| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-06-14, 15:31 | #1321 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!

Kf...końcówka...On nawet nie spojrzał czy trafia w schodek ruchomy!   Ja się zawsze kitram, ze nei trafię...  Ten ma tą intuicję  Ej i znowu schodek  ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Grochu patrz tam obok było to. http://www.youtube.com/watch?v=XwK69...eature=related     | 
|     | 
|  2010-06-14, 15:32 | #1322 | 
| Zakorzenienie | 

ale w kinie na tym wielkim ekranie te filmiki jakby puscili   i tylko sala dla nas, bo przy obcych jak sie podniecach i wzdychac   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-14, 15:33 | #1323 | 
| Zakorzenienie | 

1:20 znowu się podrapał     ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- 1:26 Majkol nie dus śmiechu w sobie  Bo wybuchniesz!!   | 
|     | 
|  2010-06-14, 15:34 | #1324 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  i mysle kurde zaraz pojedzie na upie  a ten filmik tez juz zerkalam   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-06-14, 15:35 | #1325 | 
| Zakorzenienie | 

Koniec seansu...bo to dopiero 15:30 do mycia daleko...więc muszę obeschnąć    | 
|     | 
|  2010-06-14, 15:39 | #1326 | |
| Zakorzenienie | 

ech Majkol   ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat: 
  a co Cie tak wzielo  ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- a mi sie siku az zachcialo  Majkel nie w ta dziurke paluszka, inna trza zatkac  ach ten Majkol  ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- i tak sobie 2 baby tu siedza i sei jaraja nim   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-06-14, 15:39 | #1327 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     | 
|  2010-06-14, 15:40 | #1328 | 
| Zakorzenienie | 

za 10 minut wychodze   w dzis juz nie MjM, co ja bede ogladac  bede czytac teraz zaleglosci i tyle  posprzatam w koncu   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-14, 15:40 | #1329 | 
| Zakorzenienie | 

Laski nei nadrabiajcie - nie było nic godnego uwagi  Angela co nam powiesz ciekawego  Pisz z nami bo nie ma co się "cofać do tyłu" (  ) bo ino nic ciekawego tu dziś nie zostało umieszczone   | 
|     | 
|  2010-06-14, 15:43 | #1330 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ ♥ ♥ ♥ Aparatka   góra: 23.03.12dół : 28.06.12  | |
|     | 
|  2010-06-14, 15:48 | #1331 | 
| Zakorzenienie | 

no we wtorek ostatni odcinek byl przed wakacjami   ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- dobra ide , baj   
|     | 
|  2010-06-14, 15:51 | #1332 | 
| Zakorzenienie | 

Ja też na razie uciekam buziaaaaczki    | 
|     | 
|  2010-06-14, 16:24 | #1333 | 
| Zakorzenienie | 

no jak ja przyszłam to Kama się zmywa    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-14, 16:43 | #1334 | 
| PIP. | 

helol   ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- no pewnie pewnie, przyszlam to nikogo nie ma     
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2010-06-14, 16:46 | #1335 | 
| Zakorzenienie | 

ja jestem    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-14, 16:46 | #1336 | 
| Zakorzenienie | 

Niuniol   Wrzucam foty   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-14, 16:50 | #1337 | 
| Zakorzenienie | 

"oświadczyny po irlandzku" - super komedia romantyczna, w przepięknej scenerii, gorąco polecam   właśnie skończyłam oglądać  ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- łooo ruch się zrobił   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-14, 16:51 | #1338 | 
| Zakorzenienie | 

Obiecane włosy   & piesek Strzęposław Strzęposławski i bociany  
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-14, 16:56 | #1339 | |
| Zakorzenienie | 

a na wieczór mam film "Remember me" (Twój na zawsze) z Pattisonem   ponoć dobry  ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat: 
  Justynka super figurka i fryzurka  Majkooool, ale masz w czym wybierać   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-06-14, 17:03 | #1340 | 
| Zakorzenienie | 

obiadek   ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Anisia, ja się czuję rewelacyjnie z takimi włosami  Sama siebie love   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-14, 17:16 | #1341 | 
| Zakorzenienie | 

Cześć dziewuszki   Jusia  Śliczna ta fryzurka!!! A ja zaraz pozmywam, machnę kawkę i biorę się za najprzyjemniejszą część trwającej sesji letniej czyli.... prezentacje o Majkolu   
				__________________ dirrtyKatrina                         Moonwalker                                                       | 
|     | 
|  2010-06-14, 17:25 | #1342 | 
| Zakorzenienie | 

Anisia ogladałam ten film z Patisonem i jeżeli lubisz podobny klimat to polecam Ci Dear John (nawet chyba lepszy) no i Bracia (mimo, że skopana końcówka) teraz kończę Ondine z Bachledą    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-14, 17:26 | #1343 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat: 
 mam tyle filmów, które czekają na obejrzenie, że mi do grudnia styknie  łącznie z zaległymi serialami   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | ||
|     | 
|  2010-06-14, 17:33 | #1344 | 
| Zakorzenienie | 

ale miałam pychota obiad   idę zaraz na fitness   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-14, 17:35 | #1345 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Ja chce ją zobaczyć potem  Justynka jaaaaki lachon  W ogóle nie dość, że fryzurka urocza, to kolorek zajepiaszczy   | |
|     | 
|  2010-06-14, 17:36 | #1346 | 
| Zakorzenienie | 

ja tez bym musiala wrocic na fiki miki, bom sie zasiedziala    
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-14, 17:37 | #1347 | 
| PIP. | 

o, Radzol mi wlasnie oznajmil, ze przyjezdza dzis do poznania   Niunioool   
|     | 
|  2010-06-14, 17:37 | #1348 | 
| Zakorzenienie | 

ja żyć nie mogę bez fiki miki   jestem uzależniona   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-14, 17:48 | #1349 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ale dostałam superaśny zestaw z Bielendy    (ten co wcześniej dawałam Wam linka żebyście polubiły  ) 
				__________________ dirrtyKatrina                         Moonwalker                                                       | |
|     | 
|  2010-06-14, 17:50 | #1350 | 
| PIP. | 

tej, a wiecie, ze pierwszej nocy w mieszkaniu snilo mi sie, ze jestem w ciazy?    
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.