| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-06-24, 22:18 | #3811 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Piekary Śląskie 
				 | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!

Hej   Ledwo mam czas, żeby tu wejść a jeszcze wczoraj nie miałam internetu...Zupełnie jak rok temu...  Dlatego też Iliosku - spóźnione, ale szczere, prosto z serduszka życzenia : szczęścia, zdrówka, spełnienia marzeń i ciągle uśmiechniętej buźki    Przepraszam,ale nie miałam jak wczoraj tego zrobić  ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- No jasne ja przyszłam i cisza  ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- No to w takim razie dobranoc, do jutra     
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-24, 22:44 | #3812 | |||||
| Zakorzenienie | 

Co tam jak tam panieneczki     ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat: 
  więc może dlatego nie piszczał...zasadniczo...W  asza straa...4 paczke już ściągam <mam zdolna mame - 2 mi ściągnęła> na jutro może nie bedzie, ale na pojutrze już tak  Cytat: 
  A Polsat Cafe i in. tego typu dokumenty mam w uju muju. Jutro ponoć Niedźwiedzki w trójce ma wspominac Majkola od 9 do 12  zawsze moze mniej będzie *******ił a więcej muzykował   Cytat: 
  Podnieca mnie zwrot "zdemolował pokój" Ciekawe czy rzucił w nią krzesłem  Cytat: 
  Cytat: 
  Ale żelu do twarzy nie zdradzam  ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Zawsze się zmacham jak nadrabiam, bo sie spiesze, żeby nie zapomnieć co to chciałam odpisać   | |||||
|     | 
|  2010-06-24, 22:46 | #3813 | 
| Zakorzenienie | 

mialam tu napisać, ale się powstrzymałam, Kama idż na spiskowy potrzebuje mózgu tylko czekaj musze napisać    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-24, 22:46 | #3814 | 
| Zakorzenienie | 

Chciałam coś powiedzieć. Daria, nasza Daria jest prawdziwym skarbem . Pomaga mi w sytuacjach jak skaczę z radości i gdy pęka mi serce. Muszę jej tu oficjalnie podziękować.  Będziecie ze mną jutro? Błagam ja od dwóch lat 25 czerwca umieram razem z P. a od roku jeszcze z M. nie przeżyje jutrzejszego dnia. 
				__________________ Michael Jackson.  ...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko... Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. | 
|     | 
|  2010-06-24, 22:51 | #3815 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Wszystkie razem...nic sie nie martw  ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2010-06-24, 23:09 | #3816 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Cytat: 
    dzięki Słońce, wzruszyłam się...   ale nie masz mi za co dziękować, chociaż masz rację jestem skarbem...   wiecie co, wszystko mnie swędzi...  i pić mi się chce nieustannie... | |
|     | 
|  2010-06-24, 23:14 | #3817 | 
| Zakorzenienie | 

W ogóle...moja matka mnie dziś ponformowała, że sobie zdjęcie na fejsbuka wkleiła...ona ma fejsbuka...masakrus totalus    | 
|     | 
|  2010-06-24, 23:23 | #3818 | 
| Zakorzenienie | 

moja mama nie ma naszej klasy, facebooka wiec jej znajomi na mnie napieraja    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-24, 23:34 | #3819 | 
| Zakorzenienie | 

O Lusia masz Mariana z Larrym   Załącznik 3209980 | 
|     | 
|  2010-06-24, 23:39 | #3820 | 
| Zakorzenienie | 

ej to to faktycznie jest z forest lawn ale nie na żywo   (((((((((((((((((((((((  ((((((((( ale sie Larry przygarbił 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-24, 23:43 | #3821 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Marian tez przygarbiony...siedzi jak ja kurde   | |
|     | 
|  2010-06-24, 23:46 | #3822 | 
| Zakorzenienie | 

nie no ja się zgubiłam powiedzieli, że to na żywo, czuję się oszukana    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-24, 23:51 | #3823 | 
| Zakorzenienie | 

Myszka, taki plakat MJ wisial dobre kilka lat z kilkanascie lat temu   ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- lecę na spiskowy   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-25, 00:01 | #3824 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  A moze u Lettermana będzie live  Zresztą...srał go pies   Wybacz  ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ---------- Pozwolicie, że sobie ziewnę   | |
|     | 
|  2010-06-25, 00:11 | #3825 | 
| Zakorzenienie | 

ej ale Jerma chyba troszku schudł, ale to nagrywane to kij wie, może nagrywali 5 misiecy temu    
				__________________ | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-06-25, 00:31 | #3826 | 
| Zakorzenienie | 

Idę kurna spać. Rano się biorę za sprzątanie  W sensie odkurzę...co mi tam...w sobote sie nie będzie trzeba zrywać  Majkolowej  Sen na dziś Załącznik 3210008 Do potem pyszczoki   | 
|     | 
|  2010-06-25, 06:46 | #3827 | 
| Zakorzenienie | 

Czyżbym była pierwsza?!    Dzień Dobry Dziewczyny i Majkol  zaraz idę się ubierać... pogoda daremna.. leje i zimno;./ mam humor wyjęty z  jak tylko otworzyłam oczy..nie wiem czemu.. ;/ tego telefonu, który wpadł mi pod samochód nie da się naprawić.prawdopodobnie coś z płytą główną i to przewyższy koszty telefonu...  i teraz cóż... będę musiała kupić nowy  a to telefon koleżanki a nawet więcej...  jej mamy . Nibylandio wszystkiego najlepszego     Załącznik 3210045 losowy Majkuś   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-25, 07:01 | #3828 | ||
| Zakorzenienie | 

czesc dziewczynki   bloo  wlasnie Nibylandio i Nibylandki i przede wszystkim Majkel 
 milego dnia wam zycze, jak zwykle Majkelowego  od 3 juz patrzylam na trace, bo przy napisie Trace jest Majkel i King of pop napisane i leca co 4-5 piosenke Majkelowe, na uspanie mialam Jam i Bad, a jak wstalam, wlaczylam od razu Remember i za chwile Liberian  , teraz mam glosno, zeby slyszala jakby co z innego pomieszczenia  Majkel, to jedziemy heja Załącznik 3210046 Załącznik 3210047 Załącznik 3210048 Załącznik 3210049 Załącznik 3210050 Załącznik 3210051 Załącznik 3210052 
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | ||
|     | 
|  2010-06-25, 07:03 | #3829 | 
| Zakorzenienie | 

szpaczek mi to okna zaglada   pamietajcie, nie smutac, bo gdziekolwiek jest nasz Majkus jest mu lepiej  dla nas wszytskich ten dzien zostanie szczegolnym na zawsze   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-25, 07:06 | #3830 | 
| PIP. | 

helol    
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2010-06-25, 07:33 | #3831 | 
| Zakorzenienie | 

dobrze, ze zajrzalam z powrotem, bo bym Pw nie widziala   to ide sie ubrac w koncu, koszulka nibylandzka musi byc dzis  buziaki  w serduszku mam was wszytskie i Majkola of koz ( dla kamusi  ) pa   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-25, 07:45 | #3832 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Piekary Śląskie 
				 | 

To i ja,z samego rana witam - w ten dzień, który rok temu nie musiał nastąpić   ale dzięki temu poznałam Was, więc cieszę się,że znalazł się plus, tego minusa    Teraz uciekam ubierać się do pracy. Nie ubieram Nibylandzkiej koszulki, ubieram inną - in memory of King of Pop. Za to będę dzisiaj z Wami wieczorem i mam nadzieję,że ktoś się do mnie odezwie dziś    Do zobaczenia   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-25, 08:53 | #3833 | 
| Zakorzenienie | 

Cześć    
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-06-25, 09:05 | #3834 | 
| Zakorzenienie | 

Czesc kochane, wszystkiego najlepsiejszego z okazji naszej rocznicy - wczoraj na naszej klasie   zobaczylam ze jestem pinezka u naszej majkelowki - ale mi sie milo zrobilo  Powiem Wam moje kochane i kochani, ze mimo iz rzadko sie tu udzielam - naprawde ciesze sie ze jestescie - to taka odskocznia od brutalnej rzeczywistosci - razem sie smiejemy, placzemy, kislujemy, rymujemy - KOCHAM WAS I NASZA NIBYLANDIE WASZE ZDROWIE  A tu nasz skarb NAJWIEKSZY Załącznik 3210124 
				__________________ Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski | 
|     | 
|  2010-06-25, 09:11 | #3835 | 
| PIP. | 

Bafi    i Pisareczke i Motylka i Gronie tez cmokam  ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- a ja dzisiaj nie bede mogla wklejac, bo w mieszkanku nie mam neta jeszcze   
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2010-06-25, 09:13 | #3836 | 
| Zakorzenienie | 

Nie przeżyje dzisiejszej daty. Idę się myć i czymś zająć.

__________________ Michael Jackson.  ...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko... Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. | 
|     | 
|  2010-06-25, 09:26 | #3837 | 
| Zakorzenienie | 

Wszystkiego Najlepszego Kochana NIBYLANDIO!!! Załącznik 3210138 Załącznik 3210139 Załącznik 3210140 Załącznik 3210141 Załącznik 3210142 Załącznik 3210143 Załącznik 3210144 Załącznik 3210145 
				__________________ Edytowane przez Justyna33333 Czas edycji: 2010-06-25 o 09:30 | 
|     | 
|  2010-06-25, 09:59 | #3838 | 
| Zakorzenienie | 

Cześć dziewczyny   Jak ten czas zapier.... i wszędzie gdzie nie wejdę to o tym piszą. Postanowiłam, że dzisiaj zajmę się zakupami na wyjazd. Trzymajcie się       
				__________________ dirrtyKatrina                         Moonwalker                                                       | 
|     | 
|  2010-06-25, 10:08 | #3839 | 
| Zakorzenienie | 

czesc - a to dla was poranne ruchy miedniczka i pelna dawka przyjemnosci  ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- ja dzisiaj na zadne portale nie wchodze, mam jutjub i koncerty i was   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-25, 10:16 | #3840 | 
| Zakorzenienie | 

Ja weszłam na Onet i mam dość      
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.