![]() |
#3391 |
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część III
Kupiłam dzisiaj spodnie za 39,90 zł. Dziękuję seven_heaven za rezerwację.
![]() Oczywiście odstają w pasie, rozmiar 26 nie jest tak obcisły, jak bym chciała, spodnie są za długie, ale kolor jest świetny, cena też, więc chyba ze mną zostaną. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3393 |
Rozeznanie
|
Też kupiłam spodnie za 39 zł. Rozmiar 28, ale tylko dlatego, że mam dłuuugie nogi. Oczywiście odstają w pasie, ale to żaden problem, bo można wszyć po bokach. No i kolor rzeczywiście piękny
![]() Kupiłam też śliczną sukienkę pasiak z bufkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Konto usunięte
|
byłam dzisiaj na świdnickiej we wrocławiu. topów za 6,9 brak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3395 |
Zakorzenienie
|
Widziałyście?
http://avanti24.pl/moda/5,103632,774...ummer_H_M.html Jak dla mnie wszystko jest okrooopne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3397 |
Raczkowanie
|
Widziałam dzisiaj w galerii lodzkiej tuniki w kwiaty,te za 19.90, kilka sztuk(jedno 34 ,z dwie 36 i chyba kilka 38). Natomiast w porcie lodz (bylam z2 dni temu,wiec nie wiem na ile aktualne informacje
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3398 |
Zadomowienie
|
Kurczę, a ja tego nie rozumiem - kolejna wizażanka pisze, że kupiła te dżinsy, mimo że odstają/cisną/źle leżą tylko dlatego, że kosztują 39 zł. No i potem na ulicach roi się od dziewczyn w źle dobranych spodniach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3399 | |
Zakorzenienie
|
o kurcze zgadzam sie:/
---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3400 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To chyba mój problem, czy odstają. NIe ma się czym przejmować. ![]() Co do nowej kolekcji to nie powala. Edytowane przez ladyan Czas edycji: 2010-04-09 o 17:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Wtajemniczenie
|
w nowym świecie były 28, w graffice 27.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3402 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3403 |
Zakorzenienie
|
dzis mierzyłam te spodnie za 39 zł , mimo że nosze normalnie 26, 27 to te 27 które mierzyłam były o duzo za duże oceniałabym je na duże 38 małe 40 ;/ w sumie mogłam kupić dla którejś z was ale spieszyłam się na zajęcia i wkońcu nie kupiłam.
Co do koralowych butków to dziś im się dokłądniej przyjrzałam i są beznadziejne kolor i ogólnie ;D
#3404 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co myslicie?
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka Edytowane przez PaulinaMigotka Czas edycji: 2010-04-09 o 17:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3407 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sa w złotych tarasach te koralowe pepe toe ![]() ![]() Te butki sa nie w dziale z wszystkimi butami i akcesoriami tylko po prawej stronie, na takim stoliku, w głebi sklepu, w poblizy schodow ruchomych co zjezdzaja na dol.... i niedaleko dzialu ze zwyklymi topami na ramionka no wiesz tymi za 19,00 itp. jest tam jeszcze jakas spodniczka z falbankami w pomaranczowe paski...wiec bez problemu znajdziesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
Zakorzenienie
|
No jasne. Tylko kumpela tak powiedziała, że to same szmaty. A ja sobie pomyslałam ej sorry ja kupuję w h&m, a nie noszę szmat. Piękne sukienki, bluzeczki z bufkami i koronką i wiele innych - dla mnie to nie są szmaty. Ale ludzie są ludźmi i zawsze będą komentowac, to czego nie znają dobrze.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
![]() ![]() |
![]() |
#3410 |
Konto usunięte
|
prawda jest taka, że ubrania h&m dobrą jakością nie grzeszą
|
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Zakorzenienie
|
kogos kto powiedział ze w H&M są SAME szamty ubiłabym na miejscu !
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Raczkowanie
|
We Wrocławiu na bielanach zostało jeszcze parę sztuk tych koszulek za 6,90. Jedną kupiłam, są w porządku, i mają dość fajne wzory. Sukienkę czerwoną za 39, 90 z żabotem, ma mama bo ją namówiłam. A balerinki w kwiatki - o nie, na zdjeciach wyglądają ok, a w rzeczywistości są średnie. Spodni za 39 w ogóle nie widziałam, ale jakoś nie przepadam za spodniami ostatnio. Garden, rzeczy ładne, bardzo szybko się rozeszły, we Wrocławiu też wiszą same ogromne rozmiary.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale ta letnia kolekcja jest według mnie okropna bez dwóch zdań. No może oprócz butów. ![]() I jeszcze podobaja mi się te szare/oliwkowe spodenki połączone z bluzką (to się na pewno jakoś nazywa ![]() Edytowane przez mmm87 Czas edycji: 2010-04-09 o 18:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3414 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja kupiłam sobie dwie koszulki z tych za 6,90- szarą z arbuzem i białą z truskawką ![]() ![]() Ogólnie- jaka cena taka jakość, tak mi się wydaję ![]() ![]()
![]() |
#3415 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny widziała któraś z was, w którymś h&m we Wrocławiu tą sukienkę w paski, z zamkiem z przodu http://www.groszki.pl/groszki/1,9594...i_w_paski.html ? A ja mam w końcu z lodem, bo z arbuzem u nas w ogóle nie było ( we Wrocławiu ), a z truskawką jakieś ogromne same ;c
|
![]() ![]() |
![]() |
#3416 |
Zakorzenienie
|
W Krakowskiej i Bonarce ani śladu po sukienkach z żabotem, i topach po 6,90zł. Rurki po 39zł w Krakowskiej same powyżej rozmiaru 29, a w Bonarce jedna 25, reszta powyżej 28.
Kupiłam rurki, znaną czarną sukienkę w kwiaty po 59zł (jest piękna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3417 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i gdzie te szorty widziałaś? tzn gdzie wisiały? ![]() bo mogłabym sobie jutro spacer tam urządzić ![]() Cytat:
kolor rzeczywiście dość szokujący ;] ale, mają coś w sobie. myślę, że do opalonych stóp wyglądałyby super ![]() greczynkom na pewno się spodobają ![]() ![]() Cytat:
ta z kryształkami jest naprawdę ładna ![]() mnie się dziś spodobała bardzo spódnica w biało-niebieskie paski na gumkę w pasie. widziałam też 'nową wersję' tych tunik srebrnych, co był na nie taki wielki szał. aczkolwiek nie jestem w stanie określić czy ta nowa była bardziej srebrna czy bardziej złota ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3418 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy w Poznaniu sa gdzies jeszcze te czerwone sukienki z zabotem?
Codziennie zagladam do plazy, ale jak na zlosc wczoraj zle sie czulam i sobie odpuscilam ![]() Czy zakupi mi ktoras z was czerwona w rozmiarze 36 lub 38?? Czy ktoras z posiadaczek tego zakietu chcialaby sie ze mna zamienic? Mam rozmiar Xs, a potrzebuje S ewentualnie M Jest nowy z metkami Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2010-04-09 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3420 |
Wtajemniczenie
|
choróbsko mnie złapało...
na jakim dziale kupie spodnie po 39zł ?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.