejrze Death Note xD ![]() I pooglądam L <3
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to mówiłaś, nietypowy, wyobraźnię trzeba ćwiczyć
Mojej jeszcze daleko do idealnej, ale będę pracować ![]() A powiedz mi, co zrobić, jak się nie wie co się chce kupić? To co już wiem, że mi potrzebne to układam historyjkę, a potem w miarę jak coś mi jeszcze przyjdzie do głowy- rozszerzać ją o kolejne produkty? A właśnie wróciłam z biblio i ogólnie miasta ![]() Ależ u mnie w mieście są ceny płynów do płukania jamy ustnej i szczoteczek do zębów ![]() Nawet w Bydzi są tańsze nietypowy, koniecznie obejrzyj zakupoholiczkę Ja myślałam szczerze mówiąc, że to będzie shit, a okazało się, że bardzo fajny film ![]() A poza tym co tak późno na badania, toć wiadomo, ze już wtedy kolejki będą Ale póki co i tak najbardziej chciałabym obejrzeć "Narzeczony mimo woli". Ale cóż, muszę poczekać
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja na badanie tylko się zapisac bo kolejki są.Więc wskoczyć między ludzmi.I wskoczylabym zeby mi termin podala gdyby byla
no a co do listy to rozszerzaj rozszerzaj Choc ja zawsze i tak idę z listą a kupuje calkiem co innego bo mi się koncepcja zmienia np. dzis na obiad mial byc makaronik z sosem pomidorowym a wrocilam ze skladnikami na hot-dogi![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- A w biblio nie ylam, wlasnie umylam sterte naczyn i umowilam sie z kolezanką na spacerek.Musimy sobie poplotkować ![]() Poszłabym na pizze tam,gdzie pracuje dziewczyna "A" Chcialabym zobaczyc jej reakcję![]() ps.nie znosze spojrzenia dresów z mojego osiedla ktorzy się na mnie gapią jak wychodzę na balkon w staniku;/Czy to takie dziwne ze tzreba wytykać sobie mnie palcami?ziewczyny w staniku i szortach nigdy nie widzieli??;/;/ Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2009-07-06 o 14:46 |
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam mieszkam w domku, więc mam w dupie co sobie o mnie myślą
![]() Chociaż w tamtym roku w sesję wyległyśmy z koleżankami przed akademik w strojach kąpielowych i się opalałyśmy
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie to nie krępuje tylko Ci chłopcy sa okropni...Ale cóż,są ludzie i parapety.Stołki i taborety
![]() Ja w Lublinie też widziałam dziewczyny w maju koło akademików które opalały się na trawie.Kolega z którym szłam zrobił tak: " gdziez one się podziewały do tej pory "
|
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Zakrywały swoje wdzięki pod wstrętnymi swetrami, bluzami i kurtkami ![]() Ale się nażarłam! Miałam spaghetti Ale chyba z serem trochę przesadziłam
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
Ech ja w lecie odżywam..Uwielbiam lekkie zwiewne bluzki, duże dekolty i od tego roku krótkie spodenki i sukienki
ech ja zjadlam 2 hot-dogi i tez ledwie się ruszam ale na wcinanie nutelli łyzeczką mam energie zawsze
|
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
O ti ti ti
Podziel się ![]() Ja dekolty średnio lubię. Przeważnie jak muszę. Choć ostatnio kupiłam sobie 2 bluzki z całkiem sporymi. Dziś nawet w jednej wyszłam
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
Hym czyżby Twoja dieta uważana była za zakończoną?
Ojoj biedactwoo spalone Ja tam pamietam jak chodzilam w wydekoltowanej bluzce a cała liniałam jak wąż tak się spaliłam...dluga historia...tak dla relaksu...Śliczna... Polecam jeszcze nagranie proby z Opola,zazdroszcze jej głosu
Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2009-07-06 o 15:29 |
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
Jupii udało się dodac filmik za 1 razem
Zdolniacha ze mnie![]() Proszę kanapeczki z nutelką
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zakończona nie zakończona, ale raz na jakiś czas można sobie pozwolić
![]() Śliczna piosenka ![]() Farna fajnie śpiewa A moją ulubioną jest Uwielbiam młodego Molędę ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- I ta piosenka Kuby Molędy http://w715.wrzuta.pl/audio/aA4U2t54..._-_kuba_moleda
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
Młody Molęda?Brzyyyydal
|
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
Tu sie (wyjątkowo) z Tobą nie zgodzę
A jak fajnie śpiewa do tego ![]() Należy do wokalistów polskich, których cenię. Jeszcze do tego Andrzej Lampert (PIN) i Łukasz Zagrobelny
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
Ale "Dla Sary" jest genialne
Jako Brzyyydal oceniłam wizualnie,głosowo jest ok Wolę go słuchać niż oglądać Lampert i Zagrobelny są też w miarę ok![]() co powiesz na to? Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2009-07-06 o 15:40 |
|
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
Ma dzieciak potencjał
![]() Chociaż narazie tak średnio mi się podoba, bo ogólnie nie za bardzo lubię dziecięcych głosów No i nie da się zapomnieć, że ta piosenka ("Angels" Robbie Wiliams) jest piękna sama w sobie ![]() Jeszcze to jest fajne Choć z HSM
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
Ech tylko temu dzieciakowi jak dorósł mutacja trochę zmieniła głos
Kolejne wykonania nie sa już takie fajne choć to jak mi kolega wysłał to byłam zaskoczona wokalem małolata A piosenka ok,kiedyś jak była mania na HSM to wszystkie dzieci tego słuchały na osiedlu w obu wersjach językowych Najlepiej jak się maluchy parowały i spiewały duety Wykonując przy tym dziwne układy taneczne Ech Edźku mój kochany ide z koleżanką na spotkanie,pokusić los Może wydarzy się coś ciekawego![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- ale mi zielony post wyszedl... |
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Lubię zielone i skaczące posty
Miłej zabawy życzę^^ Ja sobie w takim razie poczytam póki co
|
#595 | |||||
|
przyczajony tygrys
|
Cytat:
W takim razie muszę obejrzeć 'wyznania..'Cytat:
![]() Cytat:
hahaha:hehe no właśnie ![]() Cytat:
Cytat:
. Miłego plotkowania A co zamierzasz czytać ?
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczęłam "Chirurga" Tess Gerritsen, ale jakoś mnie zmuliło i chyba idę spać
![]() Oglądałam "Ślubne wojny". Taki w miarę, ale szału nie ma... Ja chyba po prostu lubię, jak są jacyś przystojni faceci ![]() A tamto niby miało być śmieszne, ale tak średnio im się to udało
|
#597 |
|
przyczajony tygrys
|
ahhmy
Ale mnie siostra wkurzyła I zadowolona polazła do koleżanki, mimo, że jej nie pozwoliłam
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie masz się co wkurzać, przynajmniej masz teraz trochę spokoju.
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam.kolezanki "A" nie spotkalam
za to pogadalam sobie z kolezanką o slubach milo bylo
|
|
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też było o ślubach, a głównie zaręczynach, zresztą my o tym gadamy zawsze jak się spotkamy.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

ech jak miło powspominac moje zauroczenie jego osobą.My wtedy naprawdę zdążyliśmy się dobrze poznać,odwiedziałam do w szpitalu jak się połamał 2 razy na rowerze, ja siedział połamany w domu zabierałam go na spacery bo myślałam,że to ten jedyny...Ech jak dobrze,że nic z tego nie wyszło

I wizyta u okropnego,ogromnego lekarza;/;/Słodkich snów o tym jedynym wymarzonym
a mam teraz prostą. Tylko kurcze nie wiem czy będę dobrze wyglądać... bo ja mam twarz w kształcie trójkątu. i wysokie czoło.
?