| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-06-17, 11:51 | #2161 | ||
| Zakorzenienie | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!

Cytat: 
  tez bym sie zaplakala  dobrze ze Niuniol bedzie  ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat: 
  no chyba nie kliklasm, bo mi tylko kamusia i sami sobie z P., to sprobuj jeszcze raz nas dwoch i od TZ tez, a jak nie to bede prosic innych   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | ||
|     | 
|  2010-06-17, 11:52 | #2162 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: zakochanie 
				 | 

__________________ tylko Ty i ja - najmniejsze państwo świata  "Hee-hee"   Dance... It's all I wanna do! | 
|     | 
|  2010-06-17, 11:52 | #2163 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  jakby Niuniola nie było to bym chyba jechała z nim do teściowej no bo co... ale jest       
				__________________ | |
|     | 
|  2010-06-17, 11:56 | #2164 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Teraz terroryzuje turystów   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | |
|     | 
|  2010-06-17, 11:56 | #2165 | |
| Zakorzenienie | 

Piasrki opowiadanie jest jakby co   ja poczytam za jakis czas  wreszcie ktos dal, bo kamusia to juz w ogole   ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat: 
  źle mi tak bylo  ale musieli z pracy wieźć samochody do Lublina czy gdzies i to w nocy, ale rano jak sie wsliznal do lozka kolo 5 to bylo cudownie  tylko nie robcie brzydkich rzeczy bez niego   ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Ko cieszysz sie z czyjegos nieszczescie   ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- dobra robie te kawe  bo mleka tyle wypic przez pare godzin nie wiem czy dam rade  ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- ale napisalam : Piasrki  ale wiadomo o kogo chodzi nie  ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- moze bede pisac Pisiu, to tak brzmi nibylnadkowo   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-06-17, 11:56 | #2166 | 
| Zakorzenienie | 

ale przekrecam dzis litery    
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-17, 11:57 | #2167 | 
| Zakorzenienie | 

klikniete, mam nadzieje ze sie udalo

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-17, 11:57 | #2168 | |
				 | 

Cytat: 
 Groniu przecież ja też mam remont  i też musialam skrobać, gipsować itd...  a dziś chyba będziemy malować   
				__________________ tylko Ty i ja - najmniejsze państwo świata  "Hee-hee"   Dance... It's all I wanna do! | |
|     | 
|  2010-06-17, 11:58 | #2169 | 
| Zakorzenienie | 

Czemu nie   Nie zgłaszam sprzeciwu  "Pisiu" brzmi prawie jak "kuci - kuci"   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2010-06-17, 11:58 | #2170 | 
| Zakorzenienie | 

to chyba w kazdym czai sie rozowa swinia   dobra spadam bo juz pozno 
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-17, 11:58 | #2171 | 
| Zakorzenienie | 

będziemy grzeczne    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-17, 12:00 | #2172 | ||
| Zakorzenienie | 

nasypalam se tej kawy do szklanki z uszkiem, ale ja nie lubie kawy w szklance i poszlo do kubka   ale najbardziej kocham filizanki  tak ze pamietac, grochu was odwiedzi to filizanki szykujcie  ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat: 
  bo mi za dlugo jak u Ko wtedy  a w ogole no kuci kuci Pisiu  ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat: 
  tylko tak fajnie to wygladalo, a Anis mdleje, a ty jupi  ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- o to ide zobaczyc  ja jak klikalam to wchodzilo w moje, ze sie udalo i haczyk byl   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | ||
|     | 
|  2010-06-17, 12:01 | #2173 | 
				 | 

__________________ tylko Ty i ja - najmniejsze państwo świata  "Hee-hee"   Dance... It's all I wanna do! | 
|     | 
|  2010-06-17, 12:01 | #2174 | 
| Zakorzenienie | 

Tez mam różową świnkę   Jest urocza   | 
|     | 
|  2010-06-17, 12:04 | #2175 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Ale przeważnie wybieram ten z Aniołkiem  Poza tym, nie czarujmy się - kubek ma większą siłę rażenia  Za to moja mama uwielbia filiżanki, więc śmiało może Groch nas odwiedzać  Nie ma to jak zawrzeć swoją opcję polityczną w nicku   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-06-17, 12:04 | #2176 | 
				 | 

a wiecie co mnie spotkało zlego ostatnio   przez przypadek zbiłąm kubek od TŻ - dostalam go na zeszloroczne walentynki... taki byl ładny i zawsze w nim pilam ... a teraz go nie mam  Co mam pić herbate t mi smutno bo nie mam mojego ukochanego kubka  TŻ obiecał że dostane inny .... 
|     | 
|  2010-06-17, 12:07 | #2177 | 
| Zakorzenienie | 

Prawda?   Przed dziewięciu laty, jak dziadek jeszcze chował świnki, przeżyłam chwile grozy, gdy niespełna trzyletnia kuzynka dostała się do zagrody z potężnymi wieprzkami, jakby nigdy nic głaskając je po ryjkach  Nie wspominając, że połowa różowej bandy była uosobieniem szatana   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2010-06-17, 12:11 | #2178 | 
| Zakorzenienie | 

siemacie, masakra 40 minut rozmowa kwalifikacyjna... ale się zbrechtałam jak nigdy    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-17, 12:15 | #2179 | 
				 | 

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- kurde znów mi nie odświeża Wizażu :/ khhhhhhhhhh 
|     | 
|  2010-06-17, 12:15 | #2180 | 
| Zakorzenienie | 

O są już bilety na Memoriał... na ostatni dzień z Brazylia i tak 90% hali za 100-110 zeta   za 50 i 40 takie zupełnie górne miejsca, a ja mam lęk wysokości   Kiedys byłam w ostatnim rzedzie...zejść stamtąd to była masakra...już się widziałam na dole   | 
|     | 
|  2010-06-17, 12:16 | #2181 | 
| Zakorzenienie | 

o to dobrze, że rozmyśliłam się z jechania    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-17, 12:17 | #2182 | 
| Zakorzenienie | 

Nawet te boczne sektory co się tyłki ogląda są za 100zeta...zawsze były tańsze...   ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Sama zobacz Lusia http://www.kupbilet.pl/index.php?f78...5&f106=vb0228& | 
|     | 
|  2010-06-17, 12:17 | #2183 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Od piątego wzwyż można mi naskakać   
|     | 
|  2010-06-17, 12:19 | #2184 | 
| Zakorzenienie | 

Kama ja na LŚ ostatnio siedziałam na samej górze bo miałam za freeko bilety - myślałam, że sie spie**dole ze schodów    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-17, 12:25 | #2185 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  To jest masakren  Tam sa barierki co chwilę z innej strony i ten napierający tłum  Ej...matka każe mi zamówić 2 bilety za 50 zeta  Najwyżej będzie mnie znosiła ze schodów  Albo wyjde ostatnia  z hali   Ide na Brazil!!!  Ej...i matka dostała pracę  W starej firmie (jepane TP) ale w dziale biznesowym...lepsze warunki bo pon-pt 8-16 i maniana...a wtedy miala 3 zmiany, ale najczęściej 12-20 więc cały dzień w pi*** i sobot co któreś też. Finansowo nie dużo gorzej niż wcześniej  Na razie wiadomo umowa próbna, ale wszystkich tam zna więc będzie spoko chyba   | |
|     | 
|  2010-06-17, 12:25 | #2186 | 
| Zakorzenienie | 

w ogóle opowiem Wam o rozmowie kwalifikacyjnej, pracą nie jestem zainteresowana ale poszłam (i nie żałuję) okazało się, że ta laska miała koleżankę chorą na raka (miała bo ta laska uż wyzdrowiała, opowiedziała mi o takich suplementach i wkręci moją mame na darmowe spotkanie   ) no ale do rzeczy. Okazało się, że to "coś" znaczy ta firma to odłam TP dla klientów biznesowych, poza podstawą i premiami dostają wycieczki teraz jadą na 6 dni do Paryża Pytała mnie o jakiej pracy marzę o czym marzę nie związanym z pracą i musiałam sprzedać suszarkę ludzie co ja wymyśliłam  , że sprzedaje ją fryzjer Angeliny Jolie, że jest w kratkę - ta suszarka i ma specjalne nakładki (kufa z kosmosu chyba)  no ogólnie śmiesznie było, ale stać mnie na więcej chociaż mam tę pracę jak nic nie znajdę to tam wyląduję, ale mam nadzieję, że znajdę   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-17, 12:27 | #2187 | 
| Zakorzenienie | 

Teraz się waham czy ostatni rząd, czy przedostatni   ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Lusia...to jak dla biznesu to chyba co samo co moja matka  Fryzjer Angeliny Jolie     | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-06-17, 12:29 | #2188 | 
| Zakorzenienie | 

Daria Madzia Arłukowicz za 30 minut na skypie   ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- praca od 7.30 do 15.30  soboty, niedziele wolne 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-17, 12:32 | #2189 | 
| Zakorzenienie | 

a ja dalej nie mam, bo mi 1 klika brakuje   a u P. jest, ale gdzies zwiala  i w ogole nie ma mnie w jego znajomych  nie jestem juz znajoma P.  a jak wyslalam zaproszenie, to pisze, ze ten meil jest   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-17, 12:32 | #2190 | 
| Zakorzenienie | 

Ej wysyłka biletów onli zeta poleconym...co to za promocjaaaaa szalona    | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.