|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4021 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zakupy na Cherry Culture - NYX Cosmetics i inne
Ganimedea, wpłaciłam kaskę
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4022 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
nie wiem czy pamiętacie moją zaginioną paczkę ze stycznia. Czekałam prawie 2 miesiące, składałam w CC reklamację i w końcu wysłali jeszcze raz w drugiej połowie marca. I ta też dziwnym trafem zaginęła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4023 |
Raczkowanie
|
Ganimedea właśnie wysyłam rozliczenie. Przepraszam, że dopiero dzisiaj ale czekałam na przelew gotówki
![]() NYX Round Lipstick Femme - 2$ Sassi False Eyelashes 15 i "Long and Full" - 2x4$ LA Colors Nail Treatment Nail Hardener - 2$ Starry Beewax Lip Care Watermelon - 1,50$ Razem: 13,50$ + przesyłka 2,7$ = 16,2 $ Miałam policzyć dolca za 3,5 (teraz kosztuje chyba 3zł. - mam nadzieję, że tyle Ci policzą przy 'kasie' ![]() Mam nadzieję, że ewentualne nadwyżki pokryją koszty Twojej wysyłki z Polski. Jednak zrezygnowałam z tego "Quick dry". Mam nadzieję, że to nie problem ![]() Daj znać jak pieniądze przyjdą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4024 |
Zadomowienie
|
Jak tylko będziecie robiły następne zakupy to proszę mnie zapisać na gdzieś 5-6$, bo teraz nie udało mi się załapać, a w środę wyjeżdżam na tydzień, więc tak orientacyjnie chciałam powiadomić i poprosić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4025 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Otrzymałam również przelewy od: tiktaktiktak, misiaczek187, kasienka.b i ollkaa - dziękuję serdecznie, jestem pod ogromnym wrażeniem Waszej sprawności ![]() Ponieważ w koszyku leżało wbite zam.CC1, wysłałam je pomimo niepełnego pokrycia finansowego. Zam.CC2 już leży w koszyku, ale wyślę jutro wieczorem - chcę uniknąć sytuacji równoczesnego badania przez UC dwóch paczek z jednego źródła na mój adres. Wolę, by nie wpadła im do głowy zabawa w VAT ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4026 |
Zakorzenienie
|
Garść załączników:
- potwierdzenie zam.CC1 - skanik z PayPala - koszyk CC2 W zamówieniu CC1 PP policzył dolara po 3,13zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4027 |
Wtajemniczenie
|
A ja tak cichutko zapytam- będzie ktoś w najbliższym czasie robił zamówienie? Bo mam ochotę na parę rzeczy, a na pewno znalazłoby się kilka osób do uczestnictwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4028 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4029 |
Raczkowanie
|
milk sie pojawił nooo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4030 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4031 |
Raczkowanie
|
jumbo eye pencil w odcieniu milk - http://www.cherryculture.com/cosmeti...6&cat=0&page=9
ma bardzo dobre opinie, podobno genialny jako biala baza pod cienie ( ale pod tak czy inaczej uzywac innej bazy typowo przedłużającej trwałość cieni ) potrzebuje czegos takiego właśnie a on baaardzo często jest OOS czyli niedostępny ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4032 |
Zakorzenienie
|
Dziewuszki, CC1 jest completed
![]() ![]() Teraz gorsza wiadomość - zwłaszcza dla MySSaaa - z koszyka zniknął Amuse Long Eye Pencil Black ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4033 |
Rozeznanie
|
nieshya możemy sie umówić na odbiór osobisty Twoich 2 kredek, reszcie dziewczyn już wysłałam.
--> Mam też do oddania NYX Round Lipstick - Sunflower - nowiutka, nie odpowiada mi kolor, choć jest śliczny, dla mnie niestety za ciemny ![]()
![]() |
#4034 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przypomnij mi tylko czy jesteśmy rozliczona za to zamówienie, bo to było spory kawał czasu temu i już nie pamiętam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4035 | |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
PS: Dziękuję za przesyłkę ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4036 |
Zadomowienie
|
Swatche sunflower znajdziesz tu:
http://nessasarymakeup.blogspot.com/...-comb-and.html lub tu: http://images.google.pl/imgres?imgur...a%3DN%26um%3D1 |
![]() ![]() |
![]() |
#4037 | |
|
Cytat:
![]() Nie jestem nią zainteresowana, odcień śliczny ale nie miałąbym gdzie się nią malować (w sensie okazji brak)
![]() |
#4038 |
Zakorzenienie
|
Zamówienie CC2 złożone
![]() Dolar został nam policzony po 3,07zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4039 | |
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4040 |
Zakorzenienie
|
ue a ja mam odwyk. no nie;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#4041 | |
Kokon pro
|
Cytat:
hej a jak tam rozliczenie, bo mi sie wydaje, ze musialabym Ci cos doplacic daj znac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4042 |
Rozeznanie
|
wszystko rozliczone z wyjątkiem kasiek87 - rzeczywiście - wisisz mi 2,50zł
![]()
![]() |
#4043 |
Raczkowanie
|
Moniczk4 a moglabys zamiescic rozliczenie prosze? Czy juz gdzies jest a ja nie zauwazylam?
#4044 |
BAN stały
|
Zamówienie CC2 złożone. Hurra!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4045 |
Raczkowanie
|
Jestem pod ogromnym wrażeniem nowych palet NYXa. Właśnie otworzyłam paczkę z MsCuppyCakes- są świetnie wykonane, z bardzo twardego plastiku- pudełka z trójkami się nie umywają. Ogroooomne lustro, w którym widać coś więcej niż tylko oczy. No i najważniejsze- napigmentowanie cieni poraża! Właśnie maźnęłam powieki kilkoma, bez żadnej bazy, i... brak mi słów po prostu.
![]() ![]() Mam opcję dla zielonych oczu oraz paletkę z serii The Runnway Collection- Secret World. Pomarańcz z tej drugiej jest świetny, do tej pory nie trafilam na taki odcień tego koloru, ktorego nie bałabym się nałożyć na oko- a tu taki piekny efekt, tęczówka od razu zieleńsza. Kupiłam też I Dream Of St.Lucia, bo brakowalo mi takich neonowych barw- są mocno napigmentowane z delikatnym satynowym wykończeniem. Żadnej perły czy drobinek. No i MCC dorzuciło mi prezent w podzięce- singlowego cienia Red Bean, ktorego miałam w mojej wishliscie od dawna. Na żywo jeszcze piękniejszy, niż wydawał się na swatchach. Chyba następne zamowienie zrobię z MCC, a nie CherryCulture ![]() . |
![]() ![]() |
![]() |
#4046 |
Wtajemniczenie
|
Quesadila, a zdjątka będą?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4047 |
Zakorzenienie
|
Quesadila - ile czasu czekałaś na dostarczenie paczki od momentu skompletowania? Mam chęć u nich zamówić, boję się tylko, że będzie szło dużo dłużej niż z CC.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4048 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Poniżej fotki. Od razu dodam, że swatche nie oddają całego piękna tych kolorów. Na oku wyglądają bosko, kiedy zestawi się ze sobą kilka odcieni i rozetrze granice, choćby palcem. Tylko niektóre trojki były tak kremowe i miekkie, że uzyskanie płynnego przejścia między kolorami nie wymagało specjalnych zabiegów. A te cienie wszystkie są takie. Wczoraj chodzilam z jednym okiem pomalowanym na zielono z pomarańczowym kącikiem, a potem coś mnie tknęło i wzięłam najjaśniejszy cień z For Eye Color Green i zamalowalam nim ten pomarańcz. Prawie całkowicie go pokrył, lekko się tylko ocieplając. Dlatego tak mnie zachwyca to krycie, jasnymi cieniami z trójek nigdy nie udało mi się tak rozjaśnić cienia bazowego. Cena 7$ za nową paletkę jest śmieszna w porównaniu z 5$ za trójki... . Edytowane przez quesadila Czas edycji: 2009-07-25 o 13:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4049 |
Zakorzenienie
|
quesadila - dzięki za info i swatche. Santa Lucia jest zachwycająca
![]() ![]() Z innej beczki - dziewczyny drogie, CC2 jest completed ![]() Dostałam wpłatę podpisaną CC1 na kwotę 39zł - domyślam się sprawstwa MySSaaa i tak też ją przypisuję (jeśli to nie Ty, daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4050 |
Zadomowienie
|
Tak to ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.