|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!
Cytat:
prawda jest taka, ze gdyby nie Nibylandia to ciezko by bylo wziac to na klatę... poniekad stworzylysmy tu tak magiczny klimat, ze da sie wszystko zaakceptowac, nawet tak potworna stratę... ![]() kazda z nas dba o to, by pamiec o MJ nie przeminela, Lusia i kamusia wlewaja nadzieje, wyszukujac coraz to fajniejsze kaski, gdy nawet taka Aniska zaczyna watpic.. ![]() 25 czerwiec moje kochane, to urodzinki przede wszystkim naszej Nibylandii ![]()
![]() |
#3542 |
Raczkowanie
|
cos mi wizaz strasznie zamulil... nie moglam odswiezyc
![]() kawke odbieram kazdego dnia, w szczegolnosci ciacho ![]() ![]() eh, zrobil mi sie pecherz na piecie od adidasow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pęcherza to współczuję ![]() ![]()
![]() |
#3544 | |
Zakorzenienie
|
Angela
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |
Zakorzenienie
|
byl czas, że kawy nie stawiałam, bo miałam wrażenie, że wam już zbrzydła
![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3546 |
Raczkowanie
|
wlasnie mialam dylemat czy przebijac czy nie..
![]() w ostatecznosci wyslalam brata do apteki, wrocil z plastrami z `masa hydrokoloidowa na pecherze`, nie pozostaje mi nic innego jak miec nadzieje na ich skutecznosc ![]() a tak btw. straszne puchy tutaj, o tej porze ![]() w takim razie lece obejrzec Dextera ![]() Edytowane przez angelabumbum Czas edycji: 2010-06-23 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Zakorzenienie
|
kisiel był??? ide szukac
![]()
#3548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a o tej porze ciezko o towarzycho tutaj, dla mnie to godzina, ze czekam na fajrant z pracy.. i musze se szukac zajecia, jak nie ma z kim pogadac ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- stronke czy dwie wstecz ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- w kazdym razie, wrzucilam zalegle odcinki o Nadii do klubu, jak i najnowszy kislok ![]()
![]() |
#3549 |
Zakorzenienie
|
zaraz przeczytam, muszę jutro drałować na policję, 3mcie kciukasy za mnie mocno
#3550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- aaa to jeszcze raz zaapeluje do farmerek o jednego klika na rozrost mojego storage :senkju ![]() bo brakuje mi ino łan ![]()
![]() |
#3551 |
Zakorzenienie
|
Anisia staram się o pracę
![]()
![]() |
#3552 |
Zakorzenienie
|
łooooo Lusiaaa
![]() to zaciskam mocno kciuki ![]() ![]() Poliszjantka Lucecita brzmi zacnie ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Witam Asie, Ivre i Darie bo widzialam je na pasku ![]() za za 17 min idę dopije wode niegazowana ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- chyba sie zakochalam w bikini ![]() http://www.allegro.pl/item1076412408.html#gallery biore!! ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- http://www.allegro.pl/item1078379696...html#galleryte te tez jest bossskie ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- idem ![]()
#3553 |
Zakorzenienie
|
a ja wróciłam od zmywaka
![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- te pierwsze są super ![]()
#3554 |
Zakorzenienie
|
Co tam popierdółki powiecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
Kamuszka znikłaś już ze spiskowego? bo coś wsadziłam
![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- o fu*k Kama Bartman na 100% w PW żesz shita fucka
#3556 | |||||
Zakorzenienie
|
To nei będzie najsmutniejszy 25. Najsmutniejszy był w zeszłym roku, chcoiaż to właściwie był 26 u nas juz
![]() Cytat:
![]() Ja nie chce się smucić, ale pewnie złapie mnie chwila zadumy, jak ten rok zatoczył krąg w takim tempie... chyba, ze nastanie wielka niespodzianka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do mediów...na pewnoe sobie przypomną, ale myślę, że u nas w Polszy nie bardzo, bo dominują niusy wyborcze ![]() ![]() ![]() ![]() I na jedno musze się oburzyć! Na urodziny na VH (jeszcze wtedy nomalne) było sporo Majkola Jak na jakąkolwiek stacj muzyczną w tym kraju...ale czy to się pwotórzy w tym rou - szczerze wątpię. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Little Suzie nie jest mroczna...to jest psychodela po całości ![]() ![]() I tak jak Tobie bardzo świadomie upłynąl mi ten rok...i zawsze z Nibylandią. Kurde pertolimy jak na Nowy Rok...kupię se szampana - jutro Sylwester ![]() Cytat:
![]() Kocham być wyróżniana ![]() A wiecie co...dostałam na urodziny flaszkę mojego ulubionego taniego wina...tzn nie takie tanie 11 zeta średnio... Kadarka ![]() ![]() ![]() Cytat:
MASZ TEN STAŻ ![]() Nie znikłam, ja nie Majkol ![]() BAM |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3557 | |
Zakorzenienie
|
No nareszcie dało się usunąć emotki
![]() Jeszcze kisiel mi został kurde ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Zakorzenienie
|
wiesz co Kama, moglaś sobie darować
![]() ![]() Kama no nie wiem czy mam bo sporo osób chętnych a tam tylko 8 miejsc... kfa zalezy mi
#3559 | |||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wyobraziłam sobie wkfionego Grocha ![]() I jeszcze zęby musiała z łóżka zbierać ![]() Cytat:
![]() genialne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie mogę ...Majkol kontempluje ![]() Cytat:
![]() tu się nie je, tu się sra! ![]() Przepraszam ![]() Cytat:
Ja już płaczę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teraz marzy mi sie jak Majkol opowiada swój erotyczny sen ![]() Oczywiście ze mną w roli głównej ![]() Cytat:
Z takimi to trzeba krótko, bo jak się rozpanosza to pipa pęka ![]() Przerwa w komentowaniu, jadę dalej, bo chyba długo zesżło ![]() ![]() |
|||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3560 |
Zakorzenienie
|
Kama kufa zabiłaś mnie
#3561 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Suteczek ![]() Cytat:
![]() Nie am to jak dobre wyznanie o 2 w nocy ![]() Ah ta bezpośredniość ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ej czy ja przypadkiem nie komentuję całego kiśla ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurde Anisia uchahcałam się jak dziki rex ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Lusia...jeszcze nei skończyłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Wiecie co...czasem tak bardzo chciałabym być normalna ![]() |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Zakorzenienie
|
popłakałam się, poczekajcie zaraz wstanę
![]()
#3563 |
Zakorzenienie
|
Znowu wszystko moja wina
![]() Musze siku, bo sie tak uśmiałam, że nie wytrzymie ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Zmęczyłam się... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 |
Zakorzenienie
|
Kama sikaniem
![]()
#3565 |
Zakorzenienie
|
Komenotwanie, sikaniem, śmianiem...wszystkim
![]() Policzki mnie bolą...dobre kuci kuci by się przydało ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Lusia kupiłam te maszyny...paliwo jest na diamenty...poczatkowo jest 10, a jeden ruch to jedno paliwo...obrobi ci poletko 3x3 chyba...idzie szybciej, ale 100jednostek paliwa kosztuje 50klejnotów Majkola. ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Noga mi ścierpła ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Ale kogo to tutaj w sumie obchodzi... Wiem...nie Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Zakorzenienie
|
tam właśnie na forum Funfarii pisali, żeby zrobili paliwo na kase nie diamenciki zobaczymy jak se ustosunkują
![]()
#3567 |
Zakorzenienie
|
http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd....ichael+jackson
Anisia widzialas ![]() ![]() ![]() brak mi juz emotek ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd....ichael+jackson a to co ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#3568 |
Zakorzenienie
|
Gronia to kolejne z tej serii
![]()
#3569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Gronia czytała mój komentarz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja zawsze mialam problem, bo te rozmiary sa dziwaczne, jak mi dawali w cyckach dobre, to majty za wielkie, bo cycki byly w 40, a majty 36-38 i za cholere nie moglam kupic ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
![]() widzialam poczatek w wkufionym grochu ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.