|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Czy też tak macie, że marzenia sie spełniają?
Wiecie co, ostatnio duzo rozmyślałam nad moim życiem, i muszę przyznać, że bardzo duzo rzeczy których marzyłam w przeszłości sie spełniło. Nie jest tak,że marzyłam, miałam cel i dążyłam do niego, ale po prostu kiedyś o czymś bie pomyślałam i zapominałam o tym, a potem po jakimś czasie to samo jakoś przychodziło. Nie wiem, czy to jest normalne, czy jestem po prostu "szczęściarą", ale jakoś wszystko zawsze układało się tak, że mimo starań z mojej strony spotykały mnie rzeczy , o których wcześniej marzyłam. Nie wiem, czy to dobrze, czy źle, ale usłyszałam kiedyś, że "trzeba uważać o czym się marzy, bo jeszcze się to spełni" i chyba rzeczywiście coś w tym jest!
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy też tak macie, że marzenia sie spełniają?
Tak, wlasnie tak jest
![]() Mialam nawet kiedys taki okres ze WSZYSTKIE moje marzenia sie spelnialy. Jedno za drugim. Az sie zaczelam bać bo niektore marzenia byly juz nieaktualne ![]() ![]() A pozniej nagle ten piekny czas sie skonczyl. Warto marzyć - to na pewno ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
u mnie podobie... oj wiele marzeń się spełniło... teraz kończę wymarzone studia i czekam na wymarzoną pracę - w organach ścigania... trzeba bardzo chcieć i wierzyć, że się uda... wszystko się zrealizuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
mi bardziej chodzi o takie marzenia, które są ukryte gdzieś na samym dnie serduszka i są one tak piękne, że aż nieprawdziwe i zapominamy o nich, aż tu nagle pewnego dnia sie spełniają. Pomimo nie zrobiliśmy nic, aby im pomóc, a one się "realizują".
Co do tego strachu, to ja mam podobnie, ale z drugiej strony, kiedy te marzenia się "spełniają" dociera do mnie, że po pierwsze wcale nie były one takie "niemożliwe" jak poczatkowo zakładałam, a po drugie już tak nie cieszą jakby cieszyły w danej chwili. Dlatego warto marzyć, ale trzeba uważać o czym się marzy, bo jeszcze się to spełni ![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wlasnie o takich marzeniach mowie ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jeśli sie często o czymś mysli, to w koncu to sie realizuje. Nazywa sie to afirmacja mysli, dzieki temu mozemy wplywac i kierowac wlasnym zyciem, a nie tylko obarczac wszystkim los, czy przeznaczenie
![]() Mnie tez wiele razy w zyciu dzieki temu , ze czesto o czyms myslalam, marzenia sie spelnialy ,ot tak sobie ![]() Wprawdzie czasami musialam na to czekac nawet kilka lat, ale w koncu i tak spelnialo sie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
wiem INES ,ale napisałam to do wypowiedzi MANILA>SOSIL
![]()
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Większość moich marzeń się spełnia, bądź spełni się - wystarczy, że bardzo mocno ich pragnę, wierzę w nie, a sprzyjające okoliczności same się znajdują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A mnie się dzisiaj jedno spełniło
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.