| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-06-10, 15:50 | #511 | |
| Zakorzenienie | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!

dlugopis sie do reki klei, co chwila trza rece myc , nie wiem czy to takie fajne   ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat: 
  musze dzis kupic  , bo wczoraj nie kupilam   ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- a ciekawe czy Atunia ma tylko tak 35 czy ma 35 lat  bo fajnie by bylo nawet  ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- P. napisal esa : baba wlasnie walnela przed nami   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-06-10, 15:53 | #512 | 
| Zakorzenienie | 

Jak dla mnie, ten drugi poszedł okropnie   Ale ja cierpię na przerost ambicji nieproporcjonalny do mojego wzrostu, więc...  Bocian, lecąc ze mną do Afryki, zmęczył się po drodze i niechcący upuścił w nie tej strefie klimatycznej co trzeba   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2010-06-10, 16:08 | #513 | |
| Zakorzenienie | 

ale jada, uff. ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat: 
  no trudno jak bedziesz miala 4 tylko  czy nie wiem jak u was teraz jest, czy tylko punkty, nie no chyba stopnie sa  ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- najlepszy ten kolega przyniosl tak obdarta fakture w 2 rogach, z epol moze jej jest i sie pyta czy taka moze byc  no moze, ale nawzy firmy nie widac, NIP widac, a on, ze to na pewno z tej i takiej firmy  tak tak  ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- obaidu na dzos nie robilam, mialam krupnik gotowac, bo kasze ugotowala, ale wy sie ze mnie smiejecie  nie, niechcialo mi sie i dzis zrobie cos na szybko  o wiem co, zupe z pepsi  a Daria lubi zupe chociaz jedna z coca coli  ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- kolezanka pracuje w casynie i se robia kawet teraz mrozona, taka z automatu z mlekiem dodaja lod jak na stacji i mowi, ze klientom nie pokazuja bo im sie zache, a nich maja taka z ekspresu  fajna obsluga  ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- a ciekawe czy na innych watkach mozna tagio dodawac, czy tak zmniejszyli  ale jestem przekonana, ze jak tak, to przez nasze  ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Anisia ladnie dusi te poledwiczki  ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- fajnie sie z Toba grochu gada wiesz  o wszytskim i o niczym , przybij poslada  ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- pisze faktury i gadam z grochem  nigdy sie z nim nie nudze wiecie  ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- i nigdy nie powiedzial : zamknij sie babo  w sumie chyba nikt tak do mnie nie powiedzial  ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- ale czy groch to gatunek baby, jak myslicie  bo w sumie w szkole uczyli, ze to roslina straczkowa ale cejrowski ostatnio mowil, ze unia ma takie wymogi, zmienia akademie na uniwersytet, ze niektore gatunki lacza do czego innego, wiec jak w unii to pewnie groch to baba   ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- no chyba wyjdzie moj najdluzszy post  ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- a jeszcze nie sprawdzalam kto najwiecej tu gada  jak myslicie   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-06-10, 16:11 | #514 | 
| Zakorzenienie | 

Heal the world na VH1   dzizas.. te chore dzieci...   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-10, 16:17 | #515 | 
| Zakorzenienie | 

ide pa    
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-10, 16:18 | #516 | 
| Zakorzenienie | 

echhh Majkol jak ty zrobisz teledysk to   juz wiem, dlaczego tak rzadko to ogladam, to nie na moje serce  ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- paaaaaaa 
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-10, 16:21 | #517 | 
| Zakorzenienie | 

rozmawiałam z dziadziem pozytywna energia działa, zobaczycie powiem do tego raka "spiep**zaj raku!!!" na bank posłucha    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-10, 16:24 | #518 | 
| Zakorzenienie | 

Pisarko, zdalas?   ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- :d 
|     | 
|  2010-06-10, 16:31 | #519 | 
| Zakorzenienie | 

Anisiu, pisałam parę postów wcześniej, że American Literature zaliczyłam na full    
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2010-06-10, 17:01 | #520 | 
| Zakorzenienie | 

wyczesałam psa, pozamiatałam... cała reklamówa kłaków - znowu!

__________________ | 
|     | 
|  2010-06-10, 17:12 | #521 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   wiecie co? cuda jednak się zdarzają... jak byłam we Wrocławiu i przechodziłam przez ulicę (wcale nie było zielonego światła  ) to szarpnęłam koleżankę za rękę bo auto rozpędzone jechało i miałam wrażenie, że ona wpadnie pod samochód... wypadł mi z torebki JEJ telefon... uderzył z hukiem o beton a kiedy odruchowo chciałam go pozbierać przejechał go samochód i pociągnął za sobą jakieś...10m   telefon jest cały. caluuusi. poza tym, że oderwało się to na SIM i obudowa jest pęknięta... cuda.  idę zaraz w truskawy  ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- a w ogóle to jak myślicie... ja mam pokryć koszty naprawy?   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-06-10, 17:21 | #522 | 
| Zakorzenienie | 

Newsy z MJJComunity, pewna osoba mająca powiązania z ludźmi pracującymi nad nowym albumem Michaela pisze iż:  *Album będzie zawierał tylko piosenki (10-12) które nigdy nie zostały wydane (czyli nie bedą to na pewno piosenki z TUC) *Album ukaże się z pewnością w 2010 roku, w 2012 -2013 roku możemy spodziewać się kolejnego. *Podobno istnieje wersja Hold my hand w której śpiewa tylko Michael *Pierwszy singiel zostanie wydany w sierpniu lub wczesnego września. *Michael był w trakcie kompletowania piosenek na sówj nowy album. Nowy materiał miał nagrywać w Londynie i tam go skończyć. *Tytuł nowego albumu jest dopiero rozważany. Możliwe że może nazywać się L.O.V.E *Piosenka Another day będzie najprawdopodobniej pierwszym singiel. Koleś jej słuchał, ma około 4 minut jest rockowa, podobna do Give in to me, Dirty Diana, prócz zwykłych zwrotek Michael udziela się wokalnie (przykład nowego snippetu http://www.youtube.com/watch?v=IDFb3FhEgQg ), Lenny Kravitz nie śpiewa, tylko w tle. *Są materiały video lub zdjęcia z pracy w studio z Lennym także mogą być wykorzystane do teledysku *Prawdopodbnie na nowym albumie znajdą się utwory ze stajni RedOne'a i Will.I.am'a Jeśli chodzi o inne projekty: *Reedycja Off the wall w 2011 roku *2012 rok będzie bardzo bogaty w nowe wydania: -reedycja Bad 25 z miksami i 1-2 nowymi piosenkami -Bad tour live in Wembley -A Cirque Du Soleil Album czyli album jednej z najlepszych grup cyrkowych którzy w 2012 roku ruszają w Las Vegas z wielkim spektaklem z piosenkami Michaela Jacksona. Tu macie zwiastun: http://www.youtube.com/watch?v=yPO9mX29XlM *reedycja Dagerous jako dwupłytowy dysk, jeden bedzie zawierał nowe piosenki i dema *Materiały video ze studia z sesji Dangerous i do innych płyt bo Michael lubił się nagrywać w studio. p.s. wpadłam w pokrzywy   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-10, 17:39 | #523 | 
| Zakorzenienie | 

próbowałam Wam zroic foty włosów ale jednak po spacerze o 18 to juz nie wychodzę najlepiej   zrobie rano, obiecuję   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-10, 18:00 | #524 | 
| Zakorzenienie | 

a co Justynko zrobiłaś z włosami? ja właśnie muszę jeszcze dziś czesać jakąś fryzurę na główce i dać do oceny, a później robić na niej pasemka. ;/ a chyba nie mam lakieru do włosów  tzn mam ale taki, że...  http://adamp.wrzuta.pl/audio/1HScHEz..._eleny_bandyta 
				__________________ Edytowane przez bloomeq Czas edycji: 2010-06-10 o 18:02 | 
|     | 
|  2010-06-10, 18:12 | #525 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2010-06-10, 18:13 | #526 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Jakoś to się poukłada, zobaczycie  Cytat: 
 Ale reedycji Bada w 25lecie powstani nie chcę  Będe miała megadepresje   Zbieramy kasiorkę  Dwupłytowy Dangerous mnie podnieciło nieco  No i of koz Bad tour on Wembley   | ||
|     | 
|  2010-06-10, 19:10 | #527 | 
| Zakorzenienie | 

koniecznie musisz się pochwalić  ja postanowiłam nie obcinać teraz w ogóle... czasem podetnę. a niech se rosną. ciekawe jak długo wytrzymam  góra 2 miesiące bez ścinania, degażowania, stopniowania i muszę na nowo  ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- spadam na pole...  pa ;** 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-10, 19:58 | #528 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

zupa z coca-coli   postanowiłam ograniczyć i się na sprite przerzuciłam...  jestem taka rozkojarzona  chwilę temu przypomniało mi się że mam dzisiaj egzamin...  na szczęście odbywa się metodą distance learning, więc zdążyłam   | 
|     | 
|  2010-06-10, 20:21 | #529 | 
| Zakorzenienie | 

wizaz mi padl i nie mialam jak nadrobic   kurde Lu... czy to znaczy ze nie bedzie wielkiego BAM?   
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-06-10, 20:42 | #530 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Kurna, wkurza mnie już ta farma!   Jak się wkurzę, to wszystkie drzewa wytnę w pień, konie pognam na wertepy a kury pójdą na rosół!  Nie idzie sobie normalnie porolniczyć, bo ciągle wymyślają coraz to nowe pierdoły, jakieś kurna namioty weselne czy stragany, kfa!   | 
|     | 
|  2010-06-10, 20:52 | #531 | 
| Zakorzenienie | 

mam drinka   ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;19910108]Kurna, wkurza mnie już ta farma!  Jak się wkurzę, to wszystkie drzewa wytnę w pień, konie pognam na wertepy a kury pójdą na rosół!  Nie idzie sobie normalnie porolniczyć, bo ciągle wymyślają coraz to nowe pierdoły, jakieś kurna namioty weselne czy stragany, kfa!  [/QUOTE] to wez daj skipa i po klopocie, nie musisz niczego kupowac  a stragan ulatwia zywot, bo se mozna sadzic cos co jest jeszcze blokniete  ja tak sadzilam bazylie czy ogorki   
|     | 
|  2010-06-10, 20:54 | #532 | 
| Zakorzenienie | 

o wlasnie patrze, ze Anisia pyta sie Pisarki o egzaminy, a my o tym gadalysmy wczesniej chwile   koniec na wspolnej, za 3 miech dopiero  Maksiolek juz dobrze sie czuje, ogonek wysoko, szczeka jak trza  ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- widzialam pare razy Akona w piosnekach dzis i stwierdzam, ze on sie zawsze usmiecha   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-10, 20:57 | #533 | 
| Zakorzenienie | 

Kamuha jaki masz ten kubeczek, bo mi dzisiaj mama też kupiła z tej serii   za 5,99   
				__________________ | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-06-10, 21:04 | #534 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-06-10, 21:11 | #535 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: pod parasolem Michaela 
				 | 

jestem   5 godzin w samochodzie  otworzyłam dach, puściłam latino disco i udawałam, ze to Toscania   
				__________________   But I'm Only Human... | 
|     | 
|  2010-06-10, 21:17 | #536 | 
| Zakorzenienie | 

a ja jutro rano jade do mamci na caly dzien prawie   ale zajrze do was z kompa brata   
|     | 
|  2010-06-10, 21:17 | #537 | 
| Zakorzenienie | 

kurde ale mnie te pokrzywy poparzyły, ręka, obie nogi... masakra    
				__________________ | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-06-10, 21:21 | #538 | |
				 | 

Cytat: 
  Lu, a co Ty w pokrzywach robiłaś   
				__________________   But I'm Only Human... | |
|     | 
|  2010-06-10, 21:22 | #539 | 
| Zakorzenienie | 

Kryśka bawiłam się z psem w ogródku a jako, że tata wyjechał to jest deko zaniedbany i mamy różne chwasty w tym pokrzywy i inne takie no i ganiałam się z psem i wpadłam w pokrzywy - pocieszam sie tym, że to zdrowotne    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-10, 21:24 | #540 | |
				 | 

Cytat: 

__________________   But I'm Only Human... | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.