|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Zakupy na Cherry Culture - NYX Cosmetics i inne
Moniczk4, ja jestem za bardzo bym chciała cienie z NYX, powiedz mi ty zamawiasz to na Cherry Culture, czy z tej drugiej strony? Do drugiej nie mam linka i nie mam pojęcia co tam jest.
|
|
|
|
#2612 |
|
Rozeznanie
|
Ok policzyłam byłabym chetna na 13,50$ jezeli zdazymy (a mam nazieje, ze tak) z promocja cieni
|
|
|
|
#2613 |
|
Konto usunięte
|
Moniczko, nie widzę potrzeby używania koloru, nikt inny w tej chwili nie organizuje zamówienia. Jeśli ten wątek ma wyglądać jak tamten to ja dziękuję. Okropny pomysł.
Vril, makijaż rzeczywiście świetny, zastanawiam się, czy ona jakiegoś MM nie stosuje, bo to, aż dziwne.
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2009-04-10 o 15:43 |
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj dostane w lapki moja paczuszke
bo od 3 dni na poczte sie wybieram;p
|
|
|
|
#2615 |
|
Rozeznanie
|
Sunprice, chodziło mi o to, żeby odróżnić "zwykłe" wiadomości od zamówień. Wszystkie zamówienia mogą być nawet w tym samym kolorze, żeby nie robić misz maszu, aby osoba przeglądająca od razu widziała to co ją interesuje.
mahorka nie wiem o jaką inną stronę Ci chodzi :/
|
|
#2616 |
|
Przyczajenie
|
Moniczk4 ja jestem chętna na zamówienie z Cherry Culture
![]() Tylko na razie jak przeglądam i zapisuję wychodzi mi taka suma, że głowa boli. Ale te kolory ja na pewno będę miała zamówienie na jakieś 15$ minimum ;-) |
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Mam paczuszke
![]() Fotki cykne po swietach bo nie mam akumulatorkow. Blyszczyk Queen of Africa piekny, taki pieeekny fiolet. Chocolate Moose prawie identyczny jak moj blyszczyk Vipery Zaden sie nie wylewa, a Baby Pink co mialam wczesniej ma tendencje do tego Oba sa inne niz tamten, bo tamten byl jak szminka w plynie, a te sa bardziej wodniste.B52 super, delikatniejsza duzo niz Heather. Pasuje do niej konturówka Mauve, druga szminka Indian Pink jest BOSKA, na ciemnych ustach jak moje jest delikatna i rewelacyjnie się prezentuje (idealna na lato będzie). Konturówka Auburn będzie zbliżona do Heather ![]() No i muszę przyznać, że pigmenty faktycznie mają tragiczne opakowanie ![]() Dziękuję ślicznie za paczuszkę!
|
|
|
|
#2618 |
|
Konto usunięte
|
Super
![]() Czy ktoś nie dostał paczki? |
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem ze troszke nie na temat bo to Cherry Culture i inne, ale musze sie pochwalic
![]() Wygrałam aukcję naAllegro z Estee Lauder Platinum Illumination http://www.allegro.pl/item602638329_..._cuuudooo.html Musialam podzielic sie z wami swoją radością
|
|
|
|
#2620 |
|
Raczkowanie
|
Moniczk4 ja również chętnie dołączę do zamównia z cherry culture. Ile mamy czasu na zdeklarowanie sumy oraz konkretnych kosmetyków?? Moje zamówienie raczej nie będzie duże. Pozdrawiam
|
|
|
|
#2621 |
|
Rozeznanie
|
Nie ma problemu
Tak jak napisałam ok. 15/4/09 zrobię zamówienie także spokojnie. Na Tobie chyba zamknę listę, bo chcę się zmieścić w 50$.Czyli: ja, ollkaa, mahorka i caelyn
|
|
#2622 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Sunpronce - najpierw nalozyla kremowa baze, wiec pewnie cienie sie lepiej przyklejaly ale i tak mnie zaskoczyla intensywnosc tych jasnych odcieni.
|
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
musze przyznac ze swatche w internecie w duzej ilosci sa fatalne, w szczegolnosci jesli chodzi o long lip liners.
|
|
|
|
#2625 |
|
Rozeznanie
|
ciekawe kiedy nasze cuda będą
|
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możecie dziewczyny zobaczyc ten link czy aby na pewno ten Estee Lauder jest oryginalny? Bardzo was proszę.... |
|
|
|
|
#2628 |
|
Rozeznanie
|
Na ebay te kosmetyki wychodzą taniej
|
|
#2629 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moje trójki nie są tak napigmentowane, szczególnie te jasne (z paletki Copacabana). |
|
|
|
|
#2630 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
przypuszczam że to nabytek z Truskawki, sama go mam stamtąd za jedyne 30 kilka złotych
|
|
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
To mowicie ze raczej nie mam sie czego obawiac?
|
|
|
|
#2632 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje małe zamówienie od arrachne
cień Walnut piękny brązik bardzo błyszczy -jestem zadowolona cień Nude-taki świecący beżyk, fajny pod łuk brwiowy szminka Thalia wcale nie jest różowa jasna-jest raczej fioletowa przez co musze ją mieszać z puderkie aby efekt był w miarę-ogólnie spodziewałam się że bedzie jaśniejsza nizw rzeczywistości szminka Circle - już mi bardziej odpowiada jestem zadowolona z tych zakupów, teraz bede się nastawiać na zakup błyszczyków ![]() wrzucam zdjęcia do wglądu
Edytowane przez imago84 Czas edycji: 2009-04-12 o 12:29 |
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze a ja chce chlodna fioletowawa szminke, matowa. b52 i Heather troche za cieple ;]
|
|
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za to przestałam się cieszyć z oczekiwanego cienia Black... wygląda na stalowy, a nie czarny
|
|
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
strasznie ładny ten walnut. nie moge sie doczekac jak obfoce moje nabytki
|
|
|
|
#2636 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
walnut jest chyba najmocniejszym brązem z tych wszystkich tam dlatego go wziełam
|
|
|
#2637 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
e tam, matowa czerń nie jest stalowa
jest czarna. Na oku tez wychodzi nieźle
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie. Sama mam ten cień i stalowy to on nie jest. Bardziej węglisty niz stalowy
|
|
|
|
|
#2639 |
|
Rozeznanie
|
ollkaa, mahorka i caelyn
napiszcie już co chcecie to dam dane do przelewu i zaraz po Świętach zrobimy zamówienie ![]() Ollkaa zrezygnowała więc mamy jeszcze miejsce, gdyby ktoś chciał ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315409 moja biżuteria: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=246131 CIUSZKI na wymianę https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post10920133 Edytowane przez M0niczk4 Czas edycji: 2009-04-13 o 12:16 |
|
|
|
#2640 |
|
Konto usunięte
|
od dzisiaj piszę na kolorowo
żeby można było odróżnić moje posty albo jeszcze lepiej - wszystkie zacznijmy pisać na kolorowo, będzie super trzymajcie kciuki, żeby była jutro paczka w zasadzie, możecie mi już przesłać Wasze adresy ![]() ps. Moniczko, jak tak Ci zależy na odróżnianiu Twoich postów dot. zamówienia, to wystarczy założyć swój klub, jak to robią dziewczyny na perfumowym bodajże i tam nikt Ci nie będzie nic innego pisał, tylko o zamówieniu. Będziesz miała czysto i przejrzyście, i kolorowo. Tak, jestem złośliwa i wredna. Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2009-04-13 o 12:25 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

bo od 3 dni na poczte sie wybieram;p
Zapraszam 

Oba sa inne niz tamten, bo tamten byl jak szminka w plynie, a te sa bardziej wodniste.