|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!
a i wklejalam link jak na skrzypcach na koncercie Ori pieknie gra dawid garett Mj, no cudo
![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
jesuuuusz takie ciacho pokazali, koniecznie powtorke musze zobaczyc
![]()
#2673 |
Zakorzenienie
|
no juz chyba posiedze te pol godziny
![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- tak i to jak dlugo i w ogole super dokument ![]() Ivre pisala, ze powtorki maja byc : 26.06 13.25, 01.07 18.20 i 05.07 19.20
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() cos czuje ze warto ranyyy mam palce zdretwiale od trzymania pedzla ![]() w ogole to napitala mnie prawy bark
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
mialam tez slac Ci smsa, ale od wczoraj Cie nie bylo, wiec mysle ze moze cos nie ta, a w ogole nieraz te o MJ sa wnerwiajace dokumenty, choc ja i tak ogladam, zeby na niego popatrzec , ale ten jako jedyny byl caly na plus i tyle go bylo
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
a te chrzciny to ktos bardzo bliski?
czy chrzestnym ktorys z was zostaje?
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to fakt, ja jeszcze pół roku temu Was nie znałam, ale wydaje mi się, że znam Was od zawsze i nei pamiętam jak wyglądało moje życie bez Nibylandii... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2678 | |
Zakorzenienie
|
kama ja wiem, ze szykujesz sie na pelna nie
![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
![]() ze tam powiedzieli Nibylandie stworzyl, nie Neverland i tak mi sie jakos na sercu zrobilo ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No fajny byl ten jeden co bodajże Akon opowiadał o kinie ![]() ![]() No i 1 na 4 z tych programów pokazuje nam teledyski w tym uciętego thrillera. Nie ma co rewelacja jak na 40 lat na scenie od telewizji której było się ponikąd stwórcą...Dobrze że jest jutub ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
ocho za 69
![]() Załącznik 3196108 Załącznik 3196109
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No o pełnej idę spać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jak se przypomne tego z tym czyms na glowie, jak sie laczyl i z jakimis gadal , to ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Zakorzenienie
|
TZ farma ogarnieta
---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2685 | |
Zakorzenienie
|
no tak Katrina juz czeka
![]() Majkol wygonily ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
![]() moj chrzesniak to mial 5 lat, tak sis moja zwklekala, a drugi rok, to obu naraz dala ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- siku musze isc ![]() ale nie idźcie jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- kamusia, a Ty nie masz kogos z Planete? jakies ciotki klotki moze? ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- no juz mi lzej ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
z tym czarnobylem to takie pierdzielenie, dokument obejrzałam że wybuch tej elektrowni to ściema była
w tym roku zauważono wzrost zachorowalności na raka o 25% to nie czarnobyl to po prostu coraz wiecej chemii w jedzeniu, zanieczyszczenia powietrza itp. Komórki rakowe tworzą się, żeby organizm nie ulegl całkowitemu zatruciu, Rak to nie choroba on paradoksalnie zabezpiecza nas przed nagłą śmiercią. Naczytałam sie o tym sporo. Dzieki tem medycyna niekonwencjonalna ma takie dobre wyniki bo traktuje raka nie jak chorobe poznaje jego przyczyny i wtedy mozna działać naturalnymi metodami. Bo to z natury sie bierze. ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- jest nawet taka ciekawa książka "Rak to nie choroba" - z mama ostatnio tylko takie rzeczy czytamy.
#2687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do dziś pamiętam lekcję fizyki w gimnazjum, na której nasz cudowny fizyk - uwielbiałam faceta, ciągle robił jakies jaja na zajęciach, ale wiedzę ma dużą, aktualnie pisze podręczniki i ponoc palma mu z tego powodu odbiła...ale do rzeczy... W Czarnobylu po wybuchu elektrowni ilość napromieniowania było dużo razy mniejsza niż ludzie w Indiach maja na codzień...pamiętam, że użył jakichś liczb, miar...i w Indiach było to 300 czegoś...a w Czarnobylu właśnie nie pamiętam 20? No, ale nawet jak 50...<bo to tego typu różnica była> to ściema na resorach ![]() Co jak co, ale rzez Czarnobyl nasz kraj jest bezatomową wyspą w Europie i kopiemy energię z tego beznadziejnego węgla, ale to już temat na inną dyskusję ![]() Gronia ja se może kiedyś ten dokument na necie poszukam na pewno jest ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- A z rakiem to racja...efekt przede wszystkim tego, że żyjemy coraz dłużej...i w coraz gorszych warunkach środowiskowych - przede wszystkim otaczająca nas chemia. A kiedyś raka nie było...bo ludzie umierali w wieku 40 lat na gruźlicę...ot cała filozofia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
![]() Nasza ukochana Katrina z ktorej super jest dziewczyna świętuje dziś swe urodziny wiec z tej okazji pokaże nam swe smieszne miny ![]() ale zanim to nastąpi życzeń Ci Grochu nie poskąpi najbardziej życzę Ci Kasiu: żebyś zawsze z nami była żebyś nam się gdzieś w świecie nie zawieruszyła Bo Nibylandia bez Ciebie Kasieńko to takie w oku puste okienko życzę Ci zebyś Go spotkała Juniora w koncu mu dała żebyś zawsze się uśmiechała i nago nam tu paradowała a co tam śmiesznie musi być żeby nie tylko smutne łzy zmyć radość tak potrzebna jak miłość wiec życzę Ci ich po stokroć miej wokół dobrych ludzi niech Twój zapał do życia sie nie studzi i życzę zebysmy sie wszytskie kiedyś spotkaly i ze śmiechu razem posikały i wiadomo wszystkiego co najlepsze życzy Ci Grochu takim se wierszem ![]() i cos słodkiegoZałącznik 3196120 i jeszcze slodszego Załącznik 3196120 i najslodszego Załącznik 3196120 i zeby nudno nie bylo to Załącznik 3196122 zagryź i sto lat Załącznik 3196123
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-06-19 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
Kama tam koleś biegał z tym miernikiem i okazało się, że w Wawie jest 10 czy 20 razy tyle niż w Czarnobylu, tam pozostawały rodziny (mało, że mało) są zdrowe uprawiają ziemię i mają zwierzęta, też uważają, że to był "zabieg" państwa, tam nie ma metra ziemi do kupienia, bo zostało wszystko wykupione, komuś zależało, żeby wykopać stamtąd ludzi. I teraz zobili, wszystko co złe to "czarnobyl"
#2690 |
Zakorzenienie
|
Żono moja kochana, Co na imię Katrina Ci mama dała Dawno, dawno temu Byłaś mała i wrzeszcząca A teraz jesteś duża I wciąż na Olka oczekująca Krzyczysz wciąż Tym samym głosem Aż Cię często Muszę nakryć kocem Majkol rąk już nie kremuje Bo Twoja picza i tak tego nie czuje Takie uroki wieku starczego Że można zmieścić Olka całego ![]() A na poważnie ![]() Życzę Ci w ten cudowny dzień Wiecznej sielanki, udanego pożycia małżeńskiego ze mną i Majkolem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to chyba tyle...mały gratis na dole ![]() na zawsze Twoja oddana żona -kamuszka ![]() Załącznik 3196115Załącznik 3196115Załącznik 3196115Załącznik 3196115Załącznik 3196115 Załącznik 3196115Załącznik 3196115Załącznik 3196115Załącznik 3196115Załącznik 3196115 Załącznik 3196115Załącznik 3196115Załącznik 3196115Załącznik 3196115Załącznik 3196115 Załącznik 3196115Załącznik 3196115Załącznik 3196115Załącznik 3196115Załącznik 3196115 Załącznik 3196115Załącznik 3196115Załącznik 3196115Załącznik 3196115Załącznik 3196115 |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Katrina dostała megaoryginalne ciacha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
no to teraz moge isc spac
![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- bosze coz za wiersz o starczym wieku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
Ja też mogę...żeby się obudzić za 3h
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
Katrino kochana z okazji Twych urodzin życzę Ci szczęścia, zdrowia, pomyślności, spełnienia marzeń (nawet tych najbardziej nierealnych), samych szczerych przyjaciół, cudownego i kochanego faceta, mnóstwa miłości nie tylko tej damsko-męskiej ale KAŻDEJ, żebyś zawsze dla kogoś była celem, nie środkiem, żebyś nigdy nie była sama i w najgorszym problemie miała kogoś przy sobie. No i żeby ten dooopek w końcu wrócił z Wakacji
![]() LOVE UUUUUUUUUUUU ![]()
#2695 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() az do gardla ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- dobrze ze dalam tez Kasce innego Mj i cos do zagryzki, bo ja zemdli od okularow ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- no to dobranoc ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
Ano Grochu...mecz
![]() Lusia pięknie to napisałaś: DOOPEK... słyszysz doopku? o Tobie mowa? Tak się pewnie zjarał na tych wakacjach, ze go nie poznamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
Dobra idę
![]() Majkolowej ![]() Do jutera ![]() Sen na dziś Załącznik 3196131 |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Raczkowanie
|
Yo... To ja - Wasz ukochany Lorduś
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie łam się Lorduś, choć do cyca! ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- miało być chodź ale chuć mi przysłoniła oczy ![]()
![]() |
#2700 |
Raczkowanie
|
Lu to człowieka zrozumie... A żona się z Niuniolem szlaje...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.