|  2010-06-09, 00:17 | #61 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!

to sobie jutro cyknij... bo tak być nie może...    | 
|     | 
|  2010-06-09, 00:19 | #62 | 
| Zakorzenienie | 

Coś

__________________ dirrtyKatrina                         Moonwalker                                                       | 
|     | 
|  2010-06-09, 00:19 | #63 | 
| Zakorzenienie | 

Ivre moja kochana miej uśmiech od samego rana dziś jest Twoje święto urodzinowe i mam nadzieję, ze tez Majkolowe Bo to najważniejszy gość u Ciebie i mam nadzieję, ze będzie mu jak w niebie przyjdzie do Ciebie o północy pod osłoną pięknej nocy zapuka cicho w okienko i szeptem powie : otworz panienko przyniesie narecze pieknych roz uwierz Ivre, On jest tuz tuz zlozy pocalunek na Twych usteczkach smyrknie wargami po powieczkach na koniec przytuli i powie: pamietaj, kiedy tylko pomyslisz jestem przy Tobie poczujesz wtedy male uklucie w serduszku Ty slodki nasz sliczny kwiatuszku Już się za dużo rozpisalam, ale mysl i tak jedna mialam zeby zyczyc Ci miłości aż do samej starości żebyś zawsze miała szczescie przy sobie i pamietaj, nie jesteś sama, ktos często myśli o Tobie  Sto lat  Załącznik 3170834 Załącznik 3170835 Załącznik 3170837 Załącznik 3170845 
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-09, 00:20 | #64 | 
| Zakorzenienie | 

Heeeelooooł   Pamiętacie mnie ?  Wpadłam dosłownie na sikundę bo Kama mnie molestuje żebym napisała COŚ na wątku  Pięknie tuu...  i taguś  Anka mnie ofc rozwaliła  I spadam dalej do literatury. Trzymajcie jutro kciuki. Baaajoo   
				__________________ dirrtyKatrina                         Moonwalker                                                       | 
|     | 
|  2010-06-09, 00:22 | #65 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-06-09, 00:22 | #66 | 
| Zakorzenienie | 

dobrej nocy Kochane    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-09, 00:25 | #67 | 
| Zakorzenienie | 

przeciez nie gotuje zupy   gulasz, i dawno wylaczylam  mam podzielna uwage  ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- no jasne Kasia, ja Cie pozdrawialam dzis w transparencie   ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- e nie ladny ten cycki i pupy  musi byc jakos majkolowo  a to brzmi pospolicie, trzeba troche magii  ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- dobra ide, zadanie wykonane  dobranoc   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-09, 00:27 | #68 | 
| Zakorzenienie | 

Dzięki Kamuś   Oooo Grochu mnie transparentował!  jak miło   Serio spadam bo moje oczęta już siadają  A jeszcze tyle do powtórzenia...  Dobranoc   
|     | 
|  2010-06-09, 00:29 | #69 | 
| Zakorzenienie | 

Groniu zadzwoń do Harrego Pottera   ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Jest i magia   | 
|     | 
|  2010-06-09, 00:38 | #70 | 
| Zakorzenienie | 

Idę spać   Majkolowej  Sen na dziś Załącznik 3170860 | 
|     | 
|  2010-06-09, 00:41 | #71 | 
| Zakorzenienie | 

a dlaczego zmienili opcje z tym tagowaniem? czyżby kogoś denerwowały tagi   ?? 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-09, 01:33 | #72 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: My own, private Neverland. 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-06-09, 01:50 | #73 | 
| Zakorzenienie | 

Anka, jak ja Cię kocham nad życie!     Ja jutro umrę nad tą kartką   
|     | 
|  2010-06-09, 01:54 | #74 | 
| Zakorzenienie | 

nie umrzesz Katrina...

__________________ | 
|     | 
|  2010-06-09, 01:59 | #75 | 
| Zakorzenienie | 

umrę umrę   Lusia.. nie wiem czemu (  ), ale pomyślałam o Tobie patrząc na... http://demotywatory.pl/1715607/Smutin   
|     | 
|  2010-06-09, 08:15 | #76 | 
| PIP. | 

helol   magiczne cycki i pupy   
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2010-06-09, 08:41 | #77 | ||
| Zakorzenienie | 

witam w zębowym wątku   Ja wczoraj odpadłam w przedbiegach. Oczy mi się kleiły, że wylądowałam w łóziu przed 23.00 Nie było mnie na odsłonie nowego wątku, no ale co się odwlecze to nie uciecze  ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat: 
  Jak ostatnio ogladalam Alicje w krainie czarów, to naprawde role Johnny Deppa pasują mi pod MJ. Chciałabym go zobaczyc jako Edka, jako pana Wonke i Kapelusznika  ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- aaaaa, nie mogę otworzyc linków cyców, dupki i nóg Luśki  Coż, zobacze w domu  ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:  ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- nie pakusiaj  coś się ostatnio w tagach popiórkało, stąd nie można dodawać  możliwe, że coś poblokowali  ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Ivre, wszystkiego najlepsiejsiego z okazji urodzin  zdrówka, bo się przyda miłości, bo jest motorem życia przyjacioł, bo bez nich swiat byłby niekompletny zrozumienia bliskich, bo dzięki nim czujesz się kochany radości i słonecznych dni, bo wyzwalają uśmiech spełnienia marzen tych duzych i tych malenkich      ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | ||
|     | 
|  2010-06-09, 08:43 | #78 | 
| PIP. | 

a w ogole to wiecie jaka mam teraz boska fuche?   od wczorajszej kolacji, a dzis po zajeciach i az do wieczora idziemy z kumpela do przyszlej knajpy indyjskiej, kucharz gotuje trylion dan, a my mowimy czy dobre     a to http://www.hairstore.pl/Jaguar_ST_Pi...27mm-2030.html jest moja przyszla potencjalna prostownica   
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2010-06-09, 09:35 | #79 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-06-09, 09:37 | #80 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Witajcie   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | |
|     | 
|  2010-06-09, 09:40 | #81 | 
| Zakorzenienie | 

Dzień dobry.

__________________ Michael Jackson.  ...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko... Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. | 
|     | 
|  2010-06-09, 09:50 | #82 | |
| Zakorzenienie | 

nadrobiłam starą część i nie omieszkałam się skomentować pupcie i cyce   ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat: 
 Dokładnie pan Wonka to cały MJ  ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- witaj Kochana! Jak samopoczucie? 
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-06-09, 09:51 | #83 | |
| PIP. | 

Cytat: 
  to taki na poczatek   
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | |
|     | 
|  2010-06-09, 09:54 | #84 | 
| Zakorzenienie | 

A bardzo dobre.A twoje? Kicham jak szalona bo słońce mam w pokoju. 
				__________________ Michael Jackson.  ...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko... Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. | 
|     | 
|  2010-06-09, 10:08 | #85 | 
| Zakorzenienie | 

dzien dobry   upalow juz mam dosyc  znow jakies male pecherzyki, w sloncu jest juz chyba z 30, ja wole, ze jak sie ubiore w krotki rekaw, to mi akurat, a nie ze pasc mozna  ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Ilios , mialam pytac jak malowanie pokoju  ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- a prostownice bym kupilam dla tej nazywy   
|     | 
|  2010-06-09, 10:12 | #86 | |
| Zakorzenienie | 

Dzisiaj nastąpi publikacja nowego odcinka o Nadii   ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Moje również  Pomijając kumpla, który sie zlosci na wlaczona klime, bo mu wieje  Ja niewiem ci faceci, to gorzej niz baby w ciazy  ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- buahahaha, zaadoptuj mnie  ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat: 
  ide siku, aaaaaaaaaaaaa bo sie zleje zaraz! 
|     | 
|  2010-06-09, 10:23 | #87 | 
| Zakorzenienie | 

nad morzem niech se beda, w miescie makabra, juz widze jaki P. jest zmeczony, w samochodzie goraco, tylko w domu jest fajowo   i w cieniu jak wieje  i teraz to bym stopy do zimnego strumyka wlozyla  stopy nie cierpia przegrzania  ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- a w ogole po upalach sa makbrycnze burze, drzewa sie lamia, i znow ulewy, zeby jakis nawalnic nie bylo, teraz mamy powietrze z afryki wczoraj pan mowil  ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- moga byc, byle mnie butki nie obcieraly  jakos w tym roku tak nagle z kurtek na golo i oto skutki  ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- dobra czas wziac sie do pracy papierkowej, bo w koncu tych faktur wczoraj nie wpisalam  ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- ale mi palce opuchly, obraczka ledwo schodzi  ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- ide nad rzeke  ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- a Ivre ma burze w Toruniu   
|     | 
|  2010-06-09, 10:23 | #88 | 
| Zakorzenienie | 

zdązyłam, mam sucho!   a kaj jest Jusia?   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-09, 10:24 | #89 | 
| Zakorzenienie | 

szczypie mnie   ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- pewnie znow nie ma netu  Justynka, ale pamietamy widzisz  ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- list dostane   
|     | 
|  2010-06-09, 10:25 | #90 | |
| Zakorzenienie | 

ja mam klime w pracy i w aucie   na nogach mam sandalki w postaci kilku paskow, lekka spodnica i przewiew generalnie  głowe tylko trzeba chronic i kremem z filtrem sie smarowac  Ja to bym chyba mogla mieszkac w cieplych krajach  ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat: 
  daj podmucham  a pfuuuuuuuuuuuuuuu 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.