| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-06-23, 15:17 | #3541 | |
| Zakorzenienie | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!

Cytat: 
 prawda jest taka, ze gdyby nie Nibylandia to ciezko by bylo wziac to na klatę... poniekad stworzylysmy tu tak magiczny klimat, ze da sie wszystko zaakceptowac, nawet tak potworna stratę...  kazda z nas dba o to, by pamiec o MJ nie przeminela, Lusia i kamusia wlewaja nadzieje, wyszukujac coraz to fajniejsze kaski, gdy nawet taka Aniska zaczyna watpic..  25 czerwiec moje kochane, to urodzinki przede wszystkim naszej Nibylandii   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-06-23, 15:22 | #3542 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

cos mi wizaz strasznie zamulil... nie moglam odswiezyc   kawke odbieram kazdego dnia, w szczegolnosci ciacho  dziekuje  eh, zrobil mi sie pecherz na piecie od adidasow  mam nadzieje ze do piatku jakos w miare sie zagoi   | 
|     | 
|  2010-06-23, 15:27 | #3543 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  A pęcherza to współczuję  najlepiej go przekluc, jak wypelniony plynem, wtedy szybko sie zagoi, oczywiscie warto odkazic woda utleniona, a  jak przeszkadza to nakleic plasterek   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-06-23, 15:31 | #3544 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: pod parasolem Michaela 
				 | 

Angela       ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat: 

__________________   But I'm Only Human... | |
|     | 
|  2010-06-23, 15:33 | #3545 | |
| Zakorzenienie | 

byl czas, że kawy nie stawiałam, bo miałam wrażenie, że wam już zbrzydła   ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat: 

|     | 
|  2010-06-23, 15:35 | #3546 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

wlasnie mialam dylemat czy przebijac czy nie..   w ostatecznosci wyslalam brata do apteki, wrocil z plastrami z `masa hydrokoloidowa na pecherze`, nie pozostaje mi nic innego jak miec nadzieje na ich skutecznosc  a tak btw. straszne puchy tutaj, o tej porze  w takim razie lece obejrzec Dextera   Edytowane przez angelabumbum Czas edycji: 2010-06-23 o 15:38 | 
|     | 
|  2010-06-23, 15:38 | #3547 | 
| Zakorzenienie | 

kisiel był??? ide szukac    
				__________________ | 
|     | 
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|  2010-06-23, 15:41 | #3548 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  a o tej porze ciezko o towarzycho tutaj, dla mnie to godzina, ze czekam na fajrant z pracy.. i musze se szukac zajecia, jak nie ma z kim pogadac  ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- stronke czy dwie wstecz  ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- w kazdym razie, wrzucilam zalegle odcinki o Nadii do klubu, jak i najnowszy kislok   
|     | 
|  2010-06-23, 15:44 | #3549 | 
| Zakorzenienie | 

zaraz przeczytam, muszę jutro drałować na policję, 3mcie kciukasy za mnie mocno

__________________ | 
|     | 
|  2010-06-23, 16:00 | #3550 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- aaa to jeszcze raz zaapeluje do farmerek o jednego klika na rozrost mojego storage :senkju  bo brakuje mi ino łan   
|     | 
|  2010-06-23, 16:01 | #3551 | 
| Zakorzenienie | 

Anisia staram się o pracę    
				__________________ | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-06-23, 16:16 | #3552 | 
| Zakorzenienie | 

łooooo Lusiaaa   to zaciskam mocno kciuki    Poliszjantka Lucecita brzmi zacnie  ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Witam Asie, Ivre i Darie bo widzialam je na pasku  za za 17 min idę dopije wode niegazowana  i idę siusiac i powoli pedzę do zakurzonego mieszkania na drabine i malowac la casę  ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- chyba sie zakochalam w bikini  http://www.allegro.pl/item1076412408.html#gallery biore!! ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- http://www.allegro.pl/item1078379696...html#galleryte te tez jest bossskie  ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- idem   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-23, 16:28 | #3553 | 
| Zakorzenienie | 

a ja wróciłam od zmywaka   ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- te pierwsze są super   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-23, 17:06 | #3554 | 
| Zakorzenienie | 

Co tam popierdółki powiecie      | 
|     | 
|  2010-06-23, 17:20 | #3555 | 
| Zakorzenienie | 

Kamuszka znikłaś już ze spiskowego? bo coś wsadziłam   ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- o fu*k Kama Bartman na 100% w PW żesz shita fucka 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-23, 17:32 | #3556 | |||||
| Zakorzenienie | 

To nei będzie najsmutniejszy 25. Najsmutniejszy był w zeszłym roku, chcoiaż to właściwie był 26 u nas juz   Cytat: 
  Ja nie chce się smucić, ale pewnie złapie mnie chwila zadumy, jak ten rok zatoczył krąg w takim tempie... chyba, ze nastanie wielka niespodzianka  Podzielam Twoje zdanie an każdy z wątków  Ten rok był dla mnei tak niesamowity w pozytywnym sensie jak chyba żaden inny  W dużej mierze dzięki Wam  I też wolałabym, żeby ten dzień był świętem Nibylandii, ale nie uciekniemy od wspominek, od pytań dlaczego tak sie stało jak się stało... Nie wszystkie z nas wierzą i ja rozumiem, że one moze inaczej podejdą do ego dnia niż np,. ja - ja to bym się z Wami napiła  Ale mimo wszystko gdzies tam bym chciała, by ten dzień był jakiś szczególny  A co do mediów...na pewnoe sobie przypomną, ale myślę, że u nas w Polszy nie bardzo, bo dominują niusy wyborcze  Ale wiadomości bedę starała się ominąć... tylko marzy mi się kfa cały dzień przed okienkiem z hasającym po ekranie MJem, nie przerywany głupim gadaniem...ale tego nikt mi w tym kraju nie chce zapewnić...może powinnam udac się z moim problemem do Napieralskiego  ( Grzechu halo!), więc w sumie zawsze zostaje mi mój pokojowy 17calowy monitor i trochę rzeczy, które mam na kompie  Chociaz Majkol w 32 calach wygląda ładniej  Do tego groszek do skubania i heja jazda lol I na jedno musze się oburzyć! Na urodziny na VH (jeszcze wtedy nomalne) było sporo Majkola Jak na jakąkolwiek stacj muzyczną w tym kraju...ale czy to się pwotórzy w tym rou - szczerze wątpię. Cytat: 
  <zabrzmiało jak miesiączek  > Cytat: 
  Mimo, ze nie wszystko na drodze zawodowej idzie po Twojej myśli to zachowujesz takie pozytywne myślenie i nastawienie do życia, żeby więcej było takich ludzi  Little Suzie nie jest mroczna...to jest psychodela po całości  Kocham psychodelę   I tak jak Tobie bardzo świadomie upłynąl mi ten rok...i zawsze z Nibylandią. Kurde pertolimy jak na Nowy Rok...kupię se szampana - jutro Sylwester  Cytat: 
   Kocham być wyróżniana  A wiecie co...dostałam na urodziny flaszkę mojego ulubionego taniego wina...tzn nie takie tanie 11 zeta średnio... Kadarka  Obiecałam se tak po cichu, ze otworzę na BAM...ale czuję, że się w piątek złamię  Matka wróci z roboty a ja juz będe ubzryngolona  Cytat: 
 MASZ TEN STAŻ  Nie znikłam, ja nie Majkol  Nadrabiałam tutaj i już tam wracam BAM | |||||
|     | 
|  2010-06-23, 17:33 | #3557 | |
| Zakorzenienie | 

No nareszcie dało się usunąć emotki   Jeszcze kisiel mi został kurde  ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-06-23, 17:47 | #3558 | 
| Zakorzenienie | 

wiesz co Kama, moglaś sobie darować   Kubiak do kompletu przyszedł - oni chyba są razem, zawsze mieli dziwną orientację  Kama no nie wiem czy mam bo sporo osób chętnych a tam tylko 8 miejsc... kfa zalezy mi 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-23, 17:55 | #3559 | |||||||||||||||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
      Wyobraziłam sobie wkfionego Grocha  I jeszcze zęby musiała z łóżka zbierać  Cytat: 
  genialne  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Nie mogę ...Majkol kontempluje  Cytat: 
  tu się nie je, tu się sra!  Przepraszam  Cytat: 
 Ja już płaczę  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  już nie bede  Cytat: 
  Cytat: 
  Teraz marzy mi sie jak Majkol opowiada swój erotyczny sen  Oczywiście ze mną w roli głównej  Cytat: 
 Z takimi to trzeba krótko, bo jak się rozpanosza to pipa pęka  Przerwa w komentowaniu, jadę dalej, bo chyba długo zesżło     | |||||||||||||||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-06-23, 17:57 | #3560 | 
| Zakorzenienie | 

Kama kufa zabiłaś mnie

__________________ | 
|     | 
|  2010-06-23, 18:07 | #3561 | ||||||||||||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Suteczek  Cytat: 
  Nie am to jak dobre wyznanie o 2 w nocy  Ah ta bezpośredniość  Cytat: 
  Cytat: 
  Ej czy ja przypadkiem nie komentuję całego kiśla    Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Kurde Anisia uchahcałam się jak dziki rex  ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Lusia...jeszcze nei skończyłam  jak widzisz...tzn teraz już the end  ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Wiecie co...czasem tak bardzo chciałabym być normalna   | ||||||||||||
|     | 
|  2010-06-23, 18:09 | #3562 | 
| Zakorzenienie | 

popłakałam się, poczekajcie zaraz wstanę    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-23, 18:15 | #3563 | 
| Zakorzenienie | 

Znowu wszystko moja wina   Musze siku, bo sie tak uśmiałam, że nie wytrzymie  ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Zmęczyłam się...   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-06-23, 18:26 | #3564 | 
| Zakorzenienie | 

Kama sikaniem   ?? 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-23, 18:51 | #3565 | 
| Zakorzenienie | 

Komenotwanie, sikaniem, śmianiem...wszystkim   Policzki mnie bolą...dobre kuci kuci by się przydało  ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Lusia kupiłam te maszyny...paliwo jest na diamenty...poczatkowo jest 10, a jeden ruch to jedno paliwo...obrobi ci poletko 3x3 chyba...idzie szybciej, ale 100jednostek paliwa kosztuje 50klejnotów Majkola.  ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Noga mi ścierpła  ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Ale kogo to tutaj w sumie obchodzi... Wiem...nie Was   | 
|     | 
|  2010-06-23, 19:03 | #3566 | 
| Zakorzenienie | 

tam właśnie na forum Funfarii pisali, żeby zrobili paliwo na kase nie diamenciki zobaczymy jak se ustosunkują    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-23, 19:08 | #3567 | 
| Zakorzenienie | 

http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd....ichael+jackson Anisia widzialas    brak mi juz emotek  ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd....ichael+jackson a to co   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-23, 19:09 | #3568 | 
| Zakorzenienie | 

Gronia to kolejne z tej serii    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-23, 19:13 | #3569 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat:    ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Gronia czytała mój komentarz       | |
|     | 
|  2010-06-23, 19:18 | #3570 | ||||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: ja zawsze mialam problem, bo te rozmiary sa dziwaczne, jak mi dawali w cyckach dobre, to majty za wielkie, bo cycki byly w 40, a majty 36-38 i za cholere nie moglam kupic  ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat: 
  widzialam poczatek w wkufionym grochu   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | ||||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.