|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: nowości kosmetyczne
Dziewczyny czy widziałyście nowe produkty z serii NIVEA VISAGE YOUNG????
Do teraz kupowałam peeling z morskimi minerałami - Scrub Away, taki w niebieskiej tubce a teraz mam całkiem inny - w kremowo-pomarańczowej z motylkami i pisze: Nivea Visage Young Peel Soft! ![]() Zapytałam się kobity z Rossmana czy tamten z powrotem będzie a ona powiedziała że nie bo to już nowa seria choć niby to samo tylko inne opakowanie a jednak jak czytam skład to pisze coś o brzoskwiniach a tam były morskie minerały :/ nic nie rozumiem wiecie coś może na ten temat?
|
|
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3363 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie sądzę.. Mam tę szmineczkę od dość dawna. Tę "diamond shine" Jest piękna na ustach, ale tylko przez jakiś czas, bo szybko się ściera pozostawiając takie małe błyszczące drobinki... Niebrzydko to wygląda Ma kremową konsystencję i jest troche jak blyszczyk. Dobrze otula usta.. Gdyby nie ta trwałość byłaby super. A, i ładnie pachnie
|
|
|
|
|
#3364 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlaczego w tym mieście na wszystko trzeba czekać tak dłuuugooooo
|
|
#3366 | |
|
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ge#post4925555 - następnym razem proszę skorzystaj z przeszukiwania wątku
![]() Cytat:
tak na pierwszy rzut oka mi się przynajmniej kojarzy
|
|
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
Mi przypomina szminkę Clinique'a
|
|
#3368 |
|
Raczkowanie
|
Czy w sprzedaży jest baza pod makijaż Astor, która była pół roku temu dawana w promocji do dwóch podkładów??? Mam dwa opakowania tej bazy i jest extra. Używam jej pod oczy zamiast korektora i gdzie niegdzie na twarzy. Pod oczmi sprawdza się rewelacyjnie. W ogóle jej nie widać a baza idealnie przechodzi w ton skóry i wyglądam jakbym miała idealną cerę,jak z photoshopa
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3372 |
|
Raczkowanie
|
ten liftingujący i Air mouse
|
#3373 |
|
BAN stały
|
melduje, ze odbyla sie premiera nowego Idealist Este Lauder. Podobno ulepszona formula i w ogole mega patent
od wrzesnia do kupienia w Polsce...
|
|
|
|
#3374 |
|
Raczkowanie
|
Hm.. w sumie podobna, ale do Glam Shine'a bardziej jest zbliżona
|
|
|
|
#3375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lubiłam ten z morskimi minerałami,ładnie pachniał....A jeszcze do tego dokładnie wczoraj dałam swój Tzowi Kurde dzis lece po sklepach moze gdzies jeszcze uda mi sie kupic ten stary
|
|
#3376 |
|
Przyczajenie
|
miałam szampon timiteia z bambusem ale włosy po nim były sztywne
teraz kupilam pantine pro v pełnia blasku i jest naprawdę dobry polecam
|
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy Clinique czy L'oreal pierwszy mial takie opakowanie
|
|
#3378 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
Coś dla mydełkomaniaczek
nowe mydełka Nivea. Fotki nie mam, wszystkich wersji nie znam, bo jedna mnie zauroczyła: truskawkowo-śmietankowa Mydełka nie są zapakowane w pudełeczka, jak to zwykle Nivea, a w takie foliowe papierki. Podobno jest 5 wersji, ale oprócz tej truskawki widziałam jakieś 2 w biało-niebieskich kolorach, jedno chyba kremowe, drugie morskie (??) |
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
obiecane lanie
![]()
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja widziałam już dawno mydełko z miodem Nivei (pisałam o nim) Miejmy nadzieje że beda też żele pod prysznic w takich wersjach zapachowych Kilka dni temu w Realu zauważyłam fioletowy żel i balsam J&J. Widziałam go pierwszy raz, ale ostatnio omijam sklepy wiec nie wiem czy były wcześniej.
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
Te pomadki Bell rzeczywiście wyglądają jak Loreal.
A Clinique oczywiście były wcześniej
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ostatnio przez przypadek trafiłam na cudeńko ...otóż używam do włosków jedwabiu, ale na wakacjach nie miałam dostepu do "tego orginalnego" a że mi się skończył to wybrałam się w poszukiwanie czegoś na zastępstwo ...i znalazłam jakąś tam podrubę jedwabi u z Natura silk ( ale nie o niej chce pisać bo niby dobry, ale mało wydajny ;/) wziełam ten specifik i w kolejce do kasy zauważyłam, że w saszetkach jest jakaś maska z jedwabiem (Jedwabna kuracja - maska rozswietlająca włosy z firmy Marion z tej serii własnie natural silk ) i skusiłam się na nią i jestem bardzo mile zaskoczona włoski po tym były boskie ...ale to dopiero wchodzi do sklepów i nie mogę nnigdzie tegoo dostać ...ale jest sto razy lepsze od jedwabiu , napewno jeszcze do tego wróce jak znajdę w sklepie
![]() a i kupiłam sobie ten nowy szampon i odżywkę z pantene ten program odnowy :d użyłam dwa razy ale uważam że jest niezły, włoski ładnie pachną , łatwo się rozczesują i widać, że są jakieś inne zdrowsze...zobaczymy jak bedzie dalej
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam wczoraj balsam do ciała w ostatnim miejscu, po którym bym się tego spodziewała
Ikea wypuściła serię IKEA family w skład której wchodzą: balsam, mydło w płynie, mydełka, sól do stóp, peeling i parę innych. Balsam /mam wersję wygładzającą/ jest spory (500 ml), pachnie przyjemnym rumiankiem, jest bardzo delikatny i dobrze się wchłania. Całkiem fany produkt, ciekawa jestem reszty linii ![]() Regularna cena 9,90. Dla chętnych wprowadzili program lojalnościowy, dla zdecydowanych do przystąpienia kosmetyki są ok 2 zł tańsze. Na wątku o składach balsam został pozytywnie zaopiniowany
|
#3385 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Widziałam dzisiaj w Rossmanie nowe odżywki do paznokci z firmy Wibo. W śród nich był również wysuszacz do lakieru. Niestety nie było ceny, a ponieważ się śpieszyłam, to nie zapytałam się ile kosztuje. Może orientujecie sie w jakiej cenie jest to cudeńko, czy rzeczywiście przyspiesza wysychanie lakieru
i czy nie pozostawia matowej warstwy na lakierze?
|
|
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś mignęło mi jeszcze jedno mydełko z tej serii Ogórek + Melon?? + coś jeszcze, ogólnie jakieś zielone takie. |
|
|
|
|
#3387 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jesli to bylo to badzcie dla mnie laskawe
W sklad serii wchodza: serum drenujace spray do ciala-wyszczuplanie ramion maslo do ciala-uda, posladki, biodra, brzuch maja cudne czarne jak smola opakowania
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tylko zobacze... to kupuje a btw widziala ktoras z krakowianek serie depilacyjna ziaji? bo ja niet ]
|
|
#3389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do serii depilacyjnej to u mnie wszedzie jej pelno, dziwne,ze w Kraku nie ![]() a ponadto widzialam dwa chyba nowe kremy do rak Ziaji, w identycznych opakowaniach jak seria depilacyjna wlasnie. Jeden krem byl nawilzajacy,a drugi chyba kojacy (glowy nie dam) za 3,50 kazdy ![]() btw. pisze sie Ziaji czy Ziai ??? no bo szyja--->szyi ![]() ![]()
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam na wizażu wersję, że w ogóle nie powinno się odmieniać, Ziaja jako nazwisko (mojego też się nie odmienia, czy raczej: nie powinno
)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

wiecie coś może na ten temat?

nie sądzę..
Mam tę szmineczkę od dość dawna. Tę "diamond shine" Jest piękna na ustach, ale tylko przez jakiś czas, bo szybko się ściera pozostawiając takie małe błyszczące drobinki... Niebrzydko to wygląda
podasz mi stronę?
proszę 

Lubiłam ten z morskimi minerałami,ładnie pachniał....A jeszcze do tego dokładnie wczoraj dałam swój Tzowi
MIŁEGO DNIA