|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tajemnica ślicznych ciuszków reklamowanych przez Japonki cz.II
ja tez macham rękami i nogami jako chętna ;D
- Jakie zbrodnie popełnił- zaśpiewał Leśny Gnom -Mordował, zdradzał, umyślnie niszczył statki, torturował, szantażował, rabował, sprzedawał dzieci w niewolę, on... - Nie obchodzą mnie wasze spory religijne- przerwał Leśny Gnom |
|
|
|
#2432 |
|
BAN stały
|
Kupiłam!
Coś mnie podkusiło i zaryzykowałam.. widziałam u znajomej i całkiem ładnie się prezentowały.. Czytałam, że są malutkie dość.. szczególnie po praniu i zdecydowałam się na roz. M. A teraz boje się, że będa duże
|
|
|
|
#2433 |
|
Przyczajenie
|
widzieliście może taką sukienke na żywo?
|
|
|
|
#2434 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2435 |
|
Raczkowanie
|
Dancer13 czyli szykujesz sie do kupna ?
- Jakie zbrodnie popełnił- zaśpiewał Leśny Gnom -Mordował, zdradzał, umyślnie niszczył statki, torturował, szantażował, rabował, sprzedawał dzieci w niewolę, on... - Nie obchodzą mnie wasze spory religijne- przerwał Leśny Gnom |
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
poszukuje real foto tego nietoperka
|
#2437 |
|
Organizatorka
|
hej dziewczyny
nigdy nie kupywalam zadnych ubran reklamowanych przez Japonki, choc jest kilka ciekawych, ktore mnie zainteresowaly. Stad moje pytanie czy w watku mozna znalezc poleacanych sprzedawcow na Allegro ? (nie chce na darmo przeszukiwac ) z drugiej strony nie wiem czy jets w ogole sens kupywac jakis ciuszek, bo one maja chyba mala rozmiarowke, a ja jestem dosc wysoka (177cm:/)
|
#2438 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny .
Ostatnimi czasy mam manie na ciuszki Japan Style i zastanawiam się jak wygląda w realu ta tuniko-kurtka . Zamawiała już ją któraś z Was ? Jest dobra jakościowo ? ![]() a i tak btw. nie macie pojęcia gdzie takie buty jakie ma ta dziewczyna na zdj. dostać ? alboo chociaż jak one się nazywają ?
Recydywistka z siniakami na sercu . 18.o4.2o1o - zdrowe odżywanie. Edytowane przez arbuzowaaa Czas edycji: 2010-03-18 o 17:16 |
|
|
|
#2439 |
|
Konto usunięte
|
nie wiem w końcu jaki wziąć rozmiar tych spodni typu harem- czarnych z kokardą, sugerować się wymiarami na stronie? jest jeden sprzedawca na allegro, ktore sprzedaje je za 19,9 plus przesylka-czyli razem 40 zlotych,ale nie ma zadnych komentarzy i nie wiem czy ryzykowac. mam w biodrach okolo 90, a wzrost 173 ale sama dlugosc nog to u mnie ponad 90 cm-mierzone do konca uda. moglybyscie doradzic jakis rozmiar? i czy spodnie sie dopasowuja do nogi? nie lubie luznych spodni w łydkach. i jak po praniu?
|
|
|
|
#2440 |
|
Przyczajenie
|
Czy ma ktoś zdjęcie tej tuniki w realu? Nie piszcie, że nie szukałam. Znalazłam tylko podobną z długimi rękawami, więc to nie to. Bardzo mi zależy. Pozdrawiam serdecznie!
|
|
|
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;17976783]nie wiem w końcu jaki wziąć rozmiar tych spodni typu harem- czarnych z kokardą, sugerować się wymiarami na stronie? jest jeden sprzedawca na allegro, ktore sprzedaje je za 19,9 plus przesylka-czyli razem 40 zlotych,ale nie ma zadnych komentarzy i nie wiem czy ryzykowac. mam w biodrach okolo 90, a wzrost 173 ale sama dlugosc nog to u mnie ponad 90 cm-mierzone do konca uda. moglybyscie doradzic jakis rozmiar? i czy spodnie sie dopasowuja do nogi? nie lubie luznych spodni w łydkach. i jak po praniu?[/QUOTE] a mozesz podac linka na prv do sprzedawcy tych spodni bo tez sie do nich przymierzam i tez mam 92 cm w biodrach
|
|
|
|
|
#2444 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a fotki niestety nie umie znaleźć. a przeszukałam cały wątek
|
|
#2445 |
|
Przyczajenie
|
Byłam w posiadaniu tej z rękawami [odesłałam ją najszybciej jak się dało] przypominała wór pokutny uszyty 'gorącymi' nićmi... Obawiam się, że w wersji bez rękawów efekt będzie tak samo daremny...
|
|
|
|
#2446 |
|
Przyczajenie
|
Cóż szału nie ma jak widać...
|
|
|
|
#2447 |
|
Przyczajenie
|
Cóż. Pierwotnie zamówiłam sukienkę w junkshop07 w kolorze siwym (w załączniku). Potwierdziałm kolor w mailu, dostałam maila zwrotnego, że ok. Po 2 dniach dostałam kolejnego maila z informacją, że nie mają tego koloru i mam sobie wybrać inną rzecz lub zwrócą mi pieniądze. Napaliłam się na jakąś sukienkę, zwłaszcza, że zbliża się lato, a tu taki klops. No i jedynie ta mi przypadła do gustu.
|
|
|
|
#2448 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też kupiłam rozmiar większe. ale słuchaj, wyprałam je i się skurczyły. były mi luźne w udach i łydkach a teraz są w sam raz!!
|
#2449 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Przeglądam Was w miarę regularnie i nie spotkałam się chyba z tymi ciuszkami. Tzn jakieś żakiety i płaszcze były, ale już nie kojarzę czy akurat te. Czy wiecie coś może więcej o tych ciuszkach?
Obawiam się, że płaszcz może być taki swetrowaty. Ta żółta szmizjerka cieniutka. Ta biała bluzeczka z żabocikiem jest natomiast krótka. Nie mam pojęcia jak przewidywać te ciuszki. Jeżlei macie to proszę o real foto ![]() Pozdrawiam
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#2451 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,a kupiła ktoraś z Was może jakas torebeczke japan style/kvoll?
|
|
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie rozumiem czemu przesyłka jest taka droga?
![]() Bardzo podobają mnie się tylko jeszcze nigdy nie kupowałam ale mam zamiar ![]() A może orjetuje się ktoś czy są dostępne w tej marce rozmiary XL 42? Proszę o odp ;** Ponawiam
Edytowane przez asiulek19 Czas edycji: 2010-03-20 o 09:20 |
|
|
|
#2453 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;17982280]dlatego nie wiem,czy wziac w swoim rozmiarze,czy wieksze, bo jak sie kurcza po praniu
[/QUOTE]no ja wzięłam większe.
|
#2454 |
|
Raczkowanie
|
A ma może ktoś z was tą http://www.allegro.pl/item951243611_...tyle_2010.html sukienkę? Na modelce ładnie wygląda, ale coś obawiam się że może być z kiczowatego materiału :/
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
pierwsze japan drugie real
w drugim kobieta jest w ciąży więc bierzcie poprawkę, że będzie szersza
|
#2456 |
|
Przyczajenie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;17976783]nie wiem w końcu jaki wziąć rozmiar tych spodni typu harem- czarnych z kokardą, sugerować się wymiarami na stronie? jest jeden sprzedawca na allegro, ktore sprzedaje je za 19,9 plus przesylka-czyli razem 40 zlotych,ale nie ma zadnych komentarzy i nie wiem czy ryzykowac. mam w biodrach okolo 90, a wzrost 173 ale sama dlugosc nog to u mnie ponad 90 cm-mierzone do konca uda. moglybyscie doradzic jakis rozmiar? i czy spodnie sie dopasowuja do nogi? nie lubie luznych spodni w łydkach. i jak po praniu?[/QUOTE]
mam te spodnie jak zamawialam je na poczatku listopada nie bylo wyboru rozmiarow lecz byl jeden rozmiar uniwersalny. mam 162 cm wzrostu i na dlugosc te spodnie sa dla mnie w sam raz, w lydkach są bardzo dopasowane ,ogolnie wygladaja tak jak na zdjeciu oraz po praniu nie ulegaja zmianie
|
|
|
|
#2457 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no chyba, że mi dupa urosła
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Ma może któraś z was real foto tej sukienki?
Załącznik 2967761
|
#2459 |
|
Raczkowanie
|
Jaka cudna! Możesz mi napisać gdzie taką znalazłaś?
|
|
|
|
#2460 |
|
Raczkowanie
|
a czy ktoś kupił albo wie coś o tym futerku ?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.

Coś mnie podkusiło i zaryzykowałam.. widziałam u znajomej i całkiem ładnie się prezentowały.. Czytałam, że są malutkie dość.. szczególnie po praniu i zdecydowałam się na roz. M. A teraz boje się, że będa duże