Jak zmieniæ kolor w³osów sposobami naturalnymi?(bez u¿ycia farby)-w±tek zbiorczy - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2011-03-19, 15:07   #721
sylvia_doll
CORELIPS

Wiadomo¶ci: 8 333
Dot.: Jak zmieniæ kolor w³osów sposobami naturalnymi?(bez u¿ycia farby)-w±tek zbiorcz

Dziewczyny, co racja to racja!
A kocurzyco kochana, oznajmiam, ¿e ju¿ na³o¿y³am raz na henne cytryny, oby³o siê bez przyciemnienia na szczê¶cie. Ale cynamon - skoro ¶ci±ga farbê - to muszê zdecydowanie odpu¶ciæ -.- Cytryna mi niesamowicie nab³yszczy³a w³oski.. szkoda jednak ju¿ ryzykowaæ z ni±.
Do rozja¶niania pos³u¿yæ mo¿e jednak jeszcze rumianek, miód.. hmm i ziele lipy jako dodatek. Znacie co¶ jeszcze? Co¶ ¿eby nie ujê³o intensywno¶ci hennie zarazem.. Trochê szkoda mi pieniêdzy zamawiaæ ca³± cassie dodatkowo..

Jak na razie zastanawiam siê komu uda mi siê sprzedaæ Kalpi Tone - nowiutki nieotworzony! Jest jaka¶ chêtna?

Edytowane przez sylvia_doll
Czas edycji: 2011-03-19 o 15:12
sylvia_doll jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-03-19, 17:41   #722
Chatul
ma zielone pojêcie

Wiadomo¶ci: 40 388
Dot.: Jak zmieniæ kolor w³osów sposobami naturalnymi?(bez u¿ycia farby)-w±tek zbiorcz

Robi³am wczoraj rozja¶niaj±c± brejê z cynamonem. Widzia³am dzisiaj efekty Za to mama nie zauwa¿y³a ¿eby mi w³osy chocia¿ trochê siê rozja¶ni³y... Wiêc pewnie sobie wmawia³am efekt

Ale teraz znowu mam brejê na g³owie, tylko doda³am do niej jeszcze miód
Stary 2011-03-19, 18:09   #723
venus in furs
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 737

Ja w³a¶nie robiê drugie podej¶cie do swojej eksperymentalnej brei cynamonowo-miodowo-naftowo-olejowo-odzywkowej. Poprzednim razem te¿ widzia³am ró¿nicê, ale teraz dla pewno¶ci zrobi³am sobie zdjêcie "przed".

Swoj± drog± to dopiero na tym zdjêciu zobaczy³am, jak mocno uda³o mi siê rozja¶niæ w³osy stosuj±c tylko miód, cytrynê, lipê, cynamon, rumianek i od czasu do czasu "reflex blond" Joanny. Mam naturalny ciemny blond, który po tych wszystkich mazid³ach zrobi³ siê z³oty z jasnymi refleksami. Kolorystycznie kontrastu z rozja¶nionymi chemicznie koñcami prawie nie ma, ale w jako¶ci - jest ogromny. Do po³owy mam jasny, ale superzdrowy "odrost", do po³owy - ja¶niejsze mo¿e o 1,5 tonu, popalone koñce. Chyba ju¿ nigdy nie u¿yje farby

Moje w³osowe patenty:
Prostowanie bez prostownicy i suszarki
"Metoda kubeczkowa" udoskonalona

Edytowane przez venus in furs
Czas edycji: 2011-03-19 o 18:10
venus in furs jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-03-23, 13:40   #724
Roisin92
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 988

Czy jakiekolwiek próby naturalnego rozja¶nienia sprawdz± siê na czarnych w³osach ?
( farbowanych z kasztanowym odrostem, naturalne mam orzechowe, ale po farbowaniu wygl±da jakby by³y kasztanowe )

'Psycho, groupie, coccaine, crazy..'

Roisin92 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-03-23, 14:28   #725
venus in furs
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 737

rozja¶nianie jak rozja¶nianie, ale farbê dobrze spieraj± szampony przeciw³upie¿owe ( u mnie siê sprawdzi³ siarkowy Biosulfo z Ziai).

Kiedy ja kilka lat temu próbowa³am pozbyæ siê czerni z w³osów, to pamiêtam ¿e dzia³a³o jeszcze d³ugie trzymanie maski (nawet do 4 h) i kosmetyki do stylizacji, zw³aszcza lakier. Z godzinkê przed myciem mocno lakierowa³am w³osy i potem to wszystko zmywa³am przeciw³upie¿owym szamponem. W kilka miesiêcy z brunetki zrobi³am siê ciemnoruda i, i to ju¿ mog³am rozja¶niæ do ciemnego blondu.

Moje w³osowe patenty:
Prostowanie bez prostownicy i suszarki
"Metoda kubeczkowa" udoskonalona
venus in furs jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-03-23, 20:45   #726
sylvia_doll
CORELIPS

Cytat:
Napisane przez Roisin92 Poka¿ wiadomo¶æ
Czy jakiekolwiek próby naturalnego rozja¶nienia sprawdz± siê na czarnych w³osach ?
( farbowanych z kasztanowym odrostem, naturalne mam orzechowe, ale po farbowaniu wygl±da jakby by³y kasztanowe )
U mnie by³o ciê¿ko, ale nie zdecydowa³am siê na ELGON rozja¶niacz polecany tu na wizazu, czego nie zaluje. same odrosly. kwestia roku a teraz sa tylko malutkie ombre hair <jak cos, zobacz w galerii>

Cytat:
Napisane przez venus in furs Poka¿ wiadomo¶æ
Ja w³a¶nie robiê drugie podej¶cie do swojej eksperymentalnej brei cynamonowo-miodowo-naftowo-olejowo-odzywkowej. Poprzednim razem te¿ widzia³am ró¿nicê, ale teraz dla pewno¶ci zrobi³am sobie zdjêcie "przed".

Swoj± drog± to dopiero na tym zdjêciu zobaczy³am, jak mocno uda³o mi siê rozja¶niæ w³osy stosuj±c tylko miód, cytrynê, lipê, cynamon, rumianek i od czasu do czasu "reflex blond" Joanny. Mam naturalny ciemny blond, który po tych wszystkich mazid³ach zrobi³ siê z³oty z jasnymi refleksami. Kolorystycznie kontrastu z rozja¶nionymi chemicznie koñcami prawie nie ma, ale w jako¶ci - jest ogromny. Do po³owy mam jasny, ale superzdrowy "odrost", do po³owy - ja¶niejsze mo¿e o 1,5 tonu, popalone koñce. Chyba ju¿ nigdy nie u¿yje farby
Dobry wybor! Farby to samo z³o
Stary 2011-04-28, 19:00   #727
dzwoneeczek
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 9
rabarbar

s³ysza³am, ¿e rabarbar razja¶nia w³osy.
tylko czy przy tym je przesusza ?
jak go nak³adaæ ?

ja znam tylko tak± p³ukanke
pokroiæ na drobno
gotowaæ 5 min
wystudziæ
wyp³ukaæ mieszank± w³osy po umyciu (nie sp³ukiwaæ)

ps. nie znalaz³am w±tku na ten tamat , je¶li jednak jest, to proszê mnie naprostowaæ
dzwoneeczek jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-05-26, 16:29   #728
VanilQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 982
Dot.: rabarbar

Cytat:
Napisane przez dzwoneeczek Poka¿ wiadomo¶æ
s³ysza³am, ¿e rabarbar razja¶nia w³osy.
tylko czy przy tym je przesusza ?
jak go nak³adaæ ?

ja znam tylko tak± p³ukanke
pokroiæ na drobno
gotowaæ 5 min
wystudziæ
wyp³ukaæ mieszank± w³osy po umyciu (nie sp³ukiwaæ)

ps. nie znalaz³am w±tku na ten tamat , je¶li jednak jest, to proszê mnie naprostowaæ
Ja dzisiaj robi³am p³ukankê z rabarbaru, rozja¶nienia na br±zowym odro¶cie nie zauwa¿y³am. Natomiast w³osy to ledwo rozczesa³am, oj du¿o w³osów wyrwa³am ... Zrobi³y siê strasznie sztywne, jakbym na³o¿y³a na nie tonê lakieru. Mega push up na w³osach, wygl±da³am jak lew. Zosta³o mi jeszcze trochê tej p³ukanki i rabarbaru, wiêc jak zu¿yjê wszystko to napiszê odczucia. O ile nie wyrwê wszystkich w³osów.
Stary 2011-05-27, 10:38   #729
monika13
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 329

witam
dziewczyny a my¶licie, ¿e da³oby radê zrobiæ ombre hair takimi domowymi specyfikami ?
monika13 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-05-27, 11:46   #730
sylvia_doll
CORELIPS

Pewnie, ¿e by da³o! Ale cierpliwo¶ci to musisz mieæ.. ohohoh! Bo na pewno trzeba bedzie powtorzyc taki zabieg, a wlosy nie beda blyszczace raczej po ziolowych wariacjach, to sie z tym licz
Przyciemnianie czy rozja¶nianie?
Stary 2011-05-27, 12:12   #731
ston3d
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 538

Ja kiedy¶ mia³am takie "ombre hair" od s³oñca. D³ugo nie ¶cina³am w³osów i koñcówki by³y koloru ciemnego blond. Ale nie polecam takiego sposobu Rozja¶nia kwiatostan lipy, kwiat dziewanny, rumianek, ale to ¿adne odkrycie.
Cel II: ¿eby ukochany móg³ wej¶æ po nich na 3 piêtro

Fakty nie przestaj± istnieæ z powodu ich ignorowania.

ston3d jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-05-31, 11:09   #732
monika13
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 329

Cytat:
Napisane przez sylvia_doll Poka¿ wiadomo¶æ
Pewnie, ¿e by da³o! Ale cierpliwo¶ci to musisz mieæ.. ohohoh! Bo na pewno trzeba bedzie powtorzyc taki zabieg, a wlosy nie beda blyszczace raczej po ziolowych wariacjach, to sie z tym licz
Przyciemnianie czy rozja¶nianie?
rozja¶nianie :P nie wiem czy ryzykowaæ, stan moich w³osów i tak pozostawia wiele do ¿yczenia... chyba je zetnê i tyle bêdzie :P
monika13 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-02, 15:45   #733
VanilQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 982

Wywar z rabarbaru nie rozja¶nia, po kilku razach nie zauwa¿y³am ró¿nicy. Mo¿e za krótko stosowa³am.
Stary 2011-06-03, 15:52   #734
Moyraa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 591

Je¶li chodzi o rozja¶nianie...
Zauwa¿y³am, ¿e moje br±zowe k³aczki zrobi³y siê jasniejsze . Mysla³am najpierw, ¿e to zas³uga szaponu Timotei do w³osów br±zowych, co mnie dziwi³o. A tu siê okazuje, ¿e to chyba dziêki temu, ¿e u¿ywa³am ¿elu babydream (kopf bis fuss), który zawiera rumianek. Tak¿e polecam wszystkim spragnionym rozja¶nienia . Z tym, ¿e nadaje w³osom miedzianego po³ysku (chocia¿ g³owy uci±æ nie dam, ¿e to od tego ¿elu, czy w koñcu tego szamponu Timotei ). Mój naturalny kolor to zimny br±z, teraz raczej kolor jest cieplszejszy. Nawet kumpele zauwazy³y ró¿nicê, wiêc nie s± to jakie¶ moje "widzi mi siê" .

Edytowane przez Moyraa
Czas edycji: 2011-06-03 o 16:28
Moyraa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-03, 19:33   #735
karmazynka99
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 152

Cytat:
Napisane przez Moyraa Poka¿ wiadomo¶æ
Je¶li chodzi o rozja¶nianie...
Zauwa¿y³am, ¿e moje br±zowe k³aczki zrobi³y siê jasniejsze . Mysla³am najpierw, ¿e to zas³uga szaponu Timotei do w³osów br±zowych, co mnie dziwi³o. A tu siê okazuje, ¿e to chyba dziêki temu, ¿e u¿ywa³am ¿elu babydream (kopf bis fuss), który zawiera rumianek. Tak¿e polecam wszystkim spragnionym rozja¶nienia . Z tym, ¿e nadaje w³osom miedzianego po³ysku (chocia¿ g³owy uci±æ nie dam, ¿e to od tego ¿elu, czy w koñcu tego szamponu Timotei ). Mój naturalny kolor to zimny br±z, teraz raczej kolor jest cieplszejszy. Nawet kumpele zauwazy³y ró¿nicê, wiêc nie s± to jakie¶ moje "widzi mi siê" .

uzywa³as jako normalnego szamponu?

jak siê pieni ?

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie w³osów z wiza¿em : 65cm completed

Moja pielêgnacja w³osów
karmazynka99 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-03, 19:46   #736
Moyraa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 591

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Poka¿ wiadomo¶æ
uzywa³as jako normalnego szamponu?

jak siê pieni ?
Tak, bardzo fajnie siê pieni . My¶lê, ¿e nawet jak zwyk³y szapon . Tylko po zmyciu pozostawia takie dziwne uczucie, nie wiem jak to nazwaæ .
(ale nie gwarantujê, ¿e w³osy po nim zja¶niej±, bo jak mówi³am - sama nie wiem na 100% czy rozja¶nienie moich w³osów to jego zas³uga )
Moyraa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-03, 19:51   #737
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moyraa Poka¿ wiadomo¶æ
Tak, bardzo fajnie siê pieni . My¶lê, ¿e nawet jak zwyk³y szapon . Tylko po zmyciu pozostawia takie dziwne uczucie, nie wiem jak to nazwaæ .
(ale nie gwarantujê, ¿e w³osy po nim zja¶niej±, bo jak mówi³am - sama nie wiem na 100% czy rozja¶nienie moich w³osów to jego zas³uga )

a to fajnie

spoko

Moja pielêgnacja w³osów
Stary 2011-06-04, 09:52   #738
201607040946
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 20 469

powiedzcie mi, kochane dziewczeta, czy to prawda,¿e napar z sza³wii przyciemnia w³osy?
mam rozjasniane (taki ¶redni, a jak siê wyp³ukuje to jasny blond, raczej naturalny, nie ch³odny, nie ciep³y), i mam ju¿ odrosty (raczej jasny popielaty blond) i chcia³abym przyciemnic nieco zafarbowan± czê¶c w³osów, bo moje odrosty wygl±daj± zbyt ciemne!
201607040946 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-04, 17:53   #739
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaguya Poka¿ wiadomo¶æ
powiedzcie mi, kochane dziewczeta, czy to prawda,¿e napar z sza³wii przyciemnia w³osy?
mam rozjasniane (taki ¶redni, a jak siê wyp³ukuje to jasny blond, raczej naturalny, nie ch³odny, nie ciep³y), i mam ju¿ odrosty (raczej jasny popielaty blond) i chcia³abym przyciemnic nieco zafarbowan± czê¶c w³osów, bo moje odrosty wygl±daj± zbyt ciemne!

tak s³ysza³am ze przyiemnia i mocno wyg³adza, ale nie stosowa³am bo ja nie chcê przyciemniac, choc wyg³adzenia jest kuszace

ale nie wiem jak na farbowanych siê sprawdzi

Moja pielêgnacja w³osów
Stary 2011-06-04, 21:12   #740
Martusiaaaa15
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4
Czy sok z cytryny rozja¶nia w³osy ?

Mam br±zowe w³osy i na wakacje chcia³abym je trochê rozja¶niæ konkretnie to na jasny br±z ; ) I nie wiem czy sok z cytryny rozja¶ni je czy nie ? I po jakim czasie w³osy wróc± do pierwotnego stanu ?
Martusiaaaa15 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-04, 22:13   #741
sylvia_doll
CORELIPS

troszke tak. polegaj jeszcze na sloncuuu!

W ogole to mam plan na szalenstwo male Otó¿ : wzi±æ zmieszaæ cytrynê , rabarbar , rumianek w sensowny sposób i tak± wcierkê po myciu przed nak³adaniem od¿ywki robiæ. Nie powinno nic zareagowaæ ze sob±.. i takich sesji trzy-cztery razy.
Stary 2011-06-05, 16:15   #742
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvia_doll Poka¿ wiadomo¶æ
troszke tak. polegaj jeszcze na sloncuuu!

W ogole to mam plan na szalenstwo male Otó¿ : wzi±æ zmieszaæ cytrynê , rabarbar , rumianek w sensowny sposób i tak± wcierkê po myciu przed nak³adaniem od¿ywki robiæ. Nie powinno nic zareagowaæ ze sob±.. i takich sesji trzy-cztery razy.

pomys³ fajny

jesli bedziesz stosowæ daj znaæ jak efekty

Moja pielêgnacja w³osów
Stary 2011-06-05, 20:22   #743
201607040946
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 20 469

no zesz cholera jasna ja chce przyciemnic, a duzo przebywam na sloncu
201607040946 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-06, 17:40   #744
siatana
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1
Rudy z ciemnych farbowanych w³osów, naturalne metody

Chcia³abym uzyskaæ z w³osów farbowanych na ciemny, ch³odny br±z (niestety równie¿ szamponami koloryzuj±cymi palette..) odcieñ rudego, w³a¶ciwie dowolny, byle w miarê naturalny - wchodz±cy w czerwieñ równie¿ ujdzie, marchewka ju¿ nie. Mam do¶æ d³ugie, do po³owy pleców w³osy - nieco zniszczone farbowaniem i prostowaniem, ale zadbane i w przyzwoitej kondycji. Interesuj± mnie naturalne metody, mog± byæ stopniowe, byle daj±ce wymierne efekty.. Rabarbar? Czerwone drzewo sanda³owe? Proszê o opinie i do¶wiadczenia z takowym procesem uzyskiwania koloru
siatana jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-14, 13:45   #745
masqquerade
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1
Farbowane w³osy.

Witam, rok temu w wakacje postanowi³am pofarbowaæ sobie w³osy. Mia³am jasny blond, a pofarbowa³am je na rudo, nie wiem co mi odbi³o, ale czasu nie cofnê. Zbli¿aj± siê wakacje, a ja nadal mam rude w³osy, ju¿ nie tak intensywne, ale nadal s±. Marzy mi siê mój naturalny kolor w³osów, czy znacie jakie¶ skuteczne domowe sposoby na ich rozja¶nienie? Nie chcê ju¿ nak³adaæ ¿adnych farb ani rozja¶niaczy, bo znowu wyjdzie co¶ innego ni¿ bym chcia³a. Dodam, ¿e farbowa³am je szamponetk± na 6-8 zmyæ ;/ Proszê o dobre rady.
masqquerade jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-14, 13:49   #746
kaps
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 619
Dot.: Farbowane w³osy.

Ja moje rude w³osy rozja¶nia³am sokiem z cytryny, z reszt± gdy mia³am naturalny blond to te¿. Nie wiem czy uda Ci siê rozja¶niæ je do naturalnego koloru (raczej w to w±tpiê) ale je¶li kilka razy zrobisz sobie tak± maskê na w³osy to powinny siê rozja¶niæ

Edytowane przez kaps
Czas edycji: 2011-06-14 o 13:53
kaps jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-14, 13:51   #747
WeWlasnejOsobie
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 796
GG do WeWlasnejOsobie
Dot.: Farbowane w³osy.

no có¿ czasem siê tak zdarza ¿e szamponetka nie schodzi
ale skoro farbowa³a¶ rok temu to powinna¶ mieæ ju¿ ogromny odrost czy¿ nie?

mog³aby¶ pofarbowac w³osy na odcieñ najbardziej zbli¿ony do twojego naturalnego,
szampony przeciw³upie¿owe wyp³ukuj± kolor,
oraz szampon z rumiankiem rozja¶ni w³osy

ale trzeba byæ cierpliwym bo nic od razu
Stary 2011-06-17, 13:33   #748
Monia852
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 188
Jak rozja¶niæ w³osy oprócz farby?

Hej
Z góry przepraszam, je¿eli ten w±tek zosta³ ju¿ poruszony lub pisze go w z³ym miejscu
Mam 18 lat. Moje w³osy to ciemny blond. Chcia³abym je rozja¶niæ, ale nie chce u¿yæ do tego farby.
Nie chce aby a¿ tak w³osy zniszczy³y siê oraz farba za d³ugo trzyma jak na zmiane koloru po raz pierwszy. Mo¿e znacie jakie¶ godne polecenia kremy roz¶wietlaj±ce lub co¶ takiego ??
Pozdrawiam
Monia852 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-25, 13:10   #749
Friese
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 290
Dot.: Jak rozja¶niæ w³osy oprócz farby?

Cytat:
Napisane przez Monia852 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej
Z góry przepraszam, je¿eli ten w±tek zosta³ ju¿ poruszony lub pisze go w z³ym miejscu
Mam 18 lat. Moje w³osy to ciemny blond. Chcia³abym je rozja¶niæ, ale nie chce u¿yæ do tego farby.
Nie chce aby a¿ tak w³osy zniszczy³y siê oraz farba za d³ugo trzyma jak na zmiane koloru po raz pierwszy. Mo¿e znacie jakie¶ godne polecenia kremy roz¶wietlaj±ce lub co¶ takiego ??
Pozdrawiam
zobacz tutaj:
REFLEX blond Joanna

Friese jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-07-20, 07:03   #750
uca
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 713

Jestem po 2 miodowych rozjasnianiach, efekt ledwo widoczny ale chyba bede kontynuowac Za pierwszym razem dalam tylko na 2h, wczoraj na cala noc ale podraznilo mi to skalp - spanie w folii, nie miod i ciezko to bylo zmyc .
uca jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2021-02-19 21:59:01

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.