|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!
Niuniolowo :skacze na jedna nogę: Niuniolowo :skacze na drugą: Niuniolowo :robi pajacyka:
Edytowane przez Justyna33333 Czas edycji: 2010-06-15 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Zakorzenienie
|
wczoraj wkleilam tym paniom co byly akurat na watku, oprocz moze 3
![]() wiec inne przepraszam ![]() obejrzalam fimik "rok pod psem", cudny, tylko czlowiek i pies, i to border collie, facet juz mial swoje psy, ale tego przygarnal, bo byl bity i jakos im sie udalo zaprzyjażnic ![]() troche pobeczalam, troche posmialam , ale super film ![]() a P. sie na wieczor zachcialo wafelkow z ta polewa krowkowa, ona jakas na wodzie to rzadka wyszla, to dodalam masla i zagotowalam, potem cukierkow pare toffi i ok, ale jedlismy potem dopiero kolo 22.30 , dojedlismy truskawki ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
PIP.
|
ilios z psem swojej przyjaciolki [5 lat temu] Załącznik 3184906wygrzebane z fot archiwalnych
![]()
![]() |
#1504 | |
PIP.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | |
Zakorzenienie
|
teraz kolega mi mowi, ze jakby co, to mam dzwonic, albo strzlake lepiej puscic, to odzwoni, a ja, ze wyjezdza tak w ogole ?
a on, ze tak za granice do Grecji ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() <kapie na niuniola> posikałam sie z tych waszych skokow, pajacyków i gwiazd ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]() robiłaś test ciążowy? ![]() moze masz w sobie małego groszka? ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
![]() ostatnio wzielam sobie katalog z biura podrozy i zem sie slinila do widoczkow ale mnie ciagnie do cieplych krajow ![]() jestem spragniona goracych piaskow, blekitnej wody i srodziemnomorskiego jedzonka ![]()
![]() |
#1507 |
PIP.
|
Anisiu, tak w ogole to jak walczysz na sl jest wazny charm i popularity. i ma tez znaczenie w co jestes ubrana. i pampernij Majka, bo Ci go ktos ukradnie
![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Grecja ![]() ![]() no ale Radzol nie bylby najszczesliwsza osoba na swiecie wtedy ![]()
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
mam jogurt milko stracciatella
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- wiecie, że my jesteśmy z Niuniolem chore? my ciagle w tym samym czasie piszemy to samo do siebie ![]() to jakaś choroba chyba ![]()
#1509 |
PIP.
|
2 kulki na szpilkach
![]()
![]() |
#1510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ukradli mi juz pare razy, wiec teraz mam z mala iloscia punktów charma i popularity, a skill pointy zawsze inwestuje w te dwie rzeczy, a jednak przy fightach zawsze wysylam laski do SPA, a nie potrafie im zafundowac depresji ![]() poza tym jakies dwie ci.......y sie mnie uczepily i mimo ze przegrywaja to nasylaja na mnie inne czy wrzucaja do BL wiec wali mnie ta gra juz ![]() moze kiedys se wejde rekreacyjnie narazie mnie wnerwila ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- jedna laska mi ukradla SH i napisala ze przeprasza, ale probuje se podniesc cos tam to ja opertolilam, zeby polowala gdzie indziej, bo nie po to obiecalysmy sobie wzajemnie nie krasc SH to nie przemawia do mnie jej argument. to mi odpisala ze moge go sobie jutro wziac buahahah ![]() pertole ją i jej SH ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- mnie sie teraz remont zaczyna w domu, wiec dzisiaj sieje na farmie cos na 4 dni i zapominam o grach, bo na neta bede wchodzic na chwilke tuz przed pojsciem spac ![]() na CW tez wstawie jedzonko do gotowania na 2 dni a na HI bede kase zbierac tylko i zapuszczac upgrady, ale to akurat pieronem idzie ![]() nie wiem czy dam rade pokopac na TI ![]() a SL olewam poki co totalnie ![]()
![]() |
#1511 |
PIP.
|
tcdau
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
tak w ogole to jakis dziennikarz TVP zaznaczyl, ze "lubi" moje dwie fotki, ktore dodalam w ramach kobieta nowoczesna nosi sukienke
![]() i jakiś maślak z Hawajów, którego dodałam do sąsiadów bo gra w CW napisał, że mam seksowny avatar, a potem wyczail kolejne zdjecie profilowe moich gał i napisał "sexy eyes... grrrrr!" poległam ze smiechu, bo nie wiem czy grrrr znaczy, ze sie zlosci, ze mam seksowne oczy ![]() chyba musial byc pijany ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- zas płodzę monologi ![]() Aniśka, świetnie się z Tobą nawija, serio ale gadasz takie pierdoły, że mogłabyś się przymknąć ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- u mnie leci... plis liw as alone... heaven can wait... ![]() szkoda, ze nie poczekało... ![]() uuu a tera ju rak maj łord ![]() Kris aj ken get her ![]()
#1513 |
PIP.
|
Anisia fejsbukowi podrywacze to jest to
![]() ![]() ja mam tak, ze mam znajomych pogrupowanych w listy i np jak publikuje cos z farmy czy cos to tylko zainteresowani to widza, zeby nie spamowac innym aktualnosci ![]() a z kolei ludzie, ktorych dodalam tylko jako sasiadow na farmie czy cos - nie widza niczego ![]()
![]() |
#1514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam opublikowane kilka zdjec, a innych nie publikowalam, ale sa w moim profilu, musze obadac jak to poblokowac ![]() z drugiej strony jak ktos mi prawi komplement napisze "Thanks" i tyle i nie wdaje sie w dyskusje.. ![]() Ostatnio taki jeden zagadal do mnie i sie mnie pyta czy moge mu wyslac na farme kocyk, napisalam ze ok to podziekowal, pozegnal sie nawet ![]() a jak dostal, to znow podziekowal, to napisalam ze "prosze bardzo" a on w koncu: "czy to twoje ril foto w avatarze" odpisalam "yes" a on "OK" ![]() i sie zmylam z czatu hahahaha ![]()
![]() |
#1515 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Bardzo dziękuję za kawę i ciacho ![]() I za groszkowego sexa z wczoraj również ![]() Co do FB ![]() ![]() Ale ostatnio mnie jakieś turasy zapraszają, nie wiem jak mnie znajdują... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam akurat sztuke asertywnosci mam opanowana do perfekcji ![]()
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]()
![]() |
#1518 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I kazde następne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Doberas ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musze mu powiedziec zeby test zrobil ![]() no tez bym se do Grecji pojechala ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- kama, a Ty anielica, nie wiedzialam ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- a ja sie zabralam z kolega jak jechal, to mnie podrzucil do uzredu, to zaltwilam i deklaracje i certyfikat odebralam ![]() wrocilam se piechta bo fajna pogoda, bez slonca, akuratna na spacer ![]() ale jak pomysle, ze znow bede sie meczyla z instalacja tego ceryfikatu ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Zakorzenienie
|
Aniś dziekuję za ciacho i kawe
![]()
![]() |
#1521 |
Zakorzenienie
|
witam kamuszkę i wiewiórcię
![]() łohooo zrobiłam dzisiaj dopszzz każdej chyba i widzę, że kawa ma najmniejszy popyt, tylko ciacho ![]()
#1522 |
Zakorzenienie
|
Głupi post dwa razy się wysłał...
![]() No wiem, również ignoruję, tym nie mniej mnie to wkurza... Nie lubię Hakanów i innych z tego kraju... ![]() ![]() Edytowane przez _dariia Czas edycji: 2010-06-15 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Zakorzenienie
|
Powinna być jakaś ustawa/uchwała ? dająca wolne na czas Mundialu
![]()
#1525 |
Zakorzenienie
|
Wybacz...
ale jeszcze tego by brakowało ![]() Za to na siatkarski Mundial mogłaby być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
PIP.
|
Kama, ale z Grecji jest nasz potencjalny OPUS'o -dawacz
![]()
![]() |
#1527 |
Zakorzenienie
|
Hmm to mnie zaczyna przekonywać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- fak, zle spalam i coś mnie boli kark ![]() zas przybralam w nocy jakas dupiatą pozycje ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- czas na CARMEX ![]() uzależniłam się chyba ![]() ciągle się miziam ![]()
![]() |
#1529 |
Zakorzenienie
|
Minicoś na spiskach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zakorzenienie
|
Carmex
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.