|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zakupy na Cherry Culture - NYX Cosmetics i inne
Cytat:
szkoda że nie ma tam tych nowych odcieni które zamówiłam, no ale ryzyk fizyk
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie mam przelewu tylko od sinsinsin, ale przelałam już na konto paypal-a więc jutro złożę zamówienie. Chciałabym tylko, żeby sinsinsin potwierdziła przelew.
Dziękuję za szybkie wpłaty Sabbatha, wpisałaś w tytule przelewu Coastal Scents
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. Edytowane przez coldold Czas edycji: 2009-05-08 o 16:49 |
|
|
|
#3003 |
|
Konto usunięte
|
Paczki wysłane, podam zaraz rozliczenie.
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Koperty po 0,7zł. SugaMama - nadwyżka: 1,84zł + 5zł = 6,84zł wys + kop: 5,9zł nadwyżka: 0,94zł Antii - nadwyżka: 7,84zł wys + kop: 5,9zł nadwyżka: 1,94zł Coldold - nadwyżka: 2,51zł + 4zł = 6,21zł wys + kop: 4,85zł nadwyżka: 1,36zł CzarneSłonko - nadwyżka: 8,29zł wys + kop: 6,4zł nadwyżka: 1,89zł Zaraz porobię przelewy. |
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1221429 1]Paczki wysłane, podam zaraz rozliczenie.
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Koperty po 0,7zł. SugaMama - nadwyżka: 1,84zł + 5zł = 6,84zł wys + kop: 5,9zł nadwyżka: 0,94zł Antii - nadwyżka: 7,84zł wys + kop: 5,9zł nadwyżka: 1,94zł Coldold - nadwyżka: 2,51zł + 4zł = 6,21zł wys + kop: 4,85zł nadwyżka: 1,36zł CzarneSłonko - nadwyżka: 8,29zł wys + kop: 6,4zł nadwyżka: 1,89zł Zaraz porobię przelewy.[/QUOTE] Jeśli masz w planie robienie jeszcze kiedyś jakiegoś zamówienia, to nie przelewaj mi tych pieniędzy.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
#3005 |
|
Zadomowienie
|
Sunprince trzeba było tych groszy nie przelwać, bo mam nadzięję jeszcze będziesz chętna na wspólne zamówienie
.A na paczkę będę z niecierpliwością oczekiwać w poniedziałek ;] i wtedy zrobię swatcha moich odcieni pomadek.
|
#3006 |
|
Konto usunięte
|
Planować planuję, ale jak ceny wrócą do tych normalnych.
![]() Nie zdążyłam porobić Wam przelewów, bo zaraz po napisaniu posta musiałam wyjść. To w takim razie nie przelewam, zostawiam na kolejne zamówienie. Tylko pamiętajcie o tych drobniakach potem. ![]() Reszcie zaraz poprzelewam, tylko się z czymś uporam.
|
|
|
|
#3007 |
|
Rozeznanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1221811 8]Planować planuję, ale jak ceny wrócą do tych normalnych.
![]() Nie zdążyłam porobić Wam przelewów, bo zaraz po napisaniu posta musiałam wyjść. To w takim razie nie przelewam, zostawiam na kolejne zamówienie. Tylko pamiętajcie o tych drobniakach potem. ![]() Reszcie zaraz poprzelewam, tylko się z czymś uporam. [/quote]Mnie też nie przelewaj
|
#3008 |
|
Raczkowanie
|
Boże, gdzie ja byłam jak round lipstyki były takie tanie
![]() Nie orientujecie sie moze czy te ceny zawsze tak skaczą i jest nadzieja ze w najblizszym czasie zmaleją? Bo nie wiem czy opłaca sie czekać ![]() btw. Witam Was serdecznie, jakoże jestem tu całkowicie nowa Ale czytam od pewnego czasu i mam coraz wiekszego hopla na punkcie kosmetyków. Aż sie boje myslec co to będzie
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
Obecna promocja na NYX-a trwa do 15 maja, więc już niedługo ceny powinny ulec zmianie... Na co niecierpliwie czekam
.
|
|
|
|
#3010 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3011 |
|
Zadomowienie
|
Odebrałam przed chwilką paczkę od Sunprince
pomadki są świetne i już wiem które kolory powtórze w przyszłości a które niekoniecznie Chciałąm podziękować Sun za kolejne wspólne zamówienie i zaraz wrzucę fotkę ze swatchami może komuś pomogą przy wyborze.Od lewej pomadki nyx round lipstick w kolorach: fig, heather, thalia, b52, paris, tea rose, doll oraz amuse long lip pencil w kolorach: cabaret i sweet rose
Alicja w krainie czarów. Edytowane przez SugaMama1988 Czas edycji: 2009-05-11 o 12:29 |
|
|
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zamówienie złożone, wszystko było, rozliczenie podam wieczorkiem.
Dziękuję za sprawne przelewy.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
#3013 |
|
Rozeznanie
|
Ja też mam już przesyłkę
Dziękuję Sun![]() Tym razem skromnie: 1) Znany wszystkim cień Nyx Lake Moss, bardzo mi się podoba ![]() 2) Błyszczyk Nyx Round Lip Gloss - Whipped - delikatny jasny róż, bardzo ładny 3) Pomadka Nyx Round Lipstick - Hermes - matowy, jasny brązik ![]() Może po 15 maja zrobimy jakieś wspólne zamówionko?
|
#3014 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3015 |
|
Zadomowienie
|
Wymacałam wszystkie zamówione przeze mnie pomadki i stwierdzam ,że są świetne bardzo mocno napigmentowane, łądnie kryją i ja osobiście jestem z nich bardzo zadowolona szczególnie za tak niewygórowaną cene
aha zaznaczam, że mam same maty jedynie heather ma lekkie drobinki ale w sumie wygląda na matową
|
#3016 |
|
Rozeznanie
|
Błyszczyk Nyx Round Lipgloss Whipped na moich ustach - jest dość rzadki, ale dobrze stapia się z ustami, daje delikatny, świeży, różowy kolor, a co dla mnie ważne - nie ma drobinek. No i ślicznie pachnie
Bardzo udany zakup
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
ja również dostałam dzisiaj awizo i zaraz lece na pocztę
u mnie ulewa ale co tam , paczka ważniejsza
|
|
|
|
#3018 |
|
Przyczajenie
|
Co oznacza tak wogóle skrót NYX?
|
|
|
|
#3019 |
|
Konto usunięte
|
super, że macie paczki, poczta się uwinęła, bo wysyłałam w piątek po południu
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3020 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
|
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
Przesyłka 9.95$
Zamówienie na 49.5$. W sumie 59.45$ Koszt wymiany 3.3 zł. Czarne Słonko 15$ + 3$ = 18$ - 59.4 zł. (68.4 zł.) 9 zł. Kaja89 5$ + 1$ = 6$ - 19.8 zł. (23 zł.) 3.2 zł. GabiPati 5$ + 1$ = 6$ - 19.8 zł. (40 zł) 5.91 zł. Sabbatha 10$ + 2$ = 12$ - 39.6 zł. (50 zł.) 13.15 zł. Sinsinsin 8.5$ + 1.7$ = 10.2$ - 33.66 zł. (39 zł.) 5.34 zł. Ja 6$ + 1.2$ = 7.2$ - 23.76 zł. W nawiasie suma jaką mi przelałyście, na zielono nadwyżka.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. Edytowane przez coldold Czas edycji: 2009-05-12 o 11:30 |
|
|
|
#3022 |
|
Przyczajenie
|
hurra
teraz pozostaje tylko czekac dziekuje bardzo za to, ze sie tym zajelas
|
#3023 |
|
Raczkowanie
|
hello dziewczyny!
jestem tutaj nowa (choc czytam wasze rozmowy od jakiegos czasu:P) rowniez zachorowalam na kosmetyki nyx:P duzo o nich slyszalam. i chcialam sie dowiedziec jak to jest z zamowieniami? czy zajmuje sie tym jedna osoba czy za kazdym razem inna? co ile robicie zamowienia? ile kosztuje przesylka? i ogolnie wszystko poniewaz w najblizszej pezyszlosci chcialbym sie zalapac na zamowienie. prosze o odpowiedz z gory dziekuje )
|
|
|
|
#3024 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Co prawda skromne zakupy, ale tylko to mnie zainteresowało,może jeszcze następnym razem coś zakupię,jakieś trio z zieleni i fioletów narazie nie było dostawy nowych odcieni pomadek,skusiłam sie na Herades,bardzo fajna jak dla mnie i lepiej się rozprowadza niż Circe ,może zamówią, byłoby super Ale na korektor w słoiczku mam wielką chrapkę..
|
#3025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
proponuję na bieżąco śledzić wątek.Zamówienia organizują różne osoby w różnym czasie.W tej chwili większość czeka aż ceny nieco opadną na Nyxa ale mam nadzieję ,że po 15 maja zaczną dziewczyny coś organizować.Co do kosztów - poczytaj posty z rozliczeniami bo to różnie , zależy od rodzaju przesyłki, ilości chętnych, kursu $ ,itp. |
|
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez antii Czas edycji: 2009-05-12 o 18:37 |
|
|
|
|
#3027 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje bardzo za odpowiedz i udzielenie info
a mam pytanko: ma ktoras z was korektor nyx w sloiczku?? jak dzialaja na since pod oczami?a no i przede wszystkim ktory wybrac zółty czy moze zwykly dopasowany do karnacji? prosze o mala podpowiedz poniewaz nie moge sie zdecydowac:/
|
|
|
|
#3028 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3029 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
korektor yellow na sińce jest najlepszy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.

szkoda że nie ma tam tych nowych odcieni które zamówiłam, no ale ryzyk fizyk

ale na pocieszenie zamówiłam między czasie parę drobiazgów.Jak mi podpasują to sprezentuję tym ,tórzy maja chrapkę na moje nyxy

,może zamówią, byłoby super