![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gdzie chciałybyście pracować?
A ja chciałabym zostac farmaceutką labo tez cos związanego z medycyna lub chemią.Zastanawia mnie tez to jak to sie pracuje w jakiejs firmie kosmetycznej (np. Schwarzkopf, eris itp) bo jeszcze nigdy nie spotkalam sie z osoba która w takiej pracuje
![]()
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Wymarzona? Posiadanie oryginalnego klubu rockowego w Ljubljanie, ze scena i koncertami mniejszych lub wiekszych gwiazd (cos jak CBGB's
![]() ![]() Moje obecne zajecia rowniez mnie satysfakcjonuja, tlumaczenia filmow to bardzo kreatywna rzecz, chcialabym kiedys przejsc w wyzszy poziom wtajemniczenia, czyli tlumaczenie literatury. Lubie tez prace w redakcji tabloidu, nie przeszkadza mi to, ze pisza tam o ******lach, lubie za to panujaca tam atmosfere i swoja szefowa ![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
moja wymarzona pozycja to OPERATOR kamery
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
ciekawy watek
![]() ![]()
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Wiatm!
Ja zawsze chciałam pracować jako bibliotekarka - spokojna praca, mało stresująca no i te wszystkie książki... Szkoda że to nierealne ![]() Pozdrawiam
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
chcialabym pracowac na stanowisku lekarza ortopedy traumatologa i specjalista medycyny sportowej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Posiadanie niskiego poczucia własnej wartości jest jak jechanie przez życie na zaciągniętym hamulcu ręcznym." I learned that success and happiness are not values to pursue; they are values to develop Sztuka życia polega na tym, by cieszyć się małym, a wytrzymywać najgorsze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Marzy mi sie "wolny zawod" - moge chodzic "do pracy" gora 3 razy w tyg, pozostale 2 dni pracujac w domu czy gdzies w terenie. Lubie rzadzic, z podporzadkowaniem sie gorzej
![]() Wszystko przede mna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
Ciotki Wandy za próg nawet nie wpuszcze bo to mebelkom zaszkodzi ![]() A co do mebli dziadka-trzeba myśleć przyszłościowo,nie nieee ??? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
O tak , tak przygotowywać wesela tez kiedyś bardzo chciałam
![]() ![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W razie gdyby komuś umknął sens mojego pytania, to przypomnę... Piszcie o pracy, zajęciach które również (bo pewnie obecną pracę wybralyście tez z racji predyspozycji) sprawiałyby przyjemność i nie koniecznie stoja za tym duze pieniądze, chęć kariery...- no chyba ze tylko taka opcja wchodzi w rachubę. Ja swoją obecną pracę lubię, jestem germanistą, kontakt z młodzieżą mnie uskrzydla ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo gdzieś w polityce ![]() tak poza tym to chciałabym być farmaceutą (tylko, że musiałabym zdawać biologię na maturze, a jej nie lubię), wizażystką (bardzo, bardzo, bardzo ![]() ![]() Fajnie byłoby pracować w salonie samochodowym (jakieś BMW albo Audi, żeby na codzień móc oglądać takie cuda ![]() ![]() ![]() I tak właściwie, to powinnam się zdecydować już niedługo, co faktycznie chciałabym robić, bo matura w tym roku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
A ja chciałabym grać. Jeździć w trasy, codziennie inne miejsce inni ludzie. Cały czas muzyka. Do tego jeszcze mieć własny klub muzyczny ze sceną. Promować młode, kreatywne kapele. Organizować duze imprezy muzyczne. Jak narazie idę powoli w tą stronę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ciotki Wandy też nie wpuszczam do swojego domu, wystarczy jak się na nią napatrzę na rodzinnym zjeździe. ![]() PS. GDzie są fotki dla mnie od Lovisy? ![]() Boli mnie okropnie głowa, chyba niestrzmie bólu. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tlumaczenia to glownie kiepsciuchne filmidla, co nie oznacza, ze tlumaczenie jest prostsze. Ostatnio robilam jakas tragedie kinematograficzna z blizniaczkami Olsen, a potem American Pie 4 ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() To musi być bardzo fajna praca (chociaż wiadomo, kazdy lubi co innego ![]() ![]() ![]() Literatura jest trudniejsza, tak? Jakos bardziej do mnie przemawia, chociaż filmy też by mogły być ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
grafik komputerowy (chcialabym sie rozwinac w tym kierunku), chcialabym byc tez onkologiem, psychiatra (leczacym ciezke przypadki). Ale to sa tylko marzenia, niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://f.heh.pl/ftopic1305-0-asc-15.html
![]() |
![]() |
#79 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale z ulubionum Pratchettem daję sobie radę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
a ja nie mam pojecia co chcialabym robic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
W medycznym laboratorium poswiecajac swoje zycie na odkrycie jakiegos rewelacyjnego leku.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Ally widzę, że masz takie pociągi co do Hiszpanii jak ja
![]() Więc ja chciałabym pracować - na wyższej uczelni.... - jako tłumacz , ale nie papierów... może tak dodatkowo, ale bardziej interesuje mnie poznawanie ludzi i tłumaczenie np. jakiś konferencji politycznych najlepiej z Hiszpania ![]() - w ambasadzie [ oczywiście Polska - Hiszpania ] - chciałabym być pilotem myśliwca - robić operacje plastyczne te pierwsze najbardziej zbliżone do mojego wykształcenia ![]()
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
![]()
Moim wymarzonym miejscem pracy jest dom dziecka. W trakcie studiów miałam okazję być na praktykach w dd i strasznie się wkręciłam w pracę z dzieciakami.
Drugim wymarzonym miejscem pracy jest przedszkole. Niestety moje wykształcenie nie jest związane z moimi marzeniami, a praca, którą obecnie wykonuję tym bardziej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem, co chciałabym robić w zyciu. Marzyłam o pracy w galerii, w kontakcie ze sztuką, fotografią, z książkami. Jako ktoś, kto udziela informacji, jest osobą kompetentną, potrzebną i robi coś, co "rosnie w oczach". Lubię też pracę biurową, stos ksiązek i papierów wokól.
Dziewczyny, robiłyscie kiedyś test kompetencji zawodowych? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez vanilla_sky Czas edycji: 2006-01-20 o 18:04 Powód: literowka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że moje marzenie dotyczące pracy nie jest zbyt oryginalne. Nie dziwię się
![]() Otóż chciałabym mieć coś swojego. Np. jakaś fajna kawiarnia albo restauracja. Zatrudniłabym tam porządnych kucharzy i sama uczyła się sztuki kulinarnej. Albo wielka perfumeria, drogeria - to dopiero byłby mój żywioł ![]() ![]() Najważniejsze co by mi odpowiadało to nie bycie podporządkowaną szefostwu i luźne godziny pracy. Ot marzenia, kto by tak nie chciał ![]()
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Pracuje w marketingu www i zdecydowanie chce dalej pracowac w marketingu, mediach lub reklamie, ale dokladnie jeszcze nie wiem gdzie, bo jest pelno mozliwosci. To tzw. praca dzienna. Zdecydowanie kiedys chcialabym byc swoim wlasnym szefem, ale do tego jeszcze dluga droga.
Na boku z kolei przymierzam sie do zostania tlumaczem. Wyksztalcenie i doswiadczenie w tym kierunku juz mam, musze jednak zrobic linencje by moc praktykowac. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
helou
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Tancerka tańców towarzyskich
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.