|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!
dlugopis sie do reki klei, co chwila trza rece myc , nie wiem czy to takie fajne
![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
![]() musze dzis kupic ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- a ciekawe czy Atunia ma tylko tak 35 czy ma 35 lat ![]() bo fajnie by bylo nawet ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- P. napisal esa : baba wlasnie walnela przed nami ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie, ten drugi poszedł okropnie
![]() ![]() Bocian, lecąc ze mną do Afryki, zmęczył się po drodze i niechcący upuścił w nie tej strefie klimatycznej co trzeba ![]()
#513 | |
Zakorzenienie
|
ale jada, uff.
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
![]() no trudno jak bedziesz miala 4 tylko ![]() czy nie wiem jak u was teraz jest, czy tylko punkty, nie no chyba stopnie sa ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- najlepszy ten kolega przyniosl tak obdarta fakture w 2 rogach, z epol moze jej jest i sie pyta czy taka moze byc ![]() no moze, ale nawzy firmy nie widac, NIP widac, a on, ze to na pewno z tej i takiej firmy ![]() tak tak ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- obaidu na dzos nie robilam, mialam krupnik gotowac, bo kasze ugotowala, ale wy sie ze mnie smiejecie ![]() nie, niechcialo mi sie i dzis zrobie cos na szybko ![]() o wiem co, zupe z pepsi ![]() a Daria lubi zupe chociaz jedna z coca coli ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- kolezanka pracuje w casynie i se robia kawet teraz mrozona, taka z automatu z mlekiem dodaja lod jak na stacji i mowi, ze klientom nie pokazuja bo im sie zache, a nich maja taka z ekspresu ![]() fajna obsluga ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- a ciekawe czy na innych watkach mozna tagio dodawac, czy tak zmniejszyli ![]() ale jestem przekonana, ze jak tak, to przez nasze ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Anisia ladnie dusi te poledwiczki ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- fajnie sie z Toba grochu gada wiesz ![]() o wszytskim i o niczym , przybij poslada ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- pisze faktury i gadam z grochem ![]() nigdy sie z nim nie nudze wiecie ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- i nigdy nie powiedzial : zamknij sie babo ![]() w sumie chyba nikt tak do mnie nie powiedzial ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- ale czy groch to gatunek baby, jak myslicie ![]() bo w sumie w szkole uczyli, ze to roslina straczkowa ale cejrowski ostatnio mowil, ze unia ma takie wymogi, zmienia akademie na uniwersytet, ze niektore gatunki lacza do czego innego, wiec jak w unii to pewnie groch to baba ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- no chyba wyjdzie moj najdluzszy post ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- a jeszcze nie sprawdzalam kto najwiecej tu gada ![]() jak myslicie ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
Heal the world na VH1
![]() dzizas.. te chore dzieci... ![]()
#515 |
Zakorzenienie
|
ide pa
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
echhh Majkol jak ty zrobisz teledysk to
![]() juz wiem, dlaczego tak rzadko to ogladam, to nie na moje serce ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- paaaaaaa
#517 |
Zakorzenienie
|
rozmawiałam z dziadziem pozytywna energia działa, zobaczycie powiem do tego raka "spiep**zaj raku!!!" na bank posłucha
![]()
#518 |
Zakorzenienie
|
Pisarko, zdalas?
![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- :d
#519 |
Zakorzenienie
|
Anisiu, pisałam parę postów wcześniej, że American Literature zaliczyłam na full
![]()
#520 |
Zakorzenienie
|
wyczesałam psa, pozamiatałam... cała reklamówa kłaków - znowu!
#521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiecie co? cuda jednak się zdarzają... jak byłam we Wrocławiu i przechodziłam przez ulicę (wcale nie było zielonego światła ![]() ![]() telefon jest cały. caluuusi. poza tym, że oderwało się to na SIM i obudowa jest pęknięta... cuda. ![]() idę zaraz w truskawy ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- a w ogóle to jak myślicie... ja mam pokryć koszty naprawy? ![]()
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
Newsy z MJJComunity, pewna osoba mająca powiązania z ludźmi pracującymi nad nowym albumem Michaela pisze iż:
*Album będzie zawierał tylko piosenki (10-12) które nigdy nie zostały wydane (czyli nie bedą to na pewno piosenki z TUC) *Album ukaże się z pewnością w 2010 roku, w 2012 -2013 roku możemy spodziewać się kolejnego. *Podobno istnieje wersja Hold my hand w której śpiewa tylko Michael *Pierwszy singiel zostanie wydany w sierpniu lub wczesnego września. *Michael był w trakcie kompletowania piosenek na sówj nowy album. Nowy materiał miał nagrywać w Londynie i tam go skończyć. *Tytuł nowego albumu jest dopiero rozważany. Możliwe że może nazywać się L.O.V.E *Piosenka Another day będzie najprawdopodobniej pierwszym singiel. Koleś jej słuchał, ma około 4 minut jest rockowa, podobna do Give in to me, Dirty Diana, prócz zwykłych zwrotek Michael udziela się wokalnie (przykład nowego snippetu http://www.youtube.com/watch?v=IDFb3FhEgQg ), Lenny Kravitz nie śpiewa, tylko w tle. *Są materiały video lub zdjęcia z pracy w studio z Lennym także mogą być wykorzystane do teledysku *Prawdopodbnie na nowym albumie znajdą się utwory ze stajni RedOne'a i Will.I.am'a Jeśli chodzi o inne projekty: *Reedycja Off the wall w 2011 roku *2012 rok będzie bardzo bogaty w nowe wydania: -reedycja Bad 25 z miksami i 1-2 nowymi piosenkami -Bad tour live in Wembley -A Cirque Du Soleil Album czyli album jednej z najlepszych grup cyrkowych którzy w 2012 roku ruszają w Las Vegas z wielkim spektaklem z piosenkami Michaela Jacksona. Tu macie zwiastun: http://www.youtube.com/watch?v=yPO9mX29XlM *reedycja Dagerous jako dwupłytowy dysk, jeden bedzie zawierał nowe piosenki i dema *Materiały video ze studia z sesji Dangerous i do innych płyt bo Michael lubił się nagrywać w studio. p.s. wpadłam w pokrzywy ![]()
#523 |
Zakorzenienie
|
próbowałam Wam zroic foty włosów ale jednak po spacerze o 18 to juz nie wychodzę najlepiej
![]() zrobie rano, obiecuję ![]()
#524 |
Zakorzenienie
|
a co Justynko zrobiłaś z włosami? ja właśnie muszę jeszcze dziś czesać jakąś fryzurę na główce i dać do oceny, a później robić na niej pasemka. ;/
a chyba nie mam lakieru do włosów ![]() ![]() http://adamp.wrzuta.pl/audio/1HScHEz..._eleny_bandyta
Edytowane przez bloomeq Czas edycji: 2010-06-10 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#526 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakoś to się poukłada, zobaczycie ![]() Cytat:
Ale reedycji Bada w 25lecie powstani nie chcę ![]() ![]() ![]() Zbieramy kasiorkę ![]() Dwupłytowy Dangerous mnie podnieciło nieco ![]() No i of koz Bad tour on Wembley ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
![]() koniecznie musisz się pochwalić ![]() ja postanowiłam nie obcinać teraz w ogóle... czasem podetnę. a niech se rosną. ciekawe jak długo wytrzymam ![]() góra 2 miesiące bez ścinania, degażowania, stopniowania i muszę na nowo ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- spadam na pole... ![]() pa ;**
#528 |
Zakorzenienie
|
zupa z coca-coli
![]() postanowiłam ograniczyć i się na sprite przerzuciłam... ![]() jestem taka rozkojarzona ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
wizaz mi padl i nie mialam jak nadrobic
![]() kurde Lu... czy to znaczy ze nie bedzie wielkiego BAM? ![]()
![]() |
#530 |
Konto usunięte
|
Kurna, wkurza mnie już ta farma!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
mam drinka
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;19910108]Kurna, wkurza mnie już ta farma! ![]() ![]() ![]() to wez daj skipa i po klopocie, nie musisz niczego kupowac ![]() a stragan ulatwia zywot, bo se mozna sadzic cos co jest jeszcze blokniete ![]() ja tak sadzilam bazylie czy ogorki ![]()
#532 |
Zakorzenienie
|
o wlasnie patrze, ze Anisia pyta sie Pisarki o egzaminy, a my o tym gadalysmy wczesniej chwile
![]() koniec na wspolnej, za 3 miech dopiero ![]() Maksiolek juz dobrze sie czuje, ogonek wysoko, szczeka jak trza ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- widzialam pare razy Akona w piosnekach dzis i stwierdzam, ze on sie zawsze usmiecha ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
Kamuha jaki masz ten kubeczek, bo mi dzisiaj mama też kupiła z tej serii
![]() ![]()
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
jestem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
a ja jutro rano jade do mamci na caly dzien prawie
![]() ale zajrze do was z kompa brata ![]()
#537 |
Zakorzenienie
|
kurde ale mnie te pokrzywy poparzyły, ręka, obie nogi... masakra
![]()
#538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lu, a co Ty w pokrzywach robiłaś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Zakorzenienie
|
Kryśka bawiłam się z psem w ogródku a jako, że tata wyjechał to jest deko zaniedbany i mamy różne chwasty w tym pokrzywy i inne takie no i ganiałam się z psem i wpadłam w pokrzywy - pocieszam sie tym, że to zdrowotne
![]()
#540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.