| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-06-10, 10:25 | #361 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!

ale sie zaliczylam w kasie znow   i pewnie znoe bede miala nerwa z tata  ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- zabrzmialo jak tesciowa   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-10, 10:25 | #362 | 
| Zakorzenienie | 

a ja już skonczyłam na dziś pracę   teraz tylko odczekac godzinę dwadzieścia minut i spadam na hause   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-10, 10:25 | #363 | 
| Zakorzenienie | 

o jak do brody to powazne obciecie, pokazuj    
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-10, 10:25 | #364 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-06-10, 10:26 | #365 | 
| Zakorzenienie | 

Myślałam,że jakby bliżej to by nam sie udało skoczyc na kawę. 
				__________________ Michael Jackson.  ...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko... Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. | 
|     | 
|  2010-06-10, 10:28 | #366 | 
| Zakorzenienie | 

no i szukam jednej faktury, mysle moz e w torebce a tam co   kartka do kolezanki, co mialam w kwietniu wyslac  a ja sie dziwilam czemu sie nie odzywa  jeszzce mi sie to nie zdarzylo  ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- a Monisia dzis z nami z rana  ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Monia , robia sie te koszulki, bo nie wiem czy czekac czy kupowac cos  a w ogole jaka my robimy czarna czy biala? ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- tez bym z Toba skoczyla   
|     | 
|  2010-06-10, 10:34 | #367 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- chyba mam bliżej do Kato a swoja droga to mogłabym się kiedys wybrać poznać śląskie dziewuszki  Ciebie, Aniśkę i Motyloska  mam kumpele z Knurowa   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-06-10, 10:48 | #368 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-06-10, 10:49 | #369 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ | 
|     | 
|  2010-06-10, 10:57 | #370 | 
| Zakorzenienie | 

buahahah chyba jestem czarownica dzwoni kumplowi telefon na biurku, ten leci, a ja w zartach "szybko szybko bo to pewnie bagienny dzwoni" (Holender) odbiera telefon i slysze po chwili "good morning Herman"  wykrakałam  ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- a co ty robisz w Tarnowie?  ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- a Grosia odebrała kawkę dla siebie?   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-10, 10:59 | #371 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: My own, private Neverland. 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Aniś- Twoja kawka stawia na nogi.   | |||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-06-10, 10:59 | #372 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Nie mów kochanie,że jeszcze nie dostałaś jej. Cytat: 
 No byłoby super. Dwa dni tam będę. Wogóle w ten weekend spać chyba nie będę bo w sobotę Gala Wojak Boxing Night a tego nie przepuszczę czyli do nocy jak nie rana przed tv a w niedziele o 8.00 wyjazd do Tarnowa na obchody rocznicowe pierwszego transportu do Kl Auschwitz tam do 19.00 i nim się wróci a w poniedziłaek zaś do Tarnowa a stamtąd to Oświęcimia na dalszy ciąg obchodów a 17,06 zaczyna się trzy dniowy festival dla Pokoju. Dobrze,że tyle dni bez starych. 
				__________________ Michael Jackson.  ...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko... Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. | ||
|     | 
|  2010-06-10, 10:59 | #373 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: My own, private Neverland. 
				 | 

Pobudza, krzepi i w ogóle.    | 
|     | 
|  2010-06-10, 11:06 | #374 | 
| Zakorzenienie | 

moja siostra to jest dopiero matka   zadzwonila do mnie, bo chcial sie wygadac, bo byla wczoraj na pogrzebie u swojego trenera  a mowila, ze te upaly to takie, ze na hali ludzie mdleje , krew z nosa idzie  ale wracajac do tej matki  stoi na przystanku na nocke jechali, z nia jej syn 19 letni, a siedza lysi , wytatulowani , pijani i zaczynaja cos do P. czy jej syna, ze by go trzeba oklepac, bo brudasow to oni nie widza ta u siebie  no to P. juz panika w oczach, a moja sis : a co to sie cos nie podoba do jakiegos tam  a on znow, ze brudas ten P. itd. a ona, ze najbrudniejsi to wy tu jestescie i oklepac to ona jego moze  i wyjela komorke, 112 wykrecila i mowi: prosz eo onterwencje, bo siedzi tu paru panow pijanych w miejscu publicznym, brzydko sie odzywaja i sfastyke ma wytatulowana, a to niezgodne z konstytucja, i cos tam nawija, patrzy a oni do autobusu wsiedli i odjechali. no to ona w inny autobus do pracy, koledzy dosiedli sie i nagle tamci wsiadaja i co grzeczni, dzien dobry nawet powiedzieli  ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Monia, no cos Ty koszulke mi wyslalas kiedy? ale czemu nic nie pisalas. na poczcie byla w poniedzialek ostatnio, to nic nie bylo ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- a Anisiu, no widzisz mialam dziekowac osobno i potem zapomnialam  a to taki sex dalas  dziekuje  a zapomnialam, bo od razu go uzylam  , bo ciacho nie zjedzone wyschnie  ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- ja kamusia przyjdzie to musze cos opowiedziec, bo wczoraj zapomnialam, zeby nie zniklo w jednym dlugim poscie i juz po tem poszlo sie pasc   
|     | 
|  2010-06-10, 11:07 | #375 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

dzień dobry   Anisia, dziękuję za kawę  u mnie upał i lapma  Jusia pokazuj włosy   | 
|     | 
|  2010-06-10, 11:11 | #376 | |||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat: 
  Monisia zaczela dzien od kawy i Iliosek   Moniś, to zapowiada ci sie fajny dlugi weekend  Przespij sie deczko jak znajdziesz chwile  moze ktos by ci mogl te gale boksu nagrac? ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |||
|     | 
|  2010-06-10, 11:19 | #377 | 
				 | 

Powiem Wam coś    też nie znoszę 'brudasów'...  teraz to już nie zwracam na nich uwagi, ale w szkole średniej, oj działo się... miałam dwóch takich w równoległej klasie...  glany, wojskowe plecaki, czarne koszulki- irytowali mnie swoim jestestwem, więc od pierwszej do czwartej klasy mieli przerąbane...  ja chucherko ważące nieco ponad 40 kg za każdym razem jak ich spotykałam to albo ich kopnęłam, albo wyzwałam, ale najczęściej "waliłam z bara"...   doszło do tego, że mnie omijali...  a nic mi nie mogli zrobić, bo się bali mojego tża, którego widzieli jak codziennie przyjeżdża po mnie do szkoły...   | 
|     | 
|  2010-06-10, 11:21 | #378 | 
| Zakorzenienie | 

Pokażę w domu   Bo jak zacznę robić foty w pracy to mnie już na pewno zwolnia   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-10, 11:25 | #379 | |
				 | 

Cytat: 
    zaczekam...   | |
|     | 
|  2010-06-10, 11:30 | #380 | 
| PIP. | 

dostalam jakas wysypke w zeszly piatek. poszlam do lekarza rodzinnego, stwierdzil, ze to uczulenie i dostalam zastrzyk z jakiegos steryda. nic nie jest lepiej. wysypka jest tylko na dekolcie i brzuchu [pomijam juz fakt, ze w sob moja przyjaciolka ma urodziny i na gwalt szukam nowej kreacji teraz  ] we wtorek ide do jakiegos dermatologa, ale takiego za zasadzie jakikolwiek, ktory mial wolny termin  musialam sie Wam wyzalic  najdziwniejsze jest to, ze to chyba jakas alergia  ale ja w zyciu nie mialam alergii na nic  i w ogole nie wiem na co by to moglo byc, bo ani nic nie jadlam ani zadnego proszku nowego  zalamana jestem   
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2010-06-10, 11:34 | #381 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  a co do sukienki to szukaj czegos co przykryje dekolt najlepiej sukienki ze stojka z odkrytymi ramionami  ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- wmusiłam w siebie pol litra wody mineralnej niegazowanej "kropla beskidu" - nie znosze jej, bo smakuje jak kranowa  ale w kiosku innej nie mieli, wiec wzielam. Teraz łażę ciągle siku   
|     | 
|  2010-06-10, 11:45 | #382 | 
| PIP. | 

ooo, sprobuje ten balsam     taki normalnie do dostania w aptece?   
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka Edytowane przez ilios Czas edycji: 2010-06-10 o 11:50 | 
|     | 
|  2010-06-10, 11:47 | #383 | 
| Zakorzenienie | 

Ja pertolę jaki upał    | 
|     | 
|  2010-06-10, 11:52 | #384 | 
| PIP. | 

upal    
|     | 
|  2010-06-10, 11:52 | #385 | 
| Zakorzenienie | 

ale jakich brudasow Daria ? bo dla nazistow wszyscy oprocz nich sa brudasami   
|     | 
|  2010-06-10, 11:53 | #386 | 
| PIP. | 

pech jest taki, ze dzis i jutro ma byc upal, w sobote ulewy, a w niedziele znow upal   moja biedna kumpela i jej sobotni slub   
|     | 
|  2010-06-10, 11:58 | #387 | 
| Zakorzenienie | 

Iliosku, no widzisz, chyba tak moze byc z ta alergia, ze kurde nieraz sie przyplacze, takie teraz swinstwa kolo nas   a moze od tego jedzenia co teraz próbujesz, jakas przyprawa czy cos, to nasila? ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- a tak w ogole co przeszkadza a takich ludziach co nosza glany, plecaki? przeciez oni sie myja, to czemu zaraz brudasy, ej, cos mi tu zajezdza brakiem tolerancji  ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- kamusia ale sie przywitalas   zaraz Ci cos opowiem, wiem,z e pewnie to nie zadna nowowsc, ale mnie to rozbawilo i w ogole czuje, ze caly czas jesescie ze mna  ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- a co to jest lapma?  ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- a mi tu fajnie wiatraczek powiewa i jest git  jeszzce tylko jutro podobnie taki upal mocny, potem lzej  ale w koncu lato idzie, to ma prawo nie  ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- w sumie doczytalam, ze kiedys Darii przeszkadzali, ale jej przeszlo   
|     | 
|  2010-06-10, 11:58 | #388 | 
| Zakorzenienie | 

Pracuję    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-10, 11:58 | #389 | 
| PIP. | 

Groniu   potraw probuje w sumie od 3 dni, a wysypka tak bez zwiazku  mam nadzieje, ze alergolog/dermatolog mi pomoze   
|     | 
|  2010-06-10, 12:00 | #390 | 
| Zakorzenienie | 

A ja kocham upał. Mi nie przeszkadza 35 ' ani trochę   No tylko w busie jak jestem   
				__________________ | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.

opowiadal o slubie swojej siostry
 opowiadal o slubie swojej siostry