| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-06-14, 01:27 | #1261 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!

ale sie pouczyłaaaaaaaaaaaaaaaaaa  am z piwem pod akademikiem   
				__________________ dirrtyKatrina                         Moonwalker                                                       | 
|     | 
|  2010-06-14, 01:36 | #1262 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: My own, private Neverland. 
				 | 

No, no, nie spodziewałam się tego po Tobie.   ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ---------- Żeby to dla JEDNEGO piwa porzucać naukę... * Dla pięciu, sześciu, siedmiu... to jeszcze idzie zrozumieć.  Ale dla jednego?      | 
|     | 
|  2010-06-14, 01:52 | #1263 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: My own, private Neverland. 
				 | 

Dobranoc, palę wrotki, bo jakby ktoś mnie kusi...   Załącznik 3181519 Nie tylko kusi, ale wręcz nie daje mi wyboru...  Załącznik 3181518   | 
|     | 
|  2010-06-14, 03:14 | #1264 | 
| Zakorzenienie | 

a ja obejrzalam wczoraj na HBO : Ciekawy przypadek Benjamina Burttona, super film , Pitt tez, od starosci, az do bejbika i umarl   i tak zeszlo do 23, to spac poszlam i teraz ide sie kąpac  to do rana   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-14, 08:39 | #1265 | 
| Zakorzenienie | 

kurde nie wzielam procha wczoraj jak pojechalam do rodzinki, a tam dosc tlusty obiad no i pozniej moj woreczek zolciowy mnie bolal, cala nocke.. o 5 rano piotrek sie rozryczal za mlekiem, wiec poszlam mu zrobic i bolal dalej   Juz myslalam, ze pojde do lekarza dzisiaj, ale narazie przeszlo... zas dietka  znaczy sie tylko dzisiaj, wzielam juz leki cholibka, mam nadzieje ze nie bede zyc na prochach juz do konca zycia  ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- tak w ogole to haj  ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- mialam jechac z mlodym do kumpeli, by sie dzieciaki w dmuchanym basenie pobawily, ale pogoda do kitu... wiec przelozylysmy to na jakis upalny dzien... a ja w tym tygodniu bede miala remont..   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-14, 09:47 | #1266 | 
| Zakorzenienie | 

Aloha   No to zaczął się Niuniolowy tydzień   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-14, 10:02 | #1267 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: zakochanie 
				 | 

Dzień Dobry Słońca   Cytat: 
  nie wiedziałam, że leciał na HBO... obejrzałabym jeszcze raz  ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat: 
 ojej, to źle że znów bolał woreczek  oby Ci to całkiem mineło    ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- ale Wam fajnie  ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- ide na kawe   
				__________________ tylko Ty i ja - najmniejsze państwo świata  "Hee-hee"   Dance... It's all I wanna do! | ||
|     | 
|  2010-06-14, 10:15 | #1268 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ale to premiera byla, wiec beda powtorki, widzialam nawet gdzies w programie  ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- i dzien dobry wszytskim  Anisia  tydzien Niuniolowy  , choc i tak jeszcze do czwartku tak? ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- a ja od rana kursuje, bo P. ma wolne, bo dalej garaz buduje, a ze musi z kolega cos tam potem wyprowadzic, to musi mu zaczac  to od razu z ranca mnie do gminy podwiozl i zalatwilam te pieczatke od razu  Anisia a co remontujecie? bo my w wakacje czy niedlugo , w kuchni plytki kladziemy i jak pomyslalam o tym wynoszeniu   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-06-14, 10:18 | #1269 | 
				 | 

Gronia   oooo to sobie obejrze  ja go z TZ oglądaliśmy jakoś chwile po tym jak był w kinie  i baaaaardzo nam się podobał  .. ale u mnie z  pogoda... szaro, buro, ponuro... deszczowo i ujowo   
				__________________ tylko Ty i ja - najmniejsze państwo świata  "Hee-hee"   Dance... It's all I wanna do! | 
|     | 
|  2010-06-14, 10:24 | #1270 | 
| Zakorzenienie | 

a w ogole po to wprowadzili do ZUS kazdemu indywidualna kartoteke od 99 roku, zeby wszytsko bylo jasne, to oni dalej zadaja tych drukow z zarobkami   kiedy cos sie zmieni w tym kraju, zeby ulatwic zycie obywatelom   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-14, 10:26 | #1271 | 
| Zakorzenienie | 

Tydzień Niuniolowy dopiero od rana od piatku ale za to do poniedziałku   ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Ciekawy przypadek BB trwa chyba ze 4 godziny a sie tego nie odczuwa. Ja byłam na pokazie przedpremierowym i jak wyszłam z kina a tu było po północy to zrobiłam  bo nie sądziłam, że tyle trwał. 
				__________________ | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-06-14, 10:31 | #1272 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 a on, ze to B.Pitt gra i wtedy ja mu sie przyjrzalam i juz go poznalam  ale w sumie to straszne bylo, ze mlodnial i potem na jej rekach umarl  i ta opowiesc o zegarze co do tylu chodzil, jaki numer  w ogole w sobote Australie ogladalam , widzialas? i wczoraj ten  ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- u mnie ok pogoda, krotki rekaw mam, ale marynarke, w pomieszczeniu za to cieplo juz mocno  ale slonca nie ma  przebija sie  ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- a jak Niuniol bo slubie? kiedy do nas zajdzie? 
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | ||
|     | 
|  2010-06-14, 10:32 | #1273 | 
				 | 

Groniu Australii nie widzialam, zaraz poszukam na filmweb recenzji    A Benjamin to najlepszy film z Bradem jaki widzialam  cudowny po prostu! 
				__________________ tylko Ty i ja - najmniejsze państwo świata  "Hee-hee"   Dance... It's all I wanna do! | 
|     | 
|  2010-06-14, 10:39 | #1274 | |
| Zakorzenienie | 

ja przegapilam w piatek na HBO Jacka Huntera i teraz musze szukac kiedy bedzie powtorka   zapomnialam normalnie, obejrzalam na dobre i nazle i potem juz wylaczylam  ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat: 
  film naprawde polecam  ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- ale numer co wtedy mi sie wylaczyl na tym waznym kawalku to wczoraj se wlaczylam i akurat to bylo  ale H. Jackman tam jest sexi  ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- ale Brad, to ma taka fajna urode, ze sie starzeje, juz ma troche ponad 40 , ale dalej chlopczykowaty  P. mowi, ze widziala go jak byl maly, to taki smieszny gruby  ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- w kalendarzu wazne rzecyz napisane co i kiedy trzeba zrobic, ale co dopisalam w piatek olowkiem  F.12 i FFP 12.20  a na jutro FF 13  czyli farmy i funfari  ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- herbatke robie  biala z pl. rozy  kocham ja normalnie   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-06-14, 10:44 | #1275 | 
| Zakorzenienie | 

Dzisiaj ma wolne więc sie nie doczołga pewnie prędko. Bo juz śpi w nowym domu a tam chyba jeszcze nie ma neta    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-14, 10:50 | #1276 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  to pozdrow ja , jak bedziesz pisac   
|     | 
|  2010-06-14, 10:52 | #1277 | 
				 | 

i ode  mnie tez   Groniu obejrze Australie  a herbata z róża   
				__________________ tylko Ty i ja - najmniejsze państwo świata  "Hee-hee"   Dance... It's all I wanna do! Edytowane przez wiewioora1 Czas edycji: 2010-06-14 o 10:56 | 
|     | 
|  2010-06-14, 11:01 | #1278 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ | 
|     | 
|  2010-06-14, 11:12 | #1279 | 
| Zakorzenienie | 

My mamy zamiar wyremontowac pokoj, ale nie generalny remont bo taki nas czeka za rok teraz odswiezamy sciany innym kolorem, kladziemy na sciany tapete z wlokna szklanego i na sufit tez i to malujemy aaa i jeszcze zrywamy jedna futryne i zrobimy łuk, a w drugim pokoju zmniejszamy drzwi do standardowych 90, łącznie z ich wymianą ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- idę się ubrać, wstawić na zupkę Piotrusiowi i zapuszczę sobie filmos  ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- podczas ktorego bede prasowac   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-14, 11:14 | #1280 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ale ten pokoj tez za rok bedziecie ruszac? 
|     | 
|  2010-06-14, 11:28 | #1281 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Siemanko Matki Polki i inne dziewoje!    | 
|     | 
|  2010-06-14, 11:36 | #1282 | 
| Zakorzenienie | 

na onecie jest wywwiad z gali z M.kaczynska i kawalek poczytalam, z paska sie dowiedziala na Tvn 24, ze jej rodzice nie zyja. ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;19973155]Siemanko Matki Polki i inne dziewoje!  [/QUOTE] siema i jol jol i co tam chcesz  a co u Ciebie dziewojo   
|     | 
|  2010-06-14, 12:34 | #1283 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-06-14, 12:39 | #1284 | 
| Zakorzenienie | 

[1=7ff68c701155e8d8df718a5  3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0  234c28;19974593]Robie prezentacje z ekologii i prawie się poryczałam jak zobaczyłam filmik, na którym elektrownia wiatrowa strąca na ziemię krążącego nad nią bociana    I zaraz jadę do Poznania.[/QUOTE]  ja dzis widzialam na gnieździe, a potem na polu, bliziutko drogi, jakby za nami nic nie jechalo, to bym przystanela   
|     | 
|  2010-06-14, 12:52 | #1285 | 
| Zakorzenienie | 

tak, bo musimy instalacje el.wymienic

|     | 
|  2010-06-14, 13:19 | #1286 | 
| Zakorzenienie | 

Ale tu puszki z farbą dziś    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-14, 13:23 | #1287 | 
| Zakorzenienie | 

jakiś pomór   a mi się dzisiaj śniło, że 25 czerwca będą puszczać dużo teledysków MJ w VH1 i znów pojawił się napis "we will never forget you..."   
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-06-14, 13:27 | #1288 | 
| Zakorzenienie | 

to teraz go pomalujecie, a potem znow bedziec cos robic?

|     | 
|  2010-06-14, 13:43 | #1289 | 
| Zakorzenienie | 

pokaże Wam w domu foty mojej fryzury robione aparatem a nie telefonem   a koło moich rodziców na słupie wczoraj chyba bociany szukały nowego miejsca na gniazdko bo siedzialy dwa kilka godzin ale Strzęposław na nie szczekał więc może zrezygnowały... 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-14, 13:46 | #1290 | |
| Zakorzenienie | 

tak, bo mam mocno uciapane sciany, a sufit robimy juz na pozniej, sciany odmalujemy tylko i bedzie odswiezone, a w przyszlym zrobimy to lepiej, bo chce kamien ozdobny na scianę a gdzie niegdzie takie mazy tylko, specjalną farbą ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- a latwiej przykleic tapete z wlokna szklanego i odmalowac niz bawic sie w wygladzanie scian  ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.