|  2010-06-09, 12:49 | #151 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-09, 13:02 | #152 | ||||||||
| Zakorzenienie | 

no to znaczynamy   choc po scenie pocalunku jestem mokra  Cytat: 
  marzenie  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  no i upal i opowiadanie i groch ma siodme poty  cudo  ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- ha, a mi wlasnie o to chodzilo   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-06-09 o 13:01 | ||||||||
|     | 
|  2010-06-09, 13:06 | #153 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  pozamiatałaś mnie komentarzami    ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | ||
|     | 
|  2010-06-09, 13:08 | #154 | |||||||||||
| Zakorzenienie | 

Ponieważ sama uwielbiam długie komentarze, nie pozostanę dłużna   Cytat: 
   Chociaż, chyba każda dziewczyna na miejscu Nadii miałaby problem z utrzymaniem języka za zębami  Jednak wiedza "z przyszłości" jest szalenie kusząca...  Cytat: 
  A my z chęcią poznamy rezultat Twojej pracy  Cytat: 
  Cytat: 
  Bądź co bądź, należy zamanifestować swoją niezależność  Akurat!  Cytat: 
   Cytat: 
  Gratuluję doboru słów, od razu miałam przed oczami biednego MJ - a, niczym męską wersję Kopciuszka  Cytat: 
  Cytat: 
  Mam chyba dzisiaj jakiś specyficzny humor, bo ta scenka szalenie mnie rozśmieszyła  Cytat: 
    Cytat: 
  Cytat: 
  W Neverland przydałyby się jakieś związki zawodowe  Podsumowanie: Bardzo ciekawy odcinek, moja Aniu. W wielu miejscach bardzo się uśmiałam - być może dlatego, że cierpię na nadmiar wyobraźni, który każe mi wszystko z punktu zobaczyć  W każdym razie, z niecierpliwością oczekuję na kontynuację historii Nadii.  dla Ciebie  PS. Polecam Twojej uwadze problem związków zawodowych, to mogłoby być ciekawe    Mogłabym się tym zająć...     
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | |||||||||||
|     | 
|  2010-06-09, 13:14 | #155 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
      cóż, mniemam, że każda z nas ma swoją wizję tego opowiadania, a z klęczącym Michaelem trafiłaś w sedno, też mi pasował pod kopciucha  ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat: 
    ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Aniu, wątpisz w szybkość MJ, gdy trzeba się doprowadzić do stanu wyjściowego, przecież był to mistrz iluzji   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | ||
|     | 
|  2010-06-09, 13:17 | #156 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Artur, do dzieła    ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Pisareczko, chyba włącze Twoją osobowość w opowiadanie. Podsunęłaś mi pomysł   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-06-09, 13:17 | #157 | 
| Zakorzenienie | 

Och, Anisiu, natchnęłaś mnie do pisania. Serio   Być może wieczorkiem wrzucę retrospekcję - prawdopodobnie z roku 1984, gdyż na poważnie zajęłam się tworzeniem brakujących momentów   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2010-06-09, 13:19 | #158 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
    przyznam, ze tesknie za twoim opowiadaniem, ale pokornie czekam, az skonczysz sesje i znow nam dogodzisz   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-06-09, 13:23 | #159 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  No bo z jednej strony całuje, a z drugiej masuje... Takie głupie skojarzenie  O, z chęcią wystąpię w Twoim dziele  ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat: 

__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | ||
|     | 
|  2010-06-09, 13:45 | #160 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- 1975 - pierwszy pocalunek  a grochu sie klimatyzowal w brzuszku, a potem kuknal na swiat  ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- a Crystal jak dziecko we mngle  pisze do nas w tamtej czesci, ze nie gadamy z nia  ja nie wiem zeby sie nie cofnac pare postow do tylku i troche bie nadrobic  ale nad cyckami i pupami ryczy, ze nie widziala, moze te lzy jej link do watkiu przeslonily  Crystal, tu jestesmy   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-06-09, 13:45 | #161 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Dzień dobry   Miałam pobudkę o 5 rano   Najpierw w Bdg burza i ulewa, potem tak samo w Toruniu   Miłego dnia chciałam Wam życzyć   | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-06-09, 13:46 | #162 | |
| Zakorzenienie | 

zamiast tylu, napisalam tylku, chyba cos mi w glowie upy   ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat: 

__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-06-09, 13:48 | #163 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  jakos nie widzę w tym problemu, zeby robic te dwie rzeczy na raz   znam z autopsji, ze da się tak  A pojawisz się napewno, musze tylko obmyślić dla Ciebie rolę  ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- łoj, to trzeba Cryszę do nas naprowadzić  ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat: 
  a u mnie od rana piękne słońce, aż się chciało wstawać   
|     | 
|  2010-06-09, 13:51 | #164 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: pod parasolem Michaela 
				 | 

ale tu pięknie   Kama  ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- wizja, ze były pblicznie okazane Wasze  i cycki mnie zaślepiła  i cała reszta przestała mieć znaczenie  ja nadrabiam przecież   
				__________________   But I'm Only Human... | 
|     | 
|  2010-06-09, 13:55 | #165 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat: 

|     | 
|  2010-06-09, 13:58 | #166 | 
| Zakorzenienie | 

Mogę być rzecznikiem prasowym MJ -a, względnie dziennikarką - mam niezłe gadane    
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2010-06-09, 13:59 | #167 | |
				 | 

Cytat: 
  Daria np. wylasowała  a ja jej pokazałam mój Z A D   
				__________________   But I'm Only Human... | |
|     | 
|  2010-06-09, 14:05 | #168 | |
| Zakorzenienie | 

ale mnie swędzą kolana po ugryzieniach komarowych   wczoraj miałam opuchnięte na amen.. mam chyba jakąś algierię na te owady  ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat: 

|     | 
|  2010-06-09, 14:05 | #169 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2010-06-09, 14:06 | #170 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  zrobisz se tapetkę na pulpit   
|     | 
|  2010-06-09, 14:06 | #171 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2010-06-09, 14:07 | #172 | 
| Zakorzenienie | 

w doopkę mnie też ugryzł   ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- i zadowolona już widzę   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-09, 14:07 | #173 | |
				 | 

Cytat: 
  łakomy kąsek   
|     | 
|  2010-06-09, 14:10 | #174 | 
| Zakorzenienie | 

właśnie lokuję MJ na dysk   przez 2 tyg był na wakacjach u mojego sistersa  a dzis na wieczor mam film "oswiadczyny po irlandzku"   
|     | 
|  2010-06-09, 14:11 | #175 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  I także mam problem z tym świądem, te czerwone wysepki są okropne  Dziennikarstwo to moje powołanie  Po studiach zamierzam się zaczepić w gazecie   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | |
|     | 
|  2010-06-09, 14:12 | #176 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2010-06-09, 14:13 | #177 | 
| Zakorzenienie | 

mnie tez w kolana pogryzly   Crystal, nie moge z Ciebie  cofnelam sie tam wyzej, no pare postow, a tam moj czy Justyny, pa wateczku i takie , a ona nic   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-09, 14:14 | #178 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2010-06-09, 14:14 | #179 | 
| Zakorzenienie | 

wolałabym, żeby mnie nie żarł tą swoją fają   bo Majkola z pałą naślę   
|     | 
|  2010-06-09, 14:16 | #180 | 
| Zakorzenienie | 

Słyszałam, że to całkiem fajny filmik   Moja kumpela oglądała  Jak obejrzysz, podziel się wrażeniami   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.