Miłośniczki H&M - część III - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-16, 16:19   #4081
praline
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki H&M - część III

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Ktoś pisał, że jasne metki ma Trend.
właśnie kurcze nie wiem czy tylko dla porównania wrzucam zdjęcie metki z Trendu....tutaj przynajmniej napisali jaki to dział
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 16:32   #4082
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
Dziiiiiiewczyny, pomóżcie
kupiłam jakiś czas temu taką brzoskwiniową kieckę - straasznie mi się podoba- mniej jej cena 129zł. W całym sklepie widziałam tylko ten mój egzemplarz Wiecie może jak sprawdzić z jakiego działu jest ta sukienka? koleżanka bardzo by chciała taką kupić, ale kompletnie nie wiemy z jakiego działu ten ciuszek pochodzi.Na metce nie jest napisane jaki to dział
Karolinko, ona jest na 100% z działu Trend, sama ją mierzyłam, nawet pisałam o niej jakiś czas temu i dzisiaj właśnie planowałam się po nią wybrać na Marszałkowską więc jakby coś, mogę sprawdzić/odłożyć/kupić dla Twojej koleżanki

Ps. Jak Tobie się nosi? Bardzo się gniecie po założeniu? Tego się najbardziej obawiam, że ładna to ona jest ale po uprasowaniu tylko..

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 16:39   #4083
laktoza
Rozeznanie

GG do laktoza

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Dziewczynki dalej ani widu ani słychu na temat któryś z tych spodenek??
Wszystkie pochodzą z H&M, zdjęcia już nie wiem ile miesiący pokazują, nawet z ceną, ale ich nie widziałam. Może mają być na divided np? u mnie nie ma niestety.
Strasznie o nich marzę takie szorty najlepiej jasno jeansowe na gumce.

Błagam jakby ktoś coś wiedział-żeby dał znać

Dzisaj je widzialam w Katowicach na stawowej okolo poludnia, nie wiem jakie rozmiary, ale napewno byly czarne i te z jasnego jeansu. Niestety nie wiem kiedy znowu tam bede wiec ja nie moge Ci kupic, moze jakas inna wizazanka ze slaska?
laktoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 16:43   #4084
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Karolinko, ona jest na 100% z działu Trend, sama ją mierzyłam, nawet pisałam o niej jakiś czas temu i dzisiaj właśnie planowałam się po nią wybrać na Marszałkowską więc jakby coś, mogę sprawdzić/odłożyć/kupić dla Twojej koleżanki

Ps. Jak Tobie się nosi? Bardzo się gniecie po założeniu? Tego się najbardziej obawiam, że ładna to ona jest ale po uprasowaniu tylko..
wow wisiała u mnie w sklepie, gdzie nie ma Trendu! ktoś się chyba rozmyślił- która z Was? przyznać się, hehe Nie jestem tutaj w wątku na bieżąco i nie przeczytałam Twoich postów o tej sukience...buuu...ja bym ją brała- jest nietuzinkowa i ma prześliczny kolor Poza tym moje koleżanki myślały, ze wykonana jest z jedwabiu
Na razie nie nakładałam jeszcze tej kiecki, jednak na moje oko wcale się tak mocno nie mnie Bosko ten kolor wygląda z cielistymi czółenkami z Boohoo, które wklejałam w wątku o zagranicznych zdobyczach

Jakbyś mogła moja droga sprawdzić czy jest 36 rozmiar i dać mi cynk tutaj byłabym bardzo wdzięczna
Mogłabyś też zobaczyć czy jest błękitna sukieneczka w rozmiarze 34 ew. 36 4me o której kiedyś tutaj pisałam? na te beżową z perełkami( z załącznika) nie mam chyba co liczyć?

Zapomniałam napisać- ktoś "zapożyczył" sobie wrzucane przez mnie zdjęcia z bluzką z Trendu z siateczkowymi rękawami z kropeczkami. Na allegro ma te fotki w aukcji z wielkim napisem "wizaż nie masz zgody na kopiowanie, praline"

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2010-04-16 o 16:47
Stary 2010-04-16, 17:17   #4085
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
wow wisiała u mnie w sklepie, gdzie nie ma Trendu! ktoś się chyba rozmyślił- która z Was? przyznać się, hehe Nie jestem tutaj w wątku na bieżąco i nie przeczytałam Twoich postów o tej sukience...buuu...ja bym ją brała- jest nietuzinkowa i ma prześliczny kolor Poza tym moje koleżanki myślały, ze wykonana jest z jedwabiu
Na razie nie nakładałam jeszcze tej kiecki, jednak na moje oko wcale się tak mocno nie mnie Bosko ten kolor wygląda z cielistymi czółenkami z Boohoo, które wklejałam w wątku o zagranicznych zdobyczach

Jakbyś mogła moja droga sprawdzić czy jest 36 rozmiar i dać mi cynk tutaj byłabym bardzo wdzięczna
Mogłabyś też zobaczyć czy jest błękitna sukieneczka w rozmiarze 34 ew. 36 4me o której kiedyś tutaj pisałam? na te beżową z perełkami( z załącznika) nie mam chyba co liczyć?
W ogóle ciekawa historia, że ją wystawili - miałaś szczęście! Dziewczyny pisały, że jak robi się zwrot rzeczy z działu Trend w innym sklepie niż ten, w którym ten dział jest, to dana rzecz powinna zostać odesłana do właściwego sklepu

To już było dawno temu, jakoś w okolicy pojawienia się tych pudrowych marynarek Kolor bardzo mi się podoba, miałam co prawda wątpliwości co do falbanek po dwóch stronach, ale coś cały czas chodzi mi po głowie i chyba tak łatwo o niej nie zapomnę a jedynie będę później żałować, jak nie kupię O Twoich czółenkach to już wolę nie wspominać (są boskie! )

Dobrze, w takim razie zwrócę uwagę na wszystkie trzy modele Tą łososiową na 100% ostatnio widziałam praktycznie w całej rozmiarówce, byłam nawet zaskoczona, że tak długo się uchowała i uznałam to oczywiście za wystarczający znak świadczący o konieczności jej zakupu Błękitne też ostatnio wisiały sobie spokojnie (nawet patrzyłam, czy ich nie przecenili, ale niestety nie ) a tej kremowej to już w ogóle nie widziałam od czasu, jak ostatnio o niej pisałyśmy..

Stary 2010-04-16, 17:22   #4086
~Veronique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _n_ Pokaż wiadomość
Toruń
kobaltowe śliczne, wzięłabym jakby były, a nad moimi czarnymi jeszcze rozmyślam
ciekawe czy kobaltowe się w ogóle pojawią. szczerze mówiąc rozczarowałam się bardzo czerwonymi. na zdjęciu byłam w nich zakochana a na żywo... no ale może i dobrze, zawsze 79zl w kieszeni

~Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 17:26   #4087
madziabw
Raczkowanie

GG do madziabw Send a message via Skype™ to madziabw

moja dzisiejsza wyprzedażowa zdobycz ramoneska 75 zł
madziabw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 17:30   #4088
praline
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle ciekawa historia, że ją wystawili - miałaś szczęście! Dziewczyny pisały, że jak robi się zwrot rzeczy z działu Trend w innym sklepie niż ten, w którym ten dział jest, to dana rzecz powinna zostać odesłana do właściwego sklepu

To już było dawno temu, jakoś w okolicy pojawienia się tych pudrowych marynarek Kolor bardzo mi się podoba, miałam co prawda wątpliwości co do falbanek po dwóch stronach, ale coś cały czas chodzi mi po głowie i chyba tak łatwo o niej nie zapomnę a jedynie będę później żałować, jak nie kupię O Twoich czółenkach to już wolę nie wspominać (są boskie! )

Dobrze, w takim razie zwrócę uwagę na wszystkie trzy modele Tą łososiową na 100% ostatnio widziałam praktycznie w całej rozmiarówce, byłam nawet zaskoczona, że tak długo się uchowała i uznałam to oczywiście za wystarczający znak świadczący o konieczności jej zakupu Błękitne też ostatnio wisiały sobie spokojnie (nawet patrzyłam, czy ich nie przecenili, ale niestety nie ) a tej kremowej to już w ogóle nie widziałam od czasu, jak ostatnio o niej pisałyśmy..
dziękuję Asiu
mogłabyś mi cyknąć fotkę tej błękitnej?

Co do zwrotu sukienki- hehe to był znak! jeszcze mój rozmiar - jak widać była mi przeznaczona Szkoda, że nie ma tej z perełkami, widziałam ją na allegro ostatnio w przyzwoitej cenie, ale tylko rozmiar 40

Dziewczyny z Booho chyba będą organizowały zamówienie- myślałam, że się dołączę skromnie, ale nie widzę już nic ciekawego

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2010-04-16 o 17:32
Stary 2010-04-16, 17:59   #4089
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję Asiu
mogłabyś mi cyknąć fotkę tej błękitnej?

Co do zwrotu sukienki- hehe to był znak! jeszcze mój rozmiar - jak widać była mi przeznaczona Szkoda, że nie ma tej z perełkami, widziałam ją na allegro ostatnio w przyzwoitej cenie, ale tylko rozmiar 40
Nie ma za co
Jasne - włożę od razu aparat do torebki, żeby nie zapomnieć
Dobrze powiedziane
Ja ostatnio natknęłam się na All na czarną wersję rozmiar 34, ale z tego, co pamiętam, to Ty byłaś zainteresowana tylko jasną, tak?

Stary 2010-04-16, 18:07   #4090
~Veronique
Zakorzenienie

mierzyłam tę sukienkę, ale fason nie dla mnie wyglądałam w niej trochę śmiesznie - znaczy z tyłu ok, ale z przodu bardzo źle leżała. nie dla mnie. a szkoda, bo jest naprawdę śliczna

~Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 18:08   #4091
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziabw Pokaż wiadomość
moja dzisiejsza wyprzedażowa zdobycz ramoneska 75 zł
ale ci zazdroszcze
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 18:09   #4092
iwona200
Zakorzenienie

Dziewczyny czy któraś z Was mogłaby mi kupić ta szarą ramoneskę, rozmiar 34 (XS) za 75 zł (przeceniona)? Wszelkie koszty zwracam
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 18:18   #4093
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
No to tak samo, jak ja ostatnio w Plazie...porozwalane, a kropkowych w ogóle nie było...
A co z moimi bluzkami?

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 18:20   #4094
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma za co
Jasne - włożę od razu aparat do torebki, żeby nie zapomnieć
Dobrze powiedziane
Ja ostatnio natknęłam się na All na czarną wersję rozmiar 34, ale z tego, co pamiętam, to Ty byłaś zainteresowana tylko jasną, tak?
merci
widziałam te czarną, ale cena wyższa niż w sklepie na czarnej tak mi nie zależy hehe
Stary 2010-04-16, 18:48   #4095
LikeTheChocolate
BAN stały

GG do LikeTheChocolate

Cytat:
Zapomniałam napisać- ktoś "zapożyczył" sobie wrzucane przez mnie zdjęcia z bluzką z Trendu z siateczkowymi rękawami z kropeczkami. Na allegro ma te fotki w aukcji z wielkim napisem "wizaż nie masz zgody na kopiowanie, praline"
inteligentnie

To z koralikami na ramionach to sukienka czy bluzka? JAKA CENA?
LikeTheChocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 18:59   #4096
angie93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NuFCia Pokaż wiadomość
Nie zwróciłam uwagi czy są.
Przeleciałam tylko przez wieszaki z przeceną, bo nie miałam za bardzo czasu żeby wszystko obejrzeć.

I nie widziałam już tej sukienki na którą się czaiłam tydzień temu. W czarne i białe/kremowe paski
o której mówisz? byłam dzisiaj, to może skojarze czy znowu się pojawiła..

Lloret de Mar!!!!!!!!!
angie93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 19:24   #4097
Mariolcia =P
Zakorzenienie

dziewczyny dorwalam dzis spodnie za 39,90 rozmiar 28, moglo by byc 27 nawet bym wolala, ale nie bylo pani powiedziala, ze mozna zagladac moze beda. Czy one wam tez tak dziwnie leza ze w nogach ok a w pasie szerokie?? Zastanowie sie jeszcze, moze przyjda mniejsze, a jak nie to oddam chyba ze jakas wizazanka chcialaby sie moze wymienic za rozmiar 27??

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 19:33   #4098
joanna453
Wtajemniczenie

Gdyby którąś rzeszowianke interesowało dzisiaj rano w GG było dużo spódniczek za 19,90 w małych rozmiarach

Bloguję
joanna453 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 19:35   #4099
aako
Zakorzenienie

w arkadach wrocławskich rajstopy dwupaki kropki i paski

Z wyprzedazy juz prawie NIC ciekawego

aako jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-16, 19:39   #4100
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laktoza Pokaż wiadomość
Dzisaj je widzialam w Katowicach na stawowej okolo poludnia, nie wiem jakie rozmiary, ale napewno byly czarne i te z jasnego jeansu. Niestety nie wiem kiedy znowu tam bede wiec ja nie moge Ci kupic, moze jakas inna wizazanka ze slaska?
Nawet nie wiesz jak mi humor poprawiłas - jesli oczywiscie uda mi się je kupić. a czy wiesz może z jakiego są działu? z divided czy normalnego?? A nie wiesz ile kosztowały? coś chyba 29 lub 39 miały kosztować

zwracam się z prośbą o zakup tych spodenek w rozmiarze S lub M z akcentem na S tudzież 34/36 - podobno taka jest numeracja ( potrzebuję żeby było ok 72 cm w pasie). ZWRACAM WSZELKIE KOSZTY. Na pewno były widziane w Katowicach. Bardzo mi na nich zależy już od daaaawna. Z Działu divided black. kosztują 39zł

Edytowane przez fashionaddicted
Czas edycji: 2010-04-16 o 20:31
fashionaddicted jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 19:44   #4101
laktoza
Rozeznanie

GG do laktoza

Cytat:
Nawet nie wiesz jak mi humor poprawiłas - jesli oczywiscie uda mi się je kupić. a czy wiesz może z jakiego są działu? z divided czy normalnego?? A nie wiesz ile kosztowały? coś chyba 29 lub 39 miały kosztować

zwracam się z prośbą o zakup tych spodenek w rozmiarze S lub M z akcentem na S ( potrzebuję żeby było ok 72 cm w pasie). ZWRACAM WSZELKIE KOSZTY. Na pewno były widziane w Katowicach.
Z divided black na 1 pietrze miedzy inny ciuchami, ale troche ich bylo. Kosztowaly 39,9, kiedys je mierzylam bo tez mi sie podobaly na wieszaku, ale dla mnie maja za wysoko pas.

Edytowane przez laktoza
Czas edycji: 2010-04-16 o 19:46
Stary 2010-04-16, 19:54   #4102
wspaniala
Zakorzenienie

dziewczyny!
kiedy byl nowy rzut bokserek w kwiatki? czyzby znowu mnie ominely ?
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 19:56   #4103
endorfina123
Wtajemniczenie

Cytat:

jeśli chodzi Ci o taką błękitną, która występuje też w czarnej wersji, bez rękawów, jakby z kołnierzykiem (nie wiem jak to nazwać), kiedyś chyba w jakimś programie miała ją na sobie Magda Mołek, to w poniedziałek wisiało ich mnóstwo

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-16, 19:58   #4104
elka116
Raczkowanie

Ponawiam moje pytanie:
Mam czerwonasukienke z the blues, rozmiar 36 z metkami. Czy nie chcialaby sie ktoras z was zamienic na kolor granatowy?
elka116 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 19:58   #4105
laktoza
Rozeznanie

GG do laktoza

Cytat:
Napisane przez wspaniala Pokaż wiadomość
dziewczyny!
kiedy byl nowy rzut bokserek w kwiatki? czyzby znowu mnie ominely ?
Dzis w Katowicach na stawowej widzialam ich sporo, ale nie bylo zadnego 34.
Stary 2010-04-16, 20:03   #4106
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yaheira Pokaż wiadomość
h&m against aids - link do nowej kolekcji cała kolekcja wraz z cennikiem
www.hmfaacollection.com

ale nic mi się nie podoba....
no może poza tymi trzema rzeczami (kurtka pewnie ponad 200zł będzie kosztować )

Mi się właśnie ta dżinsowa sukienka spodobała .

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 20:04   #4107
Madam Coco
Rozeznanie

Cytat:

zwracam się z prośbą o zakup tych spodenek w rozmiarze S lub M z akcentem na S ( potrzebuję żeby było ok 72 cm w pasie). ZWRACAM WSZELKIE KOSZTY. Na pewno były widziane w Katowicach. Bardzo mi na nich zależy już od daaaawna
Dzisiaj na Marszałkowskiej widziałam jedną parę w kolorze czarnym pośród wieszaków z przecenami, kosztowały bodajże 40 zł i były w rozmiarze 36 lub 34 (nie jestem pewna który).
Stary 2010-04-16, 20:17   #4108
ilonka_hh_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elka116 Pokaż wiadomość
Ponawiam moje pytanie:
Mam czerwonasukienke z the blues, rozmiar 36 z metkami. Czy nie chcialaby sie ktoras z was zamienic na kolor granatowy?
Szkoda że w zeszłym tygodniu nie chciałaś się zamienić bo miałam granatową 36 a chciałam czerwoną. W końcu kupiłam na allegro czerwoną za 79 zł i granatową sprzedałam.
ilonka_hh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 20:19   #4109
Mariah
Zakorzenienie

Przeglądam właśnie nowości na niemieckim online shopie i tyyyle mi się podoba Choć pewnie jak zobaczę to wszystko na żywo, to jak zwykle stwierdzę, że 3/4 z nich jest paskudne

Jest też nowa kampania z sukienkami I jest ta moja upatrzona czarna kropeczki
Stary 2010-04-16, 20:28   #4110
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LikeTheChocolate Pokaż wiadomość
inteligentnie

To z koralikami na ramionach to sukienka czy bluzka? JAKA CENA?
sukienka, z tego co pamiętam 149zł- jak wprowadzam w błąd to proszę mnie poprawić !

Cytat:
Napisane przez endorfina123 Pokaż wiadomość
jeśli chodzi Ci o taką błękitną, która występuje też w czarnej wersji, bez rękawów, jakby z kołnierzykiem (nie wiem jak to nazwać), kiedyś chyba w jakimś programie miała ją na sobie Magda Mołek, to w poniedziałek wisiało ich mnóstwo
oooo, a dawno temu był ten program? poszperałabym w necie...nawet nie wiedziałam, że były czarne! Ta błękitna przydała by mi się
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości