![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!
idę na fitness
![]()
#272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na razie to tylko sfera marzeń, ale kiedyś się zbiorę i postaram posklejać w całość to, co już napisałam ![]() ![]()
"Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" Edytowane przez Pisarka Czas edycji: 2010-06-09 o 17:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
gdzie poznikałyście
![]()
#275 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
ale nadrabiania
![]() ![]()
#277 |
Zakorzenienie
|
no wszystkie poznikały, ja chciałam wyłaczyc myslenie a tu cisza, troche to przerazajace
#278 |
Zakorzenienie
|
Żyjeee jesteeeeem
I do Waszej dyspozycji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Wpadłam oznajmić, że literatura chyba mi całkiem nieźle poszła ![]() ale... mam pytanie (pewnie do Piaskareczki i Anisi) natknęłyście się może na taki tekst gdzieś? Załącznik 3172727 ja przejrzałam wszystkie swoje książki z testami i nic ![]() Maraton trwa do 21 ![]()
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Ja tak jak wczoraj kliknęłam na Wiktora...takie wielkiego Bernardyna o megasmutnych oczkach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Kama, a przyniosłaś coś?
![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- kurde, a mnie sie ta strona nie ładuje ![]()
#282 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ta zasada o pieniądzach i zakupach to czysta pawda ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() Czad!!! ![]() ![]() Mosto złój dupę Srze ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Hmm i co dalej cisza ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- doczytam Anisię w takim układzie ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- No Anisia ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny. mama dzwoniła do szefowej, gadały chyba z pół godziny. grała wielce dobrą, która chce mnie czegoś nauczyć a to że się na mnie drą to moja wina bo np jestem za powolna (cóż nie moja wina, ze nie lubie sie spieszyc i jestem dokładna) ... teraz nie chodzę bo są truskawki. z pola będę schodziła koło 22 i w soboty muszę być w domu. mam dzwonić po truskawkach. więc.... lipiec w polu, sierpień w salonie. chyba, że zrezygnuję... mama miała teraz powiedzieć że rezygnuję ale... ale stwierdziła, że może mi się odwidzi..
co u Was?
#284 |
Zakorzenienie
|
Jusiaaaa Niuniolu!!!
A czy Ty wiesz zyje urodziny są dzisiaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
![]() zachciało mi się piwa, więc zajechałam do sklepu... ![]() ![]() Wasze zdrowie i Majkela i wszystkich innych... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
desperados
![]()
#287 |
Zakorzenienie
|
a ja zjadłam mleko z miodem i sucharkami
#288 |
Zakorzenienie
|
![]() Z tej okazji ![]() Załącznik 3172850 Załącznik 3172851 Załącznik 3172852 Załącznik 3172855 Załącznik 3172861
#289 | |
Zakorzenienie
|
Bloomsia ja chce od ciebie kupic truskawki
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
![]() te a jak masz wolne pole to przyłącz sie do mojego TZ misji ![]() trzeba ryzu troche posadzic i pare papryczek ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
to wbijaj
![]() ja już właśnie dziś zbierałam... na razie tylko jedna odmiana obrodziła bo jeszcze czas... ale są ![]() ![]() nie dla tego, że moje ale na prawdę ![]()
#291 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dosiałam resztę papryczek i trochę ryżu co jeszcze mi się pomieścił ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() zabawne...bo nie przeczytałam Twojej prośby o ryż i papryczki i zdążyłam to właśnie uczynić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#292 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Kitki moje szwarcwaldzkie, ja idę pożonować.
Oznajmiam, że ... taddaaaaaaam... .mam info z pracy, że jest net ![]() Kolorowych ![]()
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
obiadu dzis malo zjadlam, bo Maksiu znow jakis taki byl, raz dobrze, raz nie bardzo, a P. troche betonowal i te upaly, to kolo 20 pojechalismy do weta.
i taki mlody wet, a ja mu mowie , ze moze te gruczoly okoloodbytowe, albo jadra go bola ![]() i ten go zaczal macac i Maksiu jak nie chapnie, juz go boloalo, to jak zalozyl mu kaganiec to ten prawie mial histerie ![]() ale rzeczywiscie to chyba to, bo mial te zatoki zawalone kolo dupci, dostal przeciwzapalne, 3 dni mam podawac i tyle. i pomyslec, ze to nasza wina, bo kiedys se tylek czesto lizal , a P : Maks nie liz upy ![]() a teraz powinnysmy mowic liz ![]() i mowie do P. ze jak pojdziemy tam to Maksiu nam powie, ze mial traume, a P., no jak tam sie wypomina to fajnie tam jest nie ma co ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- P mi zrobil zdjecie upki, wypielam sie, w jakis rybaczkach dzis ![]() i kubeczki se kupilam z zebrami i zyrafami ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
![]()
#296 |
Zakorzenienie
|
Grosiu a jaki to lek, masz nazwę? można go kupić u veta - mi by się przydało. Ja nie przerywam Rexiowi jak liże sobie dupe, tylko mówie, żeby robił to deko ciszej
![]()
#297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Kama bo on tak mlaszczy strasznie
![]() ![]() ![]() ![]()
#299 |
Zakorzenienie
|
ihaaa
#300 | |
Zakorzenienie
|
ale dla Ciebie ten lek
![]() to taki przeciw zapalny, bo juz mu sie zapalenie zaczelo robic ![]() my po prostu iles lat temu jacys nie kumaci w tych sprawach i Maksiu tez ta tak glosno, to P. tak mowil, ale nie ze krzyczal tylko tak w zartach ![]() i potem jka Maksiu np. pajacuje, bo do jedzenia, to jak zebrak, to P. tez tak do niego ![]() a ten lek to Meloxidyl, chyba dobrze odczytalam, on mi dawki w 3 strzykawkach uszykowal ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.