| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-06-17, 19:59 | #2311 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!

No, Aniś, teraz Ci się dobiorę do skóry    
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2010-06-17, 19:59 | #2312 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Anisia   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-06-17, 20:00 | #2313 | 
| Zakorzenienie | 

Wiesz, oprócz naszego pola, jest jeszcze gospodarka u dziadka i wujka, jeszcze bardziej okazała. Generalnie łączymy siły - przy takiej kooperacji wszystko idzie sprawniej, no i jest wesoło    
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2010-06-17, 20:04 | #2314 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-17, 20:13 | #2315 | |||||||||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
   Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  coz za niezdecydowanie  Cytat: 
  i Anisia jak zwykle super   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-06-17 o 20:14 | |||||||||
|     | 
|  2010-06-17, 20:15 | #2316 | |
| Zakorzenienie | 

Kamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa      Aniska w leb dostaniesz za bujna wyobraznie  nadrabiam spiski i doszlam do postu Kamusi Majkel, gitara, ognisko i Hiiiiiiiiiiiil de łord     i leze i kwicze ze smiechu  ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-06-17, 20:16 | #2317 | 
| Zakorzenienie | 

facet poszedl, to kolacja bedzie szybciej   bo ja juz glodna  i znow pomidorek  , ogorek malosolny  zyc nie umierac   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-17, 20:16 | #2318 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-06-17, 20:17 | #2319 | ||||||||||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Proponuję powołać specjalną ekipę badawczą. Przy odrobinie szczęścia, opracują recepturę pod koniec przyszłego stulecia  Cytat: 
  Aniś, doprowadź w końcu do jakiejś większej konfrontacji. Nie pozwól, by taki materiał się marnował!  Cytat: 
  Ale nie radziłabym się ujawniać z tą wiedzą, życie bywa... dość zaskakujące  Cytat: 
    Cytat: 
  ]  Cytat: 
  , tego się trzymaj, chłopie! A propos, bardzo mądre i piękne zdanie, Aniu!  Cytat: 
  Chylę czoła  Cytat: 
  Coś mi mówi, że ten subtelny taniec uśmiechów, pocałunków i spojrzeń przemieni się w coś prawdziwie głębokiego... Ale na razie o tym sza!  Cytat: 
    Reasumując: Może i niewiele się działo, ale za to opisy nadrabiały  Zaoferowałaś nam solidną dawkę uczuć, podaną na złotej tacy niepewności. Za to Ci chwała  Z niecierpliwością wyczekuję ciągu dalszego!   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | ||||||||||
|     | 
|  2010-06-17, 20:17 | #2320 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-06-17 o 20:18 | |
|     | 
|  2010-06-17, 20:17 | #2321 | 
| Zakorzenienie | 

a u mnie burdello ciag dalszy, wszystko zachwiane, obiad, kolacja, sniadanie, sen, seks, odpoczynek majkol itd

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-17, 20:18 | #2322 | 
| Zakorzenienie | 

Kama miała wczoraj fazę    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-17, 20:21 | #2323 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  i jak zwykle poległam pod Groszkowymi i Twoimi komentarzami dziekuję wam babki  ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | ||
|     | 
|  2010-06-17, 20:22 | #2324 | 
| Zakorzenienie | 

znow sie drapie od komarow   ide robic amku   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-06-17, 20:23 | #2325 | 
| Zakorzenienie | 

Dobrze, spełniłam swój komentatorski obowiązek, mogę spokojnie wracać do mojej Nibylandii   Może jeszcze wpadnę, jak nie ciałem, to chociaż duchem  Tymczasem   
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-06-17, 20:24 | #2326 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
      ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | ||
|     | 
|  2010-06-17, 20:24 | #2327 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  od dzis tak mowie na Pisarke , bo krocej i pasuje jej do kuci kuci ), to tak komentuje profesjonalnie  a ja prosta wiejska baba  no ja tez myslalam, ze jakies wiesci, co sie dzieje,i zaczelam od konca nadrabiac i szok   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-06-17, 20:24 | #2328 | 
| Zakorzenienie | 

! 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-17, 20:27 | #2329 | 
| Zakorzenienie | 

Pisarko, ale teraz ta Pisia, to mi sie z czyms skojarzyla   u na koncu to inaczej, a to bylo na pewno Pisiu  ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- bloomental  ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- ja to bym znow pisala jak leza na lace patrza sie w niebo i mysla i takie tam, nudyyyyyyyyy  ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- trzymta sie  glodek mnie wzywa, musze go wygonic   
|     | 
|  2010-06-17, 20:28 | #2330 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Jestem prostą kobietą z głową w chmurach  ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat: 
  I romantyczne zarazem   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | ||
|     | 
|  2010-06-17, 20:31 | #2331 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   Pisareczka bedzie dla mnie zawsze fajną babeczką z piórem w łapce   
|     | 
|  2010-06-17, 20:34 | #2332 | 
| Zakorzenienie | 

Dziękuję, dobra kobieto   Ależ ze mnie gaduła! Stuknęło mi szóste koło na rozmowach z Wami   Z tej okazji      
|     | 
|  2010-06-17, 20:35 | #2333 | 
| Zakorzenienie | 

bloomental     Groniu Groniuu  ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Pisarko       
				__________________ | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-06-17, 20:40 | #2334 | 
| Zakorzenienie | 

to chluśniem nim uśniem    
|     | 
|  2010-06-17, 20:43 | #2335 | 
| Zakorzenienie | 

Prawdę mówiąc, to ja już usypiam    
|     | 
|  2010-06-17, 20:56 | #2336 | 
| Zakorzenienie | 

ale mi się chce spać   TZ ma jakieś spotkanie w pracy i wróci po 22  brat z kolegą właśnie zmniejszają mi futrynę, a ja czekam aż skończą by posprzątać chlew, bo jutro młode będzie latało po wszystkich pomieszczeniach  Jutro chyba zaczniemy malować sufit  ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- tez bym poszla spac, ale nie mogę... a obawiam sie ze jak zasne, tak wstanę w niedziele   
|     | 
|  2010-06-17, 21:07 | #2337 | 
| Zakorzenienie | 

mi też strasznie chce się spać..    po szkole kimnęłam się na ok. godzinkę . nie poszłam dizśbiegać   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-17, 21:11 | #2338 | 
| Zakorzenienie | 

przeczytałam Pisarkowe dzieło! 
|     | 
|  2010-06-17, 21:17 | #2339 | 
| Zakorzenienie | 

Następny będzie optymistyczny, obiecuję   
|     | 
|  2010-06-17, 21:25 | #2340 | 
| Zakorzenienie | 

wiesz, musi byc balans   takie odcinki są również wskazane  co ja mogę za to, że to tak świetnie ujęłaś   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.