|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5221 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Tajemnica ślicznych ciuszków reklamowanych przez Japonki cz.II
Czy może ktoś posiada tą sukienkę? nie koniecznie ten kolor ale ogólnie bardzo mi zależy na jej wyglądzie
![]()
|
|
|
|
#5222 |
|
Przyczajenie
|
hej
może ma któraś z was w swojej szafie te o to morelowa albo czarna sukienke i mógłaby mi powiedzieć jak na prawde wyglada?? wydaje mi sie ze bedzie prześwitywąć
|
|
|
|
#5223 |
|
Raczkowanie
|
Czy ma może któraś z Was te buciki albo widziała gdzieś "prawdziwe" zdjęcia?
Edytowane przez Pawie Oczko Czas edycji: 2012-01-29 o 01:47 |
|
|
|
#5224 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam pytanko ma któraś z Was te buty??http://moda.allegro.pl/oryginalne-bo...086267694.html
Zastanawiam się nad kupnem ,ale nie powiem , że się nieco obawiam
|
|
|
|
#5225 |
|
Przyczajenie
|
Hej! Mam zamiar zakupić te sukienkę ale troche sie boje,
moze któraś taka ma i mogłaby wstawic realne foto. A tak ogólnie co powiecie na jej temat? no i zastanawaiam sieteż nad kolorem biały czy czarny?http://moda.allegro.pl/sukienka-szyf...063967899.html |
|
|
|
#5226 |
|
Wtajemniczenie
|
Ma któraś może tą marynarkę?
http://moda.allegro.pl/81017-skorzan...069385835.html
|
#5227 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
A macie jakas z tych sukieneczek? i w ogole czy kupowalyscie juz cos w tej firmie? http://allegro.pl/2169-czarna-dluga-...089170745.html
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#5228 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
|
|
|
|
#5229 |
|
Raczkowanie
|
Ma ktoś może tą bluzę? Bo się na nią czaję, ale mam wrażenie, że rękawy są za krótkie.
|
|
|
|
#5230 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy któraś z Was ma lub widziała ten sweterek? Bardzo mi się podoba ale boję się że materiał może okazać się bublem, mimo że na zdjęciach wygląda całkiem dobrze. Co sądzicie?
|
|
|
|
#5231 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny wiecie może gdzie mogę kupić tą brązową kurteczkę , gdyż na allegro już ich znaleść nie mogę , a ma ją może któraś z wam bo jestem ciekawa jak się prezentuje na real foto .
Wiecie też może gdzie dostałabym podobne buty co na drugim zdjęciu mu Azjataka ( te camel ) . |
|
|
|
#5232 |
|
Raczkowanie
|
hej posiada któraś z was real foto którejść z tych sukienek ?
http://allegro.pl/japan-style-sexy-d...152494142.html |
|
|
|
#5233 |
|
Zakorzenienie
|
strasznie mi się podobają te rzeczy : http://i949.photobucket.com/albums/a...TB/c0195_1.jpg,http://i949.photobucket.com/albums/a...TB/c0215_4.jpg http://i949.photobucket.com/albums/a...TB/c0221_8.jpg http://i949.photobucket.com/albums/a...TB/C0147_6.jpg
tylko one są z Japan style i boję się że przyjdą szmatki ;< ma któras z was je>
Ćwiczę i dbam o siebie Uczę się języków Nadrabiam braki w książkach Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń! Edytowane przez Aneczka91 Czas edycji: 2012-02-19 o 15:37 |
|
|
|
#5234 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, jestem nowa na forum, ale przeczytałam wasze wcześniejsze posty. mam jednak pytanie odnośnie zamawiania ubrań na http://www.causewaymall.com
Czy opłaca się tam jeszcze zamawiac?(wasze posty na ten temat są z przed kilku lat ;( ) jeśli tak, to czy może ktoś chciałby się dołączyc do zamówienia, bo sama uzbierałam zamówienie na ok 50dolarów, a im więcej się zamawia tym jest tańsza dostawa.pozdr |
|
|
|
#5235 |
|
Przyczajenie
|
Szukałam na Allegro ciuchów pod hasłem "bufki" i "szyfon" i zachwyciłam się mnóstwem pięknych ubrań, takich jak w załączniku 1. i 2. Zdziwiło mnie tylko, czemu na większości z nich modelki to Azjatki. Pierwszy alarm zadzwonił mi w głowie, kiedy zobaczyłam u sprzedawcy specjalizującego się w "Japan Style" zdjęcie nr 3. To zdjęcie 2 lata temu wyskakiwało na każdej stronie jako reklama Bon Prix. Pamiętam to bardzo dobrze, bo moja siostra ten golf zamówiła i dostała kwadratowy kawałek szmatki z prostymi rękawami. Drugi alarm - zdjęcie nr 4. Co za masakryczny Photoshop! A ludzie w komentarzach dziwią się, że zieleń tej samej bluzki miała być jasna, a jest ciemna
A teraz znajduję ten temat i te same zdjęcia (1 i 2) wklejałyście już 5 lat temu! Nie pojmuję, jak można tak jawnie oszukiwać. Podoba mi się coś takiego "mam do sprzedania bluzkę, na moim zdjęciu kolor jest przekłamany, w rzeczywistości jest taki jak na podobnej bluzce z Camaieu" - i tu dodane profesjonalne zdjęcie ze strony sklepu, wyraźnie jest zaznaczone, że to nie ta bluzka jest przedmiotem aukcji. A te ubrania są sprzedawane bez słowa komentarza do zdjęć, żadnych "podobna jak na modelce" czy tego typu sformułowań. Przecież to kłamstwo. Tak samo przekłamane są osobne aukcje dla rozmiarów od S do XL, podczas gdy wszystkie mają zdjęcia tej samej modelki, oczywiście w rozmiarze S. A przecież niektóre fasony w rozmiarze XL stają się bezkształtne i po prostu się dla takiej figury nie nadają. Generalnie z tego co widzę tutaj po zdjęciach z realu, we wszystkich tych bluzkach, które według zdjęć z modelkami mają mieć piękne bufiaste rękawy, w rzeczywistości te rękawy są oklapnięte i tylko na końcu wisi rozszerzenie. Nie wiem, czemu nie potrafią ich uszyć, da się tak zmarszczyć szyfon na górze, żeby cały rękaw utrzymywał większą objętość - widziałam taką bluzkę Orsay (niestety już na kimś, nie w sklepie, za późno, żeby samej sobie kupić). Jak dla mnie na Allegro najlepiej jest, kiedy przedmiot jest sfotografowany na żywo w całości i w różnych fragmentach pokazujących szczegóły. Takie ubranie, nawet jeśli na nas będzie się źle układało, ze spokojnym sumieniem będzie można odsprzedać komuś o innej figurze, bo wiemy, że jest wykonane porządnie. Bardzo się napaliłam na płaszcz (nr 5), który razem z przesyłką kosztuje niecałe 60 złotych, czyli co najmniej 2 razy taniej niż takie płaszcze w sklepach. Ale to też jest "Japan Style", więc już się uprzedziłam :/ Aha, zajrzałam na stronę CCT, którą wspominacie i zakochałam się w tej sukience - zdjęcie nr 6 (choć nie założyłabym do niej dżinsów), ale powzdycham sobie i tyle, nie zapłacę tylu pieniędzy za kota w worku. Edytowane przez Ewa_87 Czas edycji: 2012-02-20 o 23:37 |
|
|
|
#5236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wysłałam Ci wiadomość prywatną
|
|
|
#5237 |
|
Zakorzenienie
|
doszła mi dzisiaj ta sukienkawyglada jak na zdjęciu ale niestety bardzo wąskie wcięcie jak sie kończy brąz więc rozmiarowo wychodzi S ... góra jest luźniejsza |
|
|
|
#5238 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#5239 |
|
Zakorzenienie
|
4 dni przesyłka szła, a rozmiar jest uniwersalny ale jak widać bardzo wąski w pasie
|
|
|
|
#5241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w wolnej chwili wstawiętak kupiłam w polskim sklepie i niestety muszę ją sprzedać bo mi przez biodra nie przechodzi a wymienić nie mogę bo bonu użyłam do zakupu eh
|
|
|
|
|
#5242 |
|
Raczkowanie
|
właśnie przymierzam sie do kupna tej sukienki i zastanawiam się czy na mnie; 50 kg i 160 cm będzie dobra bo mam tygodniowy dylemat a widzę że akurat ja masz
|
|
|
|
#5243 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#5244 |
|
Zadomowienie
|
czy ktos z Was kupowal ten plaszczyk? jak wyglada na zywo? warto go kupic?
|
#5245 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5246 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie nabierzcie się na super niskie ceny u sprzedawców, można pomyśleć, że jak sukienka za dychę, to można kupować w ciemno i dużo się nie straci, a potem przy wczytaniu w regulamin okazuje się, że do każdej sztuki trzeba doliczyć 25 zł "za przesyłkę". Edytowane przez Ewa_87 Czas edycji: 2012-02-27 o 10:41 |
|
|
|
|
#5247 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka. zdj 1 to rzeczywiste kolory robione bez lampy
sukienka troche pomięta bo jej nie prasowałam nadal ubolewam że jest na mnie za mała
|
|
|
|
#5248 |
|
Raczkowanie
|
ojej,ona jest naprawdę taka cieniutka?
|
|
|
|
#5249 |
|
Raczkowanie
|
No, strasznie wygląda na cienką.
![]() Chciałabym jakąś sukienkę kupić i mam teraz dylemat. |
|
|
|
#5250 |
|
Zakorzenienie
|
sukienka nie jest cienka , czarna część ma podszewkę czy jak to sie nazywa
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

może ma któraś z was w swojej szafie te o to morelowa albo czarna sukienke i mógłaby mi powiedzieć jak na prawde wyglada?? wydaje mi sie ze bedzie prześwitywąć
moze któraś taka ma i mogłaby wstawic realne foto. A tak ogólnie co powiecie na jej temat? 

A teraz znajduję ten temat i te same zdjęcia (1 i 2) wklejałyście już 5 lat temu! 
doszła mi dzisiaj ta sukienka