|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!
Asia u mnie jest tak samo, znaczy, że wszystko wspólne
![]() ![]()
#1952 | |
Zakorzenienie
|
jedne buty mam z 2000, ale sie pytaja zawsze gdzie kupilam, skorzane na koturnie, do rybaczek je nosze, ale nie na gola noge, tylko jak zimniej, takich eleganckich
ale lubie je i wygladaja jak nowe ![]() jak sie ma tyle par, to sie nie zdazy zniszczyc i w sumie szkoda nieraz kasy na to ![]() ale jak mieszkalam jeszcze w bloku, wiecej zarabialam, nie trzeba bylo w nic pakowac, mozna bylo nowy samochod , to i zaczelam i kosmetyki i ciuchy i bizuterie kupowac, a zlota ile juz w ostatnich latach nasprzedawalam, bo nie lubie juz zlota to po co ma lezec, choc stracilam duzo ![]() troche trzymam i mowie jakby wojna byla, zeby na jedzenie bylo ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- ja tez sie zrobilam ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Justynka zjedz truskawki, masz ? one nie tucza ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- kocham Sonie wiecie za co ![]() rano wie , ze sie szykuje do pracy to chodzi taka jakby smutna, polozy sie i lezy, ale dzis mialam biala koszulke, to na wierzch w domu zarzucilam koszule co nosze po domu, a ona przyszla do lazienki i oczkami juz sie usmiech, bo powachala, ze domowy ciuch ubieram, to chyba w domu bede ![]() a sis mowi, ze ich pies tez, jak widzi, ze Ł. ubiera garnitur, to sie kladzie i patzry smutnawo, ale jak luźno, to sie cieszy, bo wie, ze ja zabiera ![]() ale madre te psy ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie @ jak nic...
![]() |
#1954 |
Zakorzenienie
|
spodni 20 par? u mnie to część by leżała ani razu nie nałożona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1955 |
Zakorzenienie
|
a wiecie za co kocham MJ
![]() nie ![]() za wszytsko ![]() a tak wymieniajac : za to ze jak rano sie budze, to jest, jak zasypiam to jest, jak ide do pracy to jest, jak mowie lipce czesc, tez jest, jak patrze w niebo jest, jak pije kawe jest no po prostu za to,że jest ![]() a wlasnie list dostalam od Nibylandki ![]() ide czytac, chcialam na poczcie, ale zaczelam i mi sie beczec zachcialo ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- tez tak mam, trzymam spodnie szersze, bo moze inna praca, to elegancko, to niech wisza ![]() ech poznaniara siedzi troche we mnie ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- P. dalej robi przy garazu, a ja sama nie lubie jesc, wiec czekam i znow poźno bedzie ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- dobra ide robic malzenskie sprawy ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-06-16 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1956 |
Zakorzenienie
|
a ja gadałam właśnie z Kubusiem (tym mojej siostry
![]() ![]()
#1957 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam z butów tak: jedne stare najkacze, co jest wkładam tylko do sklepu ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2010-06-16 o 20:23 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1958 |
Zakorzenienie
|
a ja prasuję pościel dla Niuniola
![]() :
#1959 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() 3/4 nie liczyłam i krótkich też nie... i we wszystkich chodzę... ![]() bo jak w czymś nie chodzę to zanoszę do PCK, bo po co ma u mnie leżeć... |
![]() ![]() |
![]() |
#1960 | |
Zakorzenienie
|
tylko nie krochmal jak matka Ł. od sis,
sie smialismy ze ta jak zrobi sztywna, to czlowiek rano sie pociety obudzi ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1961 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20039295]u mnie to samo
![]() ![]() Osom ![]() Ja mam z butów tak: jedne stare najkacze, co jest wkładam tylko do sklepu ![]() ![]() ![]() ![]() a ja mam szpilki, szpilki, szpilki, szpilki i szpilki ![]() i baleriny ![]() i koturny ![]()
#1962 |
Zakorzenienie
|
na wieszakach mam 24, z czego moze z 4 nie nosze, bo szersze
![]() a jeszcze jeansy ![]() i te rybaczkowe ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- rybaczek juz 18 ![]() ale takich na wieszakach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1963 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
Asia jak mundial?
![]() |
#1964 |
Zakorzenienie
|
i po co to liczyc, dostane jeszcze nerwa
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- a Moni Lu chyba pisala cos do Ciebie o pracy ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- dobra zmywam sie na serio ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1965 |
Zakorzenienie
|
Groniu już Moni wysłałam i esa i linka więc Monia wie
![]()
#1966 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1967 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20039960]Hej
![]() ![]() ![]() a ja właśnie oglądam... ![]() ![]() a SUI vs ESP jakie emocje... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1968 |
Zakorzenienie
|
ja nie obejrzałam ani jednego meczu, jakoś nie lubię kopanej
![]()
#1969 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Hiszpania-Szwajcaria poczesany mecz ![]()
![]() |
#1971 |
Zakorzenienie
|
Co tam robicie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1972 |
Konto usunięte
|
Przełączyłam akurat na karnego i czerwoną kartkę!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1973 |
Zakorzenienie
|
ja też nie ![]()
![]() |
#1974 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, czy tu biją
![]() ![]()
![]() |
#1975 |
Zakorzenienie
|
Kryśka
![]()
#1976 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Spodni mam <uwaga liczę>6 par dżinsów <z czego najczęściej pomykam w 4>, ale brakuje mi czarnych rurek, które chciałabym kupić, ale mnie nie zadowalają bo nie mogę znaleźć ładnych, we względnej cenie z zameczkiem z tyłu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bida z nędzom u mnie ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20039295]u mnie to samo ![]() ![]() [/QUOTE] O ja ![]() ![]() la la la ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1977 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1978 |
Zakorzenienie
|
nie mdlej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- ![]() ja nie kceeem ![]()
![]() |
#1979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale od Majkola na ubrany ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1980 |
Zakorzenienie
|
Kryśka, biją na goły tyłek i to potrójnie
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.