| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-06-11, 11:31 | #721 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!

imieniny ciotkarskie   ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- ale Ty pewnie do Niuniola i tak przyjedziesz to wtedy sie wybiore do Poznania  pewnie, ze szkoda   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-11, 11:33 | #722 | 
| Zakorzenienie | 

No w sobote jak zwykle jest final...nigdy nie pisza wcześniej co będzie...można jedynie mieć nadzieję   Ale zasadniczo myślę, że puszczą     | 
|     | 
|  2010-06-11, 11:33 | #723 | 
| Zakorzenienie | 

moj P. to sie smiesznie poci, bo twarza, cala mu zalewa    
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-11, 11:33 | #724 | 
| Zakorzenienie | 

We wtorek...wiec pewnie polatam w poniedziałek jak kot z jęzorem    | 
|     | 
|  2010-06-11, 11:34 | #725 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ale ta godzina mnie wkurza teraz finalu   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-06-11, 11:34 | #726 | 
| Zakorzenienie | 

A właśnei Niuniole kiedy się spotykaja    | 
|     | 
|  2010-06-11, 11:34 | #727 | 
| Zakorzenienie | 

patrze jakie imiona sa tam , Witolda, Wita, Jolanty    
|     | 
|  2010-06-11, 11:34 | #728 | 
| Zakorzenienie | 

Mnie też...zawsze miałam ostatnią 10 do kolacji, a teraz to dupa    | 
|     | 
|  2010-06-11, 11:37 | #729 | 
| Zakorzenienie | 

no one w Krakowie 17   a poznan to nie wiem kiedys tam indziej w wakacje moze  ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- no, ja zawsze jestem na zakupach , albo jak ide do tesciow, to caly mi przepada  ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------  ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- upka mi sie przykleja do spodnicy i bede wygnieciona   
|     | 
|  2010-06-11, 11:38 | #730 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     | 
|  2010-06-11, 11:39 | #731 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: zakochanie 
				 | 

Cytat: 
  wczoraj nawet wspominalam Cie jak bylam u kolezanki i mowilam ze szkoda ze mamy tak daleko :/ 
				__________________ tylko Ty i ja - najmniejsze państwo świata  "Hee-hee"   Dance... It's all I wanna do! | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-06-11, 11:41 | #732 | 
| Zakorzenienie | 

A w poniedziałek Faceci w czerni 2 leca na Polsacie...i emodziecko Majkol    | 
|     | 
|  2010-06-11, 11:43 | #733 | 
| Zakorzenienie | 

w piatek rano za tydzien  ja to cały czas mam zamiar jeszcze może na południe Was zaprosić?  bo nas dużo z tej części - Anisia, Monia, Bloo, Motylek, ja... 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-11, 11:44 | #734 | |
| Zakorzenienie | 

Sikuuuuuuuuu ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-06-11, 11:45 | #735 | 
| Zakorzenienie | 

Majkol to gra w tym filmie max 10 s   na YT jest ten urywek nie opłaca sie ogladac filmu dla tgo urywka  (sorry Majkol taka racja) siemano   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-11, 11:49 | #736 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Ja tu eksperyment robię, która włączy cały film dla emodziecka...a Ty co   ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Pomijając oczywiście fakt, że jest to rola stulecia   | |
|     | 
|  2010-06-11, 11:51 | #737 | 
| Zakorzenienie | 

Nie śmiejcie sie z mojej roli   Załącznik 3175709 | 
|     | 
|  2010-06-11, 11:52 | #738 | 
| Zakorzenienie | 

...bo wyciągnę węża z kieszeni!!! Załącznik 3175712 Upał chyba mi szkodzi   | 
|     | 
|  2010-06-11, 11:57 | #739 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: zakochanie 
				 | 

wyzeram truskawy z jogurtem naturalnym   ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:   
				__________________ tylko Ty i ja - najmniejsze państwo świata  "Hee-hee"   Dance... It's all I wanna do! | ||
|     | 
|  2010-06-11, 12:00 | #740 | 
| Zakorzenienie | 

koło nas zrobili pierwszy w Polsce Cupcake Corner. http://www.cupcakecorner.pl/pl/meetcupcakes.shtml wczoraj po południu było otwarcie jestem juz po orzechowej muffince   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-11, 12:02 | #741 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Uwielbiam muffinki,a ta mi tu smaka robi   | |
|     | 
|  2010-06-11, 12:04 | #742 | 
| Zakorzenienie | 

w ogóle chciałam powiedzieć, że ta rola jest dla niego krzywdząca, bo ten koleś go potraktował jak dekla :/  sorry Michael  ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Kama jak przyjedziesz do mnie to Cie zaprosze do najlepszej cukierni  wszamiesz wszystko   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-11, 12:06 | #743 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Majkol deklu  Ej ja gdziekolwiek jestem to szamię wszystko   | |
|     | 
|  2010-06-11, 12:13 | #744 | 
| Zakorzenienie | 

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- ale majkolek  kocham te zdjecia z reklamy pepsi  z ery Dangerous   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-11, 12:21 | #745 | 
| Zakorzenienie | 

u nas robią dobre shaki i mają dobre lody, co więcej to co ja lubię: muffinki, rogaliki makowe, makowce, serniki, kopce kreta, serniczki na zimno, ciastko kokosowe i ciastko brzoskwiniowe za to mama lubi różne szarlotka po włosku (dla mnie za słodkie), różne deserki (te deserki to nawet ja lubię xD), bananowy zawijaniec, banan w rumie... z ciast takie czekoladowe a'la murzynek (mama woli wersję z powidłami) Kama musisz wpaść   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-11, 12:25 | #746 | 
| Zakorzenienie | 

Zaśliniłam się    | 
|     | 
|  2010-06-11, 12:36 | #747 | 
| Zakorzenienie | 

deo mnie tez mozna na muffinki i na GRANDE MOJITO   Tak tak, mamy takie  A niedawno odkryłam nowa knajpę z burgerami. Nazywa się Love Krove i sa tam tak mega pyszne buły z wołem, że   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-11, 12:48 | #748 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- ale sie narobilam  zebralam arbuzy, agawe i co stam jeszze, a possialam aloesa, ziemniaki i ananasa do tego adoptowalam nosorozca i hipopotama  i kupilam 2 kangury  no   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-06-11, 12:50 | #749 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Dobraja uciekam... Uhuuuu już mi duchota zaczyna wpadać do pokoju   | |
|     | 
|  2010-06-11, 12:55 | #750 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: pod parasolem Michaela 
				 | 

Cytat:    dzień doberek  odpaliłam wiatrak, bo skwar niemiłosierny  i teraz mi zimno   
				__________________   But I'm Only Human... | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.