|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na Cherry Culture - NYX Cosmetics i inne
Cytat:
![]() Cytat:
ja CIe nie bede obwiniac |
||
|
|
|
#1592 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Tak więc głowy do góry
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
A nasza przyjdzie już jutro
Tak czuję
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
#1594 |
|
Zadomowienie
|
Coldold oby
!!! Trzymam kciuki ! I trzymam Cię za słowo !!!
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Ojojoj chyba sama polecę po tą paczkę, byle Was nie zawieść
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
#1596 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że nie tylko ja jestem taka spragniona i niecierpliwa !
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
no to niech nasze tez tak przyjada.. wiecie w sumie z tego samego zrodla do Polski to moga jednym statkiem plynac
|
|
|
|
#1598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
! Mam nadzieję, że nie strzeliłam żadnej gafy , ale wydaje mi się, że tak było !
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Konto usunięte
|
Taak, samolotem leciała i już dawno doleciała, ale nie do Polski, ale do jakiejś rozdzielni w Europie. A czym dalej - czy samolotem, czy samochodem, to nie wiem.
W każdym razie, status cały czas: "Twoja paczka wyleciała z Los Angeles 5.02". ![]() Hehe, pamiętam moje zniecierpliwienie w czekaniu na pierwszą paczkę - teraz podchodzę do tego z luzem. ![]() ps. Jakby paczki płynęły statkiem to pewnie za miesiąc byście je dostały.
|
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1092060 8]Taak, samolotem leciała i już dawno doleciała, ale nie do Polski, ale do jakiejś rozdzielni w Europie. A czym dalej - czy samolotem, czy samochodem, to nie wiem.
W każdym razie, status cały czas: "Twoja paczka wyleciała z Los Angeles 5.02". ![]() Hehe, pamiętam moje zniecierpliwienie w czekaniu na pierwszą paczkę - teraz podchodzę do tego z luzem. ![]() ps. Jakby paczki płynęły statkiem to pewnie za miesiąc byście je dostały. [/QUOTE]Jakby podlegała ocleniu to już byśmy wiedziały?
|
|
|
#1601 |
|
Konto usunięte
|
Niekoniecznie.
|
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1092109 4]Niekoniecznie.
[/QUOTE]Obym nie wykrakała
|
|
|
#1603 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1092060 8]
Hehe, pamiętam moje zniecierpliwienie w czekaniu na pierwszą paczkę - teraz podchodzę do tego z luzem. [/quote]Ja na każdą tak samo wyczekuje i już ręce zacieram !!!
|
|
|
|
#1604 |
|
Konto usunięte
|
Hm.
![]() Poprzednio po trzech dniach od wyruszenia z LA, paczka była już w Polsce. Tym razem po pięciu. ![]() Your item arrived in POLAND at 12:58 PM on February 10, 2009. Od wczoraj jest w Polsce, zapewne w UC. Teraz tylko pytanie kiedy UC puści ją dalej. edit: Poprzednia paczka: Delivered Abroad, January 16, 2009, 4:50 pm, POLAND Attempted Delivery Abroad, January 14, 2009, 1:03 pm, POLAND Arrived Abroad, January 12, 2009, 1:25 pm, POLAND International Dispatch, January 09, 2009, 12:14 am, ISC LOS ANGELES CA (USPS) Electronic Shipping Info Received, January 06, 2009 Aktualna paczka: Arrived Abroad, February 10, 2009, 12:58 pm, POLAND International Dispatch, February 05, 2009, 7:54 pm, ISC LOS ANGELES CA (USPS) Electronic Shipping Info Received, February 03, 2009 Coldold - skoro UC ma ją dopiero od wczoraj, to na 100% wczoraj o opodatkowaniu byśmy nie wiedziały. ![]() Ciekawe, co ta paczka robiła przez 5 dni w Europie? Plus, że nareszcie dotarła do Polski. Minus, że u mnie będzie pewnie w przyszłym tygodniu.
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2009-02-11 o 03:53 |
|
|
|
#1605 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1092240 3]
Ciekawe, co ta paczka robiła przez 5 dni w Europie? Plus, że nareszcie dotarła do Polski. Minus, że u mnie będzie pewnie w przyszłym tygodniu.[/quote]W Polsce ! Ale cierpliwie poczekam, by tylko UC zostawiło ją w spokoju ...
|
|
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1092060 8]
ps. Jakby paczki płynęły statkiem to pewnie za miesiąc byście je dostały. [/quote]wcale bym sie nie zdziwila, gdyby tak bylo
|
|
|
|
#1607 |
|
Wtajemniczenie
|
Cathy, czy może jakiś przemiły pan paczkonosz zapukała do Ciebie z naszą paczuszką
Wiem, wiem, że to jeszcze czas, ale tak mi się marzą moje nowe pojedyncze cienie
|
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Kagan, spokojnie jeszcze Cathy nie dostala pczki, ktora zamawiala ze mna
|
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
niech już w końcu przylecą te paczki ... ile można czekać
|
|
|
|
#1610 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
Tak więc nie- jeszcze nie.. cierpliwości nas uczą te przesyłki z CC, oj uczą... ![]() no własnie i to mnie zaczyna już poważnie niepokoić ... Ale Aga też chyba jeszcze nie ma, więc to chyba niemożliwe, żeby obie, wysyłane w różne miejsca i w różnych dniach - zaginęły (tfu, tfu, tfu) Ale to czekanie mnie wykonczy, bo na każdy dzwięki domofonu podrywam się i biegnę jak durna z nadzieją, że to listonosz z paczką z CC (albo choć awizo niech już zostawi, sama sobie odbiorę ... cokolwiek... ) Przyszło mi nawet na myśl, że w tym urzędzie, którego nazwy nie chcę nawet głosno wymieniać leży sobie, ale chyba daliby znać już..A dopytywać się przecież nie będę czy nie trzymają gdzieś tam mojej nierejestrowanej paczki ...
|
|
|
|
|
#1611 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
u mnie pusto, nadal nie ma wiec uspokajam Was
dziewczyny, w grudniu paczka też mi szła i szła, teraz nie jesteśmy pewne czy faktycznie wysłali 3 tygodnie temu (podejrzanie szybko dostali kasę, spakowali i wysłali nasze paczki).Musimy być cierpliwe |
|
|
|
#1612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nigdzie nie jest powiedziane, że nie mogą przyjść razem
resu Cytat:
Ale po bardzo ciężkim tygodniu, wypełnionym badaniami lekarskimi chciałoby się usłyszeć takie dobre wiadomośc. Ach jo - jak to mawia czeski Krecik
|
|
|
|
|
#1613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to byl dopiero dzien radoscito prawie jak pokuta :P pokuta za ulegniecie pokusie musi byc odpokutowana ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1614 |
|
Konto usunięte
|
nasza paczka w UC się zasiedziała, pewnie jej tam dobrze
![]() nic nie sugeruję |
|
|
|
#1615 | |||
|
Organizatorka
|
Cytat:
Oczywiście życzę nam wszystkim, by paczuchy w koncu doleciały i byśmy mogły odetchnąć z ulgą i cieszyć się nowymi nabytkami..Cytat:
![]() a tydzień i u mnie nie był wesoły (choróbsko żołądkowe paskudne jakieś), więc doskonale rozumiem, co masz na myśli- taka paczuszka z logo CC byłaby idealnym lekarstwem ![]() Cytat:
" )
|
|||
|
|
|
#1616 |
|
Konto usunięte
|
Fajnego masz listonosza ![]() Mój to nawet nie zwraca uwagi skąd jest paczka. Ja się go pytam, czy jest coś do mnie z zagranicy, a on 'nie wiem, ale coś tam wrzucałem do skrzynki' (chodziło o paczkę z Joppa)
|
|
|
|
#1617 | ||
|
Wtajemniczenie
|
No co, pomarzyć dobra rzecz
Cytat:
. Mam nadzieję, że już lepiej. A paczuszkowe lekarstwo byłoby super Cytat:
![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1094991 1] Fajnego masz listonosza ![]() Mój to nawet nie zwraca uwagi skąd jest paczka. Ja się go pytam, czy jest coś do mnie z zagranicy, a on 'nie wiem, ale coś tam wrzucałem do skrzynki' (chodziło o paczkę z Joppa)[/quote]Ty się ciesz, że się nie interesuje, bo może na spółę z paniami z okienka pocztowego zacząłby się malować
|
||
|
|
|
#1618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie listonosz jak sobie bierze wolne to nikt nie chodzi w zastepstwie ( mam na mysli miejsce, gdzie studiuje, bo u rodzicow w domu to w miare normalni sa w tym jeden czuje sie moim kolega po tym, gdy rano zobaczyl mnie w koszuli nocnej )[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1094991 1] Fajnego masz listonosza ![]() Mój to nawet nie zwraca uwagi skąd jest paczka. Ja się go pytam, czy jest coś do mnie z zagranicy, a on 'nie wiem, ale coś tam wrzucałem do skrzynki' (chodziło o paczkę z Joppa)[/quote] dalsza czesc opowiesci o torunskim listonoszu- po nastej rpzesylce pod nasz adres, poczul sie juz znjaomym. ktoregos razu stal sobie i naciskal dzownek jak opentany.. zrzedla mu mina, gdy za moimi plecami zobaczyl Tz ( zawsze jak przychodzil bylam sama i odbieralam przesylki Tz). nawet nie musielismy mu zwracac uwagi,w iecej jzu tak nie dzwonil ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1619 | ||
|
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Cytat:
I nie NYX-owymi cieniami... a już na pewno niech moje zostawią w spokoju i do mnie odeślą...watek o listonoszach mozna by założyć Myślę, że byłby to baaaardzo ciekawy wątek
|
||
|
|
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do NYX-owych zakupów, oczekiwanie już mi się pomału nudzi. Jak ja bym chciała żeby jutro zapukał listonosz do Sun, mogłabym we wtorek oczekiwać paczki, a tak, kto wie może się przeciągnąć do końca przyszłego tygodnia. W ogóle dochodzę do wniosku, że Cherry Culture może i ofertę ma kuszącą, ale o klienta nie dba wcale o!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.

!!! Trzymam kciuki
i niecierpliwa 

, ale wydaje mi się, że tak było 

! Ale cierpliwie poczekam, by tylko UC zostawiło ją w spokoju 

(chodziło o paczkę z Joppa)
. Mam nadzieję, że już lepiej. A paczuszkowe lekarstwo byłoby super