Miłośniczki H&M - część III - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-31, 19:29   #2401
madziuninek
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki H&M - część III

Byłam dziś w H&M w Wawie w ZT i widziałam w przymierzalni dziewczyną z dwiema sukienkami z różanym dołem (jasną i czerwoną)! Ale nie widziałam ich na wieszaku w żadnym sklepie! A ta dziewczyna wyglądała na znajomą stojących w przymierzalni panów-pracowników. Któraś z Was w ogóle widziała te sukienki na wieszaku?
Stary 2010-03-31, 19:30   #2402
ojalika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmm87 Pokaż wiadomość
A ja ostatnio niemal codziennie zaglądam do H&M (tak to już jest, jak mija się dwa H&M-y w drodze między domem a uczelnią ) i mnóstwo rzeczy mi się podoba, ale kasy brak... I też kupiłam wczoraj tylko czarne piptołki.
o a widziałaś ta sukienkę czarną w kwiatki za 59 zł?
Stary 2010-03-31, 19:46   #2403
mmm87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ojalika Pokaż wiadomość
o a widziałaś ta sukienkę czarną w kwiatki za 59 zł?
Nie zwróciłam uwagi.
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 20:25   #2404
ilonka_hh_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MsTseTse Pokaż wiadomość
aha, dzięki za odpowiedź
a czy występuje z obwodem 65?
Czy zaczyna się od 70?
One mają rozmiary 36,38... 38 wypada mniej więcej jak 75C, chyba jest nawet trochę mniejszy obwód niż 75C. Miseczki są na mnie trochę za małe ale nie mam zamiaru nosić go na co dzień tylko do tej białej bluzki albo podobnych
ilonka_hh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 20:42   #2405
karolina2607
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziuninek Pokaż wiadomość
Byłam dziś w H&M w Wawie w ZT i widziałam w przymierzalni dziewczyną z dwiema sukienkami z różanym dołem (jasną i czerwoną)! Ale nie widziałam ich na wieszaku w żadnym sklepie! A ta dziewczyna wyglądała na znajomą stojących w przymierzalni panów-pracowników. Któraś z Was w ogóle widziała te sukienki na wieszaku?
też dzisiaj byłam w zt i nie widziałam tych sukienek na wieszaku.
widziałam tylko bolerka czerwone z różami jakby kogoś to interesowało.

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolaraczka Pokaż wiadomość
Nic Ci nie wmawiamy
Ja nie mam u siebie H&M i nie orientuję się w asortymencie dlatego zapytałam.Poza tym sama poszukuję sukienki w róże,tylko innej i myślałam,że to może jednak ta sama i staniała czy cuś

A propos ponawiam swoja prośbę
Przepraszam,że tak męczę,ale zależy mi na tej sukience

Bardzo proszę o zakup tej sukienki w rozmiarze 36 lub 38

Wszelkie koszty pokrywam
dużo ich było dzisiaj w ZT, niestety nie mam możliwości tam pojechać. Musisz uśmiechnąć się do jakiejś warszawianki
karolina2607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 20:43   #2406
MsTseTse
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilonka_hh_ Pokaż wiadomość
One mają rozmiary 36,38... 38 wypada mniej więcej jak 75C, chyba jest nawet trochę mniejszy obwód niż 75C. Miseczki są na mnie trochę za małe ale nie mam zamiaru nosić go na co dzień tylko do tej białej bluzki albo podobnych
ehh szkoda
bo ja potrzebuje 65...

MsTseTse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 21:27   #2407
pies_Sproket
Raczkowanie

GG do pies_Sproket

Cytat:
A to ciekawe Może zdjęli z manekinów dla kogoś znajomego
Ja właśnie wróciłam z Tarasów i sukienek również nie widziałam.
Stary 2010-03-31, 21:32   #2408
karateczka000
Zakorzenienie

dzisiaj zakupiłam czarną bluzkę z koronką na ramionach i ciemną sukienkę kwiecistą z garden z gumą w dekolcie, jest na żywo o wiele ładniejsza, świetnie wygląda do jeansów, zastanawiam się teraz nad tą jasną, no.... ogólnie świetne one są

karateczka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 21:39   #2409
ilonka_hh_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MsTseTse Pokaż wiadomość
ehh szkoda
bo ja potrzebuje 65...
Ja tez bym chciała 65 ale takich w H&M nie ma, a ten całkiem dobrze leży, chociaż do noszenia na co dzień raczej nie nadawał by się
ilonka_hh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 21:50   #2410
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Dziewczyny kupiłam sobie chustę z załącznika i mam pytanie (są jeszcze czarne i bezowe).
One są takie strasznie sztywne, pisze żeby po praniu suszyć je zwinięte.
Czy któraś z Was ma taką, prała albo wie co zrobić żeby chusta zrobiła się miękka i giętka? bo taka mi nie bardzo odpowiada... a boję się kombniować
śliczna jest ta chustka, jednak ja zrezygnowałam z jej zakupu właśnie przez to,że jest taka szorstka :/ wiem,że denerwowałoby mnie to

Cytat:
Napisane przez pies_Sproket Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam i ogólnie z kolekcji Garden to w Warszawie tragedia Sukienek z różami nie ma w ogóle ani w Arkadii ani w Galerii Mokotów.

Bolerka czerwone były w Galerii Mokotów, ale od rozmiaru 40 w górę
Tuniki i sukienki w większości w rozmiarach od 38 lub 40 w górę To samo i kurteczki.
Bryndzowato.
Nie zauważyłyście w ogóle, że kolekcja Garden jest jakaś taka "wielka"? Ja noszę 38, w biłam się w te ciuchy w rozmiary 34!! Osoby,które są drobniutkie i malutkie chyba nie miały czego szukać w tej kolekcji
A propo rozmiarów to o Garden nawet się nie wypowiadam, rozmiar 34 wygląda jak 40... nic sobie przez to nie kupiłam......

Najgorsze jest to,że w normalnej kolekcji też zaczynam to powoli zauważać...
34 jest za duże
Jak tak dalej pójdzie to nie znajdę nic dla siebie w tym sklepie a to mój ulubiony
Nie zamierzam z każdym ciuchem latać do krawcowej na przeróbki.

I kurcze nie jestem wcale chuda! Nawet zbieram się do tego żeby ograniczyć słodycze i zacząć regularne ćwiczenia.

No ludzie, co oni myślą... Chcą poprawiać kompleksy jakimś babom które noszą 40 a się wcisną w 36 (nie obrażając nikogo) ale na prawde jest to dla mnie strasznie denerwujące

Pomijam już to,że tych rozmiarów 34 to jak na lekarstwo a niestety ja musze zmierzyć ich kilka bo zawsze jest nadzieja,że jakiś bedzie jednak mniejszy niż poprzedni... Eh
Stary 2010-03-31, 22:02   #2411
emememsik
po prostu Em :)

Moja dzisiejsza zdobycz. Divided, 49,90 zł.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-31, 22:02   #2412
domcia1001
Raczkowanie

GG do domcia1001

Cytat:

To co się dzieje w Z.T to moim zdaniem lekki skandal... ja w sobotę przed godziną 22(czyli dwa dni po tym od kiedy weszły te sukienki a odkładać można na maks dwa dni) byłam zapytać czy są zostały jakieś sukienki nieodebrane z rezerwacji...a szanowny Pan otworzył szafki i zamknął nawet nie przejrzał tylko odpowiedział że te co są są "zarezerwowane" a poza tym że wszystkie się sprzedały a widziałam że wisiało pół szafy sukienek czerwonych i różowych...byłam tam jakieś 40 minut wcześniej i zapytałam jedną z dziewczyn które rozkładały i powiedziała cytuje" jest sporo odłożonych ale to wszystko sprzedawców"
Dla porównania mój chłopak poszedł w tym samym czasie na marszałkowską i tam ponieważ została jedna 40 Pani bez żadnego problemu mu ją sprzedała....
CO do rezerwacji....ja miałam w arkadii zarezerwowane 5 minut po otwarciu 3 sztuki do przymierzenia....kiedy zaszłam wieczorem okazało się że się rozpłynęły... poodbno jakiś sprzedawca pozrywaął nazwiska z rezerwacjami i wszystko wróciło z powrotem na sklep...
Jakby nie było po wielu trudach udało mi się zdobyć to co chciałam ale co się nalatałam to moje...zdanie sobie też wyrobiłam....
Poza tym kupiłam też tą tunikę za 79,90 wzorzystą i jestem z niej bardzo zadowolona...
domcia1001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 22:15   #2413
nikki89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez domcia1001 Pokaż wiadomość
To co się dzieje w Z.T to moim zdaniem lekki skandal... ja w sobotę przed godziną 22(czyli dwa dni po tym od kiedy weszły te sukienki a odkładać można na maks dwa dni) byłam zapytać czy są zostały jakieś sukienki nieodebrane z rezerwacji...a szanowny Pan otworzył szafki i zamknął nawet nie przejrzał tylko odpowiedział że te co są są "zarezerwowane" a poza tym że wszystkie się sprzedały a widziałam że wisiało pół szafy sukienek czerwonych i różowych...byłam tam jakieś 40 minut wcześniej i zapytałam jedną z dziewczyn które rozkładały i powiedziała cytuje" jest sporo odłożonych ale to wszystko sprzedawców"
Dla porównania mój chłopak poszedł w tym samym czasie na marszałkowską i tam ponieważ została jedna 40 Pani bez żadnego problemu mu ją sprzedała....
CO do rezerwacji....ja miałam w arkadii zarezerwowane 5 minut po otwarciu 3 sztuki do przymierzenia....kiedy zaszłam wieczorem okazało się że się rozpłynęły... poodbno jakiś sprzedawca pozrywaął nazwiska z rezerwacjami i wszystko wróciło z powrotem na sklep...
Jakby nie było po wielu trudach udało mi się zdobyć to co chciałam ale co się nalatałam to moje...zdanie sobie też wyrobiłam....
Poza tym kupiłam też tą tunikę za 79,90 wzorzystą i jestem z niej bardzo zadowolona...

cyrki z tą sukienką.. ehh...
tak bardzo bym ją chciała.. ale zdobycie jej graniczy z cudem...
no tak, mozna na all kupic za 350zł ;/ - ale to bylaby przesada.
Dziewczyny, jakbyscie gdziekolwiek widzialy dajcie znać! Błagam!
nikki89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 22:25   #2414
pies_Sproket
Raczkowanie

GG do pies_Sproket

domcia1001 nieźle
Ja akurat miałam szczęście z sukienką z różami, ale aby ją zdobyć musiałam wziąć dzień wolny od pracy aby być na otwarciu sklepu. Ale generalnie myślę, że takie zdzieranie rezerwacji czy rezerwowanie kilku/kilkunastu sztuk znajomym przez obsługę jest bardzo nie fair w stosunku do osób, które chciałyby kupić, ale nie mają znajomości w sklepie.
Jeżeli już obsługa rezerwuje to niech chociaż ma jakieś limity (np 1 sztuka danej rzeczy).

Wiem, że to nie jest ten wątek i to co napiszę będzie troszkę nie na temat, ale jakiś czas temu kiedy poszukiwałam w PROMODZIE pewnej sukienki i zapytałam się pani sprzedawczyni od razu po otwarciu sklepu i dostawie czy jest rozmiar 34 (obsługa zapewniała mnie dzień. wcześniej, że na pewno ten rozmiar będzie).
Niestety dziwnym trafem jako pierwsza klientka nie załapałam się na ten rozmiar, ponieważ pani stwierdziła, że sukienka nie przyszła, po czym jeszcze szukała jej bezczelnie po sklepie mydląc mi oczy
Zrezygnowana stwierdziłam, że trudno i poszłam mierzyć zupełnie co innego po czym słyszę przez kotarę w przymierzalni panią sprzedawczynię jak krzyczy przez telefon koleżance, że ma dla niej sukienkę rozmiar 34 Oczywiście gdy wyszłam trzymała sukienkę w ręku i głupio jej się zrobiło Coś tam się tłumaczyła tylko, ale wyszłam.
Rozumiem, że obsługa rezerwuje komuś coś, bo to normalne, ale na litość boską niech nie robią tego na moich oczach i nie w tak bezczelny sposób

Stary 2010-03-31, 22:27   #2415
wiolaraczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolina2607 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

dużo ich było dzisiaj w ZT, niestety nie mam możliwości tam pojechać. Musisz uśmiechnąć się do jakiejś warszawianki
Dziękuję za cynk

Po prostu Wiola
wiolaraczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 22:37   #2416
budgetka
Zakorzenienie

z tą różaną sukienką sa takie same cyrki jak z koszula sochową. nawet nie chce mi sie tego komentować. pewnie jest wielu pracowników (nie obrażając nikogo!!!), którzy kupują te najbardziej wyczekiwane ciuszki i wystawiają na all. ja ostatnio rozmawialam z dziewczyna przy kasie i opowiadala mi, ze dostali wczesniej żabotowe granatowe sukienki z kolekcji the blues. od razu odwiesiła sobie 1 sztuke dla siebie, bo mogla ja dopiero kupic w dniu kiedy kolekcja wchodzila do sprzedaży. Niestety nie była na porannej zmianie i jakaś jej koleżanka z pracy (!!!!!) zabrala ta sukienkę i sprzedała jakiejs swojej znajomej. tak więc nie tylko my "zabijamy" się o niektore ciuszki, ale robią to nawet niektorzy pracownicy między sobą.
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 22:44   #2417
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Moja dzisiejsza zdobycz. Divided, 49,90 zł.
śliczne!
Stary 2010-03-31, 22:45   #2418
nikki89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiolaraczka Pokaż wiadomość
Napisane przez karolina2607

Dziękuję za cynk
są jeszcze dostępne w warszawie? prosze o odp
nikki89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 22:55   #2419
melissa89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Smarfetka Pokaż wiadomość
Wiadomo już coś o jakiejś nowej promocji?
na stronce jest teraz taka promocja na sukienkę w kwiatki ( pisze, że są też jednokolorowe) z krótkim rękawkiem za 4,95 euro, może wiecie coś dziewczyny na ten temat, czy u nas taka promocja się pojawiła?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-31, 23:00   #2420
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melissa89 Pokaż wiadomość
na stronce jest teraz taka promocja na sukienkę w kwiatki ( pisze, że są też jednokolorowe) z krótkim rękawkiem za 4,95 euro, może wiecie coś dziewczyny na ten temat, czy u nas taka promocja się pojawiła?
niestety u nas jej nie ma (tzn. promocji nie ma, bo sukienka oczywiscie jest). ja dzisiaj odwiedzilam hm i u mnie np. piżamki były przecenione, a przedwczoraj na pewno widzialam je w normalnej cenie.

Edytowane przez budgetka
Czas edycji: 2010-03-31 o 23:03
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 23:06   #2421
melissa89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
niestety u nas jej nie ma (tzn. promocji nie ma, bo sukienka oczywiscie jest). ja dzisiaj odwiedzilam hm i u mnie np. piżamki były przecenione, a przedwczoraj na pewno widzialam je w normalnej cenie.
hmm.. to szkoda dziękuję za odpowiedź
Stary 2010-04-01, 00:15   #2422
CharLizZie
Zakorzenienie

Mogliby zrobic jakąś przecenę na buty i torebki

dziewczyny, czy któraś z was ma te baleriny z paskiem na kostce, czarne, o fakturze jakby łusek? te po 59.90. Jak się noszą?
Zastanawiam się nad nimi odkąd je zobaczyłam w poniedziałek...

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 00:46   #2423
paula-zla
Zakorzenienie

Dziewczyny, jak nazywacie te buty? Koturny, traperki, trzewiki? Nie wiem co wpisać w wyszukiwarkę w Allegro, żeby je znaleźć.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 07:06   #2424
kkaarrooolina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość
śliczna jest ta chustka, jednak ja zrezygnowałam z jej zakupu właśnie przez to,że jest taka szorstka :/ wiem,że denerwowałoby mnie to

A propo rozmiarów to o Garden nawet się nie wypowiadam, rozmiar 34 wygląda jak 40... nic sobie przez to nie kupiłam......

34 jest za duże
Jak tak dalej pójdzie to nie znajdę nic dla siebie w tym sklepie a to mój ulubiony

I kurcze nie jestem wcale chuda! Nawet zbieram się do tego żeby ograniczyć słodycze i zacząć regularne ćwiczenia.

No ludzie, co oni myślą... Chcą poprawiać kompleksy jakimś babom które noszą 40 a się wcisną w 36 (nie obrażając nikogo) ale na prawde jest to dla mnie strasznie denerwujące

Pomijam już to,że tych rozmiarów 34 to jak na lekarstwo a niestety ja musze zmierzyć ich kilka bo zawsze jest nadzieja,że jakiś bedzie jednak mniejszy niż poprzedni... Eh
Masz rację. Mimo, że ja noszę rozmiar XS/S ( M też czasem może być ewentualnie) to wczoraj przymierzałam tą sukienkę z falbanami to luuuudzie.... Nie wyobrażam sobie jakbym miała być jeszcze chudsza.
Miejmy nadzieję, że to tylko ta kolekcja ma taką dziwną rozmiarówke
kkaarrooolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 07:17   #2425
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość

34 jest za duże

zgadzam sie w 100% ostatnio mowilam to samo znajmomej narzekajac na rozmiarowk w H&M tez malo jakie 36 jest na mnie dobre chodz zawsze byl to moj rozmair. A 34 jest bardzo ciezko z czegokolwiek znalesc wiec chyba wiekszosc osob jest tego samego zdania. Szkoda ze tak sie dzieje kiedys mogla wziasc albo 36 a jak nie bylo to 34 dzis juz malo z jakim ciuszkiem moge tak pokombinowac

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 07:41   #2426
Ivy123
Zadomowienie

Są w H&M teraz jakieś pudrowe czy brzoskwiniowe narzutki?.Jeśli tak, to kojarzycie jaka cena?.
Ivy123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 08:24   #2427
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
zgadzam sie w 100% ostatnio mowilam to samo znajmomej narzekajac na rozmiarowk w H&M tez malo jakie 36 jest na mnie dobre chodz zawsze byl to moj rozmair. A 34 jest bardzo ciezko z czegokolwiek znalesc wiec chyba wiekszosc osob jest tego samego zdania. Szkoda ze tak sie dzieje kiedys mogla wziasc albo 36 a jak nie bylo to 34 dzis juz malo z jakim ciuszkiem moge tak pokombinowac
też zauważyłam, że coś jest nie tak z reguły noszę 38 chciałam kupić sweterek z bufkami, wziełam zadowlona 38 wisiał na worek musiałabym mieć conajmniej 34!!! ale nie wszystkich rzeczy to dotyczy, kurtki dalej mam 38

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Ivy123 Pokaż wiadomość
Są w H&M teraz jakieś pudrowe czy brzoskwiniowe narzutki?.Jeśli tak, to kojarzycie jaka cena?.
Były swego czasu chyba brzoskwiniowe 39 zł
malaMigotkAaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 08:30   #2428
wiolaraczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak nazywacie te buty? Koturny, traperki, trzewiki? Nie wiem co wpisać w wyszukiwarkę w Allegro, żeby je znaleźć.
Ja wpisywałam koturny jak szukałam Sigmowych

Po prostu Wiola
wiolaraczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 08:31   #2429
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Mojeee buty
Może wpisz : botki koturny czy cos takiego
Stary 2010-04-01, 08:35   #2430
Smarfetka
Zakorzenienie

Cytat:
to są trzewiki z Zary. na wizażu znane jako Kopytka
Smarfetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości