|  2010-06-09, 10:42 | #91 | |
| Zakorzenienie | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!

cycki jakos brzmi nie Majkelowo   cycusie juz lepiej  a te tagi to na pewno przez nas zmienili  ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat: 
  o juz lepiej  w cieplych krajach inaczej jakos to odczuwa sie chyba  ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- a z klima uwazaj Anisia,zebys jakiego zimna nie dostala, tak umiarkowanie temperature  dobrze, ze nie napisalam : peepcia szczypie i dmuchanie Anisi wtedy  ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- a pecherzyk to sie zaczal robic tu przy tym wygieciu na stopie jak sie nie ma platfusa  but tam dotykal i pewnie ciut obcieral, a te buty niegdy mnie nie obtarly  ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- kolezanka w autobusie myslala, ze mam rajstopy  mowi : tak nogi masz opalone  no opalily sie nawet troche z przodu, z tylu chyba mniej  ale ja w ogole nie mam takiej jasnej calkiem karnacji  ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- ale mi sie nic nie chce   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-06-09, 10:51 | #92 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2010-06-09, 10:51 | #93 | 
| Rozeznanie | 

groszku , anis dziekuje za  zyczenia       
				__________________ „Uwielbiam sięgać granic swoich możliwości, a nawet je przekraczać! To naprawdę wspaniałe uczucie dokonać więcej, niż się po sobie spodziewało!” Michael Jackson | 
|     | 
|  2010-06-09, 10:53 | #94 | 
| Zakorzenienie | 

Ach, ależ mnie pięknie złapało słoneczko od południa   Wyglądam jak Czekoladka  Jak to dobrze, że odziedziczyłam skórę po tacie, a nie po mamie   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2010-06-09, 11:10 | #95 | 
| Zakorzenienie | 

prawie koncze odcinek   ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- ja to córka młynarza  jesli chodzi o cerę. opalam się na brązowo, ale jak blednę to do białości   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-09, 11:15 | #96 | 
| Zakorzenienie | 

Mi się opalenizna bardzo długo utrzymuje - ta z ostatnich wakacji, kiedy błogo kosiłam sobie trawkę w czterdziestostopniowym upale, trzymała się aż do stycznia    
|     | 
|  2010-06-09, 11:17 | #97 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: My own, private Neverland. 
				 | 

To ja, to ja, hee hee!    | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-06-09, 11:18 | #98 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Johnny ma dzisiaj 18 urodziny      Niuniole! Pijemy      Ivre Tobie tez wszystkiego najlepszego...spełnienia marzeń!  U mnie była burza ok.6...ale nędzna, nędzna...3pierdnięcia i po sprawie  Za to traumę przeżyłam jak sie kładłam...ledwo odsunęłam się od kompa, a patrzę coś pomyka po ścianie...  Dobra Kama bądź odważna sieknij go...to tylko mały pajączek ( faktycznie był mały, i nie z tych takich czarnych tylko taki brązowy jakby  może jakiś młodzian) dumna z siebie klepłam go...poszłam siusiu, wracam, zamykam drzwi i pod zawiasami siedzi....czarna kulka z nogami  Tu już panika...pikawa mi zaczęła walić, wzięłam laczka, stanęłam na jednej nodze <tej w laczku> i sterczę nad tym pająkiem oparta o drugą ścianę...tak stałam chyba z minutę  po czym podjęłam niesamowicie męską decyzję...sru...o nie - nei dobiłam gada zaczął iść...to z instynktem morderczym przydusiłam go niczym pudzian tym laczkiem już na podłodze...potem zastanawiałam się czy mam tyle samozaparcia, zeby go stamtąd wynieść...wzięłam chusteczkę i się zastanawiam jak by go tu capnąć, żeby przypadkiem nie dotknąć- capłam...i biegusiem do łazienki i kibla - spuściłam of koz, bo a nuż ożyje  i łapki umyłam  Chyba potrzebuję dezynfekcji    | |
|     | 
|  2010-06-09, 11:20 | #99 | |
				 | 

Ja Ciebie też, dlatego ten TAG mnie dobił i odarł z marzeń.     Cytat: 
     | |
|     | 
|  2010-06-09, 11:21 | #100 | |
| PIP. | 

Niuniol nadal nie ma netu w pracy   ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat: 

__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | |
|     | 
|  2010-06-09, 11:24 | #101 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  za odwagę, Kama!  Poczyniłaś pierwszy krok na drodze do pokonania lęku przed stawonogami  Ja miałam kiedyś bliskie spotkanie trzeciego stopnia z ukochaną tarantulą kolegi  I jak się pająków nie boję, tak kiedy tylko ujrzałam owe mordercze stworzenie, momentalnie dałam nogi za pas, barykadując się w najbliższym pokoju   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | |
|     | 
|  2010-06-09, 11:25 | #102 | 
				 | 

Ej, mam pewien niedosyt zdjęciowy.   Uwaga, robię sobie dobrze (Wam pewnie przy okazji też...)  Załącznik 3171228Załącznik 3171229Załącznik 3171230Załącznik 3171231Załącznik 3171232 Załącznik 3171234Załącznik 3171235Załącznik 3171236Załącznik 3171237Załącznik 3171238 | 
|     | 
|  2010-06-09, 11:28 | #103 | |
| Zakorzenienie | 

ja czekam na luncz   musze pojsc cos upolować na obiad, bo dziś ku niezadowoleniu mojego meża, na obiad serwuję pierogi  ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-06-09, 11:28 | #104 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Masz jakieś inne może   Piaskarka  tarantula  masakra...mnie by już w mieście nie było  W sumie to fascynuje mnie dlaczego ludzie trzymają w domach takie coś   | |
|     | 
|  2010-06-09, 11:29 | #105 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-06-09, 11:29 | #106 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     | 
|  2010-06-09, 11:30 | #107 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Niuniolek bez netu, wiedz, że o Tobie myślimy i pamiętamy!   
|     | 
|  2010-06-09, 11:31 | #108 | 
| Zakorzenienie | 

Wiem...z Majkolem bym się nie dogadała... Pewnie ciągle straszyłby mnie swoim... Wężem   ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Jakieś nowe opcje na farmie znowu  Można robić perfumy  Ale można też ciastka i coś tam jeszcze   | 
|     | 
|  2010-06-09, 11:33 | #109 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Zapowiedziałam mu - albo wąż, albo ja   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | |
|     | 
|  2010-06-09, 11:36 | #110 | |
| Zakorzenienie | 

zawrę te akcję w kiśloczku, ku niezadowoleniu MJ, bo on takie stawonogi ratował, a ty byś zadźgała na śmierc   pannaKuciKuci i ekszyn z majkolem  ale to keidys  senks za pomysl  ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat: 

|     | 
|  2010-06-09, 11:40 | #111 | 
| Zakorzenienie | 

na zdrowko   ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Kama, wyobrazilam sobie Ciebie z tym laczkiem na jednej nodze  ale splakalam sie nad pajakiem   perfumy na farmie   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-09, 11:41 | #112 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Cóz, taka moja rola   | |
|     | 
|  2010-06-09, 11:42 | #113 | ||
| Zakorzenienie | 

jak grochu jeszcze prosi to ok, ale jak zacznie wymagac to drrzyjce lacza i cala firmo Justysi  myslicie ze zabrzmialo groźnie   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-06-09, 11:42 | #114 | 
				 | 

Ała.   Chociaż... znajdę coś ładnego, różowego.  Załącznik 3171243Załącznik 3171244Załącznik 3171246Załącznik 3171247 Załącznik 3171248Załącznik 3171249Załącznik 3171250Załącznik 3171252 | 
|     | 
|  2010-06-09, 11:43 | #115 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

|     | 
|  2010-06-09, 11:44 | #116 | |
| Zakorzenienie | 

pierdołowata dzikuska na tag  ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat: 
 skorzanego    
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-06-09, 11:44 | #117 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-06-09, 11:45 | #118 | 
| Zakorzenienie | 

ciekawe kim w zyciu trzeba byc, zeby potem byc pajakiem   i siac taki strach  a przed waleniem laczkiem, to prosze sobie Charlotte przypomniec  ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------  brak you   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-09, 11:46 | #119 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

|     | 
|  2010-06-09, 11:46 | #120 | 
| Zakorzenienie | 

dobra ide do faktur i cos po drodze trza wszamac i narobic    
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.