![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lista marzen, celow
a moim marzeniem jest podszkolic angielski i wyjechac na stełe do Stanów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Lista moich marzeń jest dłuuuuga, ale największe (chociaż jako 100% pesymistka nie wierzę, że się spełnią
![]() - podróż po Ameryce Łacińskiej (w kolejnośći - Puerto Rico ![]() ![]() ![]() - żebym w końcu nadszedł dzień, w którym będę mówiła po hiszpańsku płynnie, super szybko i bez błędów ![]() -żebym znalazła pracę, która będzie moją pasją i żebym codziennie rano biegła do niej jak na skrzydłach ![]() ![]() -żeby wszyscy, których kocham byli zdrowi i szczęśliwi - i żeby w końcu ktoś pokochał taką wiedzmę jak ja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lista marzen, celow/ do Ami !!
Dzięki, Dziewczyny! Kochane jesteście.
![]() Goniu, na avatarku to ja. Aż się zaczerwieniłam od tylu miłych słów. ![]() To nawet ciężko nazwać strachem. To było przekonanie, że nie wolno mi tam lecieć. I wtedy dopiero strach się pojawił. Tym bardziej, że ja wierzę w intuicję. Za to obca jest mi zasada: co ma być, to będzie. Sprawę przestałam rozpamiętywać (przynajmniej staram się), bo to i tak nic nie zmieni. Jestem szczęśliwa, ze jestem w domu. Wieczorem idę na imprezę z moim R. A od poniedziałku zaczynam szukać pracy. Trzeba jakoś na kolejny wyjazd zarobić. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lista marzen, celow/ do Ami !!
hop
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
1. usamodzielnić się, móc zarobić na siebie
2. mieć swoje władne m4 ![]() 3. fajny mężuś 4. 2 dzieci ![]()
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
1. Dostać się do liceum plastycznego...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
1.udana operacja w grudniu
2..znalezienie miłości 3.znalezienie przyjaciół 4.ukończenie studiów 5.praca-taka bym się czuła spełniona,nie musi być super wynagrodzenie. 6.ślub,ciąża 7.dom na wsi,dom nie musi być nowy i piękny,zwyczajny,mały domek 8.być szczęśliwą osobą.
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
facet
zdać maturę pójść na studia skończyć studia skoczyć ze spadochronem mieć własne mieszkanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
1. skonczyc studia
2. miec prace, w ktorej bede czula sie dobrze i przede wszystkim stala prace 3. miec wlasne mieszkanie 4. znalezienie prawidzwej milosci 5. calkowicie finansowo odizolowac sie od rodzicow |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
1. wyjechać na semestr do Anglii
2. dokończyc studia w Anglii 3. być chociaż przez chwilkę kierowcą TIR-a
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.