|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 |
PIP.
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!
ranyyyyyyyyyyyyyy kiedy juz mysle, ze Radzol mnie niczym nie zaskoczy on nagle robi cos takiego, ze sikam ze smiechu
![]() wymyslil sobie ze nagra piosenke z jakas polska piosenkarka, np sasha strunin [ ![]() i uznal, ze na pewno uda mu sie umowic z nimi na spotkanie biznesowe DZISIAJ. do sashy napisal wiadomosc na fb, do managera Kasi Wilk smsa i czeka ![]()
![]() |
#1862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1863 | ||
Zakorzenienie
|
Kamusia niech Ci Majkol w dzieciach wynagrodzi...
![]() ![]() ![]() ![]() wykorzystałam go... ![]() bożeeeee, jaki on jest piękny...
Edytowane przez _dariia Czas edycji: 2010-06-16 o 13:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
PIP.
|
Niuniol, a ja wystapie w teledysku
![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- ja leceeeeee ![]()
![]() |
#1866 |
Zakorzenienie
|
a czy byście i mnie nie zatrudnili do teledysku? ![]() umiem fajnie kręcić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1868 |
PIP.
|
wybt leci w rmfie
![]() daria pewnie ![]() trzasniemy nibylandzkiego teledyska ![]()
![]() |
#1869 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- ![]() ![]()
![]() |
#1870 |
Zakorzenienie
|
Dobra spadam...
Pinujcie zboczucha, żeby nic nie zbroił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1871 | |
Zakorzenienie
|
Daria ale slicznie wygladasz
![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
hejo laski, wysmarowałam się właśnie balsamem brązującym (znaczy tylko nogi
![]() ![]()
#1873 |
Zakorzenienie
|
niedlugo sie zmywam,
wiec mowie pa ![]() i powiem wam cos ![]() chyba nie mam za bardzo humoru ![]() ale tak bywa nie ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Lu ![]() a ja wczoraj sie tyle o Ciebie pytalam, a Ty se na zakupach i nic nie mowilas, ze Cie nie bedzie ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- nie chyba, jakas taka jestem ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
historii o little susie krązyło mnóstwo, była nawet wersja, że to piosenka o samym Michaelu, ale sadze, że n był tak genialny, że każda historia jest prawdziwa.
#1875 |
Zakorzenienie
|
moze bedzie list na poczcie to mi sie humor poprawi
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1876 | |
Zakorzenienie
|
wiem
![]() rano sobie maseczke zrobiłam i efekt piorunujący... ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() też chcę być opalona, ale chyba bez sztucznych promieni sie nie obejdzie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Zakorzenienie
|
Groniu ja byłam u siostry i z mamą szukałyśmy rzeczy dla dziadka (oleju i spiruny - niestety dopiero w nast. tygodniu to będzie) powiem Wam, że dzisiaj mija tydzień od kiedy zaczęłam żyć z pozytywnym nastawieniem, wizualizacja te sprawy i:
- dziadek czuje się lepiej - znalazła się kasa na staże i to całkiem fajne staże jest ich dużo więc nawet jak nie znajdę pracy to liczę na jakiś fajny staż ![]() - wysłałam kilka cv do kilku firm pozarządowych może mnie ktoś zaprosi chociaż na rozmowę kwalifikacyjną ![]() - Rexik czuje się lepiej i widzę, że jego zad wygląda o niebo lepiej ![]() - mam fuchę za 1500 zeta (jednorazowe zlecenie - piszę pracę ![]() ![]() - tata znalazł mieszkanie w Norwegii, ma kilka fuch i jest mega zadowolony - Kuba zostaje w Wawie, mam nową sukienkę cele na najbliższy czas - znalezienie pracy - zapisanie się na egzamin zangielskiego (robię certyfikat - w końcu) - znalezienie podyplomówki - kurs z rosyjskiego i hiszpańskiego (muszę odświeżyć te języki - ale to po ew. zdanym certyfikacie) - nowy język - padło na norweski bo tam na 10000000% mam zapewnioną pracę, nawet bez niego, ale fajnie mówić w jakimś dziwnym języku ![]() aaaaaaa i znalazłam super pracę dla Moni, Histuś jakbyś chciała na terenie całej polski poszukują ludzi chętnych do przeprowadzenia a potem spisania rozmów z Żydami dot. wojny i ich wspomnień z tamtego okresu ![]() Kocham Was tak poza tematem ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Daria ja nie mam cierpliwości do opalania się a na solarium NIGDY w życiu nie byłam, dlatego posiłkuje się kosmetykami ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Histuś jakbyś była zainteresowana tutaj masz ogłoszenie http://ogloszenia.ngo.pl/x/564094 ![]()
#1878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hej, ja naprawdę ślicznie kręcę... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mniej jednak los dziewczynki tragiczny jak i tragiczne sa slowa tej piosenki.. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie sposob zauwazyc ze proponowalam to Załącznik 3187908zdjecie na kalendarz, ale chyba nie przeszlo rekrutacji, za to zalapal sie pici pici suteczek ![]()
![]() |
#1881 |
Zakorzenienie
|
Anisia ja głosowałam na sutasaaaaaaaaaaa
![]() moja mama uwielbia MJa w remember the time ![]()
#1882 | |
Zakorzenienie
|
Lu,
- super, że dziadek się lepiej czuje... wierzę, że wszystko będzie dobrze ![]() - no staż to też fajna sprawa na początek... jest duża szansa, że będą chcieli Cię zatrudnić potem... u nas niestety lipa nawet stażów nie ma, a też szukam od dzisiaj pracy... ![]() ![]() - cieszę się razem z Tobą, z reszty powodów do zadowolenia... ![]() - no i sukienka jest za***ista... ![]() ![]() ja też się uczę hiszpańskiego... ![]() ![]() I ja kocham Cię... ![]() A solarium uwielbiam... Samo leżenie tam w tym ciepełku mnie kręci.. . ![]() ![]() a tak w ogóle to znacie jeszcze jakieś stronki prócz gazeta.praca, pracuj.pl. onet.praca gdzie można znaleźć fajne ogłoszenia? z góry mówię gumtree odpada... ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
sutek wymiata... to jak antenka od beretu moherowego... ![]() ![]() ![]() oh yeah, w Remember był boski... ![]() ![]() Edytowane przez _dariia Czas edycji: 2010-06-16 o 14:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1883 |
Zakorzenienie
|
Daria gumtree - bez komentarza
![]() ![]() ![]() Daria na FB jest profil gazetapraca.pl i czasem tam przewijają się linki poszczególnych miast pogrzebaj na tm profilu, może coś znajdziesz dla siebie, na pracuj.pl mają czasami wygórowane wymagania: dwa języki (z papierkiem - weź kase na to, żeby papierki im dać ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- co do stażów u nas nie było bo nie mieli środków, ale znowu w czerwcu dostali, 23 mam spotkanie, żeby podpisać jakąś umowę a 21 ogólne spotkanie w UP wyznaczone standardowo, są różne staże w prokuraturze, sądach, firmach różnych dowiem się wiecej 23 bo na stronie nie ma wypisanych.
![]() |
#1884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I własnie nauczona Twoim doświadczeniem nie szukam na gumtree ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja się nie mogę zapisać do UP, bo gdzieś zgubiłam moją umowę z poprzedniej pracy... ![]() ![]() ![]() no ja właśnie na pracuj.pl najczęściej wysyłam, nawet jak nie spełniam wymagań... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
Daria chyba też tak zacznę
![]() ludu musze iść do sklepu i namówiłam mamę na głosowanie ![]() ![]()
#1886 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Zakorzenienie
|
Asia ja pracowałam przy archiwizacji dokumentów wiec takie cos moge robić
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- dobra spadam do tego sklepu bo musze psu puszke kupic ![]()
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
zwijam sie do domu
![]()
#1889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pewnie, nic nie szkodzi... a może komus się spodoba cvka i przymknie oko na niespełnianie wymogów... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Zakorzenienie
|
kupiłam psu 3 puchy, promocja była
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- właśnie Rexik opchnął pierwszą porcję, smakuje mu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Randy miał (prawdopodobnie) zawał, jest w szpitalu.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.