Tajemnica ślicznych ciuszków reklamowanych przez Japonki cz.II - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2010-07-30, 21:33   #2971
garfieldek
Zakorzenienie

Dot.: Tajemnica ślicznych ciuszków reklamowanych przez Japonki cz.II

Cytat:
Napisane przez Emilcia_1616 Pokaż wiadomość
zapytalam o rozmiar bo mi sie pomylilo z innymi:P podasz mi dlugosc od kroku? bo ja mam 178 cm wzrostu i boje sie ze moga byc za krotkie
jesli dobrze pomierzylam to wychodzi gdzies 74 cm

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

a czy o tej kurteczce bylo juz??

http://allegro.pl/item1153234647_177...tyle_2010.html

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 21:46   #2972
WinlyEm
po prostu Łinli

GG do WinlyEm

skoro temat sprzedawcow tak sie rozwinał to dorzuce swój komentarz na temat w/w

mam 3 rzeczy od tomshop z czego z dwoch jestem zadowolona a z 1 średnio. dodam, ze PRZED zakupem mialam wymiane maili ze sprzedawcą. poprosilam, zeby napisal mi szczerze jaka jest jakosc rzeczy, bo jesli są to tanie szmatki to na pewno bede domagac sie zwrotu pieniedzy i zglosze sprawe. poprosilam wiec o szczerosc, aby obi strony uniknely zamieszania odpisal szczerze, ze rzeczy nie są co prawda z najwyższej pólki, ale mysli ze bede zadowolona. i powiem, że nie zawiodłam się jakoś bardzo, jest ok

teraz czekam na przesyłkę od Madx. jak przyjdzie na pewno zdam relacje

nie wiem czy to Ci sami, jest wiecej sprzedawcow ciuszkow japan wysylajacych z zagranicy, wiec skad ta pewnosc? a maja rozne rzeczy na aukcjach, nie takie same. mysle, ze to inni sprzedawcy

u Madx przy przegladaniu aukcji zniesmaczylo mnie, ze ma prawie kazda rzecz wystaioną na dwóch aukcjach, w dwóch cenach. no ale, jest to jakiś sposób na zarobienie pare zł wiecej gdy ktos nie zauwazy drugiej aukcji

I love M*A*D minerals

Edytowane przez WinlyEm
Czas edycji: 2010-07-30 o 21:48
WinlyEm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 21:58   #2973
Misia9529
Raczkowanie

Czy ktoś ma real foto tych ciuszków? a może przewinęły się już w tym wątku? podobają mi się te bluzki, są eleganckie i w różnych kolorach.
a czy ktoś zamawiał ubrania u użytkownika kord9? w sumie ma dużo pozytywów więc można zaryzykować
Misia9529 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 22:07   #2974
BoBoma
Raczkowanie

Dziewczyny, czy ma któraś z was ma tą tunikę i mogłaby w stawić jakieś real foto ? Niby na aukcji są zdjęcia, ale niewiele na nich widać

http://moda.allegro.pl/item116618359...e_24h_top.html
BoBoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 00:31   #2975
Angie2010
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Blue_Eyes_Girl ciekawa teoria ale sie mylisz. kupowalam od tomshop i madx i zapeniam ze to dwa inne zupelnie niepowiazane konta. sama zobacz inne aukcje, jeden wysyla z Tajlandii drugi z Shanghaju , maja inne ciuszki. Ja kupilam od madx sliczne buciki a u tomshop tuniczke. ogolnie jestem zadowolona, jak zrobie to wkleje fotki.

Agnieszka2011
napisz do allegro ze ologier2 ma inne konta, podaj jakie i zablokuja go jesli oczywiscie to beda jego konta, bo oni patrza na podobienstwa a juz jak sie zaloguje na jakims swoim zablokowanym a pozniej na obecnie dzialajacym bez zmiany IP to ich system to wykryje i automatycznie BOT zablokuje. Jak mozesz to podaj te konta(5) zebym tam nie kupila bo juz sie tez boje a czesto kupuje takie ciuszki.
Angie2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 02:55   #2976
Blue_Eyes_Girl
Przyczajenie

Angie2010
Hejka,
mylisz się Angie2010 i to bardzo mocno! Ten sprzedawca ma dużo więcej kont na Allegro niz tylko te co podalam.
To jest jeden i ten sam sprzedawca- który nawet nie jest prawdziwym sprzedawcą tylko agentem/pośrednikiem i nigdy towaru na oczy nie widzi. Dlatego wiele z nas nie dostaje przesyłek lub jak już, to często są te ubrania brudne, poprute nie zgadzajace sie z opisem czy zdjęciem itd. On tego nie sprawdza węc dlatego tak jest. Dużo osób zwraca mu te ciuchy a on następnie jak tego bubla naprawi już w Polsce- to wystawia aukcje jako sprzedawca z Polski, i znajduje zawsze naiwne co myślą że jak kupią coś już z Polski i zapłacą za to dużo więcej- to dostaną coś lepszego.
PZDR

Edytowane przez Blue_Eyes_Girl
Czas edycji: 2010-07-31 o 03:11
Blue_Eyes_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 11:36   #2977
Agnieszka2011
Raczkowanie

Jeżeli chodzi o Tomshopa i tego drugiego uzytkownika, to zdecydowanie też nie uważam by była to ta sama osoba, ale faktycznie jakość chyba bywa tam inna, nie wypowiadam się bo nic nie zamówiłam (znaczy teraz już zamówiłam, bo klikłam kup teraz po mailu jednej z Was, bo chciałam sprawdzić jakie ten pan ma dane) mam nadzieje, że bluzkę dostanę.

No i w zasadzie, nie podoba mi się jedno adres Chinski.. jak takiego kogos szukać w razie czego? Nie chce mi się wierzyć że siedzibę mają w Chinach.

Jeżeli chodzi o pana ologier2 nie mówię, że wszystkim towar nie dotarł, ale w dużej ilości ludziom niestety nie, co widać po komentarzach,
ten pan zakładał konto już u innej pani i teraz też kolejne jest jego CHECHLOSZCZAK ( ale niby Ip mają inne) podejrzewam, że ten pan się domyślił że ktoś go obserwuje i przewidział że tak może się stać dlatego nie wchodzi z tego samego komputera co wcześniej na swoje konto.
Skąd wiem , że to ten sam człowiek?
Choćby z listu otrzymanego po wygraniu aukcji, u wszystkich trzech tych osób ( znaczy jego kontach) formułka była kropka w kropkę taka sama,a przecież nie mógłaby to być aż taka zbieżność.
Sposób wystawiania aukcji
Aukcje podświetlone
po 10 razy ta sama aukcja
Te same przedmioty
miejscowość
ceny
Allegro dziwnie najpierw mu zablokowało konto, a o dziwo potem odblokowało bo zapewne nastapiło tłumaczenie i jakoś ich przekonał że tylko korzystał z komputera znajomego, po kolejnym mailu stwierdzili że konto znów podlega weryfikacji ale ten pan uważa co robi a oni nie mają podstaw by go zablokować dopóty nie skorzysta znów z jednego komputera. Sami po wystawionych aukcjach itp itd, widzą że to ten sam człowiek ale no co czekają... a ja będę musiała jednak się przypomnieć bo pewnie po 2 dniach już o tym zapomnieli.

Czyli uwaga na ologier2 i chechloszczak- ologier2 ma już konto zawieszone.

Jeżeli już ktoś zamówił u niego - bez obaw, komuś paczki napewno dojdą
Agnieszka2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 12:20   #2978
malaDarunia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to malaDarunia

Cytat:
Napisane przez xHello Kittyx Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy ktoraś z Was wie coś o tej sukience? W ogole czy ona nadaje sie na wesele?
ona jest polskiej produkcji, także będzie dobra jakościowo. za tą cene jest ok. nie wiem tylko jak z jej długością będzie jeśli chodzi o Ciebie. być może na wesele byłaby za krótka

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Misia9529 Pokaż wiadomość
Czy ktoś ma real foto tych ciuszków? a może przewinęły się już w tym wątku? podobają mi się te bluzki, są eleganckie i w różnych kolorach.
a czy ktoś zamawiał ubrania u użytkownika kord9? w sumie ma dużo pozytywów więc można zaryzykować
te bluzki możesz kupić za 28 zł (coś kolo tego) u polskiego sprzedawcy. wystarczy poszukać na all
Stary 2010-07-31, 16:13   #2979
kasiappp111
Raczkowanie

GG do kasiappp111

Witam! dziewczyny czy któraś z was ma może taką sukienkę??
kasiappp111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 17:31   #2980
9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b
Konto usunięte

SKoro już jesteśmy przy sprzedawcach to Madx21 jak dla mnie jest ok. Sukienka doszła w stanie nawet dobrym, zresztą wklejałam zdj parę str temu, a miałam też sytuację, że mi ciuch od niego nie doszedł to kasę oddał, więc taki zły nie jest.. ..Chociaż większość w ten sposób zarabia, że nabiją sobie dużo pozytywów, a potem wysyłają już co 2 osobie, albo gorszej jakości..

Edytowane przez 9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b
Czas edycji: 2010-07-31 o 19:06
9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 18:52   #2981
Angie2010

Blue_Eyes_Girl nie jest tak jak napisalas, nie zgodze sie z Toba. Ale to Twoje zdanie a kazdy moze swoje zdanie wyrazac)
pozdrawiam
Stary 2010-07-31, 19:33   #2982
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olciiiaa Pokaż wiadomość
Ma któraś z was którąś z tych bluz?
dołączam do pytania o tą bluzę... https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1280250665

ma ktoś? bo jak nie to wybiorę tą z misiem, o kórej pisałyście, że dobra jakościowo
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 08:47   #2983
LifUnia
Zadomowienie

Dodaję, nie sprawdzałam czy było więc nie krzyczcie
LifUnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 10:47   #2984
garfieldek
Zakorzenienie

fajne butki

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 12:00   #2985
Blue_Eyes_Girl
Przyczajenie

Agnieszka2010

Niedawno nazywali sie:
Danher-pl
FaShow-pl
a teraz Madx21 i Co
Jest wiele skojarzeń i dowodów na to iż są to ci sami sprzedawcy- którzy wcześniej oszukali setki czy tysiące osób a konta ich są ZABLOKOWANE NA ALLEGRO!!!
To są zwykli OSZUŚCI, którzy myślą że im sie upiecze.
Ja wiem bo mam kontakt z jedna osoba która jest przez nich poszkodowana, iż Allegro, Policja i Urząd Skarbowy bardzo sie przygląda im i jest to tylko kwestia czasu kiedy ich bańka pęknie.
A ty jak masz zamiar być dalej naiwna to bądź, ale nie próbuj uszczęśliwiać wszystkich na forum i ostrzegać przed jednym złem a pakować ich w drugie może nawet gorsze.
No chyba ze masz w tym osobisty cel, ale to juz twoja osobista sprawa.

Pozdrawiam
Blue_Eyes_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 12:43   #2986
WinlyEm
po prostu Łinli

GG do WinlyEm

Blue_eyes_girl, a Ty zalozyłaś/eś konto tutaj tylko po to, żeby nam o tym napisać?

a może sama jesteś konkurencją w tej branży ?

I love M*A*D minerals
WinlyEm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 17:47   #2987
wisienka1000
Wtajemniczenie

Dziewczyny nie załamujcie mnie!!! Właśnie kliknęłam 3 aukcje u Madx... I teraz się boję wpłacać pieniądze...Czy komuś coś od nich przyszło? W końcu mają fulll pozytywów też. I co myślicie o tych rzeczach? Bo własnie je kupiłam... Z tej drugiej fotki to spódniczka szara z misia. Było też foto real. Ma ktoś coś z tego?
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 18:03   #2988
jelonek1985
Zakorzenienie

GG do jelonek1985

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie załamujcie mnie!!! Właśnie kliknęłam 3 aukcje u Madx... I teraz się boję wpłacać pieniądze...Czy komuś coś od nich przyszło? W końcu mają fulll pozytywów też. I co myślicie o tych rzeczach? Bo własnie je kupiłam... Z tej drugiej fotki to spódniczka szara z misia. Było też foto real. Ma ktoś coś z tego?
Ja kiedyś zamawiałam u tego sprzedawcy ale to było na początku tego roku. Wszystko dostałam identyczne jak na zdjęciach z aukcji dlatego mam o nim dobre zdanie
Tylko, że jak ja już zamawiam z Japan Style to szukam takich sprzedawców, którzy mają ponad 90proc pozytywnych komentarzy. Inaczej nie ryzykuję. Nie mam zamiaru się później stresować ani wyrzucać ciężko zarobionych pieniędzy w błoto.

"Idź własną drogą

Bo w tym cały sens istnienia
Żeby umieć żyć
Bez znieczulenia
Bez niepotrzebnych niespełnienia
Myśli złych
"

22.10 - 4.11
jelonek1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 21:47   #2989
stookrotka1991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Radeczek21kr Pokaż wiadomość
Witam wiem ze pewie trafilem do nieodpowiedniego działu ale mam pytanie a mianowicie czy ktoś bylby tak mily i podpowiedzial mi jakie rzczy wybrac ze sklepu http://asia-fashion-wholesale.com/welcome/ a w zasadzie co się wam najbardziej podoba. Chcialbym zalożyc skle z tego typu odzieżą i potrzebuje kogos kto doradzil by mi co warto zamówić, co by sie sprzedawalo. Z góry dziękuję za pomoc
ja Ci powiem tak
myslę przede wszytskim, ze powienienes postawic na roznorodnosc aby Twoje klientki mialy w czym wybierac Ciuszki japan style niewątpliwie mają swój urok... Nie podam Ci tutaj konkretnych przykładów ale mogę Ci powiedziec co mi by przypadlo do gustu. Napewno ciuszki w kwiaty , których sporo jest w ich kolekcji, mimo tego ze lato niedlugo się skonczy, są urocze. Bluzeczki z koronką, wiele jest tam zwiewnych bluzeczek, które bardzo mi sie podobaja i bardziej sportowych fasonów bluzek ,jak rozniez tych na wieksze okazje tzn odświetnych powiedzmy z szyfonu. Sukienki długie jak rozniez krótkie, są tam tez bardziej imprezowe jakis fason rózniez mogłbys wybrac. Zakiety, które są bardzo popularne z jp i rózniez mi się podobaja Czarne - uniwersalne, kolor pudrowy jest na topie Tuniki tez napewno zwiewne z tkz żabotem jak i te bardziej obcisłe. Kieruj się przede wszytskim rozsądkiem Nie kupuj czegos co wydaje Ci się dziwaczne i brzydkie bo takie tez tam dla mnie istnieja. Na tej stronce jest sporo przyzwoitych ładnych ciuszków wiec mysle , ze wybór trudny nie bedzie, jedynie moze ilosc być problemem bo jest z czego wybierac hehe Ale musisz pamietac , ze z jakością bywa róznie, ja chetnie bym kupiła z polsce w sklepie ich ciuszki, w przyzwoitej cenie i jakosci Mozesz takze na allegro podpatrzec co sie najbardziej sprzedaje, widze , ze duzo ludzi wybiera zwiewne fasony tunik czy sukienek, delikatne, kwiatowe wzory z koronką czyli kobiecość górą i jak wspomniałam zakiety z japan style. Ale lato sie niedlugo skonczy i trzeba baedzie pomyslec o cieplejszych ciuszkach które niedlugo pewnie na ich stronie się tez pojawią
pozdrawiam

a tak na marginesie czekam na zamowienie z tego sklepu jak ktos zorganizuje sporo ciuszków maja fajnych

kocham ...

Edytowane przez stookrotka1991
Czas edycji: 2010-08-01 o 21:48
stookrotka1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:51   #2990
Angie2010

wisienka1000 spokojnie, moge Cie uspokoic bo niedawno kupilam u Madx21 sliczne buciki i szybciutko przyszly wiec nie sadze ze to oszusci, poza tym maja naprawde duzo pozytywnych komentarzy sa i negatywy ale chyba wszyscy sprzedajacy na tak szeroka skale je maja bedzie dobrze

zgadzam sie z WinlyEm
Blue_eyes_girl, a Ty zalozyłaś/eś konto tutaj tylko po to, żeby nam o tym napisać?

a może sama jesteś konkurencją w tej branży ?
Stary 2010-08-02, 01:03   #2991
PoppyHoney
Wtajemniczenie

[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;21055526]SKoro już jesteśmy przy sprzedawcach to Madx21 jak dla mnie jest ok. Sukienka doszła w stanie nawet dobrym, zresztą wklejałam zdj parę str temu, a miałam też sytuację, że mi ciuch od niego nie doszedł to kasę oddał, więc taki zły nie jest.. ..Chociaż większość w ten sposób zarabia, że nabiją sobie dużo pozytywów, a potem wysyłają już co 2 osobie, albo gorszej jakości..[/QUOTE]

Chochliku a marynarka jeszcze nie przyszla :rolleyes :
Stary 2010-08-02, 11:40   #2992
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PoppyHoney Pokaż wiadomość
Chochliku a marynarka jeszcze nie przyszla :rolleyes :
Jeszcze nie, ale napisałam do sprzedawcy i będzie wysyłał drugi raz. Dam znać jak dojdzie
9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 12:20   #2993
lanuit_
Przyczajenie

Czy ktoś ma real foto tej kurteczki ? ? ?

lanuit_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 12:25   #2994
ag87
Raczkowanie

Przeczytalam niektore wypowiedzi i wiadomo ile osob tyle roznych zdan na dany temat. Ja w zeszlym roku czy moze nawet wczesniej zamawialam u sprzedawcy HopSztosy. Jednak widze ze teraz nie prowadzi on juz sprzedazy. Kupilam zolta bluzke z twarza kobiety, seledynowa bluzke z zabotem i krotki kremowy plaszczyk z rekawem 3/4. Osobiscie uwazam ze lepiej jest dodac 20 zł do kazdej rzeczy i kupic jakas porzadniejsza rzecz w sklepie. Zólta bluzka byla w sumie ok, problem polega na tym ze te ciuszki szyte sa na bardzo male osoby. Sama nosze rozmiar s-m jednak ciuszki byly za male tzn na zdjeciach na tych japonkach prezentowaly sie fajnie, byly takie luzne, takie jakie sa teraz modne. Natomiast na mnie sa calkiem obcisle co w zwiazku z tym nie daje takiego efektu jaki byl zamierzony mimo ze kazdy sprzedawca zapiera sie ze sa to rozmiary uniwersalne. Bluzka ktora byla z zabotem miala miec jeszcze warstwe szyfonu a byla tylko z jednego cienkiego materialu, a plaszczyk przyszedl szaro-bury i chyba najgorszej jakosci z tych trzech rzeczy. Mysle ze na osobie noszacej rzeczy w rozmiarze xs albo xxs ubrania naprawde niezle by sie prezentowaly, mimo ze moim zdaniem sa dosc kiepskie jakosciowo i gatunkowo. Poza tym ubrania ktore nosza na sobie modelki do zdjec nie sa tymi samymi ktore sa sprzedawane, sa znacznie lepszej jakosci. Chociaz po niektorych zdjeciach dodanych na forum mysle ze mozna trafic na naprawde fajne rzeczy tak wiec jak ktos sie bardzo gleboko zastanawia nad kupnem jakis ciuszkow proponuje najpierw zamowic jedna rzecz, jak sie spodoba mozna zamowic wiecej(tam za wysylke placi sie od ilosci zamówionych rzeczy wiec praktycznie nic sie nie traci).
ag87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 13:19   #2995
Konto usunięte

Niektóre ciuszki może rzeczywiście przychodzą jak na 7-latki, ale myślę, że większość jest ok. W tych rzeczach co zamówiłam wymiary się chyba nie różniły, bo noszę M w porywach do L i weszłam ;d Właściwie tylko jedna rzecz-sukienka, taka zwykła prosta, czarna (może kiedyś wstawię foto) była na mnie za mała (chociaż właściwie tylko w biuście) z tym że wymiarów nie było a rozmiar był właśnie "uniwersalny".. Z tym, że na mnie w miarę to wszystko wygląda bo jestem niska, osobie np 170 bym raczej odradzała
Stary 2010-08-02, 18:52   #2996
Emilcia_1616
Zakorzenienie

mam pytanie do GARFIELDKA o spodnie haremki jeszcze-czy one maja obnizony krok? czy po zalozeniu wydluza sie jakies 4 cm? kurde boje sie ze beda za krotkie....
Stary 2010-08-02, 19:59   #2997
zielona_sowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xHello Kittyx Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy ktoraś z Was wie coś o tej sukience? W ogole czy ona nadaje sie na wesele?
Hej ja mam taką sukienkę, z tym że czarną z białymi kwiatuszkami. Jestem z niej bardzo zadowolona. Kosztowała mnie ok 65 zł z przesyłką (wysyłka z Polski). Sukienka bardzo ładnie się prezentuje (wygląda jak na zdjęciu), jest dobrze wykonana i wygodna. Już jakiś czas temu podobała mi sie na all ale obawiałam się o jej jakośc, aż pewnego dnia widziałam na ulicy dziewczynę w takiej sukience i w japonkach i też wygladała świetnie. To nakłoniło mnie do zakupu. Ja noszę ją jako letnią sukienkę do japonek, ale wiem że jest sprzedawana jako sukienka na wesele. Niebawem idę na wesele i postanowiłam nie kupować kolejnej sukienki, tylko iść w tej. Z żakietem i butami na obcasie też dobrze się prezentuje.
Jeśli zdecydujesz się na jej zakup to weź pod uwage dwie rzeczy: długość sukienki (ja mam 160 cm i sięga mi ona przed kolano) oraz szerokość w biuście. Sukienka ma na plecach wszyte gumki, a ja noszę miseczkę B i mam wrażenie że większy biust się tam nie zmieści ;/ No i ta sukienka spłaszcza biust więc jeśli zależy Ci na jego podkresleniu to nie będzie to łatwe.
zielona_sowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 21:41   #2998
Madaaa
Zakorzenienie

Ponawiam pytanie. Posiada ktoś? Czy na wesele się nadaje ?
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 01:05   #2999
lagerfeldised
Rozeznanie

ma ktoś real foto tej bluzy:

http://moda.allegro.pl/item115986464...12_103_bk.html

i tej:

http://moda.allegro.pl/item115751883...tyle24_pl.html

Jak z wielkością? Tylko na mikro Japoneczki, czy "normalne"?
Stary 2010-08-03, 13:00   #3000
Emilia1
Zakorzenienie

a tą któraś ma??? bardzo mi sie podoba ale nie wiem czy warto , czy wykonanie ok ..

http://allegro.pl/item1164593880_slo...pan_style.html

edit - znalazłam

Edytowane przez Emilia1
Czas edycji: 2010-08-03 o 13:05
Emilia1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości