|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ulciosąsiadki i Markoprześladowczynie przy krówkach, truskawkach i kawie :)
U mnie cały dzień okropnie duszno.
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ulciosąsiadki i Markoprześladowczynie przy krówkach, truskawkach i kawie :)
dopiero wstałam
Co ja bede cala noc robic terazu mnie bylo guszno i strasznie gorąco.... Antii będziesz moim stanikowym guru ech jak zapytalam pani w sklepie czy jest 65D to popatrzyla na mnie jak na UFO(a nawet moze i ufo by nie bylo tak kosmiczneAntii a co to znaczy jak stanik jest w rozmiarze 32/70, 34/75, 36/80, 38/85 Bo i z taką numeracją się sopotkalam jak mnie kolezanka zapytala o rozmair stanika?byla w szoku ze nie wiem o co chodzi bo ona to tylko takie nosi... Zadnych literek tylko to?Myslalam ze to moze obwod pod biustem ale co z miseczka:/ Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2009-07-14 o 21:21 |
|
|
|
#1323 |
|
przyczajony tygrys
|
helloł ewribadi
nietypowy u mnie w pobliskim miasteczku zdarza się spotkać też takie :/. to ta pani w slepie chyba rentgena miała z oczach skoro ona wie lepiej czego potrzebujesz :/ a ja o 5.31 zostałam brutalnie obudzona przez jakiegos ptaszka, pózniej usnełam i . 7.23 kolezanka mi esa wysłała czy bym dla jakiejs panny zad zrobiła ze statystyki. no i siedze i czekam na zdjecie testu. Antii ja cały czas myslę tylko o stanikach ![]() . wziełam sobie do serca słowa 'jesli stanik poprawisz chocby raz, oznacza to ze jest on zle dobrany' no na serio wziełam to do serca ![]() Edi pochwal się dzisiejszym wyczynem . tzn o której wstaniesz, bo teraz się pewnie na rugi bok przekręcasz
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
wstałam
Właśnie TZ mnie zbudzil smsem.Spalam od polnocy do teraz,wreszcie sie wyspalam ja juz jakis miesiac temu zainteresowalam sie tymi stanikami i probuje sie zabrac do poczytania ale mi sie zwyczjnie nie chce;D
Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2009-07-15 o 10:53 |
|
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz się albo zdecydować na wycieczkę do miasta, gdzie jest taki sklep z bra-fittingiem albo próbować przez neta (zachęcam). 32/70 itp. to są oznaczenia targowe, chińskie, które nie oznaczają nic. W ogóle te staniki bazarowe maja metki doczepiane losowo. Jeśli jest sam obwód nie ma miski to jest to nic. ![]() Dopiero obwód i literka pozwala określić wielkość stanika. Bo przecież 70B różni się od 90B nie tylko obwodem, ale i miską (i to znacznie!). ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- NieznajomaO Cieszę się. Pamietajcie dziewczyny, że za luźny obwód za mała miska to krzywda dla naszych piersi.Po pewnym czasie niepodtrzymywane będą wisieć. I uciekać na plecy (robią się coraz szerzej rozstawione). Na razie tego nie widzicie, bo jesteście młode i śliczne, ale za parę lat już nie będzie tak kolorowo...Spójrzcie tu http://stanikomania.blox.pl/html/131...21.html?361780 I przeczytajcie sobie fragment pt. Trwały efekt. Fajnie nie? ![]() Piersi nie tylko wyglądają ładnie w staniku (a wyglądają, w miękkim na dużo większe niż w starych push upach!) ale i bez... ![]() Magic.
"Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze." Edytowane przez Antii89 Czas edycji: 2009-07-15 o 11:15 |
|
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Edziek został brutalnie obudzony przez budzik z wkurzającą melodyjką (nie da się jej zdzierżyć, więc zawsze się budzę
)o 10, a wstał (znów jak przejechany pociągiem Obawiam się, że nic więcej się ze mnie nie da wycisnąć. Nie moja wina, że dla mnie 23.00-0.00 to wczesna godzina i nawet jak mi się chce spać, to nie idę Ja póki co pochodzę jeszcze trochę w niedopasowanym staniku i jak pojadę do Olo, to zajdę do tamtego sklepu w Alfie ![]() Antii a powiedz mi, ta Ewa jakośtam z tych filmików 'Jak dobrze wyglądać nago' (bo to chyba to było, nie?) gdzie pracuje? Znaczy gdzie ma swój sklep (bo chyba ma, nie?)... ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Łał, ta kobieta z tego fragmentu naprawdę nie ma nic pod tym strojem i to ten sam kostium?
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa na razie sprzedaje swoje staniki z szuflady:
http://ewamichalak.blogspot.com/ A za niedługo startuje ze sklepem: http://www.ewa-michalak.pl/ Na razie ma tylko plungi (zblizajace piersi do siebie), ale miejmy nadzieję, że niedługo będą seksowne balkonetki. Tylko u niej oblicza się rozmiar stanika troszkę inaczej. ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Tak tylko kostium. Te wszytskie stanikowe przemiany są bez użycia Photoshopa oczywiscie.
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
A ja byłam pewna, że ma już jakiś większy sklep... Tak się zna na tym.
Chociaż pewnie Ty też się znasz równie dobrze. I pewnie każda, która się w stanikomanię wciągnęła ![]() Powiedz mi, czy ja dobrze rozumiem, że dlatego jest różnica, między tymi rozmiarami, co są normalnie w sklepach, a tymi (nazwijmy to) dobrymi, bo te sklepowe przeważnie zaczynają sie od 70 w obwodzie i przeważnie są za luźne, a te dobre mają mniejszy obwód, dlatego też muszą mieć większy rozmiar miseczki? W sensie im mniejszy masz obwód, tym większą musisz mieć miseczkę? Ja tymczasem idę sobie boczki poopalać, póki słońce jako takie jest
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Tak im mniejszy obwód tym mniejsza miska.
Dajmy na to, że ktoś nosi brytyjskie 70D (czyli 32D), a chce nosić 65 to musi sięgnąć po 65E brytyjskie. Zmniejszająć obwód o oczko zwiększamy miskę o 2. Czyli DD i E. A wiele tych normalnych naszych firmtypu Gaia, Milena, Comexim, Kostar rozwija się i produkuje coraz węższe obwody, coraz większe miski. Nawet 75J jest potrzebne. Często te wszystkie rozmiary są na magazynach, ale problem tkwi w paniach z bieliżniaka, które ich nie zamawiają. Np. ta Milena ma staniki z miską do 60R 65P 70 O.... Da się? Da! ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Jeszcze co do p. Ewy, ona już od dawna projektowała bieliznę, a jakiś czas temu wzięłą się za swoją. Tylko na początku szyła na zamówienie, aby je doskonalić. Testowała na wielu forumkach z Lobby. Dlatego jej staniki są niezwykłe pod względem konstrukcji. ![]() http://www.balkonetka.pl/katalog/brand/Effuniak
"Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze." Edytowane przez Antii89 Czas edycji: 2009-07-15 o 12:22 |
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w Zamościu porządnego sklepu raczej nie ma ale może jak od polowy wrzesnia przeniose sie do Lublina to coś się poprawi...
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- www.ewa-michalak.pl i tam wg tego kalkulatora mam 70B;/ Czy ja cosa robie nie tak czy to sa rozne rozmiarowki?Antii pisalas ze u niej inaczej sie mierzy ale dlaczego jest az taka roznica
|
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
Bo u p. Ewy staniki są bardzoo ciasne i tam nie zaniża się jak w brytyjskich rozciągliwych.
![]() Pooglądaj sobie na balkonetce jakie dziewczyny biorą rozmiary na jakie wymiary. ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Lublin Body, Al. Kraśnicka 34 (odcinek między ul. Zana i Boh. Monte Cassino, na przeciwko Zeto). Godziny otwarcia - poniedziałek 11-18, wtorek-piątek 10-18, sobota 10-14.
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo za adres
|
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Buuuu, czemu w Bydzi nic nie ma ;( ;( znaczy pewnie jakiś trochę lepszy sklep niż normalny jest, ale jeszcze nikt go nie polecał
![]() To nie był dobry pomysl z tym słońcem, bo mnie głowa muliła, a teraz zaczęła boleć Mimo założonej chusty na głowie
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Edytko to załóz sklep!
![]() No musisz popytać, a jeszcze jak będziesz w tym sklepie co kupowałaś Gaię to zwróć pani uwagę, żeby rozszerzyła rozmiarówkę.
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
O tak Edi zaloz sklep
z filią w zamościu, moge prowadzic
|
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę to zrobić, bo babka wydaje się w miarę kumata, więc może to coś da
Zawsze warto spróbować ![]() Wiesz, zawsze chciałam mieć jakiś swój interes. Ale to i tak zawsze pozostanie w strefie marzeń. Ale póki co z marzeń o fajnym klubie/dyskotece, przerzucę się na marzenia o sklepie z dobrymi cyckonoszami
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
edi dyskotek itp jest mnostwo a dobrych sklepow ze stanikami? wyjatki
bedziesz wyjatkowa(nie, zebys juz nie bylal )
|
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie. Patrz w Bydgoszczy nie ma takiego sklepu. A w całej Polsce jest naprawdę niewiele. Niezly interes.
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
Edziek zakładamy spółkę?
---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Antii nas jeszcze podszkoli
|
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
Ile dostanę zniżki?
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha, jak zacznę kiedyś pracować i nazbieram na ten biznes, to będzie sklep ze stanikami
Taki biznes to pewnie na początek dobra 5o tysięcy...---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Deal nietypowy ![]() Antii, może być 10% ? ![]() BTW dlaczego obie się ukrywacie? ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Dobra sorry, Antii się nie ukrywa
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się nie ukrywam ja wchodzę i wyłączam wizaz, może dlatego.
![]() Kurczę Edi myśl, myśl te 10% mnie kusi.
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
heh ja nigdy nie chcialam miec wlasnego biznesu ale teraz tak mysle ze jak skoncze studia to chaialabym miec jakis wlasny gabinet i byc sobie szefem. tylko co moze robic pedagog specjalny
chyba bede terapeuta![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- a ukrywam sie bo lubie wszedzie zawsze sie ukrywam
|
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
Pomyślcie sobie. taki scenariusz:
siedzicie sobie w wielkim biurze, na super wygodnym skórzanym fotelu (oczywiście obrotowym, coby się nie nudzić), wdychacie zapach świeżych kwiatków, które stoją na biurku. Właśnie kładziecie nogi na blacie i bierzecie pierwszy łyk pysznej latte, gdy do Waszego biura wpada wysoki brunet w rozwianych wiatrem włosach, ubrany w granatowy garnitur od Gucciego i błękitną koszulę od Dolce&Gabbana. Jeden z tych, co chodzą bez krawatu, coby wyglądać elegancko, a jednak nie biurokratycznie. Całuje Was na powitanie tak, że brak Wam tchu, po czym mówi aksamitnym głosem:'mamy problem z klientką.Musisz nam pomóc'. Podnosicie więc swój zgrabny tyłeczek, odziany w ołówkową spódnicę od Prady i pędzicie na dół, do sklepu. Jedno spojrzenie na kobietę stojącą w przymierzalni i natychmiast znajdujecie odpowiedni rozmiar i krój. A wdzięczna kobieta już do końca życie kupuje biustonosze tylko u Was, a co pół roku wysyła Wam wino, prosto z jej winnicy we Włoszech... Ach, rozmarzyłam się
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Edziek, mowiłam już ze masz niemożliwie elatyczna wyobraźnie
![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- i male pytanie: brunet ma wlasy brazowe czy czarne? bo kogo nie pytam to nie wie, pytalam fryzjerek w moim ulubionym i kazda mowila co innego
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Brunet-czarne, szatyn- brązowe/ciemnobrązowe
Ale żeby fryzjerki nei wiedziały ![]() Eeee tam elastyczną, to taka zwykła historyjka była Ale kurde blaszka tak sobie wszystko ze szczegółami wyobraziłam, z zapachem tych kwiatów, kawy, tego faceta Bo zapomniałam dodać, że on oszałamiająco pachniał
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
ech edziek zwizualizowalam sobie to twoje wyobrazenie.. ja nie chce wracac do rzeczywistosci
![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- jesli to byla zwykla historyjka to jaka bylaby niezwykla? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
Niezwykła byłaby coś a la indycze szyjki
![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Ja też nie chcę wracać do rzeczywistości
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm kapiel w kawie zebranej w ogromnym fotelu
a towarzysza nam.... szyjki![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- ide nad zalew;/nie chce;/ |
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Dobreeee
Ale z towarzystwa przystojnego bruneta nie rezygnujemy ^^Czemu nie chcesz iść nad zalew?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.

Co ja bede cala noc robic teraz
. wziełam sobie do serca słowa 'jesli stanik poprawisz chocby raz, oznacza to ze jest on zle dobrany' no na serio wziełam to do serca
ja juz jakis miesiac temu zainteresowalam sie tymi stanikami i probuje sie zabrac do poczytania ale mi sie zwyczjnie nie chce;D